Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Én sokkal jobban szeretem, ha nincs fokozatállítási lehetõség."

LOL, tényleg az a legjobb!

(miért is?)

Forza.

arty
Nem vagyok õrült! Normálon kezdek, majd utána váltok nehezebbre, ha nincs kihívás. Ha ott nagyon szivatós, akkor pedig mégis visszaveszem, majd megfogalmazom, hogy "normalon nincs kihívás, a hard meg röhejesen nehéz, ez egy rossz játék" 😉

Forza.

Topik helyett témát akartam. Akkor jöhet a ratgab nem tud már 2 értelmes mondatot sem leírni flame is...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne általánosíts (másik flame topik indulhat? XD)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ott lent?

Hobbitok?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Komázzuk õket, csak kicsit túl szõrösek ott lent, kell hozzájuk beretva, vagy szõrtelenítõ krém...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Akkor most beszéljünk az ázsiai csajokról. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
olybá tûnik...

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
"a kelleténél több szó esett róla."

Mint általában mindenrõl itt 😊

Engem érdekel a véleményed, és a kritikámat is építõ jellegûnek szánom. Amennyiben nyilvánosan véleményezel, el kell tudni fogadni, hogy azt is értékelik. Ez gyakran kifejezetten jó, mert a több nézõpont ütközése miatt az eredeti iromány a diskurzus által mintegy kiegészül, többek számára is hasznossá válhat.

Pár idõnként felbukkanó trollon kívül senki nem viseltetik irántad rosszindulattal, tehát remélem, hogy ez a téma sem érintett érzékenyen. Abban persze igazad van, hogy a kelleténél több szó esett róla.
Ok. Pontosítottad, így már nem értik félre.

Lehet, hogy erre gondoltál, mint írtam, a jó szándékot nem vonom kétségbe. Viszont amit írtál, az gyökeresen máshogy is értelmezhetõ - például a mondat elsõdleges jelentése szerint. Tartok tõle, hogy a mondatod alapján könnyebb félreérteni, mint jól érteni (vagy most melyik is melyik? 😊. Úgy tûnik, konkrétan Carlos is tévútra ment ezzel.
IMYke2.0.0.0
Erre csak annyit, részemrõl, lezárásként: már írtam, hogy nem kell elolvasni | elfogadni | mélyenszántó gondolatokkal operáló játékkritikus írásának tekinteni az írásaimat (tetszõleges rész aláhúzandó).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Már nem azért, de totál ugyanezt írtam, csak nem fejtettem ki...

A "lekönnyûszarozza" kifejezést természetesen nem kell szó szerint venni, nem kell, hogy valaki magára vegye.
Ez több mint erõs sarkítás, és másokat is csúnyán megvezetsz vele, bár nyilván nem szándékosan. (Ha az lenne, nagyon durva, sértõ hazugságnak tartanám.) Arról volt szó, hogy Imy easyn játszva kritizálta több játék kihívási szintjét (masszívan kategorikus kijelentéseket téve), olyanokét is, melyek jól skálázható nehézségi szintekkel rendelkeznek.

A mai játékok amúgy gyakran tényleg túl könnyûek (már jó ideje amúgy, a KotOR is vicc hardon is, akármennyire is jó játék), de ez egy összetett kérdés, és messzire mehetne a régi 3 életes játékoktól kezdve. Jelen esetben nekünk az a lényeg, hogy manapság a legtöbb játékba muszáj az alacsonyabb szinteknek könnyûnek lennie, mert 100 milliókban mérhetõ a játékosok száma, nem úgy, mint a C64-es idõkben vagy 2000 körül. Aki 2012-ben is ragaszkodik az esyhez, annak nem áll jól, ha "lekönnyûszarozza" a játékokat, mert a fentebbieknek megfelelõen máshogy lövik a játékok túlnyomó többségét, mint korábban.

Nagyon sajnálom, hogy újra hozzászóltam ehhez a vitához, de nem tudom elfogadni, ha a valóságtól lényegében eltérõ átértelmezések kapnak teret. Az amúgy egy más kérdéskör, hogy általában milyen nehézségi szinten érdemes megítélni adott játékot, van ami legnehezebb nehézségi szinten mutatja meg a valódi arcát, másban pedig éppen az van elrontva - és akkor még az egyéni ízlésrõl nem is beszéltünk.
Carlos
na a diablo 3 meg a másik elbaszott játék...a nehézségi szint ott egyszerûen alá van rakva a vegyél pénzért tárgyakat, ha nem akkor szopni fogol-nak.

