Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Daemon Souls??? Bzg! Mi ez a marhaság? Deamon Tools berögzõdés azt értem... de amúgy.
Helyesen: Demon's Souls.
Csapkodós?????? A DeS?
Csapkodás = instant death még a LVL zéró élõholtaknál is.
Csapkodni kell itt is az igaz, csak nem mindegy hogy és mikor, meg milyen irányból... a többi stimmel :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Warezos berögzõdések mi? Kemény."
utánakerestem daemonnal és kb "mindenki" daemonozott 😊 nem hiszem, hogy warez, talán inkább az angol nyelv "ismerete" 😉
""Légbunyó - a szó mindenféle értelmében!"
Ezt gondolom elsõsorban a Bayonettára írod, csak azt nem értem mi köze ennek a dark-fantasy-akció-RPG Demon's Souls-hoz, melyben a harcrendszer is teljesen más."
Ahogy írtad is, level1-esként is végig lehet vinni, ergo inkább csapkodós (vagy legalább annyira), mint rpg. Szóval nekem inkább csapkodós, mint fps vagy ótóka, netán stratégia - igen, kissé nagyok most a kategóriáim 😉 (ráadásul dmcben és ngben is lehet "fejleszteni")
Forza.
2072/2 volt az arányom a steamgifts-en eddig. Ma nyertem 1 RF DLC-t. Pár perccel késõbb a gameminer-en szintén nyertem 1 RF DLC-t (kulcs).
Megyek lottót venni.
Ez utóbbit ha jól olvasom a FAQ-t, nem kell aktiválnom, akár fel is ajánlhatom igaz?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
A bizonytalankodóknak - EA-s fiókkal is be lehet lépni, és ezt kapjuk a Promo Code-ok alatt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
könyvjelzõbe
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Karácsonykor szerintem amazonról berántom a fullos Dragon Age pakkot!
Next PC upgrade: 2022
Vajh' meddig él ez az ajánlat? Mert, akkor hazarohanok a CD-kódért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem csak ez a kiadás van meg:KLIKK
Egyébként tudtommal vannak olyan FPS-ek is konzolon, ahol nincs aim-assist.
Bár nem FPS, de pl. az Uncharted szériában nem egyszerû eltalálni a népet paddal, bele kell rázódni rendesen... aztán így hirtelen a Black (PS2) ugrott be amit láttam, ott is vérpisilés volt rendesen.
Rossz/rosszabb az aki konzolon játszik mondjuk a Halo sorozattal, mint az aki PC-n játszik a CoD szériával?
Emberileg hol a különbség?
De eddig mindenki csak 1-2 szavas mondókával elintézte, pedig van ebben a témában lehetõség.
Szerinted életkorban is mások azok, akik PC-n játszanak FPS játékokkal vagy valami más különbség van a PC-s és konzolos FPS játékosok között?
Esetleg van átfedés? Ismersz olyat aki PC-n és konzolon is játszik FPS-ekkel?
Tárgy: Rendszerüzenet: a büntetésed lejárt
A büntetésed lejárt, ezért a büntetõpontjaid törlõdtek.
Warezos berögzõdések mi? Kemény.
Hint: Demon's Souls.
"2011. április akkor még asszem Tinman nem vett ps-t/DS-t"
Így igaz. Tavaly november körül jött a masina.
"Nagyon tetszett a harcrendszer! No nem azért, amiért a többieknek, én a ragdollt, a fizikát imádtam benne elsõsorban, úgy éreztem súly van a kétkezes csapásnak pl, vagy ahogy a pajzsunkra lesújt az ellen."
Azt mi is szeretjük! Abs. érezni, hogy melyik fegyvernek milyen súlya van. Az egész karakter mozgására hat a fegyver tömege.
"Légbunyó - a szó mindenféle értelmében!"
Ezt gondolom elsõsorban a Bayonettára írod, csak azt nem értem mi köze ennek a dark-fantasy-akció-RPG Demon's Souls-hoz, melyben a harcrendszer is teljesen más.
Köszi és grat! :-)
Tegnap elõször fordult elõ velem az a csúfság, hogy Fool's Idol 1x lenyomott. Szégyen :-(
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ráadásul az elsõ részre jut 270 millió dollár.
A 2. meg 3.-ra összesen 270 millió úgyhogy biztos látszódni fog valamennyire az effekteken az elsõhöz képest.
Lehet már tudni, hogy hány perces lesz az elsõ rész?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az EE meg egy újabb rókabõr sükebókáknak.
És tényleg! Kösz!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak jó lenne tudni miket kaptam 😄
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.