Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Srácok, tegnap mennyi volt az euró árfolyama?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
R.U.S.E.: The Art of Deception - €2.98

Vagy 3 GBP, vagy 6 USD...

zorrobomber
AC 3 topikból:
"a lost mayan ruins 8 perc
dangerous secret olyan 6-7 perc
ghost war kb 12 perc szóval ez nagyon kevés.:/"

Méghogy Év játéka, Év pénznyomdája, esetleg 😊

IMYke2.0.0.0
Torchlight 1 - Ordrak 1. megölése, 17 és fél óra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Bocs, nekem nincs meg a játék, meg semmit nem tudok errõl a promóról, csak láttam a különbséget a két kép között...<#vigyor5>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Akkor ez így most kuka? Gondolom nem most vetted fel oda, hanem napokkal, 1-2-3 héttel korábban. (Az Origin topikban ott 20-án tett ki Szabi 2 tucat kódot a játékhoz.) A Promo-s oldalon, kapott e-mailben (Nov. 5-én jött), egy árva betût nem írtak, hogy xxxx.xx.xx-kor lejár a promóciós idõszak, és a kulcs nem használható fel ezután. Ettõl függetlenül ott van a Játékaim között. Ha lesz ilyen akció megint, csak akkor tudom leszedni, ugyanazzal a kóddal, ami a képen lenne, ami éppen ki van radírozva. Szomszédnál még Nov. 5-7. között lett kipróbálva, és ment, bár Személyiség létrehozásával gondja van. A BF1942-nél meg 2013.03.01.-ig tart a promóciós akció.
IMYke2.0.0.0
Betettem õket a kosárba - de még hezitálok. Elég sokat költöttem már eddig 😞

Sziasztok!

Vásároltam Amazonon egy Kingdoms of Amalur Complete Bundle-t, de én csak a két kiegészítõre tartok igényt. Ha esetleg valakit érdekel az alap játék, írjon bátran😊

Udv,

san

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. <#worship>

genndy
Én különbséget látok: ahol Szabinál a FIFA 10-et írja, nálad az szerepel hogy 'Sorry. Promotion ended' Nem lehet hogy valahol itt a probléma?

arty
nálam volt játék, aminek felismerte a fájljait az origin és csak pár megát szedett le hozzá

viszont a napokban pl a The Run-t leszedte ujra, hiába volt a helyén 😞((

Forza.

Szabi
nálam engedné letölteni

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok

Namost, ez akkor így most kuka??? Nem áll neki leszedni, ezzel a hibakóddal: 655538:-1 Pedig a Játékaim listában ott van.

BF1942-õt zokszó nélkül szedi. (Ha már ingyen van.)
Viszont ezt nem telepítõs, hanem már felrakott formában szedi le, ha netán learchiválnám, Win reinstall után oda visszarakván, megspórolnám az újbóli letöltést?? Mondjuk nem nagy, csak 1.2GB. Telepítõs formátum esetén nem kérdéses ugyebár.

Tinman
Jah, legyen inkább Ronáldinnyóka vagy Zsüliettecske <#hehe>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Term. már tegnap dél körül megvettem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
<#pias> magon egy újabb vicces reklám (x360 konzol gép reklám):

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

EA Origin weboldalon:

Redeem Product Code menüpont.

Product Code: ide kell beírni a digitálisan megvett/megnyert/promo útján szerzett játékhoz kapott kódot??
Shep
Nem hát, a te gépeden életbe lép egy külön számodra írt kód ami nem engedi futni nálad a programot 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De Fc3 nem is fog futni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mi történt itt ma gyerekek, 1 napra itt hagylak titeket erre ezt mûvelitek? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Nah támogattam Peter Molyneux Godus-át...remélem nem csalodom benne és kapunk egy mélto Populous-t 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Pedig semmi jót nem tudom mondani róla. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Haegemonia milyen jó volt tõlük.
5-ször végigvittem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
bang bang racing elején is ott a logójuk 😊 (lehet azt csak kiadták? nemtom)

Forza.

