Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Path of Exile.

Zomilnak újra köszönöm a Béta lehetõséget, de sajnos csalódtam.

Iszonyat jól és ígéretesen kezdõdik, majd átmegy egy olyan unalmas henteldébe, amihez képest a Diablo 3 normal fokozata 40 órányi folyamatos izgalom.

Szegény PoE (nem, nem a Power Over Ethernet -.-) csúnyácska is, hangulata se nagyon, a karakterfejlõdés kellõen összetett ezt nem is kívánom vitatni, de eleinte pl. sok esetben rá vagy kényszerítve a távolsági sebzés használatára, a gond csak akkor kezdõdött, amikor a karakterem nem tudtam abba az irányba elvinni, mert egyszerûen a fejlõdési térkép opció nem engedték ezt meg. Ez persze bagatell probléma, megoldható másképp is, de csak mindig az íjért nyúlkáltam...

Jah igen a drop... beletettem kb. 20 órát, esett minden szar más kariknak, csak éppen nekem nem, de annyira nem, hogy más kasztok fegyvereit használtam inkább és olyan irányba próbáltam fejlõdni, mert annyira béna cuccok potyogtak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ki mondta, hogy nem léptem túl rajta? Jézusom...
Eszter számomra nagyon kellemes emlék, s ezen felül, a nevet is szeretem. Ha valaha is lesz lányom, az asszonynál erõltetni fogom, hogy ezt a keresztnevet diktálhassuk be majd a papás szülésnél...
Ne akarj olyat, amire még csak képes sem lennél: belelátni mások életébe egy fórum segítségével!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Most nézem csak amazonon a Kingdoms of Amalur Complete Bundle $11.99.
Hátha valakit érdekel!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Nagyon jó, de egyenlõre a bazi nagy szabadság és területek kihasználását nem látom. Fõstory nagyon jó, haladok, de mellékstory nem volt eddig az egyetlen 20 perces DLCn kívül ( ami igen sovány volt, még ha látványban ütött is ).

Azt meg hogy 8 millió láda, toll, meg nem tudom mik lepik el a térképet az nem mellékes...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ha 10 év alatt nem tudsz túllépni valakin (akármilyen ártatlannak tûnik a kiscicád vagy a karaktered elnevezése), akkor ott nem csak gond, hanem komoly személyiségzavarok lehetnek.

grebber
Nekem sajnos fel kell adnom az AC3-at pc-n.Hiába vettem meg eredetibe a gépem kevés hozzá minden a legalapabb grafikai beállítás mellett is.

Az meg szomorú hogy a konzolosba van 3D pc-s be meg nincs legalábbis a menüben nem igen találtam 😞

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez aranyos :-)

Amúgy ha valamikor lányom születne, én is az Eszter nevet szeretném neki adni. Sajna én is elszúrtam egy "Eszterkés" lehetõséget (pedig így visszagondolva életre szóló lett volna), pusztán azért, mert túl fiatal voltam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Azért, korántsem ennyire durva a helyzet 😊
Inkább nevezem el a lánykákról a karaktereimet (fõképp, ha eleve nõi karaktert tudok indítani), minthogy a már korábban vázolt autó-, kutya-, stb. stb. stb. név, vagy random billentyûgomb lenyomás legyen az, amivel egy RPG-ben, vagy a karakter nevét megjelenítõ játékban szembesülök...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Ismeritek a Bikini számot, amiben kap egy képet a nõrõl utoljára a srác. Na lehet Imike is kapott, így azót arról formálja meg a karaktereit és máris megvan az esti szórakozás is. ÉS mikor eljön virtuális valóság, akkor az ottani szájdkikjét is róla mintáztatja majd a géppel a kép és egy régi hangminta alapján éééés onnantól eszterke, vagy bárhogy ís hívták, minden reggel bõnyállal le****ja majd a üdvözült mosollyal "álló" imipapát, az akkorra már nem is olyan kívánatos "élõ" eredetije tudtán kívül... 😄DD Ahhh, a technológia csodás, de én mondom ezt nektek!!! 😄DDDDDDDDDD

A szerelem minden határt átHÁG fiaim! A realitásét is!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Hoppá, félreértettelek... 😊
Most már tiszta, hogy Te mire gondoltál. <#nyes>

Botond
Csak olvasom a topikot a buszon, és a mobil felület máshogy töri a szöveget, nem tudtam kivenni melyik a második bekezdés, és ha már olvasom, akkor érdekel, hogy mit is.

Köszi mindenkinek az idézetet. 😊
Szabi
az Off-Road Drive 4x4 Racing érdekelne, a többi egyáltalán nem 😄

ha valaki vesz pakkot és nem kell neki, akkor egy fontot adok érte 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Az volt a lényeg, hogy Imy-nek volt egy Eszter nevû párja, akirõl megemlékezvén minden játékban indít egy EszterKe nevû karaktert.

