Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Utánaszámolva, nem 10, hanem 12 éve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
A Planescape Tormentet nem ismerted??

IMYke2.0.0.0
Segítek ebben a témakörben, mert látom, mindenki az erdõben kóborol, és felesleges köröket futva írogat:

Annak idején, több hónapja, beszélgettünk arról, hogy én sok-sok évnyi hátránnyal indulok, mert mindössze 10 éve van PC a kezem alatt.
Ebbõl kifolyólag nem vagyok sem gyakorlott, sem profi a játékokban - nem lábad könnybe a szemem a Mario, vagy a Tetris, esetleg a Baldur's Gate emlegetésekor -, és mivel alapvetõen kevés az idõm, nem szeretem szénné szopatni magam a virtuális világban , így általában Easy vagy Normal fokozaton kezdek játékokat.
Erre, úgy rákaptak a srácok már akkoriban is mind méretes fehér cápa a fókahúsra. Azóta is ezzel szívatnak.

Ezért írtam, hogy tessék már lerázni ezt az összegabalyodott témát a ceruzánk végérõl, és más témákkal írjuk tele a fórum virtuális fehér lapját.
Unalmas már.
Mindenki úgy szórakoztatja magát egy játékkal, ahogy kedve tartja - hagyjuk ezt a témát békén!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én meg a Bosszúállókban láttam elõször, de tetszett, amit színészileg letett az asztalra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Aki esetleg játszik ilyenekkel és szívesen kipróbálná:

Wizardry Online Beta Key : WIZB-KKHJ-ADTT-XRPG-2XXF

1. Látogass el ide és a kodot másold be a már van béta kódom mezõbe!

2. Once the code is entered, you will be directed to the next page where you can enter your Station ID and account password. If you do not have a preexisting Station account, you can create one by clicking here

3. Once you've entered the code and are logged in using your Station ID account, check your email for a message directing you to the Wizardry Online beta downloader. Download the client, sign in, and you're good to go!

Next PC upgrade: 2022

0 day vétel lesz nekem majd okosban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Éljen - most már meg is lehet lovagolni a sárkányokat. Skyrim Dragonborn DLC.
Én azt hittem, ez eleve benne van a játékban.

davidka003
Ki beszél itt hardról?
Normál fokozat azt jelenti,hogy az a normális fokozat ami általában rendelkezik kis kihívással de nem szopat halálra.
Most az easy ehhez viszonyítva egy nulla kb minden játéknál. Persze, hogy nincs játékélmény ha semmi kihívás nincs. Easy azért van, hogy a nagyon kezdõk is élvezzék.
Én nyomtam anno a COD: World at Wart easy-n. Hát úgy tényleg nulla játék. De magasabb szinteken egész korrekt lett. Tényleg kell taktikázni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Maak
En a bombak foldjen ota csipem, abban is jo volt.

Pocok velemenyere filmek teren meg ne adj, mert nincs izlese. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Én sokkal jobban szeretem, ha nincs fokozatállítási lehetõség.
Amúgy FC3at most én is hardon kezdtem, ahogy általában minden játékot 😄

IMYke2.0.0.0
Ne fájjon, hogy más hogy játszik - örülj, hogy Te "hard" fokozaton kezdesz egy ismeretlen játékot 😊

Laza
Ezt Én megvettem stemen 75% akcióban az õszi vásárban ... bár ne tettem volna.
Az autók mozgása egy utolsó lepukkant autósjátékban is jobbak voltak még a PSX-es idõszakban is. Nálam ez nagyon illúzióromboló tényezõ, mikor e köré (is) épül a játék.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

arty
akkor mehetsz is érte a boltba! 😄

Forza.

Shep
Nem tudom megmondani 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
ha az 1 jó, az anniversary miért nem?

Forza.

Shep
DS miatt van 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen, mert az szerintem nem jó 😊 3-Leg-Under ezek a jók szerintem na meg az 1 is de annak nem állnék neki az biztos.

