Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most egyik percben az a baj, hogy korlátok közé vagy szorítva a másik percben meg az a baj, hogy végén te választod ki mi legyen.

Szerintem ne is folytassuk ezt az eszmecserét, mert totál ellentmondásba keveredtél.

Nekem tetszett, neked nem. Maradjunk ennyiben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jani21
Ez szerintem pont nem jó érv. Mert így is ugyanúgy korlátok közé szorít a játék a végén, ha úgy játszod: igen, már megint azok a fránya war assets pontok.

DarkSector
sok.

Itt ha lesz 75%, 7.5 dollárért megvan, szokott lenni volt is már -75%...csak most van 50%. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Jah és Borderlands GOTY 7.49EURO steam-es

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
GamersGate

Max Payne 3 9.99EURO (nem steames)

Kane & Lynch 2 4.49EURO (steames)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az akciófilmekben is sokszor a film végén dõl el, hogy mit lép a fõhõs és ennek függvényében alakul a történet! Dönthet úgy, hogy nem öli meg a rosszarcút, dönthet úgy, hogy megöli, dönthet úgy, hogy beáll mellé.
Az, hogy ezt Hollywood általában az elsõ vagy második opció mellett dönt az csak egy berögzõdés.

Most jobb lenne, ha az utolsó 15 percben már az elõzõ részek döntései vezérelnék a tetteid? Eláurolom tuti nem tetszene.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jani21
Nem mondhatod, hogy a war assets pontok nem számítanak! <#csodalk> <#vigyor2>

Fpocok
*meghaljon

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ez nagyon nevetséges. Nem az a baj, hogy meghal... hanem hogy 200 óra után semmi nem számít, csak az utolsó 1 perc.

És amúgy akkor mivan, ha valaki 200 óra után nem akarja, hogy meghalljon? Dönthesse már el a játékos, ja bocs, nem lehet választani. Még szerencse hogy vannak moderrek, akik sokkal faszább endinget írnak a játéknak.

Egy epikus történet, melyben a szereplõk a lehetetlenre vállalkoznak nem érhet véget egyértelmû happy endként, hanem kicsit kifacsart áldozatokkal teli meglepõ véget kell neki kapni és ezt a Mass Effect 3 bizony megkapta.

Sajnos a Hollywood-on nevelkedett happy end függõ fantáziátlan playerek kisírták az extended véget. Szegénységi bizonyítványnak tartom részükrõl.

igényesen kivitelzve

Kivéve a bizonyos aspektusaiban õsigénytelen elsõ részt.
Teljes mértékben egyetértek minden szóval!

Jani21
A rajongók kisírták a DLC-t, de ki csinálta meg szájbarágósra és miért (elõbbire tudjuk a választ)?

A végével nem az volt a baj, hogy nem volt elég szájbarágós, hanem hogy ellentmondás is felfedezhetõ benne (esetleg még a 3 szín dolog bõszíthetett fel egyeseket). Egyébként én nem problémáztam a végével kapcsolatban, elég érzelmesre sikeredett és a zenei aláfestés is rendben volt (bár nekem az extended cut zenéi picit jobban tetszenek), és elfogadtam, hogy a fejlesztõk így zárták le.

Egyébként számodra sincs elszúrva a játék vége, nem kötelezõ letölteni a bõvített lezárást.

Totti5
A végét egy dologgal baszták el, a kisírt szájbarágós DLCvel.

