Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan mint anno a Gyûrûk Ura? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De az elsõ fele jó volt... de aztán már nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tanácsokat adnak hogy spóroljanak!<#zavart2>#zavart2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A régi részek IMDB-n 7-8 pontosak, ez meg 6.8-as, sokkal nem lehet szarabb ha az elsõ trilógia 1 pontal kapott többet, és az a világ legjobb akciófilmje!
Matt Demon, coolabb színész, de azért ez sem lehet szar ha csak ennyivel kapott alá, de a mai szarkupacoktól tuti többet ér...
A Bosszúállókban õ volt a sólyom....

Csak azért reagáltam most is, mert kényes vagyok arra, hogy az általam látogatott, olvasott helyeken értékese véleményeket olvassak (arra még inkább, hogy én magam ilyeneket alkossak), lehetõleg ennek megfelelõ emberektõl. Mert végsõ értékítélet és szubjektivitás ide vagy oda, egy vélemény még mindig lehet megalapozott vagy sima hõbörgés. Ne érts félre, nem kívánlak burkoltan elhelyezni valamiféle negatív skála végén, de mivel erre érzékeny vagyok, így az efféle "túlszubjektivizálni" szándékozott témákba való beleszólást nehéz megállnom.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Most jött ki, szinkronossan, áh király!
Be happy. :) Running!
Góógle magyarok. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(188kb)
Be happy. :) Running!
Ha valaki azt mondja hogy a sima lemez ennyi akkor én az alatt úgy értek hogy a mûanyag korong a lemez, nem a mûanyg+az áram+idõ...😄
Vagyis kereskedik rajta...😄
Amúgy ehhez azért tényleg pofa kell, ilyen nyíltan warezt árulni. Megérdemelné, hogy elkapják. Mondjuk én az úgynevezett jogvédõ szervezeteket is utálom. BSA, ASVA... Szép kis bagázs. Ezek is csak az ártatlanokat csesztetik, aztán több milliós kártérítést kérnek a saját zsebükbe, mert találnak egy másolt win95 CD-t. :p
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt írja hogy a lemez darabaj is kb ennyi...
MIVAAANNN 650ft-ért 5 azaz 5 darab duplarétegû dvd-t hozatok neki. Bazze.
Forza.
Forza.
Persze ha valós adatokkal van a hírdetés, van bizonyíték, és kiadják az adatait a vateránál.
(Mert az is lehhet hogy valaki másnak a nevét, címét stb felhasználva nyit egy hirdetést, valszeg itt nem errõl van szó, hanem egy buta ember aki henceg a warezzal, de ki kell nyomozni-vizsgálni.)
BSA
"A hozzászólás piacterünk Felhasználási feltételeibe ütközött, ezért eltávolításra került!
Felhívjuk a figyelmet, hogy az üzenetek nem sérthetik mások érzéseit, nem tartalmazhatnak E-MAIL CÍMET, TELEFONSZÁMOT, ezekre mutató WEBCÍMET és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas adatokat.
A terméklapos levelezés elsõsorban az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információk megszerzésének lehetõségét biztosítja."
Nem is cd-kulcsokat adott el a srác hanem asszem egy accountot árult, a cd-kulcsos átverõs táma az máshol volt, bocsánat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(csak a yardnál feljlenetgetõsdi nagyon nem mûfajom, szvsz azzal hogy a vaterának szóltál semmi gond nincs!)
Forza.
Ha valaki el akarja adni el fogja, ha valaki warezt akar venni megtalálja a módját.
Az elég ha te nem warezolsz, nem vagy köteles másokat megváltoztatni, mert nem is tudod.
Amit érdemes jelenteni az a csalás, amikor másnak kárt okoz (mármint a vevõnek)...😄
Én egyszer írtam Steam-nek és feldobtam egy hirdetést, ahol voltak illegális kulcsok, amikkel trükköztek (kárt okoztak a vevõknek magyarul), pár nappal késõbb nem volt elérhetõ a hirdetés. 😄
Vagy olyannal aki átbasz, mondjuk nem kapod meg amit veszel...
Vaterán láttam egy hirdetést, ahol 650 Ft körül árul egy illetõ ÍROTT, MÁSOLT, WAREZ XBOX360 játékokat, még szépen le is fényképezte a Verbatim lemezeket!!!
Szépen lassan 2 hetes hirdetés, a kutyát nem zavart. Közben Davidka003 is láttam linkelte XBOX topikban. Felhívtam a Vatera figyelmet -mint kizárólag eredeti játékot eladó tagjuk-, hogy lépniük kellene az ügyben.
A válasz = döbbenet.
"Köszönjük levelét!
A nagyszámú téves bejelentés miatt megszüntettük a lehetõségét annak, hogy Felhasználóink Jogsértõ termék indoklással, szabálytalan termékeket jelentsenek be.
Az Általános Felhasználási Feltételek szerint továbbra sem megengedett a hamisítványok árusítása, azt azonban, hogy mi hamis és mi eredeti, üzemeltetõként nem áll módunkban eldönteni. Az eladásra bocsátott termékekért és azért, hogy azok a leírásnak és a szabályoknak megfelelnek-e, az eladók felelõsek. A felhasználók által listázott termékek eredetiségérõl dönteni, kizárólag a védjegy tulajdonosa jogosult, aki ha problémát talál, akkor azt hivatalosan, a márkavédelmi ûrlap kitöltésével jelezheti, és kérheti a jogát sértõ tartalom eltávolítását.
A fentiek alapján az Ön által bejelentett aukciónál érdemben intézkedni nincs lehetõségünk.*
Álláspontunk elfogadását és megértését köszönjük!
Levelünkkel kapcsolatos további kérdéseit erre az üzenetre válaszolva teheti fel ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy a válaszlevél tárgy sorát ne módosítsa, ellenkezõ esetben válaszát nem kapjuk meg!"
* ÉRTSD JÓL: A Vaterán MEGENGEDETT illegális másolatok árusítása 2012 végén, az Európai Unió sarkába.
Sokkot kaptam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként háttal ültem a kijelzõnek, de kérlek kíméljetek meg a jótanácsaitoktól, én így szeretek játszani, a véleményem pedig magánvélemény! 😄
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
mondjuk ez steames játék, szal végülis jobb késõn, mint.
Forza.
Forza.
(bocs, õszintének kellett lennem, mert folyamatosan szivatod magad)
Forza.