Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Szeretem énis - csak valahogy a felénél/háromnegyedénél unalomba fulladt :/

Be happy. :) Running!

wantonly
IMYke2.0.0.0
Na, megnéztem... "csak" 4.6 GB.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
A nagyobbak szét vannak darabolva ~2 GB-os darabokra, kényelmesebb automatikusan mindet leszedni, mint egyenként kattintgatni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Így van.
De, például egy Dreamfall: The Longest Journey is közel 6 GB...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom - nekem nincs gyors netem, így nem tudom, hogy azon miként viselkednek 😊

zorrobomber
Vannak már új game-ek is rajta, Witcher 2 pl. 8 giga

Botond
Különben 2-3 percig is tölti le a 80-100 megás játékokat? 😊
IMYke2.0.0.0
Nem. 😊
Szeretem a Borderlands 1-2-õt. Ez van 😊

IMYke2.0.0.0
A helyesbítés jogos. <#nyes>
A kényelmi opció - és a gyors neteseknek mindenképp! - miatt viszont érdemes feltenni. 😊

HappyHunter
Agyadra ment a fordítás? <#nevetes1>

genndy
Bocs, de helyesbítek: van letöltõkliense, de NEM kell feltétlenül feltenni, a fájlok anélkül is tölthetõk (igaz lassabban, és egyszerre csak egy).
A többi stimmel! <#nyes>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

<Így, zárójelben: amúgy, a 'Dishonored' - szerintem - csak azért nem lesz az Év Játéka a "nagy" szavazásokon, mert ott lesznek a nagyágyúk, amiket ciki lenne nem gyõztesként kihoznia a médiának.>

zorrobomber
Nem! 😊

IMYke2.0.0.0
Meglepõ lesz, ha azt mondom, hogy nekem a Borderlands 2 az Év Játéka?

IMYke2.0.0.0
Old school-ok, de jó érzés kapni 😊

zorrobomber
Ne viccelj már, szerintem távol állok a flame keltéstõl. 😊 Azt igazán nem lehet mondani hogy nem igyekszem tényeket leírni. Persze szubjektivitás is bejátszik, de nem lehet mondani hogy nem törekednék legyûrni az ellenérzéseim, konkrétan játszok a cuccal 😊 Ha meg esetleg nem azért vagyunk itt hogy véleménykülönbségeket is ütköztessünk, szóljatok.
@ratgab: Az év játéka dolgon gondolkoznom kell, de a valamennyire hasonló stílusú Dishonored-öt kapásból jobbnak tartom AC3-nál.

Botond
Thx, akkor a regisztrációhoz kapott 10 ingyen gammára is ránézek.
IMYke2.0.0.0
Ez igaz - ezt kihagytam a számításból 😊

IMYke2.0.0.0
GOG:
* csak letöltõ kliense van - azt viszont mindenképp fel kell tenni (több fájlt tud egyszerre tölteni), a játék futtatásához viszont nem kell (a késõbbiekben sem)!
* nincs védelem - a GOG-játékok errõl híresek.

Botond
Én még csak most kezdek bele. Õszi vásárt megúsztam 6 euróból, 10 dlcvel, erre reggel jött a levél, hogy gog.com-on mai naptól kapható az Imperialism 6 euróért. Csak érjék haza, veszem azonnal. Gog játékoknak van kliensük, vagy azokat hogy rakom fel? Mi benne a védelem vagy ilyesmi?
artschi
szombaton már december van! <#zavart1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
No, mára befejeztem a vásárlást 😊
Most már csak decemberben költök kis pénzt.

A Disciples-ekre majdnem 'igent' mondtam, de azt majd - talán - karácsonykor.

Tinman
Szívesen :-)

Mert néha kapkodsz és nem bírsz magaddal :-)

Türelem olcsójancsi játékokat terem... és nem is kell éveket várni.

Sok idei REMEK játékot vettem 1500 FT alatt, lehetõleg DLC-kkel együtt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az csakis a Dark Souls lehet :-)

AC sorozat szerintem is eléggé rendben van, csak az a fránya elsõ rész ne lenne olyan rémesen önismétlõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Gaige nem szimplán karakter. De, ebbe most ne menjünk bele, mert értem, hogy mire gondoltál.

IMYke2.0.0.0
[Többek között, erre is gondoltam. <#nyes> - Hiszem, Gaige is elõrendelõi (Premier Club) DLC volt. Õt, késõbb bárki megvehette. Az AC3 DLC-irõl nem tudok semmit.]

Legyen! Csavarjunk egyet a dolgon. Akkor szerinted idén melyik játék érdemli meg az év játéka címet. Indokokkal ha kérhetném.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát azért két külön kategória egy karakter meg egy küldetés dlc.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te miért nem tudod élvezni ezt a játékot? Már megint egy olyan lényegtelen dologba kötsz bele, aminek semmi köze az élményhez.