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
Te voltál...../én láttam/<#nevetes1>
Carlos
Nem téged bántalak, hanem azt aki ezeket állította... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ne a hírhozót bántsd. Én spec nem folytam bele, csak ez volt a tényállás.

Közvéleménykutatás: Metro 2033-ra lenne-é jelentkezõ a mi kis házitopikunk tagjai közül steamgiftses megoldású sorsolásra?

Amennyiben lenne, akkor feldobom.

wesker24
Van olyan játék ahol ez igaz is mert ha már egyszer végigviszed Hardon esetleg Nightmare-n akkor a jutalmad egy teljesen más Ending ami teljesen más mint az Original Ending !
Carlos
Ekkora faszságot...

Továbbá a normálon megcsinált játék (és könnyítsünk és nehezítsünk) is hülyeség.

Þór vígi þessi rúnar

shaddam
Emlékszem bezzeg a diablo 3 kapcsán hogy mondta a sok blizzard droid hogy csakis a szopatós szint az igazi. Mert easyn gondolom más a sztori vagy a befejezés 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A kiindulópont is más volt, de hagyjuk, egy gyorsan pörgõ fórumon nem nagy mûvészet félreérteni egy elõzménnyel rendelkezõ, vissza-visszatérõ témát.
A kollégák azt nehezményezték, hogy easy-n játszva nem lehet véleményt alkotni egy játékról. Ez volt a "vita" mozgatórugója.

Én alapból normálon tolok mindent, easy-n soha nem játszom, annál már azért nagyobb már a rutin.

Néha ellátogatok nehezebb szintekre általában ha nagyritkán FPS-t tolok. Régi Moha-k, Régi Cod-ok mind megvoltak very hardon. Pes-eket is már egy ideje professional-on tolom.

Carlos
nem olvastam mert az elején meguntam és amikor jött még 70 hsz akkor nem rágtam magam végig rajta.

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Túlzás nélkül állíthatom, hogy minden idõk legjobb RPG-je a Planescape Torment.

Magán a témán már nem kívánok pörögni, fölösleges is lenne. Ezzel a hozzászólással egyet is értek, ahogy az egész vita történetében gyakorlatilag mindenki.

Ugyanis azt muszáj megjegyeznem, hogy aki az Imy és a vitapartnerei közötti törésvonalat az általad leírtak függvényében értelmezi, az vagy nem olvasta a diskurzust, vagy nem sikerült értelmeznie belõle egyetlen kósza mondatot sem, mert éppen, hogy NEM errõl volt szó.
tutituti
Szégyellem magam,pedig minden kategóriájában csúcs játékot kipróbáltam.Ezek szerint mégsem!
De nagyon köszönöm,pótolom akkor!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
+1

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

robotnyk
+1
robotnyk
Myselor
elég nagy hülyeség ez a vita tényleg,körülbelül az achi buzik csinálják ezt,meg akik mindent "kimaxolnak" ha neki az élmény hogy szopik mindennel,és már szenvedve csinál meg minden apró dolgot oké,mindenki úgy játszok ahogy akar egyetértek,én pl normálon játszok alapbol mindent,nem túl nehéz nem túl könnyû van kihívás,kényelmes,4éves korom óta játszom 22 vagyok,körülbelül minden platformon toltam már,mostmár csak pc és xbox360 vannak olyan játékok am hogy a normal = hard,ja és mindig azt csinálom csak meg ami érdekel,meg úgy ahogy én nekem az jó,nem mások miatt ,vagy mert menõ legyek vele.errõl szól a játék hogy jólérezd magad benne,szórakoztasson😊
Shep
Szerintem manapság köszönhetõen annak ,hogy konzol a fõ piac és mi csak portot kapunk, mármint PC-sek egyre inkább a hard az a szint ami régen a normal volt, fõleg fps-ekre igaz ez. És szerintem ennek egyik fõ oka a konzolos kontrolleres irányítás. Tudom, ne is mondjátok ugyanolyan jó sõt még jobb is, mint az egér+bill. Nem vitaindítónak szántam, egyszerûen nekem ez a véleményem nem kell vele egyetérteni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Mindenki úgy játszik ahogy akar. Ha valakinek ez nem tetszik, az kapja be.
Ha valaki hardon játszik játszon, de azért lenézni valakit, mert Easy-n tolja szerintem szánalmas.

