Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Duma.

2 kis angyali bártáncosnõ közül az egyik fent köti le a figyelmed, a másik meg arrafelé kalandozgat a nyelvével... elképzelem, ahogy visongva tiltakozol (not).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
a japó felnõtt filmeket

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
2+ óra nem elég? (asszem ennyi volt) - naneviccelj.
mondom én, hogy túl nehéz 😉 szórakozni akarok, nem szopni.

és még1x: egy easy kapcsoló MEGOLDOTTA(!) volna a gondomat, miközben a TE játékod nem befolyásolja!

Forza.

Sir Quno Jedi
Mármeg mér lenne gondom a hátsó bejárattal??? Nekem aztán nincs (kivéve ha az enyimét keresgetik 😄).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Hát, igen, néhány "nagyszerû" port akkor is, az azt követõ években is lesz - tuti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Mit, a poreszt?!?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Köszi. Na, és akkor még nem is beszéltünk az optimalizálás hiányáról, vagyis erõmû kell 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Röviden: PS4-es (és talán még X720) grafó minõséghez akkoriban majd minimum 4 mag + 8 GB + HD78xx+ / GTX660+ dukál.
Szerintem.
Alatta diavetítést nézhetsz a monitorodon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Buick-e vagy?

A 3.14-na az olyan, mint a csokoládé. Lehet, kerek, gömbölyû, vágott vagy szõrös, édes vagy pikáns... be kell hódolni és pipiskedni itt vazeh.

A hátsó bejárattal is gondod van? Ekkora egy finnyást...pfff.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Na, kezdjed még 😊

shaddam
Örüljetek ha lesznek egyáltalán portok 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Hát de a francnak nézed akkor? 😊

Tinman
Ha fejlesztõ úgy gondolja, tesz bele csúszkát.

Fable, AC1, DaS teljesen jók voltak csúszka nélkül is. Learn, adapt, overcome.

Sir Quno Jedi
Azt én is tudom miért tartják meg, de attól én még nem leszek boldog. Ott van egy szép, kicsi, törékeny, vágottszemû (viszont kiscsöcsû) angyalka, aztán mikor kibontják az ajándékot, akkor azt is nehéz megkeresni rajta, hogy mék az elülsõ bejárat... Pfújjj... Jobb is ha csak a bukkaket nyomják de facial.

Fõleg akkor gusztustalanok amúgy, mikor már "nedves" a szõrzet és csapzottak, mint egy puli a folyóban. Áááááááááááááááá...

Shep
Röviden összefoglalod nekünk? 2-3 mondatban elég is 😊

Shep
Az drága mulatság, és így jobb is, mert kikúráltam õket aminek következtében már többet nem fogják elkapni és az utódaik is jó eséllyel védettséget fognak élvezni.

IMYke2.0.0.0

Carlos
ótani kell a nyulat nem utólag javitani...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Nem ,hogy a szõlõ metszésérõl beszélnénk. ti mikor szoktátok elkezdeni? Esetleg a nyulak myxomatózisos megbetegedésérõl.

Shep
A 4 királyok szerintem csirke, elsõre meglett, néztem is ,hogy ez mi volt 😊

Lásd például Assassin's Creed vagy Fable <#ravasz1>

Játéktól, sõt mûfajtól is függ, hogy hogyan érdemes belõni, kategorikus elutasításnak nem látom értelmét. FPS-nél például muszáj opcióknak lennie, de a stratégiák többségénél is (hiszen többnyire csalásra adhatsz lehetõséget az AI-nak, ez pedig érthetõen nem mindenkinek tetszik), és lehetne még sorolni. Platformereknél viszont nem feltétlen szükséges.
Carlos
próbálom terelni a szót elfelé...

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Pedig nem olyan vészes. Ha arra mész amerre ajánlott menni akkor azért megcsinálható. Volt pár boss ami elsõre meglett, a többinél max 4-szer kellet nekifutni, Four Kings volt nehezebb meg O&S ott szerintem olyan 8 alkalomra lett meg.
Nem annyira szopatós mint amilyennek gondoltam a videók/fórumok alapján.

Enyhe szívfájdalom, hogy a boxos verzió néha akad és nem egy szépség.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Miért is kellett volna?
Másrészt, otthon már legalább három napja nem játszottam, csak az Ableton Live Suite-tal, meg a billentyûzettel és egérrel, meg a Notepad++ -al.

Tinman
"zokogva adtam el még aznap"

Sounds like a pussy...

Viccen kívül: Nem adtál neki elég idõt.

Nehezebb szint? Soul Level 1-es végigjátszás.

arty
most konkrétan innen indultunk:

majd én:
"megint úgy szapulod a nehézséget, hogy easyn, minden segítséget bekapcsolva játszottál? 😛"

"Minden játékot Easy-n kezdek. Ezt már kifejtettem."