Egyébként még mindig baromi messze vagy attól, amikor igazi sandboxá válik.

Shep
Mert te pro vagy, nekem volt az 5mp is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
A Borderlands 2 mechromancer DLC is akár több száz óra játékidõt adhat (elõrendelõk ingyen kapták). Persze ez nem sztori hanem egy karakter.

Shep
Ezért nem kell foglalkozni azzal ,hogy flamekeltéssel próbálkozik. % jelzõt ugye tudod, hogy csalóka, mert a 100%-os szinkronizálást számítja, vagyis lehet, hogy megcsinálsz mindent de nem 100%-ra és nem lesz a kijelzõn teszem azt csak 85% (mondtam 1 számot). Én amúgy a 7. fejezetben tartok de pl a tanya marhaságot nem csinálom, a mellék küldetésekbõl is csak párat, mert ilyen futáros, meg adószedõ ölõs dolgok nem tetszenek, fõleg mivel ,hogy utána fél órákat rohangálhatok a várossal a nyakamban. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Eltúlzod. Igen, keresem benne a hibát, és igen, picit zavar hogy elvakultan év játékának kiáltod ki. Ennek ellenére sose mondtam, hogy objektíven nézve szar az egész. Sõt, tegnap dícsértem is, annak ellenére hogy az elsõ pár óra finoman szólva sem gyõzött meg. Ma folytatom.

Más. Annál a résznél amikor a hajón kell megmenteni valaki, pont azon gondolkoztam, hogy legalább egy nyomorék timert rakjanak már be, ha már csõben kell mászkálni. Erre nem megjelent egy timer? Kaptam kb. 30 másodpercet. Futottam egyenesen kettõ másodpercet és megmentettem a fickót. Így ennek mi értelme van?

HappyHunter
+1, én most az AC2-t vesézem ki és halvány lila gõzöm sincs hogy mennyi játékidõnél járok mert minden pillanatát élvezem. Hosszú idõ után ez az a játék amely ismét le tud kötni úgy istenigazából.

Játékidõvel kapcsán: 16 órához képest az a 30 perc egy lófasz, tudod kit izgat, hogy mennyire hosszú.

Elõrendelõi DLc-k 20 perces játékidejét az eddigi AC-k DLC-ire vonatkoztatva írtam.

Nem tudjuk ki és mennyire alaposan játszott vele (az említett kolléga amúgy bõven végigért már a játékon, szóval nem gondolnám, hogy kiélvezte, csak végigjátszotta gyorsan). Speedrunnal minden rövid.

Egyébként meg nem a DLC-ibõl kéne megítélni egy ilyen játékot (Összes eddig elõrendelõi DLC max 20 perc játékidõt adott /darab).

16 óránál tartok és még a felénél se járok... Konkrétan 22%-on áll a singleplayer és még kétszer nem csináltam ugyanazt.

Zorro meg úgy kritizál, hogy:
1. második rész óta egy részt se próbált
2. más információ alapján fikáz
3. a harmadik részt is csak felületesen ismeri, minden feature-t még nem is próbálhatott ki

Ergó baromira nem objektív. Szubjektíven fikáz, amivel nincs baj, de akkor mondja azt, hogy ez nekem nem tetszik.

Nem, õ kijelenti, hogy szar a játék. Ez így nem járja. Állítom, hogy idén a legjobb játék, amit kiadtak. Aki nem csak a nonstop akcióra vágyik, hanem szórakozni egy jó történetet megismerni és ráadásul szereti a sandbox barangolást, az imádni fogja.

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem...
[Azért már volt példa a DLC-s történelemben, hogy elõrendelõi DLC nem 5-15 perces játékidõt adott...]

Korábban is faszság volt, meg most is az.

Érdekes módon csak te szidod, nem fura?

Most egy elõrendelõi DLC-tõl te konkrétan mi a fenét vársz?

IMYke2.0.0.0
Így van - a Chrome-os Steamgifts Add-on (contributor giveaway hider) és a Steamgifts beállításai között a már meglévõk meg-nem-jelenítése ráadásul még könnyebbé teszi a böngészést 😊

zorrobomber
Igen, most egész kellemes, változatos giftek vannak.

IMYke2.0.0.0
Na, végre kiszórhattam a 300 pontot a Steamgiftsen 😊

Myselor
jólvan.tudjuk mind😊 nem is modntam hogy nem
zorrobomber
Nem megyek bele hogy mi baj van vele(korábban már megtettem), de van bõven.

Myselor
hát ezek csak a dlc tartalmai ami elég nagy vicc persze.de amúgy nincs vele semmi baj.de hamarabb lesz Far Cry 3 az év játéka😊
IMYke2.0.0.0
Rengeteget költöttem ezen a STEAM-es akción 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

Tinman
282,04