Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Family Guyt, meg Simpsons-t (ha erre gondoltál) én sem nézem. Jericho-ból TV-ben láttam 1 részt talán. Az SG Atlantis és SG Universe pedig szintén nagyon jók voltak. Szintén megvan az összes rész. Nekem az SG sorozatok világa tetszett, nem az "amazonokkal" foglalkoztam. Nem tudom ez neked hogy ütközött ki belõle. <#nemtudom>#nemtudom>
Amit nézünk/tünk még az az Eureka (már befejezték, szóval nézheted! 😊 ), Warehouse 13, Mentalist, Bones, Castle, Fringe, Primeval (nem az új amcsi, hanem a befejezett brit), Walking Dead ugyebár, Tron: Uprising (én fordítom), Early Edition-t néztük nemrégiben újra (szintén befejezett, 4 évada van), 4400 (szintén befejezett), Babylon r (szintén befejezett, megvan minden része, nagyfilmestõl, 50G😎, Sanctuary (szintén vége), Cleopatra 2525 (én fordítom, szintén vége), Battlestar Galactica (szintén vége), most az új BattleStar: Flesh & Blood, meg a Charmed-ot néztük még anno, amíg szintén be nem fejezték. 😊 Ja, meg Asszony nézte a Desperate Housewives-t, amíg vége nem lett, meg nézi a Private Practice-t. Befejezett sorozatok közül még említeném a V (2009)-et, meg a Flash Forward-ot is, amik szintén jók voltak.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanígy vagyok/voltam a "Stargate"-sorozattal is. A debütáló filmje jópofa volt, de amikor sorozattá avanzsált elvesztette a varázsát. A Stargate Atlantis-nak, annak idején, amikor még nem ódzkodtam a folyó sorozatoktól, adtam esélyt - de a túlságosan feminista és jelleg miatt (2 "amazon" egy csárdában már sok) dobtam a fenébe. Sosem fogom megnézni.
"Family Guy"-t sem nézek, és még a neon zöld család kalandjait sem.
Nem néztem meg a "lelkivilágos" Jericho-t sem - már az alaphelyzet is szánalmas volt a szememben, de ugyanígy messzire kerültem a "Heroes"-t is.
Zombi témájú filmeket meg kerülöm. Elvbõl.
Már a t*k*m tele van az agyra éhezõ, intelligensen, szagra-mozgásra bambán és lassan (néhány rendezõnél gyorsan) mozgó erõgépekkel. Kiskoromban (úgy 25 éve) még poén volt. Most: "uncsi, bocsika".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A The Walking Dead sorozatot én is szívbõl ajánlom. Egy posztapokaliptikus világban játszódik, az most tökmindegy, hogy zombik vagy atom, nem azon van a hangsúly, hanem a szereplõkön és azok lelki világán.
Így már biztos nem fogok ott pénzt költeni.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Folytatásos sorozatokat nem szeretek nézni, csak már befejezetteket.
A Wings of Liberty csak a Terran faj történetét tartalmazta (nyomokban tartalmazott Protoss küldetéseket is) és ez lesz a történet folytatása.
Ha eladod, nem tudsz majd ezzel a kieggel játszani, mert szükséges hozzá az alapjáték - mint a régi szép Expanziók korában!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Alapvetõen csak a kíváncsiság vezérelt. A csúnya verziós 1. epizód még nem gyõzött meg nagyon (az elején járva, uninstall), de majd egyszer...
Amugy mi a bajod Wachowskiekkal?
Akkor majd máskor lesznek megvéve!
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kiírják a címét: WTF?!?!
namondom, megint a magyar fordítás, go imdb, erre: cloud atlas...
WTF?!?!?!?!? 😄
Forza.
Én a trailer alapján és a rendezõk alapján sosem nézném meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Megnéztem a Cloud Atlas-t moziban és szvsz remek film 😊
Van benne minden, a maszk készitöket külön megdicsérném, remek munkát végeztek, számomra a film olyan 10/8-8.5 lett. De még párszor meg kell néznem tuti.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kevesebbel: 5.7361425 cm
Más:
A "Rabatt Code"-ot csak az adott regisztrált felhasználó tudja csak felhasználni?? Van 15 Euro-s az AC3-ra. (McGame)
Meg Blackday van ott is: Kép
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az EA igazán olvashatná már ezt a fórumot. Ha megdobnának egy ingyen példánnyal nem sértõdnék meg...
Amúgy nem kell kiabálni, inkább menj el holnap te is a PlayIT!-re és szerezd be az évtized legjobb autóversenyzõs játékát (NFS Most Wanted 2012) most rendkívül kedvezményes áron! <#idiota>#idiota>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.