Nem tudom, hogy azóta megnézted-e normálon, esetleg a kézenfogást kikapcsoltad-e, mindenesetre nem rémlik, hogy további Hitmanes élményeket osztottál volna meg 😊

Forza.

tototto
gyerekek easy, hard, szõrös punci, fazonírozott szõrme csak úgy csapongtok <#nevetes2>

arty
jó, hogy szólsz, akkor DIREKT abbahagyom, ennyi volt! lázadás!! (detényleg, több kölökre egyszerûen nem telik) 😄

nem easy, több órán át kíséreltem meg a továbbjutást anno és nem ment, lealáztak, zokogva adtam el még aznap 😞 😉 tehát nekem jól jött volna egy easy kapcsoló (ha a mostani állapotát nevezzük a normálnak), talán ott sikerült volna boldogulnom 😊

és talán neked is jól jött volna sokadik végigjátszáskor valami nehezebb szint ...

Forza.

Shep
Én úgy tudom azért nem vágják le, mert az a termékenységet szimbolizálja és nem azért, hogy téged zavarjon 😊

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
A harákolás a természetes szépség velejárója... ill. utózöngéje.

Sir Quno Jedi
akkó gyanta

Japó kekszfilmekben ez az undorító (láttam párszázat), hogy hasuk közepéig bolyhosak a "tini" lánykák, mer õk azt szeretik. Egy kis fazonírozott szõrme nem zavar, de a nagy fekete gomolyag az azé igen.

IMYke2.0.0.0
Na, most már kíváncsi vagyok: melyik játékra is gondolsz?

Shep
Nem csak errõl van szó de mindegy, ne menjünk bele mert hosszú lenne.

Carlos
szõrtelenítõ krémet nem szabad lent használni...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
2. kölök? Így megy tovább megvalósítod Vikike álmát!

A Dark Souls easy... csak az idõ hosszú amíg betanulod.

Tinman
14-15 körül lehet most, okos, értelmes, vág az esze, mint a "beretva". Barátnõzik, huje infósokat kerüli... igaz fõzni, mosni nem tud, de Mortalban bármikor lealáz :-D

arty
gyed volt és az már a második kölköm volt 😊 de már visszatértem a melóba, sajnos 😞((

---

azt mondod, nekem nem való a Dark Souls?
dehát easyn végig tudnám játszani és szerintem még tetszett volna is!

Forza.

arty
Nem érted! Nem azzal van a gond, ha leírod, hogy easyn játszol! De utána leírod ide, hogy nem tetszett mert könnyû, az milyen már? Miért nem tetted fel normálra és akkor lehet arról számolhatnál be, hogy a játék tök jó!? Te is jobban jártál volna, hiszen jól szórakozol, nem alakul ki az a véleményed, hogy "ez nem túl jó játék" ...

(én viszont nem véletlen használtam felkiáltójelet, nem értem, mi nem érthetõ azon amit írok 😊 alapos félreértést vizionálok, amibõl az egész ügy fakadt...)

Forza.

Shep
Majd meg is lesz az eredménye.

IMYke2.0.0.0
S direkt nem használtam felkiáltójeleket, hogy érezd, mennyire nem vagyok még mérges.

Tinman
A 6 éves kislányodnak akkor az a játék nem való.
Egyébként meg ha 6 éves, akkor faxért vagy még vele GYES-en vazeg? ^^

Fõsulis haverom szõke hajú, bájos kislánya már ennyi idõsen AvsP-t nyomott, 9-10 évesen rekordokat döntögetett a Resident Evil részekbe...

IMYke2.0.0.0
Ne akard helyettem tudni, hogy arra az 1-2 órára, amire esténként idõm és/vagy kedvem van, milyen kihívásokra vágyom.
Hálás lennék, ha nem lovagolnál az 'easy' témán. Tököm tele van már ezzel.

arty
tehát a 6 éves lányom pont akkora nehézséget tart optimálisnak, mint te?

Forza.

Tinman
Imi nem túl gazdag, ne akard a javát!<#zavart2>

arty
és ha easyn annyira könnyû a játék, hogy nem szórakoztat, akkor mit teszel?
felteszed normálra vagy törlöd a francba? 😉

Forza.

robotnyk
a játék topikjában is megkérdeztem, de itt is megteszem: sikerült valakinek warez Dishonored mentéseket eredetibe átmentenie? ha esetleg igen, mesélje el, hogyan, köszi.
Tinman
Mert a készítõk ahogy megálmodták, úgy kapod a játék nehézségét is. Nyilván a fejlesztõk jobban meg tudják saccolni egy játékban azt a nehézséget ami szerintük ahhoz kell, hogy jól is szórakozz, meg ne is hulljon ki minden szál hajad.

arty
Tényleg nem látod, hogy a "probléma" az, amikor easyn a kihívásnélküliségre hivatkozol?

Lehet, hogy a stílus csípõs (idegesítõ), de a javadat akarjuk 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Még mindig szurkálódsz - nem tudsz leállni? <#rolleyes>
A "másik" topikbeli mentalitás itt nem menõ ám.