Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Lehet bennem van a hiba de irgalmatlanul vártam.százszor megnéztem az elsõ videót és amikor elõször elindítottam ámultam hogy milyen szép aztán ahogy teltek a játékra fordított órák rájöttem hogy nem errõl volt szó!
Valahogy nekem olyan semmilyen lett, meg a történet se kapott el,klisé klisé hátán.
De hát ez csak magánvélemény.
sokat vártam tõle lehet.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

w77d
a Spec ops rettenet?? ember ez azért szerintem nem kicsit erõs 😄 kiváló játék ami egy percre sem laposodik el...

tutituti
Én feléig összeszorított foggal jutottam el,tovább nem bírtam.
Rengeteg jó feature,mégtöbb üresjárat.

bár a spec ops:the line is rettenet szerintem.

grebber
Én nem a prototype sorozatot utálom hanem minden olyan játékot ami mocskos unalmassá válik.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
hallgass
wesker24
Ne is halogass grebbere ö alapból utálja a Prototype sorozatot ! xD
grebber
Van aki azt fogja mondani hogy jó.Én meg aztmondom montoton unalmas fostenger mint a 2. része! Egyszer végig lehet görcsölni õket!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Hát jah a Prototype 1 egész jó game de a végére egy kicsit monotonná válik viszont a Prototype 2 már mérföldkövekkel jobb lett mint az elsõ rész !
w77d
Gyerekek a Prototype 1 jó game? Most, hogy végeztem a Spec Ops The Line-al gondoltam valami régebbi pótolandót veszek elõ, de csak akkor ha azért jó a játékélmény...

n000rbi
Nekem közben is jópárszor 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sir Quno Jedi
nekik kéne ezért fizetniük

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HappyHunter
Ritka jó játék!

A végén láthatatlan nindzsák hagymát szeleteltek az orrom alatt.

Be happy. :) Running!

n000rbi
My 1st purchase on Steam: To the Moon

Nemrég pörgött a stáblista. Ne hagyjátok ki, ritka jó darab.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Egyetlen játékkal multizok évek óta az a Fifa, mással nem. Max Csé ritkán vagy co op story.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Hát ha a játék felét használod csak, akkor igen. De ez nem gond. Csak csodálkoztam... hogy van még rajtam kívül olyan, akit csak a single érdekel: Tavaly megvettem... multi nem tetszett... kijátszottam a kampányt, megcsináltam összes acsivmentet... és tovább adtam. 2k-t vesztettem, de két hétig jól szórakoztam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Tetszik ez a tartalom. Berendelném, de már elõrendeltem az IPON-nál és hülyének néznének, ha visszamondanám a rendelésem...
És úgysincs náluk olyan opció, hogy rendelés törlése.
Anno Mass Effect 3 volt náluk elõrendelve, de aztán töröltettem, mert kaptam olcsóbban CE-t, de a megjelenés napján mégis hozta a futár a Mass Effect 3-at az Ipon-tól én meg agyfaszt kaptam...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Ront a játék értékén, vagy miért baj?

Fpocok
Most komolyan csak a single miatt vetetd meg?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
A multi amugy hogy lesz? 2részre lesz bontva a közösség, h akinek csak az 1.rész van meg az csak az 1. rész tulajokkal tolhatja?

Amugy majd ezt is megveszem, ha 4k lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Nem érdekel a béta, csak a single.

Daell Drow
Erdekes, de igy akkor nem kapsz betat sem. Vagy azt elkuldik mailban?
Totti5
Elõrendeltem én is. Kértem hogy ezeket a dolgokat majd a megjelenéskor küldjék, ne most. Ha telefonon egyeztetés után minden rendben lesz és nem veszett el ez a pakkom, akkor jöhet a CE ezekkel, ha elveszett, vagyis "átvágtak", akkor nem kell. Mivel nem jelentett problémát a hölgynek a kérésem, remélem nem fejeljtõdik el a dolog...

