Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ja, meg persze House M.D. és a még futó Grey's Anatomy. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
*Babylon 5

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A Csillagkapu pedig a sorozatban bontakozott ki igazán. A film az halovány volt a sorozathoz képest. Kedvenc sorozatom. Minden része megvan. Anno mikor kivették a vakbelem és itthon feküdtem hetekig, akkor SG maratont tartottam. Összes évad összes részét végignéztem. 😊

Family Guyt, meg Simpsons-t (ha erre gondoltál) én sem nézem. Jericho-ból TV-ben láttam 1 részt talán. Az SG Atlantis és SG Universe pedig szintén nagyon jók voltak. Szintén megvan az összes rész. Nekem az SG sorozatok világa tetszett, nem az "amazonokkal" foglalkoztam. Nem tudom ez neked hogy ütközött ki belõle. <#nemtudom>

Amit nézünk/tünk még az az Eureka (már befejezték, szóval nézheted! 😊 ), Warehouse 13, Mentalist, Bones, Castle, Fringe, Primeval (nem az új amcsi, hanem a befejezett brit), Walking Dead ugyebár, Tron: Uprising (én fordítom), Early Edition-t néztük nemrégiben újra (szintén befejezett, 4 évada van), 4400 (szintén befejezett), Babylon r (szintén befejezett, megvan minden része, nagyfilmestõl, 50G😎, Sanctuary (szintén vége), Cleopatra 2525 (én fordítom, szintén vége), Battlestar Galactica (szintén vége), most az új BattleStar: Flesh & Blood, meg a Charmed-ot néztük még anno, amíg szintén be nem fejezték. 😊 Ja, meg Asszony nézte a Desperate Housewives-t, amíg vége nem lett, meg nézi a Private Practice-t. Befejezett sorozatok közül még említeném a V (2009)-et, meg a Flash Forward-ot is, amik szintén jók voltak.

Maak
SG-1-el en is igy voltam, de a 2. evadtol mar jobb a cucc, elso evad sztem kiskoltsegvetesu ratyisag volt, de utana fasza lett. Osszes SG nagy kedvencem. 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Én még pár perccel ezelõtt fel tudtam nézni rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"South Park": sosem érdekelt. Ami nem érdekel, azt meg ugye nem nézem.
Ugyanígy vagyok/voltam a "Stargate"-sorozattal is. A debütáló filmje jópofa volt, de amikor sorozattá avanzsált elvesztette a varázsát. A Stargate Atlantis-nak, annak idején, amikor még nem ódzkodtam a folyó sorozatoktól, adtam esélyt - de a túlságosan feminista és jelleg miatt (2 "amazon" egy csárdában már sok) dobtam a fenébe. Sosem fogom megnézni.
"Family Guy"-t sem nézek, és még a neon zöld család kalandjait sem.
Nem néztem meg a "lelkivilágos" Jericho-t sem - már az alaphelyzet is szánalmas volt a szememben, de ugyanígy messzire kerültem a "Heroes"-t is.
Zombi témájú filmeket meg kerülöm. Elvbõl.

Már a t*k*m tele van az agyra éhezõ, intelligensen, szagra-mozgásra bambán és lassan (néhány rendezõnél gyorsan) mozgó erõgépekkel. Kiskoromban (úgy 25 éve) még poén volt. Most: "uncsi, bocsika".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Steamgifts már megint döglött? Bakker, vehetnének már egy másik szervert. 😊

Rapid81
WTH?? Egy sorozat azért sorozat, hogy folyamatosan kapd az új dolgokat részenként. Akkor te South Parkot sem nézel? 16. éve megy és szerintem még menni fog egy darabig. 😊 Van olyan sorozat, amit 9. éve nézünk és a kedvencem, az SG-1 10 évig ment. Türelmes típus vagy. XD

A The Walking Dead sorozatot én is szívbõl ajánlom. Egy posztapokaliptikus világban játszódik, az most tökmindegy, hogy zombik vagy atom, nem azon van a hangsúly, hanem a szereplõkön és azok lelki világán.

Get loadedbõl eltûnt a Civ V kieg és helyette Binary Domain van.
Így már biztos nem fogok ott pénzt költeni.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Maak
Akkor a k. anyjukat, 10k egy kiegert...ok, kampany meg minden, multiban par uj egyseg, de akkor is...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Egyszer, amikor a sorozatot szépen abbahagyták, egyben - ha lesz erõm/kedvem hozzá - ledarálom a sorozatot.
Folytatásos sorozatokat nem szeretek nézni, csak már befejezetteket.

IMYke2.0.0.0
Sose-nem nézem meg.

TBTPumpa
Ez az elsõ kiegészítõje... Majd talán 2016-ban érkezik a második kiegészítõ, ami a Protoss faj kampányát tartalmazza.
A Wings of Liberty csak a Terran faj történetét tartalmazta (nyomokban tartalmazott Protoss küldetéseket is) és ez lesz a történet folytatása.
Ha eladod, nem tudsz majd ezzel a kieggel játszani, mert szükséges hozzá az alapjáték - mint a régi szép Expanziók korában!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maak
Pedig erdemes/erdekes, nem kimondottan a zombik a lenyeg benne.

IMYke2.0.0.0
Nem nézem a sorozatot - zombikat utálom.
Alapvetõen csak a kíváncsiság vezérelt. A csúnya verziós 1. epizód még nem gyõzött meg nagyon (az elején járva, uninstall), de majd egyszer...