Remélem a következõ generációban is lesz egy Mass Effect féle scifi eposz, mert ez a 3 rész együtt egy nagyszerû játék, egy nagyszerû világban, nagyszerû karakterekkel igényesen kivitelzve. Persze van benne bõven hiba, sõt egy ilyen hosszú játéknál halmozottan is, de mindenképp a játéktörténelem egy meghatározó pontja, mert scifi lövöldét ilyen tálalásban még sosem láttunk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
A három játék dlc-k nélkül is jó játék amúgy, azt nem vitatom.
Botond
Számomra amúgy pont az ME2-3 és a civ5 dlc áradata volt, ami betette a kiskaput, és ami miatt egyszerûen nem vagyok hajlandó 0 day játékokat venni, csak minimum 2 éves complete editionokat. Készítsék el a játékot és akkor megveszem, ez a nonstop fizetõs alfa-béta teszterkedés nem nekem való.
Fpocok
szvsz ME3 legalább annyira jó, mint a ME2... persze ha nem nézzük a végét, de tegyük fel, hogy a vége nem létezik.
Valahol kicsit jobb az 3, valahol egy kicsit jobb 2, de semmiképpen sem mondanám, hogy a 3 szar. Mint mondtam... a vége nem létezik :d

Fpocok
Ezek közül MAX 8 érdekel. 😄

Jani21
Számomra mindenképpen csalódás, hogy egy korábbi jelentõs cselekedetem csak egy számlálót növel vagy csökkent, ez a lényege a mondandómnak. Azzal nem értek egyet, hogy egy ilyen számláló szükséges volt (amit ráadásul multival is kell tupírozni), hiszen a döntések súlyának érzékeltetésével kitûnõen lehet a játékos felé jelezni azt, hogy az adott cselekedet mennyire lesz fontos vagy sem. Vagy ha így nem, akkor annak következményeit a történetbe írva emlékeztetni a játékost, hogy ez azért van, mert korábban így döntöttél. A számláló kényelmi indokokat szolgál, semmi több. A spoilerben írt dolog egy jó példa, mert elég jelentõs döntés az ME2-ben és mondhatni nagyobb a füstje, mint a lángja a harmadik részben.

ME2-nek szerintem azért nem róható ez fel, mert elég nagy kitérõ volt az eredetileg megkezdett történet mellett. Ennek ellenére is szinte minden kis jelentéktelen elsõ részbeli döntésre valahogy emlékeztetett a játék (feltûntek az ismert karakterek, üzenetet kaptál).

" Most ha nem lett volna mi alapján tudtad volna, hogy mennyire van esélyed a reaperekkel szemben? Csak játszottál volna a vakvilágba."

Erre csak spoileresen tudok reagálni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ME1-2-ben sem volt ilyen mutató, holott fõleg az ME2-ben is nagyban függött a végkimenetel, hogy a hajódon mit fejlesztettél. Pontosan tudtad, hogyha több fejlesztést hajtasz végre, nagyobb eséllyel térhetsz vissza az öngyilkos küldetésbõl. Az ME3-ban is bõven elég lett volna ennyi: egy lista arról kik állnak melletted. Mert a reaperek elleni harc mindig is esélytelennek tûnt, a lényeg azon volt, hogy minél többen álljanak melléd.

arty
nacsezdmeg, megvettem + még a bang bang racinget is 😄 (mert magyar fejlesztés és mert addikt vagyok 😄 )

Forza.

Rapid81
Nem, csak el akarják lopni a Paypal acc-ját.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szerintem nem csupán megnyerni érdemes azt a játékot, hanem játszani is, mert jóféle 😉

Apropó, mi van mostanában a Steamgiftscel? Az egy dolog, hogy nem nagyon mûködik, de tegnap amikor ment, másokkal ellentétben nekem akkor sem engedte megtenni tétjeimet, nem tudtam sehova se beszállni, maradt a 300 pontom, mely se nem nõtt, se nem csökkent.
Igazából elég érdekes, mert így már csak a Shogun 2 hiányzik az összes Total war közül, meg ugye a Napoleon.

Ez valami virtuális pénzhamisítás/csalást akarna rád sózni? Mert nem igazán értem.

Teljesen félreértelmezed az egészet szerintem. Az értékek csak azért kellettek, hogy mérhetõ legyen hogy állsz. Most ha nem lett volna mi alapján tudtad volna, hogy mennyire van esélyed a reaperekkel szemben? Csak játszottál volna a vakvilágba.

