Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Idõpocséklásra jó 😊

Zomil
Easy-n sztem teljesen felesleges végigvinni, normal-on se nagyon van kihivás...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Klasszikus Diablókkal sokat játszó emberkeként - már elõre el van készítve a másik három karakter, akikkel végigjátszom a játékot, egyre nehezebb szinteken. Így, valóban az 1 hónapon belüli Torchlight 2-zés messze van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
1. Nyilván egy 2. epizód esetében van önismétlés, csak azt a sok újdonság elnyomja a jobb címek esetében, vagy a sztori lesz annyira sodró lendületû, hogy eszedbe sem jut ilyenen agyalni. Lásd: Uncharted széria, DeS/DaS, SW: Kotot, Baldurs Gate 1-2...

2. Az nem tartom, hogy a km-ekrõl látható gyengített falból van a játékban vagy 50 és mögötte xyz... pisztoly elõvesz, spray, távolra megy robbant. Sok riddle megtalálása, feloldása is szintén ilyen ötlettelen és unalmas. ---> Repeat it 50 times -.- What a gorgeous fun! (Not.)

3. Bizonyára, hiszen semmi más nem lépett ki csak a dobozos verzió a Batman Arkham City-bõl.

4. Vagy tesznek róla a készítõk, hogy ne így legyen...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Azaz, erre gondoltam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Pont ezért Civ V god's and Kings bezsákolva, Sniper Elite V2 bezsákolva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Torchlight 1-et még vesézem. Sajna, 1 hónapon belül nem jutok a Torchlight 2-höz. Akkor elkapkodtam 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
12 évet bírt ez a fog. Igaz, nem is esztéká rendelõben csináltattam, hanem magánrendelõben, 3 hónap alatt . Kiváló munkát végzett a hölgy, szerintem.

IMYke2.0.0.0
Mivel, fogalmam sincs, hogy 1 hónap múlva lesz-e módom a vásárlásra, így most voltam "hamari" - mert icurka-picurkát beért a spórolási technikám.

Fpocok
2. Amúgy megcsinálod a sztorit, aztán szisztematikusan egyik irányból haladsz a másik felé és akkor meg lehet mindent csinálni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊
Igen, wesker24 kolléga anno, amikor STEAM-es lettem, kiokosított, és így igyekszem tenni mindig, amikor más forrásból már meglévõ játékról van szó:
* STEAM-en belül adott játék telepítésének megkezdése
* Néhány MB-nyi <általában 100 MB-ot megvárok> letöltés után Pause.
* A máshová, más forrásból feltelepített adott játék állományát bemásolom a STEAM-kliens által létrehozott könyvtárba, abban az esetben, ha az állomány-struktúra ugyanaz, vagy nagyon hasonló.
* Ezután, STEAM-ben folytatom a letöltést, hagyom pár mp-ig, és ezután leállítom, majd "Helyi fájlok ellenõrzése".

Fpocok
1. Hol nincs olyan?
2. Szóval az a baj, hogy túl sok tartalom van benne? Az tényleg gond.
3. Soha nem volt semmi gondom, egyszer nem lépett ki. Nálad lehet a gond.
4. Idõvel minden hangulat elszáll.

Tinman
Ha 1 hónapon belül nekiállsz játszani vele és végig is tolod, akkor jó vétel volt... ha nem, akkor elkapkodtad :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
AA-t imádtam, nagyon, tényleg.

AC-t anno megvettem dobozosban, de feléig se vittem és eladtam. Miért?

1. Kissé önismétlés.

2. Valóban szerette a nap a sok apró kis quest szerûséget, de hogy minden nm2-re bebaxtak belõle vagy 3-at az már sok. A magamfajta, kimaxolós csókának ez kész rémálom. Folyamatosan azon agyaltam, hogy jaj mit hagytam ki, jaj ezt miért nem tudom még megcsinálni... jah, hogy közben a sztorit is kéne követni. Hát izé.

3. A PC-s verzió sokat lépked kifelé az asztalra, tele a net a hibaüzenetekkel és ez biza nem a Live hibája, mert Dark Souls is Live-os volt és ugyan azon a konfigon a sok száz óra alatt egyszer sem lépett ki.

4. Már nincs meg az a hangulata/varázsa (csak nyomokban), mint amilyen az Asylum esetén megvolt.

Ettõl függetlenül újra megadom neki az esélyt, mert most elég olcsó ;-)

Tinman
Gyökérkezelés az olyan, mint amikor megjelöli a fát az erdész, hogy hamarosan ki kell vágni :-(

Tinman
"Ne legyetek hamariak!" ;-)

genndy
A fogad miatti kálváriáért részvétem, szar is az <#shakehead>
Na de Torchlight: a 2. egészen nyugodtan telepítsd fel a csúnya verzióról a Steam könyvtáradba, mert ha már úgyis megvan, akkor egy csomó letöltést megspórolsz. Azt kell csak kideríteni, hogy mi is pontosan a Torchlight 2 könyvtár neve a Steamen belül, hogy biztosan oda tedd, és felismerje a meglévõ fájlokat.

IMYke2.0.0.0
Nem is 200.. 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. A MOD-mentes játékok híve vagyok, de majd ránézek.