Maak
Ugy remlik a Wings of liberty 20k folott volt CE-ben amikor vettem. Most akkor ez nem csak valami kieg lesz? Es pl mi van ha eladom az elso reszt, (valaki megkeresett, hogy kellene neki a d3, de ugye nekem azon az accon van az sc2 is) akkor tudok majd jatszani multiban, vagy hogy lesz ez?

TBTPumpa

arty
szerintem ilyen kompozícióhoz pont illik a két fivér (nõvér? 😄 )

Forza.

Maak
Ja, azt is be kellene fejezni mar.

Amugy mi a bajod Wachowskiekkal?

Botond
Na új king's bounty féláron, karácsonykor lesz az 75% off is. 😊
zorrobomber
az igazi wtf nekem az volt amikor utánanéztem a film rendezõinek 😊

grebber
Greenmangaminget látva kezdtem örülni Mafia 2 és Dead Island GOTY meg a -75% láttán de csak 50-et kaptak 😞

Akkor majd máskor lesznek megvéve!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
A filmben kiderül a cim értelme 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
néztem a trailert. wtf?
kiírják a címét: WTF?!?!
namondom, megint a magyar fordítás, go imdb, erre: cloud atlas...

WTF?!?!?!?!? 😄

Forza.

Fpocok
Örülök neked.
Én a trailer alapján és a rendezõk alapján sosem nézném meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Off:

Megnéztem a Cloud Atlas-t moziban és szvsz remek film 😊
Van benne minden, a maszk készitöket külön megdicsérném, remek munkát végeztek, számomra a film olyan 10/8-8.5 lett. De még párszor meg kell néznem tuti.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sok tizedessel: 5.7362283 cm
kevesebbel: 5.7361425 cm

Más:

A "Rabatt Code"-ot csak az adott regisztrált felhasználó tudja csak felhasználni?? Van 15 Euro-s az AC3-ra. (McGame)

Meg Blackday van ott is: Kép
Sr3-nél nem így van. Menni fog a coop!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mert már szívtunk úgy, hogy nem tudtunk coopozni játékkal, mert nem ugyanazok a dlck voltak meg nekünk.

Rapid81
Miért ne menne?

TBTPumpa
Challenge accepted! De az évtized egyik legjobb játéka a TÉT! <#idiota>
Az EA igazán olvashatná már ezt a fórumot. Ha megdobnának egy ingyen példánnyal nem sértõdnék meg...

Fpocok
Jó, holnap mindenképpen felutazok 300km-t, aztán vissza is 300km-t... és akkor lesz NFSMW-m.

Fpocok
És tudunk együtt coopozni, úgy, havernak a teljes van, ami most 10 euró, nekem megcsak az alap, meg akkor a season pass? Az övébe van a sok ruha is... attól még fog menni, ugye?

TBTPumpa
Az más. Elõfordul az ilyesmi, de akkor se felejts el holnap beruházni az évtized legjobb autóversenyzõs játékára! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott! Multi alapján inkább 6 éveseknek, akik sok Cobra 11-et néztek és arra izgulnak, ha törik az ajutó... <#banplz>

Fpocok
Véletlenül be volt nyomva és félúton, amikor észrevettem, már lusta volnm kinyomni.

Rapid81
Season Pass-ban csak a 3 történettel rendelkezõ van benne. A többi sallang. Ruhák, autók...

TBTPumpa
Mi ez az alpári suttyóság? by Puzsér

Amúgy nem kell kiabálni, inkább menj el holnap te is a PlayIT!-re és szerezd be az évtized legjobb autóversenyzõs játékát (NFS Most Wanted 2012) most rendkívül kedvezményes áron! <#idiota>

Fpocok
SRÁCOK: AKINEK MEGVAN MÁR A SR3, AZ MEG TUDJA HOZZÁ VENNI CSAK AZ ÖSSZES DLCT? SEASON PASS TARTALMAZZA MINDEGYIKET?

DarkSector
nm. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Great art race meg vicc. Kb c64-en volt ilyen szintû kereskedelmi játék. 😄 Ennek ellenére nekem is van benne vagy 10 órám. 😄
Botond
PR ebbõl lett, lényegében PR=patrician+város ostrom. Patricianban csak a kereskedelem van benne, meg minimális hajófoglalósdi. PR-ben meg ez utóbbi a hangsúlyos plusz a város fosztogatás.
Botond
Akkor várjuk a karácsonyt, meg a 75%-ot. 😊 Köszi!
Port-ot ismerem, az jóféle. Ez a Patrician miféle?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

50% volt eddig még csak. DLC-k is azok!

Botond
Másik kettõ is jópofaság. Mondjuk én patricianból a 4-est szoktam tolni. Bár már azt se mióta van Port Royal 3.
ZsZso
Hehe, Fallout 3 GOTY -ot én épp ma nyertem SteamGiftsen 1118 jelentkezõbõl. (nem szoktam nyerni ezért örülök mint majom a farkának!) 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
50%? Volt már 66 is, nem? Dlc-k is akciósak?
Darkstar one-ért lehet megéri.

Botond
Steamen, az õszi akcióban ennyit vettem idáig (falloutról lecsúsztam).
50 %. 2 van kint pc-n: Dawnguard és Heartfire. Ebbõl az elsõt éri meg venni a második csak házépítõs baromság.