Rapid81
Skydrift-et mindenképpen vegyétek. Digital Reality készítette!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
(hja és mindkettõ steamcloudos! imádom a steamet!!! 😄 )

Forza.

arty
hjaés: MINDENKI VEGYEN SKYDRIFTET! ennyire jó árkád repkedõs-versenyzõs játék nincs még egy - igen, szar, hogy 30fps, de az elsõ óra után szerencsére elvész a szaggatásérzés 😉

haverral toltuk ma pár órát, felváltva játszva, sajnos osztottképernyõs multi sincs benne (másik hatalmas hibája), tiszta adrenalinbomba - egy egy szebb mozdulat, egy jó rakétázás, pajzshasználat igencsak "kielégítõ" 😊) haver ugy ment haza, hogy eezt õ is megveszi!

---

másik kis árkád gyöngyszem a Bang Bang Racing, ezt is ajánlom, sajnos telefonon kívül manapság ezek a kis autókák kivesztek pécérõl... van 4P osztottképernyõs mód is, olajfoltok, vízfoltok, felrobbanó hordók, hajtûkanyarok, útlevágás, több nyomvonalas pályák, levágások, nitro, stb. - hatalmas!

Forza.

grebber
És még te sírtál hogy a FC3 nem fog futni nálad erre te az AC3-al vígan játszol ,nekem meg full alapon is akad 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
ne csessz fel, megvettem! 😄

Forza.

DarkSector
Elég szar a sindy. :S

Most jövök AC 3 multiból, kb. 1,5 órát tolhattam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Tinman! Syndicate!

(remélem az EA fizet, ahogy megbeszéltük...)

Forza.

arty
kombózod???

nekem elsõ részbõl csak ez a kombó maradt meg:

volt más is? 😄

Forza.

genndy
Na, Batman Arkham City bezsákolva! Rosszfiúk reszkessetek, agyonkombózom mindet! <#boxer><#nevetes2>
És ha már leakciózták, akkor befigyelt a Witcher 2 is... bár még az elsõt is végig kell játszanom, de úgy érzem nem jártam vele rosszul.<#smile>

arty
2011-ben a 15. legtöbbet adott név volt... ne bassz ki a kölköddel, ne adj neki kommersz nevet 😊)

Forza.

Tinman
:-DDD

Tinman
Köszi itt is az Unmechanical-t :-)

DarkSector
Valami Indie?

Zomil
adok 4 Dota2-t 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
nem rossz, mit kérsz érte?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Kingdoms of Amalur alap game, steam-es cserélhetõ. Bármit meghallgatok, de ne Dota 2-vel csaljatok tõrbe pls :-D

Zomil
Beirom, de sztem nincs sok esély rá: Szoval Torchlight-omat elcserélném Castle Crashers-re.

Megvettem a napokban az ac3-at illetve az új hitmant is.
A hitmant megbántam, mert az online része az kb. nagy nulla. A single fasza, de amiatt nem érte meg megvenni.

Az ac3 esetében, azt bántam meg, hogy most vettem meg nem pedig mondjuk 2 hónap múlva, amikor valszeg a multi már rendesen mûködik, illetve kiadnak hozzá még vagy 5 giga patchet, ami javít a bugokon, illetve az optimalizáción...

Nálam 10k minusz: Rahedli DLC-vel spékelve, de azért van egy két gyöngyszem, mint pl. az említett Koar, ami nagyon megérte.

Hali!
Tudom, nem éppen ide tartozik... vagy talán egy kicsit! 😄
Szóval felfedeztem, hogy van nekem egy commandos 2-m, aminek vagyon egy tök jó coop része! 😄
Valakinek lenne kedve tolni?

Azért ide (is) írtam, mert kétlem, hogy az original topikot még nézné valaki!😄
Botond
Ja meg persze holnap BG:EE 15 eur lesz legalább. 😄
Botond
Én most nagyot spóroltam. 10 dlc figyelt be 6 eurért. Karácsonyig visszafogom magam. Még mindig 50 végigjátszatlan játék figyel a steam kliensemben.
Tinman
Vettem én is szépen, de nagyon okosan válogatva, nagyon olcsón... muszáj.

DarkSector
nm 😛

Gyerekek most az õsz vásárban úgy elszaladt velem a muraközi, hogy az valami eszement. Mintha szarnám a pénzt úgy költöttem o.O