Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
no kezdõdik... mindenki csak csatlakozni akar. Ennyit a zártkörûségrõl. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szintén... +1
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Én is szívesen csatlakoznék,ha elférek még...
IMYke2.0.0.0
No, így már tiszta, hogy miért tud annyi mindent megvenni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Aktív tagnak kell lenned, és egy nagyobb összeget kell Darksectornak utalni. (nálam legalábbis így volt - remélem nem hazudtak) <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Ki kell érdemelni. Nem megy csak úgy egyik napról a másikra. Arra ott van az SG csoport.

p.s.: Regisztráció idõpontja: 2012. 10. 30.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!Hogyan lehetek a steam csoportotok tagja ?
IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Köszönöm a meghívót!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

tutituti
írtam egy marha hosszú választ,de nem küldte el.
röviden nagyon jó és sokszor meghal benne az ember,de nem bosszantó
egy baja van neki,hogy rövid.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
Azt nem kétlem, hogy jó a játék, de meghagyom másnak a lehetõséget. 😊
ZsZso
Köszi! Nekem a 33 Ft -os verzió már megvan, ezért nincs pofim jelentkezni. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a "LIMBO" egyre nehezebb lesz 😊
Basszus, ha eddig nem halt meg az általam irányított kisfiú 25x, akkor egyszer sem - és csak most jutottam át az elsõ két pókon...

Fpocok
MEgnéztem a traielrt, lol. YT comment:
"Could Super Hexagon actually be the legendary and infamous Polybius?"

😄DDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az 'Sg.hu - Eredeti játékok' csoportba szeretnék meghívót kérni ha lehet. Így majd oda is tudnék felajánlani játékokat.
Steam profil

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

zorrobomber
Valószínûleg a becsapós trailert láttad, ami a legnehezebb nehézségi szintet mutatja 😊

Carlos
Ehhh... kiütöttél.
Szóval nekem is skipp, mert hülyét kaptam a videó alapján.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
:-)

A masterpiece of design purity."
9/10 - EDGE

"This is the kind of game you’re going to pass off to your friends and say, 'You’ve gotta check this out.' It’s dangerously addictive."
9/10 - IGN

"Knows exactly what type of game it wants to be and executes on it spectacularly. Merciless difficulty meets brilliant design."
5/5 - Gamezebo

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Köszi! Én ezt kihagyom, már a trailer láttán is golyózott a szemem. 😄
zorrobomber
Nekem megvan az eredeti iOS verzió, úghogy skip, de ez tényleg kötelezõ <#eljen>

Fpocok
Szép. Nagyon rendes tõled.
Személy szerint én megbántam, hogy megvettem 3k körül... :S

Tinman
Nekem nem az elsõ, de mászhev cucc ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Köszi szépen Imi! Szép elsõ felajánlás! <#worship>

Az elsõ részt még jelenleg is nyúzom, ezt már kipróbáltam, de le is töröltem mondván ez a játék megérdemli, hogy vagy eredetiben játszom végig vagy sehogy!

OFF: az SG.hu motor meg szedje már össze magát.
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Carlos
Tyû, ez igen! Kösszentyû!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Szóval, a képrõl nem jön át, ezért: "The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition" - 52 STEAM-es achievements-el, STEAM ranglistával, és felhõvel.
Holnap este 6-ig.

Sir Quno Jedi
de haldoklik keményen, erre még rájön mifelénk a http proxy, van, hogy be se jön

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy csak nálam csinálja - szóval, nálam is lassú...

Fpocok
Nálatok nem haldoklik az sg? Néha alig akar bejönni.

IMYke2.0.0.0
Srácok, hogy is szúrok be ilyen szép steamgifts-es képet? 😊

IMYke2.0.0.0
50 dollár az egész accountért? Jó üzlet.
Egyenként? No way.

Sir Quno Jedi
túl sok az indi xarság, engem jobban érdekelnek a retail cuccok

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Mélypont.

Botond
Este, ha lesz idõm én is belinkelem a gyûjteményem, hogy te is leszólhasd. 😊
Botond
Ebben a listában 5-6 játékot leszámítva ami nekem is megvan, benne van minden amiért összesen 50 centet sem adnék, nemhogy 50 dollárt. 😄
wantonly
Még nem nyertem. Viszont itt gyakori, hogy egy-egy játékra 100 jelentkezõ sincs, nem több ezer, mint a steamgifts-en.

Azt nem vágom miért nem enged be. A steamgifts viszont már nekem is írt ilyen hibát, le van terhelve.
Zomil
Érdekesen müködik, most megnéztem. Rányomtam, h reg, utána kiirta, h csak invite koddal megy, volt vmi orosz szöveg rányomtam, h sync, kiirta, h várja 5percet, visszaléptem a föoldalra és már be volt lépve 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Azért thx a szándékot.
Nyertél már valamit? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Valamint miért köllede várnom 5 percet???
Azt irja hogy 5 percet várjak de semmi nem történt...:S

Ma nagyon peches vagyok....

Steamgifts sem akart sync-elni mert azt írta hogy privát a profilom annak ellenére hogy nem privát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Oké, én sem tudtam, hogy ilyen 300 dolcsi limit is van. 😊
DarkSector
Halli akkor szabinak átengedem a mait, mert látom 300 dolcsi felett nem kell meghivó. 😊
Akkor problémamentessen be tudok majd lépni, azért thx, azt hittem KIZÁRÓLAG meghívóval megy...D:

wantonly
Még egy érv, hogy miért nem érdemes már dobozost venni. :S
De attól még jól mutatnak. 😊
fery02
Engedelmetekkel egy kis OFF!

Plusz Painkiller dobozásban lévõ mini pószter

Kis szépséghiba, hogy épp az imént kezdtem telepíteni DVD-rõl a Painkiller-t (Steam aktiválást igényel) és a 4 GB-ból 1,4-et volt hajlandó telepíteni a DVD-rõl... a többit netrõl szedte magának.
Igazából így a DVD-t akár ki is dobhatnám, úgyis bakcup-ból fogom inkább legközelebb telepíteni. :/

De nem ez az elsõ ilyen fincsi meglepetés.
Tavaly az NFS Run-nal jártam így, aminek a lemezes verzióján lazán nyoma nem volt magyar, de még angol nyelvnek sem.
Külön természetesen nem lehetett rá telepíteni utólag, hanem az egész játékot egy az egyben Origin-rõl kellett letölteni angol nyelvû formában.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wantonly
Ha megkaptam a következõ invite kódot és addig nem ad más akkor tudok adni. 😊
wantonly
Egyenlõre napi 1 invite kódot kapok, de végtelen, úgyhogy regisztrálj vele nyugodtan. 😄
DarkSector
Ja az arra van? 😄

DarkSector
Figy látom 300dollár a limit, végtelen embert invitálhatsz vagy limit van mert ha valakinek sürgõsebb nagyobb szüksége van rá és limited van akkor átengedem. 😄