Tinman
TR 1-2-3-t letoltam már.

TR4: Last Revelation-en fogom folytatni, de ez még drága, olcsóbban kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Black Ops 2 - egymilliárd dollár 15 nap alatt

"A Call of Duty legújabb része abszolút kasszasiker: világszerte 15 nap alatt egymilliárd dolláros bevételt ért el. Ez új rekordnak számít, elvégre 2011-ben a Modern Warfare 3 csak 16 nap alatt érte el ezt a mérföldkövet. "

Next PC upgrade: 2022

<#fejvakaras> Azt most még nem tudhatom, de megjelenési sorrendet tervezek tartani, tehát nem közvetlenül egymás után játszanám õket.
Szerintem meg az kizárt, hogy a sok régi játék mellett legyen valakinek ideje az újakra is.
arty
és mi lesz a TR1/Anniversary párharcból? 😊

Forza.

davidka003
Tervben lehet sokminden de a sok új játék mellett kizárt, hogy valakinek legyen arra ideje, hogy ilyenekkel is játsszon.
Ráadásul az Angel of Darkness a világ legalja játéka.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
anniversary csak véletlen maradt ki? 😉

Forza.

Nekem határozottan tervben van, hogy végigmegyek az egész szérián.
Botond
Na végre van GTA: Vice City iPhone/iPadre. 😊 Este már tolom is. 😊
davidka003
A réginek nagyon szar az irányítása. Lassú, szenvedõs az egész. Darabos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tutituti
és ezt én miért nem ismertem?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
lol(a link lényege, h a Planescape Torment lehet jöne steam-re) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
\_

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
80s Stallone, ez FLAC-ben letölthetõ, Imyke-nek tökéletes ~1000 kbs minõségû zene....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Amúgy õszintén tegye fel a kezét aki nekiállna az elsõ TR-el játszani miután megvette, én egyedül a Legendssel meg az Underworlddel a többihez már nem lenne türelmem.

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Oroszoknál pont fele ennyibe kerül(8500), szoval ha arra jön egy 75%-os akcio azért az már elég fincsi(a rárakott pénzzel amit az oroszok kérnek, kb. pont 3ezerböl kijönne) 😄

tototto
mondom minimum, de fene tudja valaki oroszból lehet tudna még olcsóbban 😊

Zomil
Hurrá, hiányoltam nagyon, 10euroért már venném is 😊

DarkSector
Az durva, akkor inkább 15 ajróval jobban jársz. 😄

DarkSector
Indie Gala 11 all Unlock!
Akit érint az nézze meg mert kioldották a maradék "szarokat"

Totti5
5-6k körül venném a pakkot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
az 15 euro...😊 megérné?

DarkSector
Jah elhiheted, végig abban voltam hogy szegény minimálbéres nõ, meg a családja...na elmehetnek a pi..ba!

tototto
Valaki hiányolta, karácsonyi akciónál remélhetõleg kap egy minimum 75%os akciót 😄 Tomb Raider Collection

Shep
Mennék én is hozzájuk annyiból nyomorogni 😊

DarkSector
Ez most még DRÁGA de legalább felkerült a palettára, és steam-es!
Várjuk az olcsósodást, -75%-al vinném.

AMAZON Saints Row 3 Full Package

DarkSector
Elsõnek engem is sziven szúrt hogy nincsen Matt, de mint karakter már szimpi, már csak a filmre vagyok kíváncsi.

DarkSector
AMAZON:

Space Marine $7.5

Alan Wake $7.5

Alan Wake AN $3.75

Zomil
Nincs benne Matt innentöl kezdve nem érdekel a film 😊

DarkSector
Amúgy az sem jobb annak sem volt vége...😄

Van BRrip már na töltöm is.

Fpocok
Hát a gyûrûk uránál azért jobb volt... de ja, trilógiát akarnak.