Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nem tudom.

tutituti
pill,csak haverom már elkezdte csak a visszaigazoló mailt nem kapta meg.
Ha nem sikerül neki akkor szólok.Ha sikerül akkor meg itt elõbb írt Zomil hogy neki kell ember.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Ebben a cryostasisban sok a jumpscare? Gyenge a szívem ezért nem játszok ilyenekkel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
segítek neked hívj meg
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még van egy kis idõ:

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
Mit szeretnél vele? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
nem próbáltam,elvileg regisztrálni kell ahhoz hogy menjen.
már csak egy emberre várok és kész az öt.
Kíváncsi vagyok hogy mûködik vagy sem.

ollie
Még van egy Cryostatis.

DarkSector
Az nem jó ha egymást hivjuk meg?

Köszönöm szépen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Indie gala11-bõl gondoltam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akinek egy Red Tide marad, az keressen már meg, mert vevõ vagyok rá!

Én mindent megcsinálok és minden küldit 100 %-ra. Fuldokló csávónál bevallom megízzadtam, de sikerült végül.

wantonly
Ja, hogy ugyanaz a kettõ. Oké, nem szóltam.
ollie
ja

steames?

Men of warra be lehet pofátlankodni?

ollie
Cryostatis és Men of War 1 ingyen elvihetõ.

wantonly
Jó, de steamcritic-en is? Oda is lehet elvileg.
tutituti
Na sikerült egy!😄

itt az enyém.nem erõszak.
Meg ki ne lenne innen ugye olyan aki nincs beregisztrálva😄

Rapid81
100$ értékû játék kell legyen az acc-on, ha minden igaz, mint Steamgifts-en.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tutituti
akkor nem trükközök.
köszi az infót😊

Rapid81
Üres Steam acc-al nem mész semmire. Próbáltam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tutituti
hát ez a bajom nekem is😄

És +5 új steamreg-et csinálni nincs kedvem.Bár lehet az lesz.

Bár tényleg olcsó a mafia2 nekem nem ér meg 5dodót

Zomil
Tudom csunya dolog ilyet ide betenni, de aki esetleg még nincs beregelve Playblink-re, az beregelhet ezzel a referal linkkel: link
Köszönöm annak aki ezzel regel 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Majesty 2 jo lenne

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Gamersgate-en nem lehet valahogy olyan csinálni hogy a bluecointokat is levonja + a maradékot kifizetem?
Mert ha nem akkor várok amíg grennmangamingen végre megkapja majd egyszer a -75%-ot!

Next PC upgrade: 2022

wantonly

Ez nem hangzik rosszul, de honnan a francból hívjak meg 5 embert? 😄

Itt a teljes lista: Cryostasis™, Legendary, Hearts of Iron 2 Complete, Alien Breed 2: Assault, Alien Breed 3: Descent, Europa Universalis: Rome - Gold Edition, Knights of Honor, Elven Legacy, East India Company, Majesty 2, Kane & Lynch 2: Dog Days, Broken Sword 2: The Smoking Mirror, Broken Sword 3: The Sleeping Dragon, Torchlight, Lead and Gold: Gangs of the Wild West, The Kings' Crusade, Post Mortem, Commander: Conquest of the Americas, Mafia II, Broken Sword: Director's Cut, Dustforce, Worms Crazy Golf, Worms, Worms Blast, Worms Pinball, Orcs Must Die!, Wizorb, Anna
Botond
Gamersgaten 5 eur a Mafia2 most amúgy.

GOGról 96 megás Imperialism meg 3 perc 17 másodperc alatt jött le letöltõ izé nélkül, ahogy terveztem. 😊
tutituti
Errõl tud valaki valamit?

Refer 5 of your friends to SteamCritic (or PlayBlink) to receive a free Steam game! All you have to do is ask your friend to sign up using your referral link at http://www.steamcritic.com/?do=account&act=referrals

We have more than 1000 steam keys in stock available to choose from after reaching 5 (new) referrals. You will be able to choose the game you wish to receive (while the supply lasts).