Az értékkel meg látszódott, hogy az adott döntés milyen erõsséget is képvisel, milyen elõnnyel jár. Kicsit fura volt a rendszer, de ezt szerintem nem lehet másképp kivitelezni.

Érték nélkül fura lett volna (egyébként is a katonaságnál azért szerintem ezek a dolgok mérhetõek, most ehhez értéket rendelni már nem volt bonyolult).

ME2-re is ígérték, hogy majd lesz kihatással az elsõ részbõl áthozott mentés, erre árnyalatnyi dolgok voltak. 3-ban meg már teljesen érzékelhetõek a hatások és ez nekem elvitte az egészet a hátán.

Persze mindez a személyes magán véleményem. NEm kell ugyanúgy látnunk a dolgokat.

DA 2 azért tartalmasabb. Egyik nagy hibája az ismétlõdõ helyszínek, amúgy nem volt rossz játék. Tény,hogy az elsõ rész fényében hatalmas csalódás nekem mégis az ME2 okozott nagyobbat.

Nekem ME2 nagyobb csalódás volt! Összeszeded csapatot, megcsinálod a küldetést és szevasz. Utolsó videónál csak álltam és bámultam mint Bálám szamara, hogy ez most mi fax... Ennyi volt?

Na EMpire Total War bezsákolva végre!

davidka003
Na lol milyen spamet kaptam:

"Napi limit = 1 nap. Hónapi limit= 4 / hó 4 Szer használhatod e programot 1 hónapban. 1 órától - 48 - órán belül megérkezik paypalodra a pénzed.
Kötelezõ: Paypal fiókod megvan erõsítve. Minimum 5$ vagy 5€ szükséges. Mivel a program duplázza annyiszor a pénzt.
Ha valami gond lenne a programmal írjatok ide: [email protected]

Amennyiben nem tartja be szabályunkat nem fog mûködni a program. Üdvözlettel XiDER.

Program letölthetõ: http://38.**.34.***/PayPalMoneyGenerator.rar

PayPal money generator. aha lol

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
A ME2-t ne említsük egy lapon a DA2-vel😊

[merlinw.org]

wantonly
Nekem azóta sem mûködik, mindig errort ír aktiválásnál... :S
Jani21
Ezzel csak félig tudok egyetérteni. Szeretem a Mass Effect sorozatot, de nem vagyok elvakult, a hibáit is ugyanúgy észreveszem. Szerintem az egészet elszúrták azzal a hülye számlálóval, ami a rendelkezésedre álló támogatást mutatja (War assets). Egyes döntéseinket lekicsinyítették olyan kicsire, hogy egy értéket jelentett ebben a mutatóban. Ide tartozik az alábbi (ME2-3-at végigjátszók olvassanak tovább):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ME2 végén legyõzzük az emberszerû reapert és aztán dönthetünk az egész Collector létesítmény sorsáról. A döntésünk azt eredményezi az ME3-ban, hogy több pontot kell-e gyûjtenünk bizonyos befejezésekhez vagy sem. Ez ékes példája annak, hogy csak azokkal a döntéseinkkel foglalkoztak a készítõk az ME3-ban, amelyik nekik kényelmes volt.

Persze volt számos jó pillanat is az ME3-ban, ezzel nem vitatkozom. Viszont maradt néhány kidolgozatlan dolog, ami több idõt kívánt volna...

Legalábbis a Mass Effect 2 után a 3 az valami eszement jó. És ott végre kicsapódnak döntéseink eredményei, ami engem egyszerûen lenyûgözött teljesen.

wesker24
Jah Dead Island: Riptide kimaradt ! 😄
Nekem tetszett a második rész is. Imádom a Dragon Age sorozatot.

Mass Effect 3 is tetszett.

wesker24
Ami nekem várós 2013-ra :

Bioshock Infinite
Metro Last Light
Resident Evil 6
Aliens Colonial Marines
DMC
Dead Space 3
Lost Planet 3
Crysis 3
Tomb Raider

A többi játék nem izgat !
TBTPumpa
Dragon Age 3? Biztos vagy ebben? A nagysikerû második rész után bevállalnál egy még rosszabb harmadik részt?