Erre kedvenc gosumofo nevû trollunk (szeretünk ám nagyon :-D) egy hozzá nem méltó igen gyenge trollkodásba kezdett, hogy Imy-vel gond van.

De reméljük Gosu majd legközelebbre összeszedi magát.

Gosu: Ez nem méltó hozzád haver. Te ennél többet is tudsz! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
exbarátnõk nevét használni karakter névnek - kicsit én is furcsállom, de különbözõek vagyunk

DarkSector
"Eszter és Andrea - ez a két nõi név a zsánerem. Mindkettõ, értelemszerûen, egykori nagy szerelmem miatt 😊
Az EszterKE használat jó pár éve hagyomány a játékaimban - Diablo 2 + LoD-ban is a fõkarakterem EszterKE, de sok másban is.
Sõt, a Mass Effect (1) kipróbálásakor - és az a mentés meg is van, azzal állok majd a teljes, mostani sorozat végigjátszásának majd, 1000 év múlva 😊 - is csajt és EszterKE nevet választottam 😊
Emellett, azért, vannak még visszatérõ név variációim 😊"

Ez van a második bekezdésben, de miért foglalkozol ezzel?
Számít valamit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Úgy látom nem csak én vagyok a megszokások embere :-)

Men of War-ban annyit kellett mentenem, hogy átszoktam a pályánkénti elnevezésekre 1a, 1b, 1c.... volt, hogy újra kezdtem az abc-t...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Lehet én vagyok fáradt, de vki idézné, hogy pontosan mi az a második bekezdés amihez orvos kell? 😄
Te meg menjél már valami jó lepukkant kocsmába és ott szólogassá be, hátha valaki zokonveszi párszor pofán ver és leszoksz a faszságaidról. Nem veszed észre, hogy már nagyon unjuk?

Vagy csak egyszerûen menjél máshova trollkodni.

Botond
Nekem a mentés nevek a 'remek', 'tuti' és az 'ok'. 😄
zorrobomber
Igen, de ezzel kiveszem a "nem is próbáltad ki" fegyvert a kezekbõl 😊 Emellett pedig meggyõzhetõ vagyok, és a témát, korszakot is kedvelem.

Azért fura, hogy az általad sztárolt Dio 3-tól mindenki úgy próbál szabadulni, mintha egy darab hígfost tartana a kezében... Fura.

De te eztet nem szereted tudtommal.

IMYke2.0.0.0
Az 'elsõ' Andrea volt 😊 Eszter viszont örök.

Én ezt úgy dollárnak néztem mint a pinty...XD Akkor annyira tényleg nem jó!

Ez az Esztekre nálad olyan, mint nálam mindig az elsõ mentésnév tuti, hogy elso... Eredeti mi?XD

zorrobomber
Haha <#nevetes1> 90%-nál az install...

ZsZso
Köszi, hogy szóltál! 5 fontért egy kicsit sokallom 😞.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

NA ez igen!<#eljen>

Basszus és még ezzel is adós vagyok, de asszem, most AC 3 mindent visz és nem is fog engedni egy darabig... Még az is lehet, hogy FC 3 is feledésbe merül egyelõre.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Év játéka megszületett! AC3 nem is kérdés innentõl! FC3 se tudja elvenni tõle ezt a címet. Ez a játék a valaha volt legjobb AC játék!

15 órát toltam és még sehol se vagyok. Most csaptak ki igazából a mezõre, ami hatalmas (Boston városa, a fõhadiszállásunk és a vadon érhetõ el eddig) Ebbõl mind a 3 terület hatalmas, és még jó pár helyszínen nem is jártam, valamint alig hajóztam.

Vadászat isten jó, a táj szédületesen lélegzetelállítóan szép! Imádom minden percét! Eddig legjobban elköltött 12000 Ft-om eddig!

zorrobomber
Minek a szakember mikor itt vagy nekünk te? 😊

DarkSector
"Nem lesz Dragon's Dogma PC verzió"

Ez se lesz...nem is hiányzik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Na kiböjtöltem a 75-80% leárazást, 9 dlc-vel rövidebb a wishlist!
nem, nem vagy jól. (ez nem trollkodás). az eredeti játékok halmozása helyett valamikor költs egy szakemberre, ha a 3. alkalom után úgy ítéli meg hogy 'jól' vagy, akkor kifizetem neked.

ZsZso
<#eljen>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Don't feed the troll, mindig csak kötözködik. Nem véletlen a felkiáltójel a neve mellett.[/silver]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
Mondd el nyugodtan. Mi meghallgatunk! 😊

IMYke2.0.0.0
"A 2. bekezdésre meg pszihiátert ajánlok, nem hangzol túl egészségesnek."

