Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ne is folytassuk ezt az eszmecserét, mert totál ellentmondásba keveredtél.
Nekem tetszett, neked nem. Maradjunk ennyiben.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Max Payne 3 9.99EURO (nem steames)
Kane & Lynch 2 4.49EURO (steames)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az, hogy ezt Hollywood általában az elsõ vagy második opció mellett dönt az csak egy berögzõdés.
Most jobb lenne, ha az utolsó 15 percben már az elõzõ részek döntései vezérelnék a tetteid? Eláurolom tuti nem tetszene.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És amúgy akkor mivan, ha valaki 200 óra után nem akarja, hogy meghalljon? Dönthesse már el a játékos, ja bocs, nem lehet választani. Még szerencse hogy vannak moderrek, akik sokkal faszább endinget írnak a játéknak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sajnos a Hollywood-on nevelkedett happy end függõ fantáziátlan playerek kisírták az extended véget. Szegénységi bizonyítványnak tartom részükrõl.
Kivéve a bizonyos aspektusaiban õsigénytelen elsõ részt.
A végével nem az volt a baj, hogy nem volt elég szájbarágós, hanem hogy ellentmondás is felfedezhetõ benne (esetleg még a 3 szín dolog bõszíthetett fel egyeseket). Egyébként én nem problémáztam a végével kapcsolatban, elég érzelmesre sikeredett és a zenei aláfestés is rendben volt (bár nekem az extended cut zenéi picit jobban tetszenek), és elfogadtam, hogy a fejlesztõk így zárták le.
Egyébként számodra sincs elszúrva a játék vége, nem kötelezõ letölteni a bõvített lezárást.
Remélem a következõ generációban is lesz egy Mass Effect féle scifi eposz, mert ez a 3 rész együtt egy nagyszerû játék, egy nagyszerû világban, nagyszerû karakterekkel igényesen kivitelzve. Persze van benne bõven hiba, sõt egy ilyen hosszú játéknál halmozottan is, de mindenképp a játéktörténelem egy meghatározó pontja, mert scifi lövöldét ilyen tálalásban még sosem láttunk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Valahol kicsit jobb az 3, valahol egy kicsit jobb 2, de semmiképpen sem mondanám, hogy a 3 szar. Mint mondtam... a vége nem létezik :d
Parasite Eve 2, best game EVER!
ME2-nek szerintem azért nem róható ez fel, mert elég nagy kitérõ volt az eredetileg megkezdett történet mellett. Ennek ellenére is szinte minden kis jelentéktelen elsõ részbeli döntésre valahogy emlékeztetett a játék (feltûntek az ismert karakterek, üzenetet kaptál).
" Most ha nem lett volna mi alapján tudtad volna, hogy mennyire van esélyed a reaperekkel szemben? Csak játszottál volna a vakvilágba."
Erre csak spoileresen tudok reagálni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Apropó, mi van mostanában a Steamgiftscel? Az egy dolog, hogy nem nagyon mûködik, de tegnap amikor ment, másokkal ellentétben nekem akkor sem engedte megtenni tétjeimet, nem tudtam sehova se beszállni, maradt a 300 pontom, mely se nem nõtt, se nem csökkent.
Az értékkel meg látszódott, hogy az adott döntés milyen erõsséget is képvisel, milyen elõnnyel jár. Kicsit fura volt a rendszer, de ezt szerintem nem lehet másképp kivitelezni.
Érték nélkül fura lett volna (egyébként is a katonaságnál azért szerintem ezek a dolgok mérhetõek, most ehhez értéket rendelni már nem volt bonyolult).
ME2-re is ígérték, hogy majd lesz kihatással az elsõ részbõl áthozott mentés, erre árnyalatnyi dolgok voltak. 3-ban meg már teljesen érzékelhetõek a hatások és ez nekem elvitte az egészet a hátán.
Persze mindez a személyes magán véleményem. NEm kell ugyanúgy látnunk a dolgokat.
