Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem én, csak azt légy szíves azt ne mondd nekem, hogy akkor is hódolnál ennek a szevedélyednek, ha 25 megabites neten ülnél! 😉
DarkSector
Pontosan ami nem jut be az Arcade-ok közé az max elvegetál ha hiresztelik hogy na ezt is megtalálod ott az indie-k közt, amúgy halálra van ítélve, magyar accountommal meg nem is elérhetõ, valszeg csak néhány régióban van...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Bocs, én azt se tudtam eddig hogy van külön XBLA és XBLIG 😊

Egy bizonyos szintig, egy XBLIG játékból sokkal kevesebb fog elmenni, mint ugyanabból elmenne XBLA-n, csak annyira arcba tolva, mint Steamen. Ahogy egy erdei viskóban is kevesebb akciós pudingot adnál el, mint a Tescóban.
DarkSector
Ez önnmagáért beszél, eltekintve attól hogy az emberek 90% egy konzolt ha bekapcsol nem éppen indie játékokkal fogja eltölteni az idejét, kérdésem az, hogy vajon mennyiben befolyásolja még ezeket leszámítva is az HOGY csak ezekszerint néhány régióban és INDIE kategóriában elérhetõ?

A konzolosok szinte bele sem tekintenek az indie cuccok közé, hacsaknem keresnek konkrétan valamit, max DEMO-ARCADE-GOD.

Max ha minden régióban elérhetõ lenne és nem indie csoportban, akkor lehet többen felfigyeltek volna rá, de nem egészen hiszem hogy ilyen játékok népszerûek lennének, hiszen a konzolokat nem ilyen célra használják a játékosok, inkább veszen egy Halo 4-et mint ezt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nem nyúzom sokat a BD-RW-t, mert összesen 200 lemezem volt - és azt is 2 év alatt írtam ki. DVD-t meg kábé 15-20 darabot.
Durva lenne, ha ennyit nem bírna ki egy lemezes meghajtó. <#nevetes1>

Annak idején, 2000-ben, a több mint 60.000 Ft-ba kerülõ - és hatalmas sebességre képes = 4x írás - Matsushita CD-írómmal, amit nem egy barátomnak adtam kölcsön, ezért leve lazán volt csak beszerelve a gépházba, abban és az azt követõ évben legalább 2000 lemezt írtunk ki. S hazaköltözésemkor jött velem: az egyik könyvtári gépben tökéletesen ellátta a telepítéshez szükséges feladatot (Xubuntu-s gépben még mindig ott van).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
XBOX Live Indie Games - elvileg ez alatt fut, lehet hogy te régiódban nem elérhetõ(?)
Egyébként pedig pont hogy dícséri ezt platformot is, hogy szép bevételt lehet rajta elérni.

XBLIG-re jelent meg, ahol kizártak az eladások, az konzolon egyenlõ az elfekvõvel, de megfelelõ háttér nélkül XBLA-n is lehet szívni, ha sikerül oda felkerülni. A Steam összehasonlíthatatlanul kedvezõbb környezet az indie-knek. Viszont önmagában XBLA vs PSN vs Steam általánosságokat ebbõl az esetbõl nem lehet levonni.

Érdemesebb akkor mára Telltale ismert és elismert játékait felhozni: a kalandjátékaikat szinte alig vették XBLA-n (PC-hez képest lebõgés volt), ki se adták rá mindet. A Walking Dead viszont végre sikeres ott is.
DarkSector
Te hiszel a mesékben?
Te azt hiszed hogy az eladások a full árból származnak, Ne legyünk naívak...😄

Én is 7 euro-ért vettem? 😄
Mit tippelsz? 😄

Ni meg:

Beat hazad hol van?

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ne zavarjon, hogy 7€ és Steam-en a legdrágább...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Amúgy meg nem találok Beat Hazard-ot live-on...már elõszört fura volt, hogy mi köze a live-nak a BH-hoz...😄

DarkSector
Ja értelek, hogy egy arcade shooter, ami kb 10ft pc-n.
És Konzolokon méregdrága, csodálkoztok hogy jobban fogy?
Ráadásul míg van rá lehetõség, de mégsem bevált dolog hogy konzolon beraksz zenét egy játék alá...meg lehet csinálni, de nem jellemzõ.

Ez kb olyan mint hogy az xy jeti síjjelõs játék jobban fogy pc-n...naná, ha 10-20 ft-ért vagy éppen ingyen adják ki ne venné meg.

Ebbõl sokmindenre lehet ám következtetni...

Elnézve egyesek Steames gyûjteményét, a lemez és nyomtatás ára duplázná a játékokba fektetett összeget 😊 A polcok költségérõl és a rászánt idõrõl nem is beszélve. Ráció csak annál van, akinek tényleg nagyon rossz a netkapcsolata. Mondjuk nem tudom, hogy nálad meddig húzzák a meghajtók, ha ennyit nyúzod õket, a P1-esemben annak idején a sok StarCraft miatt be is mondta az unalmast a CD-ROM.

