Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ne bánkódj, ez mindig így van ha tovább vársz mindig olcsóbb lesz.
Ha neked megért 5 euro-t és élvezettel végignyomod, akkor nem kell bánni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem is feltétlen ezért mondtam, én béna vagyok az efféle püföldékhez, pláne billentyûvel. Ezzel együtt normálon végül is az elejét leszámítva kellemes kihívást nyújtott, ha a sima ellenfelek általában úgy meg túl gyengék voltak.

De még mindig jobban bejött, mint az AC1-2 állítható nehézségi szint nélküli, dögunalmas és primitív harcai. Az AC3 ebbõl a szempontból milyen? Eddig nem hallottam túl sok biztatót róla 😞
Darksector mesternek hála gazdagodtam egy Kingoms of Amalur alapjátékkal, egy Teeth of Naros DLC-vel és egy Legend of Dead Kell DLc-vel... Mindezt 2600 Ft-ért!

A hülyének is megéri hát még nekem.

Most már, hogy szarrá költekeztem magam kicsit behúzom a kéziféket karácsonyig!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
:-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gondolj arra, hogy viszont aki most veszi a Witcher 2-t 7,49 euróért, az mekkora lúzer hozzánk képest! <#vigyor5>
HappyHunter
A diablo mizériát én sem értem( bár már én is próbálok tõle megszabadulni, de akármilyen jó árat mondok is senkinek sem kell)

A másik dolog még így kezdõ pszichológus szemmel is teljesen rendben van :-D

Be happy. :) Running!

Örök probléma. De azért ne sajnáld azt a 2 eurót.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De van! CSak méreg drága! 70 euró!

Totti5
+1 így jártunk😊 ( meg a Csé:GOt is drágábban vettem... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Utóbbi! Steamen soha a büdös életbe nem lesz ennyi a fejlesztõ csõdje miatt.

Botond
iOS-ra instant get lenne, PC-re kösz nem. 😞
zorrobomber
Jobban visszagondolva igen, nehezebb mint amilyennek így utólag tûnik, valóban.

Tinman
2.74 Euro-s Legend of Grimrock <#ticking>

Én meg elszórtam rá 4.39 Euro-t mert azt hittem olcsó <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
My bad...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Már hogyne lenne. 😄

70 eur csak 😄
Gyerekjáték a fenét, én belekezdtem hardon, és az elsõ harcnál lenyomtak a fenébe egymás után 15-ször, így újrakezdtem normálon. Ez azt is jelentette, hogy kísérhettem be újra Jokert, immár negyedszer, mert a demót is végigjátszottam kétszer. Így már azért bosszantó tudott lenni, az amúgy valóban jóféle felvezetés.

Egyébként pedig minden játék szájbarágósan adagolja manapság az új technikákat, ez nem egyenlõ a tutoriallal. Ezzel az erõvel a Batman AA is szinte végig az. Az AC3-mal nem játszottam, de az elsõ két érsz és úgy általában a játékok ismeretében ordas nagy hülyeségnek hangzik ez az 5 órás tutorial.
Botond
Ja, és másnak is feltûnt, hogy nem volt ubi cím a leárazott cuccok között? Vagy talán egy, a tony hawk akármi, de semmi húzócímük, vagy csak a memóriám kopik már? 😊
Fpocok
STEAMre nincs is 😄 Csak origin.

Botond
Steames vagy origines az? Gondolom utóbbi.
Tinman
+1

Batman: AA kiba. rendben van.

Ha az általad irányított hajózásra gondolsz az még onnan baromi messze van. De ahogy folyamatosan kibontja neked a játék a lehetõségeket az minden pénzt megér.

Eljutsz a szabad vadonban császkálásig garantálom beleszeretsz teljesen!

zorrobomber
A hajón járok, itt bevallom kicsit megcsapott a hangulat. A hajós részig most már mindenképp elviszem. 😊

Nem csõ és nem tutorial. A többi stimmel 😄
Hogy vulgáris legyek azt kell mondjam lónak a nagy pali faszát tutorial az. Bevezetés és nagyon nagy csattanóval zárul a dolog.

Totti5
Pazarlás lenne egy story kibontása? akinek az játszani olyan játékot ahol elsõ perctõl ütni, lõni kell a másikat. Egy pillanata sem volt pazarlás, mindennek jelentõsége van ( lesz késõbb ).

TE akciót keresel ott ahol nem lesz. AC nem errõl híres értsd már meg.

IMYke2.0.0.0
Értem, és köszönöm szépen a magyarázatot. Furcsállottam ezt a hosszt, azért mertem megkérdezni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Szó nincs róla. 4-5 óra telik el mire Connor storyjába belecsöppenünk, de a felvezetés a lehetõ legszorosabban kapcsolódik hozzá. Hogy tutorial lenne? nem, ugyan olyan a játékmenet mint késõbb, csak itt azért bemutatja a dolgokat hogy mit hogyan, amikor sor kerül rá.

