Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Van benne single, sok szép pálya és gépek ( madárkák DLC is le van árazva fél euro )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
A magyarítás nem hiszem hogy bekavar, az 1.2 patch már inkább.
Tedd el valami biztos helyre a mentéseidet, kezdj újat, ments, és nézd meg hová kerül. Lehet hogy a Steames nem ugyanoda rakja, mint a dvds (Steam elõszeretettel pakol az userdata könyvtárba)
Ha ugyanoda rakja, és mégse látja, akkor inkább a patch a gond.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
ha megvetted, irsz pár szót a szinglirõl? van egyáltalán?

Forza.

Totti5

arty
valaki nem vet/nyert mostanában Hitman Blood Moneyt, steamest?

a dvds változatom mentéseit nem akarja látni a steames, elölrõl kellene kezdenem... látom, hogy ott vannak a fájlok a mydocumentsben, de hiába - csak a dvds látja a mentéseket 😞

talán az is gond, hogy a dvdst magyarítva játszottam, vagy a steames nem 1.2-es?

Forza.

Rapid81
Nemrég sikerült nekem is. Köszönöm!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Kettõvel ezelõtti Groupees Bundle-ben benne volt. 1€-t fizettem érte, meg még másik 4 játékért. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Európa gazdagabb felén, most bosszankodhatnak az elõrendelõk, a vásárlók rendesen. Mit akarnak annyi lemezzel???

eltunt_harom_orszag_assassin_s_creed_3_kiadasa
Deus Ex 3 eurót azért lehet megér már nekem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Persze... lolozol, fórumozól... és közben mindent vágsz az xfaktorból... mennyél má 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Amúgy hogy az eye divinity vagy mire is reagáljak: Egyszerûen egy gyenge mód szerintem. Zavaros történet, a grafika sem az igazi... a képi világ sem tetszik, combat sem jön be. Nagyon bonyolult, nagyon sok textel.

arty
"Hát pedig lehet,"

talán nem látszik a hozzászólásom? 😄

Forza.

az új chivalry nagyon népszerû lett

Fpocok
Videók alapján én a Chivalryt venné mmeg. Jobban néz ki, és nem a grafikára gondolok.

Zomil
Chivalry vagy War of the Roses? Mert a Chivalry olcsobb joval most, de ha a War of the Roses a jobb akkor várok inkább nagyobb akciora 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mert benne lesz a következo gitár hiróban

Maak
Most is lolozok ratyi, csak asszony nezi mellettem a tevet. <#duhos2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Ahogy van, kedvenc zeném, régi játékok meg miden egyéb is, meg szerintem értetlenkedõk topicja is van valahol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Persze persze kinek hazudsz 😄 Te nézed tuti. 😄

DarkSector
popopo pokerfész. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Van Xfaktor topik, ahol lehet fikázni... miért kell itt?

DarkSector
"You Won: Adventures of Shuggy"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Hát szerintem ez a csaj is gyenge volt. Na megyek is inkább játszani, mert ezt a mûsort ha valaki felveszi Guantanamóban kínzásra tökéletes lenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Keresztes Ildi már azért sír hogy tudjon jó szavakat kitalálni Krisztián értékelésénél!!!

TBTPumpa
Oláh??? Jájj dikkmá, Gyõzike lesz majd a mentora! Gyere tesó csinálunk egy új Rómántik álbumot, ami tele lesz zebrácsíkkál meg vonálkóddál!

De inkább ne szemeteljük a topikot ilyen Szintiboy-hoz hasonló emberekkel...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Mondjuk azt megnéztem volna ,hogy azt mondja neki, hogy te Krisztián hát ez szar volt 😄

Shep
Nap poénja volt 😄

Maak
Mindenki mondja neki, hogy szar, Keresztes Ildiko meg meg akarja gyozni, hogy jo...

A gereblyes csavo jo amugy...Olah Gergo a neve.

DarkSector
"Krisztián, csodálatos hangszíned van!"
-:Keresztes Ildikó:-

TBTPumpa
Ezek a karaokesztárok a hétvégi tinipartikból, csak ezek az aranyosabb fajták, akiket faszán el lehet majd adni a tiniknek... Sosem bírtam ezeket a zenei "tehetségkutató" mûsorokat. Népbutítás ez is, mint a Barátok-közt. Az eddig fölfedezettek közül is csak Rúzsa Magdi, aki ér valamit, de a többi kuka. Ahogy Puzsér mondaná: El kell tûnni a föld színérõl. Jó erõs kötelet vegyél, le ne szakadjon!

Adél-ból pedig jó ribanc lesz. Már látom is, ahogy Kovi felkarolja! Több kukit fog majd, mint kilincset és akkor igazi Celeb lesz õ is, mint a Zimány Lindácska. Még hogy tehetség...
Vicc ez az ország de komolyan. Ilyen szánalmas alakokkal akarnak példát mutatni a fiatalságnak...

A Zumbógyerekhez csak ennyit tudok hozzáfûzni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Hát ez ilyen mulatós hakni színvonal, na most már kíváncsi vagyok ,hogy van itt egyáltalán normális énekes, aki nem hamis?

DarkSector
Balázs 20 ezer játékpénzt fog nyerni. 😊

Maak
Borzalom

Carlos
Csak nekem kúrja a fülem?

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Most jön, úgy izgulok 😄

Carlos
Rettenet az az ember.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Na akkor ezek szerintem nem csak én érzem így.

Shep
Na a lényeget kihagytam, szóval Zámbót akartam megnézni, hogy miért "szeretik" annyira.

Shep
Én amúgy ma bevallom azért nézem, mert ezt a szerencsétlen Zámbó gyereket nagyon szidják mindenhol, ezért már láttam 3 produkciót de hát ez borzalom amit mûvelnek.

Ne is mond. Nem szoktam nézni, de a szüleim igen. Az elõbb arra jártam és az elsõ 2 fellépõ (le)szereplését sikerült elkapnom. Megkérdeztem apámat, hogy hányan vannak még. Mondja, hogy hatan. És hatból kettõ ilyen katasztrófa. Vagyis három, mert Zámbó Jimmy fia annyira minõsíthetetlen, hogy még így is tudok róla, hogy nem nézem. Szégyen.
Maak
Nalam is asszony nezi, egy epkezlab csokat hallottam eddig benne, a gereblyes csavo jo, tobbi low.

Carlos
nehezen. de nem értem mirét nézi egyáltalán...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Hogy bírja ezt a sok hamis kornyikálást? 😊

Carlos
asszony nézi...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Nézi innen valaki a fix faktort? Én most belenéztem és szörnyülködésre tökéletes volt. Tényleg arra van igény, hogy hamisan elénekeljen pár messzirõl jött ember ismert számokat?

Totti5
Eddig vettem egy Annát valami 3.5 EUR-ért. Más érdekes nem volt, amit még nem játszottam volna végig.

genndy
Deus Ex HR jóra sikerült. Cyberpunkból sötét hangulat, jó sztori, jó küldetések, szuper soundtrack (a napokban többször is végighallgattam, bár most nem játszom vele, de nagyon hangulatos), a többféle játékstílus miatt 3x is simán végigjátszható.
Szerintem Karácsonykor sem kap nagyobb akciót, és addig az ára sem megy már lejjebb. DLC-kbõl a Missing Link történet, a többi kihagyható.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Hát ez azért nálam is közrejátszik de úgy igazán jó ajánlat nem is volt számomra és szerintem nem is lesz már, majd a karácsonyiban talán.

Shep
Az akkor jó üzlet volt 😊 Fél Binary Domain már kijönne belõle 😊