Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
asszem ezekután hivatalos: digit disztró (steam!) > dobozos - nálam legalábbis!

3500ért mp3-at, vagy a gr-t asszem bezsákoltam volna steamen a mostani akcióban, de dobozosban most azt éreztem, hogy még ezerötér' se kéne (macera elmenni, telepíteni, stb)

szép korszak volt, eddig tartott :/

Forza.

DarkSector
Igen kurvajó a vége.. Az mekkora zsírság mikor:

Csak akkor olvasd el ha az összes befejezést láttad!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén megölsz mindenkit és életben maradsz!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
<#worship>

(én voltam!)

Forza.

w77d
Nna most végeztem a Spec Ops: The Line-al. Ilyen erõs sztorit és végkifejletet még egy játéknál sem tapasztaltam. A játékélmény és az akció is jó volt, a grafika is kellemes... Asszem van benne még egy végigjátszás, mivel én most a rossz végkifejletet kaptam mert túl szívtelen állat voltam és kíváncsi vagyok hogy milyen az, amikor a puhafaszút játszom 😄

DarkSector
Viszont a MC4 müködik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi. Tényleg, ott van a leírásban 😊
Ajánlom a Fahrenheit 451-et, az Equilibrium (én is bírom nagyon amúgy) olyan sokat merít belõle, hogy kvázi egy akciójelenetekkel kiegészített feldolgozás. Elsõsorban a regényrõl beszélek (be kell mutatni egyáltalán ? az egyik leghíresebb disztópia!), az nagyon erõs. Mondjuk a Truffaut-film sem rossz, de az már megosztóbb, és az véleményem is vegyes róla.
genndy
Nem tartalmaz abszolút mindent, a három küldetés-DLC van csak benne: Gangstas in Space, The Trouble With Clones, Genkibowl VII, és két Nyte Blayde jármû.
Saints Row: The Third Season Pass DLC Pack

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Uraim. A Saints Row 3 Season Pass DLC pack abszolút mindent tartalmaz, vagy csak a kis dlc-ket? Szal ilyen Gangstas in Space, The Trouble With Clones, meg minden benne van?
DarkSector
<#wave>

Rapid81
Múltkor itt valaki "nyavalygott"? hogy a HL2 menüjében nem megy a kontroller. No, tessék parancsolni: 😊

Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two and Portal Updates Released
Product Update - Valve
Big Picture Support
- Added controller menu navigation
- Dual stick controllers are now the default controller layout
- Fixed controller disabling the crosshair
- Fixed some weapons not being selectable with controller for some players
- Fixed file loading crash that affected some players

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem biztos hogy az, nekem annyit ír csak hogy az oldal nem elérhetõ...

wantonly
Bocs, azt nem tudtam, hogy régiózáras. :S
DarkSector
Nekem sem jo a duke 3 nem tölti le...😄

lalakov
Nekem az érte járó 1 dollár pont jól jönne, HA... de persze szokás szerint ez az Amazon mp3 app sem elérhetõ itthonról. <#falbav> Már nagyon kezdem unni, hogy vásárolni szeretnék (vagy játszani egy kedvenc sorozatom játékával), de hazánkban semmi sem elérhetõ.<#violent><#boxer>

Tudna valaki olyan oldalt ajánlani ahonnan mp3-at tudok venni(Amazonon be vagyok jelentkezve hamis névvel azt nem akarom megbolygatni, a fene se emlékszik már a jelszavamra, zenét viszont inkább saját névre vennék)?
DarkSector
THX. 😛

Most teszem fel a Modern Combat 4-et. (remélem elfut)
Faszom kivan 9 gB helyem maradt a 32GB-os kariból, erre jössz te a jó kis GYÚKKal...😄

😄

Duke Nukem 3D FREE

wantonly
Zomil
Nekem Shogun 2-t kezdte most leszedni 2gb-t, de nagyon megette a gépet...érdekes, egyedül dota2 frissitésnél szokott még ilyet csinálni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
mindenfélét nézek, bár most a kínaiakkal visszavettem, mert pl imdbn elég soknak elég magas a pontozása (7.5 vagy akár feletti), ezen felbátorodtam,
ám hálivúdhoz hasonlóan az õ markáns stílusukon belül is rengeteg az ismétlõdés (karakterek, történetek, képek/beállítások)

az (lenne) a legjobb, ha az ember mindenféle nemzettõl néz(ne) filmeket, akkor sokkal kevésbé lesz unalmas a felhozatal (persze csak dumálok, 90%-ban amerikai szemetet nézek)

Forza.