Daell Drow
Ez igazabol az SC2.hu erdeme, a rendes CE majd csak marciusban jon.
tutituti
ez igen.Blizzardéknál tudják mi is az a CE!

arty
Nos, bang bang racinget végigtoltam, 3 óra játékidõt adott 1.74 eur-ért - minden ezredmásodpercét imádtam, a maga mûfajában közel hibátlan játék. (egyedül a lan/online hiányzik, csak 2/3/4 player splitscreen van)

köszönöm a magyar Digital Reality csapatának <#worship>

képek

Forza.

Daell Drow
Elorendelesben legujabb szerezmenyem:

Nagyon varom mar, singlet is multit is, betat tolom jelenleg is. Sok sok valtozast tapasztalni, de tudom nektek csak 2/3 jatek.
IMYke2.0.0.0
Ezt én is tudom - azért utaltam DS-nek arra, hogy biztos, hogy minden meg van a lejátszáshoz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
bd remux = 1:1 bluray minõség (kép és hangsáv(ez nem mindig) érintetlenül kerül az mkv-ba)

Forza.

arty
az avengers remuxon a dtshd ami 7.1-es, amit viszont pécén nem lehet dekódolni simán egy lejátszóban!
ilyenkor csak a dtshd hangsáv dtscore része dekódolódik (visszafelé kompatibilitás miatt), ami viszont csak 5.1 (néha 6.1) lehet ( = dvd korszak)

truehd-t lehet asszem 7.1-re is dekodolni vagy flacot - ha 7.1-et akarsz, elõtte ebben a formátumban kéne megszerezni (esetleg konvertálni, de nem egyszerû!)

Forza.

DarkSector
THX sajnos nincs...😄
csak 2-6 csatornásak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Hát pont nem Youtube-ra gondoltam... 😊
Mondjuk próbáld meg ezeket. (Remélem nem öl meg senki a PH-s link miatt <#vigyor5>)
Nem biztos hogy ebben van 7.1, de próbáld meg.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Hát leszednék ha tudnék, de a youtube-osak mind 2.0-ba vannak, hiába irják oda hogy 7.1

Ha 7.1 lenne megszólalna minden hangfalam, de a youtube-os vidiknél, csak 2 hangfal megy, nemhogy még 6....vagy 8

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Miért nem szedsz le valahonnan egy olyan rövid tesztvideót, ami biztosan 7.1-es?
Sample-kben azért nem lehet 100%-ban megbízni...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
hát majd kiderül.

DarkSector
Mert kéne hozzá lejátszó? vagy egy asztali lejátszó optikaival? 😄

Shep
Hát akkor lehet, hogy csak a full lesz 7.1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Francnak szenvedsz egy hulladék tömörített film miatt...
Ha annyira kell a 7.1, miért nem veszed meg a BD-t, bagóért - MM-ben is 4.990 Ft-ért utánad dobják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Bazdmeg....<#falbav><#falbav><#falbav>

Beteszem a pot-ba erre nem megy, allul látom 5.1 CH embléma világít...omg.
Mondom berakok egy stereo-t, erre a 2 CH világít.

Basszák meg itt szenvedek, és lehet a sample-ban ami 7.1-nek van írva az valójában 5.1, vagy faxomtudja....<#falbav>

DarkSector
Megvan azzal sem megy, csak a maradék 6...😄

Nem értem...vagy a sample nem 7.1-es?
csak akkor az MKVMERGE miért írja hogy 7.1?

IMYke2.0.0.0
Az SG.hu szerver 'monnyon le'!

Shep
sg csak nekem szar lassú már megint?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
pot-ban van 7.1 próbáld azt

Steam-en megjelent a Sword of The Stars II Enhanced Edition
Az amazonon lévõ Plentiful Paradox Package-ben lévõ SOTS II kulcs már ezt a verziót aktiválja egy steam topik szerint.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
KM csak 5.1-ig enged, kilõve...😄

DarkSector
Probálok 1-et.

DarkSector
Ez sima stereo...😄

Shep
Hát kmplayer vagy potplayer ami ajánlott de legalább egy splash pro-t.

DarkSector
Le kell töltenem?

DarkSector
Ez a kérdésem, meiket kéne? 😄
Mert gyanítom azzal lesz a baj.
Most van a media player classic, de mikor belépek a beállitásokban ott 6 speaker van csak.

Shep
Igen de ott is be kell lõni, bár nem tudom milyen lejátszót használsz.