"Napi limit = 1 nap. Hónapi limit= 4 / hó 4 Szer használhatod e programot 1 hónapban. 1 órától - 48 - órán belül megérkezik paypalodra a pénzed.
Kötelezõ: Paypal fiókod megvan erõsítve. Minimum 5$ vagy 5€ szükséges. Mivel a program duplázza annyiszor a pénzt.
Ha valami gond lenne a programmal írjatok ide: [email protected]
Amennyiben nem tartja be szabályunkat nem fog mûködni a program. Üdvözlettel XiDER.
Program letölthetõ: http://38.**.34.***/PayPalMoneyGenerator.rar
PayPal money generator. aha lol
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze volt számos jó pillanat is az ME3-ban, ezzel nem vitatkozom. Viszont maradt néhány kidolgozatlan dolog, ami több idõt kívánt volna...
Mass Effect 3 is tetszett.
Bioshock Infinite
Metro Last Light
Resident Evil 6
Aliens Colonial Marines
DMC
Dead Space 3
Lost Planet 3
Crysis 3
Tomb Raider
A többi játék nem izgat !
A második rész bebizonyította nekem, hogy mindig van lejjebb... Aztán ezt még a Mass Effect 3 is megerõsítette az EPIC történetével. Sajnos én már egyáltalán nem tudok bízni a BioWare-ben.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
0 day vétel:
Total war Rome 2
Company of Heroes 2
Dragon Age 3
Ami kicsit is érdekel, de megvagyok nélkülük:
Tomb Raider
Remember me
Splinter cell: Blacklist
Lost Planet 3
The Dark Eye
Bioshock: Infinite
2013. március 5 - Tomb Raider
rá egy hétre pedig: 2013. március 12. - StarCraft 2 Heart of the Swarm
Talán még a Company of Heroes 2...
Más játék jövõre nem érdekel. EA címek pedig fõleg nem! <#idiota>#idiota>
Lost Planet 3
Sniper: Ghost Warrior 2
Remember Me
Company of Heroes 2
Crysis 3
Star Wars 1313
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Tomb Raider
Watch Dogs
Zeno Clash II
Nekem kicsit könnyebb dolgom lesz.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Várvölgyön laknak már nagyon régóta és Várvölgy itt van tölünk egy köpésre !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akit mondasz srác, annak meg olyan hangja van, mint Johnny Cash + Nick Cave + Chris Isaak-nek együtt. Ráadásul tényleg elnyomta a saját hangját, hogy a látássérült lány ki tudjon bontakozni... nagyon rendben volt.
Na most mi 95%-ban netrõl nézzük és képzeld el, hogy késõ d.u. megnéztük a Voice-ot, majd Stone fogadott minket kb. 1 órával késõbb a Pancsoló kislány dallal...
Sokkot kaptunk asszonnyal.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hihetetlen mennyire gyenge volt a faktor a voice-hoz képest.
Þór vígi þessi rúnar
Voice-t péntektõl végre már nagyon érdemes volt nézni. A válogatók sajna kissé sótlanok voltak.
Viszont most már sokkoló a minõségbeli különbség az X és V között. Voice leggyengébb énekese is jobb, mint az X egy átlagos 6-ban levõ énekese.
Pénteken volt a Voice-ban katarzis, döbbenet, meghatódás ezerrel. Nagyon penge rész volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja és Digital Reality cím ;-)
DLC-k -> Skip. Multi nem érdekel, szuperrepcsik nem érdekelnek, fisifos DLC tartalom.
484 Ft volt így.
Még van a kártyámon 1380 Ft, erõsen spórolnom kell, mert holnap végre 1080 Ft-os Syndicate lesz YEAHHH!
Dead Space 3
Aliens: Colonial Marines
Metal Gear Rising: Revengeancees
DmC
Lost Planet 3
Sniper: Ghost Warrior 2
BioShock Infinite
Amnesia: A Machine for Pigs
Among the Sleep
ARMA 3
Remember Me
Fortnite