DarkSector
"Mától kapható hazánkban a Wii U"

genndy
Gratulálok protosz1988-nak, õ nyerte a Portal 2 giftet!
Az ajándékot a megadott email címére elküldtem.

wantonly
Pontosan. Le is állítottam, erre most nincs türelmem.
Tinman
Gartz!<#nevetes1>

Steam invite-ot küldtem

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na az az egy ami nincs meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
én már régóta szenvedek a steam esetében olyan bajtól, hogy ha 8 gigánál nagyobb fájlt tölt le, akkor egyszerûen megzabálja az összes memóriát a gépben, tehát SEMMIT nem lehet csinálni amíg nincs vége a letöltésnek... olyan, mintha nem egybõl a vinyóra töltené, hanem begyorsítótárazná az egészet a marha.

wantonly
Total War: Shogun 2
Medieval? Megvan, de nincs fent.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Nektek megvan a Total War 2? Elkezdte frissíteni a steam-en, nálam 20GB szabad hely "eltûnt" a lemezrõl és közben annyira belassul a gép, hogy netezni sem lehet. Alapból is 25GB helyet foglal. :p
tototto
állat, én nyertem Tinman szempusztító játékát SG-n, köszi itt is 😄

DarkSector
<#email>

Kint sincs még az eredeti de már van warez....😄

DarkSector
Igen az sajnos Rockstar...Club kecis, de ....

Jaka923
Nekem a Doom 3 BFG + Dishonored ennyi pénzért best buy. MP3 is a kosárba landolna, ha Steamworks-ös lenne.

DarkSector
A MP3?
Dobozosan nem, de én azt hittem a steam az digitális felület. 😄

Viszont a Dead Island 1500-ért az még oké.

davidka003
"Ja mihez képest olcsóbb?"

Mikor szokott pár hónapos dobozos AAA cím 3500-ért lenni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Az drága, vegyél értelmes játékokat inkább. 😄

DarkSector
Ja mihez képest olcsóbb?
Steamhez képest akkor is olcsóbb ha visszaáll 100%-ra.

Shep
3500-ért a MP3 nem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Én csak azt nem értem hogy HOL ITT AZ AKCIÓ? 😊

GR: FS 3500-ért 6db bonusszal elég hívogató. 😊

davidka003
Nem szoktam ilyet mondani de brutálisan olcsó árak ezek most.
És végre nem Steam hanem rendes dobozos játékok.

Doom 3 BFG 3500-ért? Hát ennyit bõven megér. Max Payne 3 szintén.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Csak 10 játék van a Mikulás akcióban?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Premier Club Code... hát, az biztos, hogy benne lesz a dobozban.
Az aktiválhatóságáról nem tudok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Equilibrium-ot?
Nem tettem spoiler-be?

a V nekem nem annyira jött be, pedig többször is elkezdtem nézni...😄

IMYke2.0.0.0
Hú, megleptél - azt hittem, ilyeneket nem nézel.
S bizony, Ziyi ott (is) gyönyörû - a hangokkal együtt 😊

arty
néztem az akciós teszkós újságot: FC3 és Hitman5 - 6990 !

Forza.

arty
V for Vendetta - ajánlom!

de lehetõleg ezt majd NE spoilerezd le, mint az Equilibriumot 😞

Forza.

genndy
JÓ akciók <#vigyor2>
Border 2 ára kimondottan tetszik (vajon jár még hozzá Premiere Club kód?)

arty
legjobb a "repkedõs" kínai film témában - nekem 😊

jó hangrendszeren pedig a vak lány vs. babok rész ... etalon!

Forza.

Jaka923
DarkSector
Jaja.

Én sajna ilyen filmeket szeretem, és kevés van az a baj.
Most még a Bourne-t megnézem, az tuti jó lesz.

Sir Quno Jedi
Alapfilm és még a gyerekei is nagyot alakítanak, nemkülönben a barátja, a fõpap és a nõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3