Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Azért remélem lesz pack belöle, mert igy külön-külön nem sok értelme van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tomb Raider széria

Lesz itt karácsonykor is 50%-ért szerintem, máskor meg talán még olcsóbban, de a Steam már a felezésre is csak 90%-os akcióval verhetne rá egy kicsit. Tudom, nem Steam, de GoG accod úgyis van, és cserébe DRM-free.
DarkSector
Turok 2008 és Terminator Salvation is kéne...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Emlékszem :-)

Megjelenéskor letoltam a Tomb Raider 1 - 2 - 3-at.

Aztán a The Last Revelation-nak vagy 4x estem neki, kb. 40%-ig elvittem, majd eluntam, jött jobb. Azóta egyetlen TR-el sem játszottam pedig NAGYON akarok és meg is van az összes többi eredetibe <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Reggel bekapcsoltam a gépet és a smartsecurity bejelzett a STEAMre. WTF? Ilyet még nem láttam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Annak idején egy Celeron 300A-n, 64 MB RAM (ami akkoriban rohadt sok volt!) és S3 Trio 3D mellett szakított, mint az állat. Az 1., 2., és a 3. rész is.
Utóbbi persze sokkal jobban érezte magát a késõbb megvett Voodoo Banshee 3D (16 MB VRAM) társaságában, immáron akár 1280*1024-ben is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A STEAM-en, a TR 1 gépigénye eléggé megmosolyogtató...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hoppá - karácsonykor lesz mire elverni a pénzt 😊

A "Tomb Raider (2013)"-rõl megtudottak fényében kicsit csalódott vagyok, de attól még nagyon várom azt az epizódot is.
Korábbi terveimmel ellentétben: nem veszem meg 0 Day.

Tinman
A (tegnapi) nap jó híre:

Tuti lesz majd kiemelt akcióban az egész pakk! KELL!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Szerintem csak újra kéne indítani a szervert. <#eplus2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Csak abban reménykedem, hogy ennek az egésznek az az oka, hogy modernizálják a rendszert.

Tinman
+1

Iszonyat.

wantonly
Valaki hegeszthetne már valamit az sg.hu-n, mert még mindig baromi lassú...
Botond
Nem volt idõm, most meg elutaztam pár napra, szóval hétvégén pótlom.
Csak az elején van így. Késõbb már nem.
Shep
Nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Próbálgattam ezt a AC3-at...ez a játék végig ilyen lesz hogy felveszel egy küldetést, és nem neked kell odamenned? hanem kimész az ajtón és odadob azonnal ahol a történések vannak?
Miezmár? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ütõs ki pak lesz! Már csak a TW és a Worms miatt is! Remélem a TW is steam-es lesz!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Úgy néz ki, hogy benne lesz a Gorky 17 a Groupees Be Mine 6-ban. Az egyik legjobb magyar szinkronnal büszkélkedhet a gamma. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Bakker, a Droplitz olcsóbb most, mint a nagy leárazások idején. 😊 Szemezek vele egy ideje. Valakinek megvan, hogy tudjon róla véleményt mondani?

Rapid81
Én az SG-1 10 évadát újranéztem, mikor itthon voltam a vakbélmûtét után. Ezért van kiírva. 😊 Meg BSG, meg pár más sorozat, plusz a nagyon jó filmek.

davidka003
Mondjuk én a filmkiírási mániát nem értem sok embernél. Kiírják a már megnézett sorozatokat meg filmeket de azoknak a 90%-át nem nézi meg úgyse újra az ember.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Van egy mások szemében szemöldök felhúzással méltatott hobbim: animéket is nézek, néha napján.
Amikor két évig 4 Megabites net közelében dolgoztam, közel 200 teljes sorozatot beszereztem, és emiatt még 2 HDD-t is vettem, az akkoriban meglehetõsen jó(nak tekinthetõ - fõleg itt, vidéken!) fizetésembõl.
Azóta már megint el telt 2 év - és ezzel az 512 kbites nettel is leszedtem vagy 100 sorozatot, filmet .

Ha nem animéznék, akkor valószínûleg a zeneszerkesztés és a fordítási projektek miatt állandóan fennlévõ játékok harapnák a sok tárhelyet.
De, ha nem zenélnék, akkor a 3.3 TB bõven sok lenne - és ha ehhez még a saját gépemre kötött netem is lenne, holtbiztos, hogy én sem sokat lamentálnék azon, hogy a STEAM-es játékokat rátelepítsem az egyik partícióra vagy sem = kényelmes élet volna az biztos 😊

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ez nem is volt vita - én legalábbis, nem éreztem annak 😊 - kellemes diskurzusnak annál inkább.

