Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Pécén van ez a 7.1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aha. Oké, így már értem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Ezt próbáltad?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Lejátszóban belõtted a 7.1-et, mert ha nem akkor bûvölheted nem lesz 7.1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Elég, de gondoltam megnézem milyen...csak nem értem miért nem megy...
Vagy max megvárom míg leér a full, és azon próbálkozom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem tudom mik kellenek hozzá, de itt nekem hallatszik egyenként mindegyik, azaz mind a 8 hangfal.

5.1 az megy...addig oké, csak a 2 oldalsó-középsõ nem, azok csakis a tesztben.

A fimbõl egyenlõre csak a sample-t próbáltam, de az angol ott is 7.1, legalábbis a MKV progi úgy jelzi....

IMYke2.0.0.0
5.1 is elég ahhoz a filmhez... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Tuti 7.1, Avengers Remux.....

DarkSector
Nem...bazzeg mono ff filmet akarok nézni...😄

Fpocok
Amiket én nézek, bdrip meg dvdrip... azok 5.1 esek. Szóval valszeg ezért, nézd meg nfo-t.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
film támogatja a 7.1-et? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Kis off:

Most tezstelgetem a hangfaakat, valaki mondja már meg miért van az hogy van egy 7.1-es film.
Belõttem a teszteléssel a 8 hangfalamat, minden hangszóró müködik a vezérlõpultban a tesztnél...

De valamiért nem megy 2 hangfal, csak 6 csak 5.1-es megy...a másik 2 hangfal nem.

Lehet 7.1-hez külön lejátszó kéne????

wantonly
Nem, minden játéknak egyedi kódja van. Itt egy kisebb lista. De a Brothers in Arms nincs benne.
Shep
Megvannak dobozosban, nem veszem meg õket megint csak gondoltam hátha be lehet rakni õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
azokat ne! tages a védelem (=starforce) rajtuk 😞

(steamen nemrég olcso bolt a graw1-2)

Forza.

Na várjál, most akkor én Brothers in arms esetén is úgy írjam, hogy

-upc_uplay_id 46

?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Akkor az nem jó, GRAW 1-2 meg Vegasokat akartam volna.

wantonly
Elvileg csak a 2008 után megjelent játékokkal.
Van egy Brothers in Arms-om lehet kipróbálom mindjárt és jelzek, hogy mi volt.

Shep
Régebbi játékokkal is mûködik?

wantonly
Amit leírtam az annak a módja, hogyan tudod Uplay-ben regisztrálni a játékot. Ha ezzel a paraméterrel indítod az Uplay klienst, akkor a bejelentkezés után kérni fogja a kulcsot és megjelenik a kliensben. Én is így regeltem be pár játékot. De mivel mivel nekem nincs meg az FC3 kipróbálni nem tudtam, nem tuti, hogy mûködik. Rámész a parancsikonra, jobb klikk, tulajdonságok és az exe után pedig beírod a paramétert amit leírtam.
Fpocok
Sry, de ezt nem igazán értem...
Azt akartam megtudni, hogy ha van uplay kulcs, hogy kell uplaybe beírni... erre ratgab válaszolt is. A tiéded nem értem sry, kifejtenéd?

arty
zseniálisan emberbarát megoldás 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
De otthon. A könyvtárba azért nem költözhetek 😊

Nem. Így meg lehet legálisan is oldani. Sajnos Uplay még mindig túl fapados ahhoz, hogy direktbe tudd aktiválni a uplay acc-on a vásárolt cuccot, de végülis így is ugyanazt tesszük mint steamen, csak nem magából a programból installálunk, legalábbis elõször nem.

wantonly
így indítsd el az Uplayt: "uplay.exe" -upc_uplay_id ###

Far Cry 3 - 46
Far Cry 3 (Steam) - 101

Ha steames, akkor az ID helyére írd, hogy 101. Nem minden játéknál mûködik.
Fpocok
Aha... az akkor nagyon fasza. Én azt hittem, úgy tudtam, hogy warezt kell felrakni és úgy beírni... de így nagyon jó.

Majd meglássuk, de beszélhetünk róla. Egyelõre még csak most töltõdik!

Ubistore belép, kívánt játék kiválaszt (esetemben Far Cry 3 Lost expedition), kosárbe berak, checkout, összesítõn a promo code helyére kapott key beír, játék átvált 0 eurós árra.

Vásárlás folytat, uplay accountba belép, avagy új létrehoz, tetszõleges módszerrel "kifizet" 0 eurós ár, kap egy e-mail és egy link egy cd key-vel, ahonnan letölti a játékot, majd a cd key-t megadja a megfelelõ helyen és örül, hogy 4k-ból megúszta az egészet. :-)

Shep
Este akkor jöhetnél coopra és meg is lennénk 4-en.

Fpocok
Na akkor írd már meg, hogy kell regelni.

Oldozz fel atyám, mert vétkeztem (Far Cry 3 uplay key begyûjtve)

wantonly
Upsz, tényleg. <#zavart2>
arty
úgy rémlik van gamepadod. ergo nem nagyon értelek...

Forza.

Carlos
demo vagy multi. <#shakehead>

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Még egy ingyen játék mára:

Little Racers Street DESURA

http://www.desura.com/games/little-racers-street
zzeN
Shit😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wantonly
Emlékeim szerint a PC-s verzióban nincs coop. Elvileg az csak az Xbox360 verzióban van.
DarkSector
Nemrég beszúrták de jobb 2x mint egyszersem
😄

zzeN
Jövõre nálunk is lesz Amazon! Vagy ez csak nekem új hír?

Itt egy kép a szlovákiai raktárról:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

KiruHoshino

Sok sikert.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Fpocok
Ebben nincs coop? Mert úgy emlékszem, versus van... legalább is én játszottam egy splinterrel, ahol én voltam a lopakodó, haver meg katona.

tutituti
zsírkrétát már én is leszedtem 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
Splinter Cell: Double Agent – FREE

http://www.mcgame.com/de/adventcalendar?chipdemo=splintercell

"1. Enter Mail and password twice
2. Wait for a confirmation mail, click on the link inside (email may take several minutes to arrive)
3. Login to the site and the game will be on your library.
4. Also, you can download directly the 13 files of the game, look at section "Alternativ-Download" and you will see "Datei 1" to "Datei 13". Or use the client "McGameCenter"."

Nekem már megvan mind a kettõ, úgyhogy nem próbáltam. 😊

Egyik sem steam-es.

wantonly
DarkSector
"Hoppá, ez giveaway csak itt látható, hogy tagjai SG.hu - Eredeti jatekok Steam csoport. Ha tagja ennek a csoportnak, és még mindig ezt az üzenetet kapja, kérjük, kényszeríteni fiókját resync által ide kattintva ."

😄

Azt írja hogy nem vagyok tag. 😊

Ami azt illeti, én inkább a regényt ajánlottam. Érdemes amúgy megnézni a filmet, csak nagy csodát nem kell tõle várni - nyilván nem kedvezett neki nálam, hogy én szinte közvetlenül a könyv után láttam.
Shep
Akkor ez szar.

IMYke2.0.0.0
Otthon kipróbáltam.
Eléggé vegyesek az érzelmeim, de nem mérvadóak, mert nem minden Hitman-nel játszottam, így nem tudok viszonyítani.

Mindenesetre: aki egyetlen Hitman-nel sem játszott eddig, az nem az Absolution-nel kezdje!