IMYke2.0.0.0
Torchlight lehet, hogy kap karácsony közelében mondjuk egy 75%-ot, de már elegem volt abból, hogy nincs meg a játék 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, és a 4 és fél órás kanossza járásom eredménye: pénteken mehetek szájsebészetre 😞
12 évvel ezelõtt gyökérkezelt fogam megadta magát, és ínyig letört, aztán a hétvégén (mikor máskor, akkor, amikor még orvoshoz sem mehetek) be is gyulladt - így, most még hallgatagabb vagyok, mint szoktam 😊
Gyógyszert kaptam a lob csökkentésére, és bízom benne, hogy pénteken már véget ér ez az egész. Addig még 4 rosszul átaludt éjszaka...

tutituti
bár úgy emlékszem mondtad hogy nem szereted a modokat, mégis ajánlom a Torchlight2höz a topikjában linkeltet.

Én a második végigjátszásra kicsit meguntam és írtam is ott mennyire megdobta az élményt.Pedig lvl80 körül már nincs nagyon új benne.
Kellemes játékot 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Köszi - igen, a Trochlight 1-et is imádom, és a 2. rész megkezdését is alig várom.
Csúnyában otthon, megvan - de, úttörõ becsszó: fel se telepítettem.

Amikor a vásárláson törtem a fejem, azzal gyõztem meg magam, amivel általában: mi francért dolgozok, ha nem azért, ha ami érdekel, és lehetõségem van rá, akkor megvegyem?!
Ezért, úgy döntöttem: bezsákolom õket. Karácsonykor egyrészt kevesebb játékra kell odafigyelnem, másrészt, már egyre kevesebb játék érdekel a STEAM-rõl.

genndy
Miért az idézõjel? AA és AC GOTY igenis jó játékok.
-75%-ért az AC-t én is veszem, amint hazaérek.

Tinman
Inkább azzal a 200 végig nem tolt játékkal amik ott porosodnak nála... de ott a "jó vétel" Batman AA GOTY & AC GOTY.

ollie
És addig játsszon a warez verzióval?

Tinman
Torchlight 2 kicsit elkapkodott döntés volt szerintem... már karácsonykor lesz ez olcsóbban is.

MerlinW
Ezt hívják drámának😊

[merlinw.org]

Fpocok
Lehet köze van hozzá a sok olcsó játéknak... és a túlterheléshez 😄

Carlos
Tudom volt már róla szó, de nem láttam konkrétan:
Miért haldoklik az utóbbi napokban a Steamgifts?

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Még csak nem is az ellentmondás volt a baj az ME3 végével, hanem az, hogy teljesen lenullázza a 3 rész történéseit. Ennek a történetnek is megvolt a morálja, és ezt gyakorlatilag megerõszakolja a vége. Pár perc a játék végén olyan érzést kelt benned, hogy akkor most mi értelme volt az egésznek. És ez a sorozat zárása, vagyis ezt már nem lehet javítani.

ZsZso
Pár napja már beírtam ide is 😛.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Skyim 8 font a gameflyon.Vásárláshoz vpn kell aktiváláshoz nem.

Next PC upgrade: 2022

<#eljen> Torch még lehet olcsóbb a jövõbe, de így is jó ár már. Élvezni fogod minden percét!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Na, mivel fogorvoshoz megyek, úgy gondoltam, megérdemlem - bezsákoltam, nem várok esetleges leárazásokra:

Üssetek, hogy volt itt-ott olcsóbban stb. 😊
Ja, és drukkoljatok a fogorvoshoz!

IMYke2.0.0.0
Hopp - errõl nem is tudtam 😞
Mert már annak idején, az elsõ akciója alkalmával, drágábban megvettem az egészet.

Nem. Hagyni kell valamit karácsonyra is 😛

arty
egyetlen mentséged lehet, ha a deus exet megvetted, dlcstül! 😛

Forza.

Emberek a Steamitiszem súlyosbodott. Újabban minden szart megveszek! Vigyázzatok magatokra és szedjétek a gyógyszereiteket, nehogy úgy járjatok, mint én....XD

Dj Tommy
Jogos, de jó lett volna kipróbálni<#vigyor0>
Ha már Test Drive:
A megjelenés óta játszok a Test Drive Unlimited 2-vel, nekem megfelel, igaz nincs más alternatíva.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Totti5
Fasza... béna fejlesztõk😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szuper, akkor már ezt se kell vennem.

Benne van!

DarkSector
Én mikor meghallom hogy Test Drive, kiráz a hideg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De várd meg milyen minõségû lesz, mert szerintem nem hagysz ki vele semmit. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😄

arty
Totti! Megvan miért "szaggat" a skydrift!

30fps-re lokkolt a játék 😞((
(de 60 képkockát rak ki, gondolom mindet kétszer...)

igen, eleinte zavaró és NAGYON jó lenne a 60fps, mert akkora látvány nincs, hogy ezt ne vinnél el bármi... talán a konzolport mivolta lehetett az ok, nemtudom. van itt valaki a digital realitybõl, hogy válaszoljon? 😄

Forza.

Tinman
Ha a teljes pakk, akkor a Yetis kieg miért nincs a listában?

genndy
Szerintem lesz, bár ezt csak arra alapozom, hogy a három figura még nem ért földet...<#nevetes1>

Ok! Én még filózok a teljes packon.