Rapid81
Nekem egy külön a saját igényeimre készíttetett CD-tartó polcom van (5 polc, polconként 100db hagyományos vagy 200db vékony tok fér el rajta. Ha régi cucc kell, régi játék, film, zene, akármi, akkor természetesen felkelek, mert ott vannak a lemezeken a cuccok. De 5-6 éve, mióta nem írtam ki semmit, azóta csak azt tárolom a gépen, aminek esélye van, hogy még elõveszem, mind film, mind játék terén. Mondjuk lassan betelik a 2TB helyem, szóval igencsak takarítani kell vagy vinyót venni. 😊

Komolyan mondom, megérdemled, hogy valaki kifejlesszen neked egy pedállal mûködõ meghajtót, mert ennyire túlteng benned az energia és a szorgalom 😉

Õszintén kívánom, hogy olyan élethelyzetbe kerülj, melyben a lustaság valós alternatíva a számodra! Egyébként nem kívántam ebbõl vitát kirobbantani.
IMYke2.0.0.0
A sok tárhely alatt azt értem, hogy a hobbimnak szükségesen felül...

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy van olyan nívó, ami felett már én is lusta lennék lemezeket cserélni, polcon rendet machninálni stb.
Viszont, eddigi életemben rá voltam kényszerítve ennek megszokására, és nekem az természetesen, hogyha játszani akarok, akkor lemezrõl kell telepíteni - s ha az rövidebb ideig tart, mint a letöltési idõ lenne = örülök. Ha hosszabb lenne, akkor sincs baj, mert közben a gépen mindig csinálok valamit - sosem tétlenül várom, hogy felkerüljenek a bitek a HDD-re.

De, ha sugárhajtású netem, sok tárhelyem, és pénzem volna, lehet, hogy én sem használnék forgó-zörgõ-lemezes eszközöket 😊

DarkSector
Nekem 15 megás, 6-7Gb tart egy órát.
DVD-rõl nincs játék ami ne települne fel hamarabb...szóval errõl ennyit. 😄

DarkSector
Ne légy darkSector....😄

IRTAM HOGY GYORSABB DVD-rõl telepíteni, nem azt hogy neked egyénileg megfelel-e a net vagy nem...😄

Azért írtam a 25 megásat, mert annál gyorsabban már csak mázlival lehet kihasználni Steamen, és különben is az az, ami viszonylag általánosan elérhetõnek tekinthetõ itthon, de emellett gyors is. Nekem is ez van, korábban 30-as volt, de nem 50-est választottam utána, mert rájöttem, hogy úgysem használnám ki.
IMYke2.0.0.0
Ne tessék megsértõdni, de: lusták vagytok... <#nevetes1>
Én nem szakadok meg abban, ha meg kell állítani 2-3 mp-re egy filmet, amikor lemezt kell cserélni , és akkor sem, ha ezért a lemezért fel kell kelnem a székembõl.
Pedig, én még idõsebb is vagyok nálatok 😊

Nem csupán a fiatalság ad okot az elkényelmesedésre, a megállapodás, a sok munka is. A polchoz elmenni pedig más okoból is kényelmetlen, például meglátod, hogy mennyi por, és takarítani kéne 😊 De ezen kívül is vannak más szempontok is, megbolygatja az ember a sorrendet, papírdobozokhoz úgy kell hozzáérni mint a hímes tojáshoz - néha akkor is maradnak rajtuk nyomok, mert nem fogdosásra vannak kitalálva.

Én általában nem akkor szoktam telepíteni játékot, amikor játszani akarok (lemezrõl is sokáig tart, ha nagy adatmennyiségrõl van szó, ah kevésrõl, akkor meg mindegy), hanem elõtte, hogy addigra kész legyen. Optikai lemez helyett pedig legrosszabb esetben is gyorsabb, csendesebb, kényelmesebb HDD-t használok.
Shep
Nincsen otthon netje. Én pl. amúgy sosem hagyom bekapcsolva a gépet éjjelre, ha meg nem vagyok otthon pláne nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekünk meg tele a pince Mars csokival, szóval én nyertem

Botond
Este elindítod, reggelre lent van, vagy reggel melóba menet elõtt elindítod, mire hazaérsz lent van. Mióta steamet használok 2 éve, azóta csak azok a dvdk voltak a DVD íróban, amire a családi képeket, videókat írom. 4 mbites net mellett.
Rapid81
Nekem egy 3k-s Pioneer DVD íróm van 4 éve. Összvissz ha 20 DVD-t írtam, vele. CD-t néha a kocsiba zenének írok, de azt sem sûrûn. CD-m is a cégtõl van. Költeni sosem költenék rá. BR íróra sosem költenék, meg ha lenne sem tudnék lemezt venni hozzá. Te is tudnád másra költeni az árát. 😊

Rapid81
Míg te 4x állítod meg a filmet és cserélsz lemezt, addig én meg sem mozdulok, max szotyiért nyúlkálok oldalra, a polcra. 😊

IMYke2.0.0.0
"...és venni egy bazidrága BR írót"

Szerinted, azért vettem BD-RW-t, hogy azzal telepítsek? <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0

Miközben Te még a filmet néznéd, én már az elsõ pályán játszanék, DVD-rõl telepítéssel.
DVD-telepítés közben is gond nélkül nézhetõ TV/film.