Egyébként meg most lehet semmit csinálni írás közben, úgy süvít a legtöbb optikai meghajtó, hogy én inkább elmennék addig nyaralni.
davidka003
Metro 2033/2034 könyvek akcióban:

LINK

LINK

Plusz az összes Európa kiadós könyv -40%.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy

Portal 2 sorsolás az SG.hu csoport tagjainak (így talán többen jelentkeznek, hátha nincs meg még mindenkinek). Péntek este 8-ig.
Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Te a Steamrõl a digitális verziót vetted meg, azért fizettél - tehát pontosan tudtad, hogy nem jár hozzá lemez, tok, kézikönyv, stb.

IMYke2.0.0.0
<Én még használtam úgy CD-írót - mert DVD és DVD-író nem létezett a pórnép számára -, hogy írás közben SEMMIT sem lehetett csinálni a PC-vel... de leginkább imádkozni, hogy ne rontsa el a TDK, Sony lemezt (se)... s nem 486DX-n történt az írás... Ehhez képest, manapság, a több ezer MHz-es CPU-kkal, több GB-nyi RAM-okkal, és a hiper-szuper írókkal, buffer underrun védelmekkel és a több MB-os pufferekkel akár Crysis 2-õzni is lehet lemezírás közben!>

IMYke2.0.0.0

Botond
Nem kell kiírni, bármikor letölthetõ mind újra.
davidka003
Annyira gáz, hogy még én írjam ki a lemezt arról a játékról amiért fizettem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Annyi, hogy a Steam magasan viszi a pálmát az eladások terén a másik 3 platformmal szemben, pedig nem is Steam-re jelent meg elõször a játék. Valamint nagyon jól látszik, hogy a Steam-es akciókkor ismét mennyire meg-megugrik a játék eladása.

Egy játék nem csinál digitális disztribúciós forradalmat, de jól szemlélteti szerintem, hogy milyen potenciál van benne.

Szvsz már rég lekörözte a dobozos értékesítést.

DarkSector
Akkor kimaradok a tudás mézes csuprából mert nemhogy folyékonyan nem tudok angolul, baromira unaalmaz egy oldalt végigolvasnom...

zorrobomber
Ez a szemedre meg az agyadra van, olvasd el 😊

DarkSector
Fasza, de ez mire van? 😄

Szent szafaládé! Köszi szépen. Remélem, h megnyerem 😊
DarkSector
#72093...én személyszerint nem kívánok játszani ezzel az Ace-el mert szerintem szar lett. 😊

Prince23
grebber
Mégis csak jól jön az a pc-s alamizsna!

PC-re is jön az Ace Combat: Assault Horizon

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hitman Absolutionhöz a redist mappát hol találom...mert DirectX Runtime Errorral kidob. Már volt frissítve Mass Effect 3-ról és a Batman Arkham City-rõl is a DX.

DarkSector
Azt elhiszem de most megyek is, mert KIBASZOTTLASÚ az sg és ingerel hogy negyed órát szarakodik mire leirok egy kommentet és elmentem....

IMYke2.0.0.0
50 dodóért még én is vittem volna - legfeljebb 1 hónapig éheztem volna 😊

IMYke2.0.0.0
http://darkadia.com/game-sales - nézzetek rá 😊

DarkSector
Fpocok akarta megvenni mert nemrég egy oldal azt írta a profilomra hogy 6 játékom van és 47 dollárt ér....😄

DarkSector
Eddig nem volt?

"Ace Combat: Assault Horizon - 2013 elején PC-re is!"

wantonly
Egyetértek. A hangulata is utánozhatatlan. Csak ne lenne ilyen rövid. 😞
Szabi
<#wilting>

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Pedig van egy acsi, ha max 5x halsz meg a játék közben. 😊 Amúgy a póknál én is megtorpantam, de az után már könnyebben ki lehet találni a továbbjutás módját. Nagyon jó játék, pedig csak fekete árnyakból áll. 😊

IMYke2.0.0.0
Kicsit traumát okozott a kis srác sok halála - gyorsan mentem kicsit hentelni egy másik játékban a rosszfiúkat... bosszúból 😊

IMYke2.0.0.0
Jó ideje jársz ide - ne legyen lelkiismeret furdalásod. <#worship>

Rapid81
Az egyik legjobb oldalra "szkrollozós" játék, amivel az elmúlt pár évben játszottam. 😊

mooo
Elnézést, hogy jöttem hiénáskodni,meg esélyt rontani...

IMYke2.0.0.0
Nem ezt akartam... 😊 Tényleg 😊

genndy
Jól van akkor nesztek: én NEM akarok csatlakozni! Majd csak akkor ha Border2 lesz sorsolva...
(utolsó napi akcióban megvettem a W2-t...<#vigyor5>)

mooo
Jaj te szegény,már megint csökkenek az esélyeid az ingyen játékokhoz,úgy sajnállak...
Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Imi tehet róla... a Witcher 2 mint oszló tetem, úgy vonzza a hiénákat.<#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.