IMYke2.0.0.0
Counter Strike GO nagyon sávszél-igényes cucc?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor leírnám mégegyszer! Valaki legyen szíves egy Kingdoms of Amalur Complet bundle-t vegyen már nekem Amazonról!

IMYke2.0.0.0
Nem kötekedek: szó szerint 5 órás a tutorial? <#wow3>
Elképzelhetetlenül hosszúnak tûnik.

zorrobomber
Nálam probléma hogy lassú a bevezetõ. Ez volt az eredeti felvetés, hogy 5 órás csõ-tutorial, egy elvileg sandbox játékban. Ez egyszerûen pazarlás. Batman AA is gyerekjáték, de ott pl. eltalálták az átvezetõk és akciók arányát, és közben gyakran irányíthatod a kamerát is, részese vagy az egésznek. Meg mondjuk a Joker-t a börtönbe bevezetõs intro, az utóbbi idõk egyik legeltaláltabb bevezetése.

Tessék már szíves lenni nálam jelentkezni ilyen ügyben steamen! Légy oly kedves! Nékem ezt be kéne gyûjteni, de mán jelleggel!

Totti5
Ha az kell hogy az elsõ enemy lealázzon akkor Dark Souls. AC3ban nem fog, és ez a nyitó jelent pedig egy bevezetõ, nem itt kell a világot megváltani. Majd késõbb lehet menni a 100%os szinkronizációra, lesz benne kihívás ( ACkhoz mérten ).

zorrobomber
Ez komoly hogy itt nem zavarok senkit?

Eddig beigazolja az elõzetes félelmeimet.
* fix kameranézet nem csak átvezetõkben, az engine tudja, a környezet teljes 3d, mi akadálya? pl.: amikor a sorok között mész
* sztori? "A templom beszél hozzám" 😄
* egy majom is meg tudná csinálni az elejét. pl.: Keresd meg az arany színnel jelzett célpontot. Screen átvált kékre, egy sárga pont. Ránézek, nem történik semmi. Elnézek onnan, a játék egyszer csak elveszi tõlem a kamerát és visszazoomol az arany fickóra. Köszi, éppen csak nem jelenik meg egy Congratulations! felirat 😊

IMYke2.0.0.0
Jó, igen, megvallom - a "hulladék" szó túlzó volt. Fõleg tõlem.

IMYke2.0.0.0
Semmit sem tudsz rólam.

Tinman
Azért a D3 nem lett hulladék.

Nem rossz játék, de nem lett legenda, de még így is kiemelkedik a mezõnybõl.

90 óra körül tettem bele, de végül is nem bántam meg, meg hamar el is vitték.

költsön amire akar
de egy ilyen dologról lerí hogy beteg fejben
amit kezelni kell/érdemes a jövõje miatt, akár gémer marad akár nem
ha nem lenne gépe hova irogatná szegény nõ nevét? füzetbe, a falra? tollal, vérrel?
egészségesen hangzik

Sir Quno Jedi
Tudom, csak megpróbálom észhez téríteni, mielõtt belelovalja magát és tovább sértegeti imikét és akkor banolhatom ki a picsába. Most lusta vagyok megnyomni a gombot, szar egy napom volt. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Haggyad, kár az ilyenre az idõd pazarolni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Az nem zárja ki, hogy egyik komoly szerelmem neve volt azt, hogy az Eszter legyen a kedvenc nevem - lehetett volna Kata(lin) is, hiszen 3 ilyen nevû kedvesem is volt, miközben az elsõ nagy szerelem Andrea volt...
Ezen felül, amennyiben már a szülõszobában vagyok egy a gyereke(i)met szülõ nõvel, akit szeretek, akkor - és ezt evidensnek tartom - már mindent megbeszéltünk múltról, jelenrõl, jövõrõl stb.

Sir Quno Jedi
Nincs szánalmasabb dolog, mint kockasággal vádaskodni, kockák között, kockaként, egy hivatalos kocka fórumon, egy zsírkocka totyigban!

Ezek itt elõbb költenek egy steame-s dlc-re, mint élõ nõre és akkor nekiállsz baszogatni õket a saját közegükben?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Igen - sajnos (?), a csõd felé masíroznak.

Fpocok
Tehát nem fogod megmondani, értem.

IMYke2.0.0.0
Azt amit most is írtam: a kedvenc nõi nevem.

az a baj hogy te már közelebb vagy ahhoz hogy úgy halj meg öregségben hogy sötétszektorral fórumozva töltöd el az éveket, nem pedig névadással bárminek, a segítség pedig egy telefonhívásra van. de tudom te kurvajól érzed magad 😄

ideges lettél?

Fpocok
Ha megkérdezi, miért, mit mondasz? 😄

grebber
Saints Row the Third - The Full Package $12.49 AZTABETYÁR! THQ-nak nagyon kell minden cent!

Next PC upgrade: 2022