Rapid81
Ja és nem kellett lemezeket cserélgetni és venni egy bazidrága BR írót. 😊

Rapid81
A Batman: Arkham City 19GB-ja egy másfél órás film megnézése közben lazán lejött a 20Mbps nettel.

IMYke2.0.0.0
Ha, egy mai tinédzser lennék, aki helybõl mobiltelefonnal a szájában született a világra, és mozgó alkatrészt PC-ben csak ventilátor képében látott, akkor valószníûleg lennék olyan kényelmes/lusta/mittomén, hogy ne lépjek oda a polcomhoz, és vegyem le a DVD-tokot, vegyem ki a lemezt és helyezzem be a meghajtóba - megspórolva vele a telepítõanyag eleve nem pár másodperces letöltését {fõképp, amikor egy szimpla lövölde is 12 Gb-ot kóstál}, majd a telepítés megkezdéséhez szükséges plusz idõt.
A helyigényrõl már nem is beszélek.

STEAM és ORIGIN esetében ugye a letöltés (netkapcsolattól függõen több óra) = telepítés (ami, akár 1 óra is lehet - lásd Max Payne 3).

Helyette, beteszem a lemez(eke)t a meghajtóba, és helybõl megspórolom (minimum) a letöltési idõt. S ezt tenném 25 Megabites (tehát, optimális esetben 3 MB/s) letöltés mellett is.

Rapid81
Nekem 5 éve lett bekötve a 4 megás net. Azóta növelve lett 8-ra, 10-re, 15-re és legutóbb 20 megabitre (18at bír a kábel, szóval ennyi a vége). 5 éve egyetlen lemezt sem írtam, kivéve a Win7 telepítõt. 😊

DarkSector
Azért egy 50-60 megás net az ami tudná lecserélni azt az idõt amit egy DVD használatával spórolsz...egy 25 megás net sem elég gyors...sajnos, DVD-rõl még mindig sokkal gyorsabban feltelepülne egy játék, most a nagy 7+Gb-okra gondolok...

naná hogy gyors nettel valszeg õ sem irkálna ki mindent, de ha egysze nincs...😄
a "HA LENNE"-bõl nem lehet táplálkozni. 😄

Te tudod, én biztos nem gyártanék szemetet a lakásba, ahová úgysem fér. Így sem megyek el a polcig sem, ha nem muszáj, a Steamfüggõ dobozos játékaimat sem szoktam lemezrõl telepíteni. Meggyõzõdésem, hogy egy kellõen gyors net neked is átalakítaná a személetedet, de errõl nem kívánlak egy fórumon meggyõzni, ami meggyõzõbb lenne, kábelt húzni hozzátok pedig nem áll módomban.
DarkSector
Valamint érdemes tudni hogy Arcade-ban csak:

400MP ($5) - 800MP ($10) - 1200MP ($15)-s játékok lehetnek, míg ez alatti árral, csak indie, valszeg és nem valszeg hanem tuti ez miatt került Indie-be...
vagy fordítva, mert indie, ezért nem lehetett sokkal drágább.

IMYke2.0.0.0
Biztosan hódolnék ennek a(z egyáltalán nem) szenvedélynek: mert a letöltésre + telepítésre várakozás helyett inkább lemez a meghajtóba és telepítés indítás kombót választanám.
A 25 MB-os netnek akkor örülnék, ha a STEAM-only vásárlásaimat akarnám telepíteni.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, most néztem meg a Library-ban:
* "Silverfall" - RPG - 21034 MB
* "[b]Silverfall: Earth Awakening<*b>" - RPG - 12249 MB

Összesen ~33,5 GB...
<#nevetes1>

DarkSector
Külön, az Arcade az 2GB-ig enged játékot.
Az Indie-ben meg kizárólag csak Indie van...

Vagyis míg steam egyben kezeli pl a Beat Hazard-ot, és mondjuk az I am Alive-ot, ez boxon külön van...

És sajnos az Indie kategória nagyon háttérben van, talán megkockáztatom hogy magyar live-on nincs is kiemelve az indie opció, legalábbis nem emlékszem rá hogy a game library-ban fellül láttam volna...:S