A few examples of games that are currently available to choose from after referring 5 friends:

Mafia 2, The Darkness II, Kane & Lynch 2: Dog Days, Orcs Must Die, Cryostasis™, Legendary, Hearts of Iron 2 Complete, Alien Breed 2: Assault, Elven Legacy, East India Company, Dustforce, Worms Crazy Golf, Worms, Wizorb, Anna

Please note that previous referrals do not count and you can win as many games as you want, 50 referrals will allow you to pick 10 games!

Good luck!

For more information please visit: http://www.playblink.com/forum/2285-win-a-steam-game-for-referring/

Ha mûködik akkor mafia2-nek örülnék😄

Shep
Ja, fõleg, hogy játékra még nem az igazi ráadásul nem is igazán gyorsabb de legalább nézheted a metrot, így nem kell Pestre menned a föld alá, elég ha csak bekapcsolod a gépet 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ez a fos még INGYÉRT SEM kéne 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Megvan amnesia, nekem nem jött be az ilyen Penumbra belsõnézetes stílus...
Jo játék biztos, csak nekem ez nem annyira fekszik...😊

Rapid81
Post Mortem. 😊 Az Anna meg egy nagyon jó horror-kalandjáték. Ajánlom kipróbálásra. Ha szeretted az Amnesia-t, akkor tetszeni fog. Ha nem, akkor nem. 😊

DarkSector
Anna meg Post Mayhem nekem tök érdektelen játékok, Legendary sajnos megvan már. 😄
De ez csak 4 steam-es játék nem 10. 😄

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A Win8 annyira szar lett, hogy az MS ingyér' adja. <#idiota>

w77d
hát ezaz.. egy jó másfél évig szarok az akciókra mert minden megvan már XD

IMYke2.0.0.0
Ne tudd meg mennyit költöttem - magamhoz, és a pénztárcámhoz képest! <#vigyor5>
Neked azért már nehezebb újat mutatni a STEAM-en 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
hála az égnek, már kezdtem szarul érezni magam az olcsóság miatt XXXD

Rapid81
Nem. Minden visszatért a régi kerékvágásba.

IMYke2.0.0.0
Na, két perc kellett nekik a feléledéshez - most már minden drágább.

IMYke2.0.0.0
Nálatok is be vannak még ragadva az árak a STEAM-en , az akció lejárta után is? 😊

Rapid81
A Bundle of the Damned-ben benne volt a Cryostasis, másik 3 sokkal jobb játékkal (Anna, Post Mortem, Legendary), mint amit most ad az IndieGala, +5 albummal, képregénnyel, filmmel és még 2 másik játékkal, amiknek a Desura kódja még megvan (Manor of the Damned!, Blindside), ha kellene valakinek. Egyébként ugyanúgy 4$-ért. 😊

DarkSector
Ja megértelek, csak mondom hogy Cryostasis van olyan játék ami önnmagában ér 4 dollárt.
nem egy über-májer játék de 4 dolcsit megérne...hacsak az lenne egyedül.

Rapid81
Csak olyat veszek, amivel játszani is fogok. Ezek között egy olyan sincs. Zsákbamacskára meg sok a 4$, hogy a 3 titkos játék ESETLEG jó lehet.

DarkSector
Necrovision nekem még tetszett régen...és ha jól látom a 4 dollárért megkapod az alsó 3 steam-es secret-et is!!! 😄

11 játék 4 dollárért?
LOL

IMYke2.0.0.0
Számomra megunhatatlan. Mindkettõ. Úgy látszik, nekem magasabb az ingerküszöböm... vagy, csak rohadtul elfogult vagyok <#nemtudom>

Rapid81
Megint gagyi. Cryostasis, ami jó, de az most volt nemrég másikban...

DarkSector
Na ez már korrekt!

Jól látom 4 dollár a 8 játék?
Mert akkor baromira megéri.