Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A Borderlands-ben (elsõ részt játszottam csak eddig kooperatívban) nincs ilyen. Emlékeim szerint.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
szerintem nem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Uplayen nem tudok hozzáadni játékkulcsot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
Fú már egy ideje megint csak read-only voltam..
Valaki innen játszik az új Hitman-el ? Kíváncsi vagyok másnak mia véleménye róla.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Mondja ezt egy nagy Borderlands-os 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Valaki remélem tud nekem megoldást, mert túrom a netet, de erre nem találok semmit.
A hülye Youtube, ha megnyitok egy videót, akkor azt jelzi, hogy ki vagyok jelentkezve és kérdezget a nyelvi beállításaimról. Ha ráfrissítek az oldalra, akkor rögtön be vagyok jelentkezve és nem kérdez semmit. De ez minden egyes nyamvadt youtube-os link megnyitásánál elõfordul. Töröltem már sütiket, elõzményeket, mindenfélét, de mindig ugyanaz. Valakinek van valami ötlete, hogy ezt megszüntessem, mert mocskos mód idegesít...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
A lebegõ XP-k eléggé illúziórombolóak... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Jah.
Kör végén, a nyertes csapat elsõ három embere elvileg tud választani, hogy a vesztes csapatból a legjobbnak megbocsát, vagy megkínozza... és van ilyen kis videó 😄

zorrobomber
Mi ez? FC3 multi? 😄

wantonly
Nekem nem volt gondom az irányítással úgy emlékszem. Viszont néhány momentum engem is megizzasztott.
Fpocok

Shep
Na egy MP3-at csak lerendeltem a CDG-tõl, pedig az már nagyon nem volt betervezve az idei évre de ettõl olcsóbban dobozos nem nagyon lesz szerintem.

IMYke2.0.0.0
Ez a LIMBO a sírba tesz, komolyan.
Erõsen valószínû, hogy én vagyok béna, de billentyûzettel sem könnyû irányítani, az biztos.

Carlos
Hehe...énis kaptam ilyen levelet blizzard-tól.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hidd el tudom. Fordítottam már énis játékot.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>
Sajnos, gyakori hiba ez ebben a témakörben. A magyarítás =/= magyarosítás.

Smuge
Érdekel valakit egy WoW Battlechest 30 nap ingyen játékkal? Steam játékra cserélném 😊

Carlos
Iminek soxeretettel:

Þór vígi þessi rúnar

BigBlue
Nem inkább ezt: Humble Bundle for Android 4?

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

IMYke2.0.0.0
Én nem láttam.

arty
Never Let Me Go -t láttad/láttátok?

amerikai, de nálam 10/10 (imdbn 7.2)

Forza.

Rapid81
Este 6-ig (vagy 7-ig?) még lehet jelentkezni!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Aki megvette a HiB 6-ot, az kapni fog Steam kulcsot a nagyon jó Waking Mars-hoz. Állat ez a játék. Én toltam a DRM Free változatot, ami volt a HiB-hez. 😊

ZsZso
Egyetértek. Ennyire nem szélsõségesen, de pl. a filmadaptációknál ez abszolút igaz. A "foreign" filmekben van lélek. Ahogy amerikaiosodik egybõl csak az akcióról szól. Elég itt a Das Experimentre, vagy a Let Me Inre gondolni. A remake -ek nyomukba se érnek!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az ajánlást, még nem láttam a filmet, így felveszem a listámra. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - az embereknek tudatosan több nemzet filmjeit kellene nézniük, nem csak a négy nagyét (ámérikánius, gall, ködös albion, hózentróger) - fõképp, hogy nem egy ázsiai, dél-amerikai ausztrál film igazi élménybomba.

Én már kerülöm a hamburgerzabálók filmjeit, amennyire csak lehetséges.

ZsZso
Nem semmi! Sajna így 30 éves fejjel nem nagyon kötött le, de egy angolt tanuló gyereknek nagyon nagyon jól jöhet.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Az már kevésbé aranyos, hogy Európában valamiért nem elérhetõ 😊

Tinman
Aranyos :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
elhiszem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ma ezt játszottam Far Cry 3 helyett 😄. Állat.
DarkSector
Uristen...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Öcsémnek köszönhetõen felfedeztem a nagyon jópofa Scribblenauts Unlimited játékot. Nem tudom, h egyedi ötlet, vagy volt-e már valami hasonló, de hihetetlenül jópofa, aranyos és ötletes.
DarkSector
Far Cry 3-ban vagy te meg az ellenfelek, az ellenfelek 2 félék lehetnek, a feszallagos, illetve a fejkendõs...
Meg vannak az állatok még az erõben...

Tök változatos...-.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Igen és a mészárlás végén a leghosszabb is szerintem, picit párhuzamot tudnék vonni a Binary Domain és ez a játék befejezés közt. 😄

w77d
hehe 😄

ha engeded magadhoz közel a katonát akkor felajánlja a game hogy eldobhatod a fegyvert... akkor egy sztem teljesen lapos befejezést kapsz. A legjobb a mészárlás a végén 😄

Én amúgy a civileket is halomra lõttem indulatból azon a bizonyos ponton....

DarkSector
Igen? 😊
Én akkor 1-et kihagytam. 😄

Olyat nem ismerek hogy megadjam magam, lehet ezért...😊

w77d
De az epilóguson belül 3 befejezés van

1. megadod magad
2. harcolsz és nyersz
3. harcolsz és elbuksz

DarkSector
Nem...😄

csak 3 van

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy lelövöd magad, Ending 1.
Vagy lelövöd a másik énedet, akkor megy tovább, és itt 2-é ágazik megint, vagyis 1+2 az 3...😄

w77d
tényleg.. viszont most nézem, hogy az epilógusnak is 3 befejezése van, mert azt kihagytam, hogy ha meghalsz akkor is bead egy endinget.. így összesen 4 befejezés van.. fasza 😄

DarkSector
Igen, mikor választasz a tükörbe nézve hogy magadat ölöd meg vagy a másik énedet.

w77d
beszabehu... mi a harmadik? Van egy választásom ugyebár a fellógatott embereknél, van egy amikor véget vethetek egy szenvedésnek és van a végén, amikor megadom magam vagy sem... Tehát van egy szál, ami el sem megy az epilógusig?

DarkSector
De csak 2 epi van a 3. az nem az epiben ér véget...😄

Rapid81
A Spec Ops: The Line-nak 3, azaz HÁROM befejezése van!

DarkSector

DarkSector
A mágus.

TV2-õn holnap 19:35-kor!

DarkSector
😊

w77d
az epilógust mindkét módon kiviteleztem és tényleg ütõsebb az elborult agy módszer 😄

arty
bár lehet h én a left4deadnél (is) sírtam? 😄

Forza.