A második rész bebizonyította nekem, hogy mindig van lejjebb... Aztán ezt még a Mass Effect 3 is megerõsítette az EPIC történetével. Sajnos én már egyáltalán nem tudok bízni a BioWare-ben.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nálam 2013:

0 day vétel:

Total war Rome 2
Company of Heroes 2
Dragon Age 3

Ami kicsit is érdekel, de megvagyok nélkülük:
Tomb Raider
Remember me
Splinter cell: Blacklist
Lost Planet 3
The Dark Eye
Bioshock: Infinite

TBTPumpa

TBTPumpa
Nekem szerencsére mégkönyebb:
2013. március 5 - Tomb Raider
rá egy hétre pedig: 2013. március 12. - StarCraft 2 Heart of the Swarm
Talán még a Company of Heroes 2...

Más játék jövõre nem érdekel. EA címek pedig fõleg nem! <#idiota>

DarkSector
Metal Gear Rising: Revengeancees
Lost Planet 3
Sniper: Ghost Warrior 2
Remember Me
Company of Heroes 2
Crysis 3
Star Wars 1313
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Tomb Raider
Watch Dogs
Zeno Clash II

Nekem kicsit könnyebb dolgom lesz.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Azt tudtátok hogy a vak lány Várvölgyi !

Várvölgyön laknak már nagyon régóta és Várvölgy itt van tölünk egy köpésre !

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Pontosan, az volt a fénypont, de a 2 nõ "Freedom" éneklése se volt gyenge, meg a koreai srác + magyar lány "versenye" is eléggé bejött, a szõke csaj hörgõs Pink számáról nem is beszélve. :-)

Akit mondasz srác, annak meg olyan hangja van, mint Johnny Cash + Nick Cave + Chris Isaak-nek együtt. Ráadásul tényleg elnyomta a saját hangját, hogy a látássérült lány ki tudjon bontakozni... nagyon rendben volt.

Na most mi 95%-ban netrõl nézzük és képzeld el, hogy késõ d.u. megnéztük a Voice-ot, majd Stone fogadott minket kb. 1 órával késõbb a Pancsoló kislány dallal...

Sokkot kaptunk asszonnyal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Én a vak lányos és fiús pároson döbbentem.
Hihetetlen mennyire gyenge volt a faktor a voice-hoz képest.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nemrég írtam itt, hogy X-faktor + The Voice az egyetlen amit nézünk azt is netrõl.

Voice-t péntektõl végre már nagyon érdemes volt nézni. A válogatók sajna kissé sótlanok voltak.

Viszont most már sokkoló a minõségbeli különbség az X és V között. Voice leggyengébb énekese is jobb, mint az X egy átlagos 6-ban levõ énekese.

Pénteken volt a Voice-ban katarzis, döbbenet, meghatódás ezerrel. Nagyon penge rész volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Remek találat, thx!!!

Ja és Digital Reality cím ;-)

DLC-k -> Skip. Multi nem érdekel, szuperrepcsik nem érdekelnek, fisifos DLC tartalom.

484 Ft volt így.

Még van a kártyámon 1380 Ft, erõsen spórolnom kell, mert holnap végre 1080 Ft-os Syndicate lesz YEAHHH!

EA fos a fele

grebber
Ahogy közeledünk 2013 felé az a gondolat tartja bennem a lelket és a küzdeni akarást,hogy ezekért a játékokért érdemes élni<#banplz>

Dead Space 3
Aliens: Colonial Marines
Metal Gear Rising: Revengeancees
DmC
Lost Planet 3
Sniper: Ghost Warrior 2
BioShock Infinite
Amnesia: A Machine for Pigs
Among the Sleep
ARMA 3
Remember Me
Fortnite