Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
p.s.: Regisztráció idõpontja: 2012. 10. 30.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
röviden nagyon jó és sokszor meghal benne az ember,de nem bosszantó
egy baja van neki,hogy rövid.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Basszus, ha eddig nem halt meg az általam irányított kisfiú 25x, akkor egyszer sem - és csak most jutottam át az elsõ két pókon...
"Could Super Hexagon actually be the legendary and infamous Polybius?"
😄DDDDDDDDD
Parasite Eve 2, best game EVER!
Steam profil
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szóval nekem is skipp, mert hülyét kaptam a videó alapján.
Þór vígi þessi rúnar
A masterpiece of design purity."
9/10 - EDGE
"This is the kind of game you’re going to pass off to your friends and say, 'You’ve gotta check this out.' It’s dangerously addictive."
9/10 - IGN
"Knows exactly what type of game it wants to be and executes on it spectacularly. Merciless difficulty meets brilliant design."
5/5 - Gamezebo
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Személy szerint én megbántam, hogy megvettem 3k körül... :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az elsõ részt még jelenleg is nyúzom, ezt már kipróbáltam, de le is töröltem mondván ez a játék megérdemli, hogy vagy eredetiben játszom végig vagy sehogy!
OFF: az SG.hu motor meg szedje már össze magát.
Holnap este 6-ig.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyenként? No way.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt nem vágom miért nem enged be. A steamgifts viszont már nekem is írt ilyen hibát, le van terhelve.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nyertél már valamit? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt irja hogy 5 percet várjak de semmi nem történt...:S
Ma nagyon peches vagyok....
Steamgifts sem akart sync-elni mert azt írta hogy privát a profilom annak ellenére hogy nem privát.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor problémamentessen be tudok majd lépni, azért thx, azt hittem KIZÁRÓLAG meghívóval megy...D:
Plusz Painkiller dobozásban lévõ mini pószter
Kis szépséghiba, hogy épp az imént kezdtem telepíteni DVD-rõl a Painkiller-t (Steam aktiválást igényel) és a 4 GB-ból 1,4-et volt hajlandó telepíteni a DVD-rõl... a többit netrõl szedte magának.
Igazából így a DVD-t akár ki is dobhatnám, úgyis bakcup-ból fogom inkább legközelebb telepíteni. :/
De nem ez az elsõ ilyen fincsi meglepetés.
Tavaly az NFS Run-nal jártam így, aminek a lemezes verzióján lazán nyoma nem volt magyar, de még angol nyelvnek sem.
Külön természetesen nem lehetett rá telepíteni utólag, hanem az egész játékot egy az egyben Origin-rõl kellett letölteni angol nyelvû formában.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!