Kösz, jól vagyok.
Nem fogok random neveket beírni minden elnevezhetõ karakternek. Van, aki a saját nevét adja meg , van, aki a feleségéét, kedvesét, de biztos akad olyan is, aki egy autómárka, vagy kedvenc kutyusának az elnevezését adja meg, és olyan is, aki csak rácsap néhány gombra a billentyûzeten... Ez van.
Nekem, ez a két nõi név jelent is valamit.
De, ahogy írtam, sok név variációm van - elég, ha a linkelt képemre nézel.

Várjunk csak, mi a fenének is magyarázkodom?!

Sir Quno Jedi
D3-nak megbocsáthatatlan pl. az ultralowpoly+lowtexture karaktermodellek. Felháborít, hogy 2560x1440-ben ezt a homálymocskot kelljen bámulnom az i7-emen a karakteremrõl! Amíg nem lesz a fõkarim 300ezer polygonos, ultrasmooth animációval megáldott, több gigányi textúrával és a legtutibb shaderekkel felruházva, addig leszophatnak a múlt századi engine-jükkel. 2012-t írunk könyörgöm. Legalább az az egy szerencsétlen karakter legyen már kidolgozva a képernyõn, pláne ha mindenhol azt kell bámulni, közeliken is. Én szégyellem magam helyettük is, mert ez minden határon túlmegy...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
ára 10,49 euro volt.
De mindegy haveromnak kellett, még jóhogy azt beszéltük délelõtt hogy megvárja karit hátha lemegy -75-re, mondtam neki hogy tuti lesz -75% csak nem tudom hogy ebben az évben vagy jövõre....erre ittvan, most 2 darabot bezsákoltam havernak 1 áráért. 😄DDDDDDD

Jövõ hónapban érkezõ path of exile lesz "ízig-vérig Diablo-leszármazott", és játékmechanikában valamennyire elõre mutató a mûfajban. A TL csak a d3 haterek miatt jutott valamire, de valójában a játékmenete fényévekkel elmarad attól. Jó kis játék, de csak egy kis játék, ami már most a feledés homályába kezd merülni. A D3 pedig 5 év múlva is tündökölni fog (gondolom fogalmad sincs róla hogy a megjelenés óta mennyit tupíroztak rajta), ha te nem is, de elég sokan fogják ronggyá játszani addig is.
A D3 olyan ezek között a játékok között, mint a WoW az MMO piacon, egyszerûen az alapokat majdnem tökéletesre eltalálták. Nem lesz még egy olyan játék, amiben ekkora élmény lecsapni az elsõ ellenfelet, mint az elsõ zombit a D3-ban, és ez mindegyik sorsát meg fogja pecsételni az évtizedben.

A 2. bekezdésre meg pszihiátert ajánlok, nem hangzol túl egészségesnek.

Jani21
Nálam már tegnap is -75% volt. Valószínû túl korán, a váltásnál nézted meg és akkor még nem volt belõve jól a kedvezmény (csak az állandó -50 volt látható).

DarkSector
Tegnap még 50% off volt AC GOTY!

OMG <#whatever>

Sir Quno Jedi
Ke az durva

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#nyes> A nevetõ Szirén a kedvenc 😊

Solid Snake
Nevetke /Borderlands/ <#hehe>
IMYke2.0.0.0
Elsõsorban ismerkedek a játékkal - mivel ugye hosszú távon tervezek a Torchlightokkal, így minden nehézségi fokozatot végigjátszok. Még a Hardcore fokozatokat is, amint feloldódtak.
Ha 1 évig tart az egész, az lesz a legjobb 😊 Ha már a Diablo 3 hulladék lett, és a korábbi részeket ronggyá játszottam, és a Torchlight az ízig-vérig Diablo-leszármazott, így vele 'csapatom'.
Ráadásul (ezzel nem árulok el nagy titkot), az Easy karakterem a 'farmer' - a közös ládikába szépen pakolgatom azokat a cuccokat, amikkel a következõ karakter, már kezdéskor mehet valamire.

Eszter és Andrea - ez a két nõi név a zsánerem. Mindkettõ, értelemszerûen, egykori nagy szerelmem miatt 😊
Az EszterKE használat jó pár éve hagyomány a játékaimban - Diablo 2 + LoD-ban is a fõkarakterem EszterKE, de sok másban is.
Sõt, a Mass Effect (1) kipróbálásakor - és az a mentés meg is van, azzal állok majd a teljes, mostani sorozat végigjátszásának majd, 1000 év múlva 😊 - is csajt és EszterKE nevet választottam 😊
Emellett, azért, vannak még visszatérõ név variációim 😊

Zomil
Hát arra valoban...Én normal-on vittem végig, de a vége fele már nagyon unalmas volt, mert semmi kihivás nem volt, 1-2 bossnál ittam néha potit, de azon kivül semmi mást :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ezt az eszterkét nem e SQJtól kaptad 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"