Amúgy amikkel játszom ott nem nagyon van nehézségi szint. :p

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem a téma idegesít, hanem az, hogy ezzel szívatnak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Pontosan!

Noramlon/Hardon játszok és mindig a felfedezést élvezem, és a harcot, (mert az igazán jó játékokban a harc része, vagyis maga a gamplay ezen szelete is remek). Sokkal jobban érdekel a pálya, az elrejtett dolgok, minden sarokba benézni, beszélgetni mindenkivel, megszerezni/megcsinálni minden küldetést éppen ezért törekszem arra, hogy ne mészárszék legyen a játékból, hanem ésszel, taktikázva, erõszakot elkerülve oldjam meg az egyes helyzeteket.

Hogy ne idegesítsem Imyt, ezzel be is fejeztem a témát.

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Én normalon játszok minden, mert elvileg ez az a fokozat ahogyan megálmodták a készitök...szoval elvileg igy kéne a legjobban müködnie a játéknak, a könnyebb fokozatok butitva vannak, a nehezebbek, meg szopatosabbak.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genndy
Én is easy-n játszok! Ha nagyon tetszik, esetleg megpróbálom nehezebben is, de ez ritka. Nem célom halálba szopatni magam.
Én egy játékban mindig a felfedezést élvezem, és nem a harcot, (de a nehéz harcot sohasem). Sokkal jobban érdekel a pálya, az elrejtett dolgok, minden sarokba benézni, beszélgetni mindenkivel, megszerezni/megcsinálni minden küldetést, mint lehentelni mindenkit aki csak él és mozog.
Hogy ne idegesítsem Imyt, ezzel be is fejeztem a témát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Zomil
Pedig a 4. rész a legjobb, az volt a sorozat csucsa 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Pedig a Commandosok pl. csak very hardon az igaziak, mai fps-ek többsége is minimum hardon de ez nálad ugye kilõve, mint írtad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Moderáljuk magunkat ha kérhetem! 😊 Miféle viselkedés ez kérem szépen? Amúgy is egy valamire való játékos nem mások véleménye alapján dönti el ,hogy mivel játszik hanem elég intelligens és tapasztalt már ahhoz, hogy saját maga válasszon. Max mellé lõ 😄

ZsZso
Én több mint 20 éve játszok PCn, de én is easy/normalon szeretek játszani. Nem szeretem ha felgyorsul a szívverésem egy játék hatására. Emiatt az FPSeket hanyagolom is, kivéve ha lopakodós, lassú taktikai játékstílus kell hozzá. Ott viszont egy pici életvesztés után is újratöltöm a játékot és megcsinálom tökéletesen 😊. Hardon talán ha 1-2 játékkal játszottam életemben (Diablokat nem számolom bele).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Neked, újra, mert hiányoztál ezek szerint:

"2012.12.05 - 15:54 | privát | galéria | válasz | #73720 |

Örülök, hogy ennyire komolyan veszik egyesek a véleményezéseimet játék témakörben , de, mivel nem hivatásom a kritika - nem vagyok sem fizetett, sem fizetetlen prókátor, online-offline játékos újság munkatársa stb. -, így minden egyes alkalommal a személyes élményemnek adok hangot (írom le), ami senkire, és semmire sem kötelezõ érvényû. Így tessék nyugodtan elsiklani felette, ha nem fér bele abba halmazba, aminek a megnevezése: "csakis Hard(core) nehézségi szinten játszó játékosok véleménye számít".
Köszönöm.

Zárjuk le ezt a dolgot végre.
"

Picsába már!

Ugyanígy jelenthet fals érzetet is a túl nehéz fokozat...szerintem nem a nehézségi fokozat számít, hanem hogy kellemesen szórakozzak egy-egy játékkal. Könnyû fokozaton is ugyanazt a sztorit kapod mint a többi fokozaton, így ez aztán tényleg egyéni ízlés kérdése.
davidka003
Nem azzal van a bajuk, hogy te milyen fokozaton játszol hanem, hogy minden easy-n nyomsz és az alapján mondasz véleményt egy játékról. Ergo az a vélemény valahogy nem az igazi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;