Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
nagyon köszi,eddig a dlc-k hiánya miatt nem álltam neki az eredetinek

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
Világos én elírtam, de Arty nem elírta... hanem megmagyarázza, hogy mindenki heliobakter -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Fpocok
Helyesen: Daemon Tools.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
MIVAN???????

Daemon Souls??? Bzg! Mi ez a marhaság? Deamon Tools berögzõdés azt értem... de amúgy.

Helyesen: Demon's Souls.

Csapkodós?????? A DeS?

Csapkodás = instant death még a LVL zéró élõholtaknál is.
Csapkodni kell itt is az igaz, csak nem mindegy hogy és mikor, meg milyen irányból... a többi stimmel :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
""Daemon Souls-t"
Warezos berögzõdések mi? Kemény."

utánakerestem daemonnal és kb "mindenki" daemonozott 😊 nem hiszem, hogy warez, talán inkább az angol nyelv "ismerete" 😉

""Légbunyó - a szó mindenféle értelmében!"
Ezt gondolom elsõsorban a Bayonettára írod, csak azt nem értem mi köze ennek a dark-fantasy-akció-RPG Demon's Souls-hoz, melyben a harcrendszer is teljesen más."

Ahogy írtad is, level1-esként is végig lehet vinni, ergo inkább csapkodós (vagy legalább annyira), mint rpg. Szóval nekem inkább csapkodós, mint fps vagy ótóka, netán stratégia - igen, kissé nagyok most a kategóriáim 😉 (ráadásul dmcben és ngben is lehet "fejleszteni")

Forza.

Ilyen nincs.
2072/2 volt az arányom a steamgifts-en eddig. Ma nyertem 1 RF DLC-t. Pár perccel késõbb a gameminer-en szintén nyertem 1 RF DLC-t (kulcs).
Megyek lottót venni.

Ez utóbbit ha jól olvasom a FAQ-t, nem kell aktiválnom, akár fel is ajánlhatom igaz?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Akkor, bedobtam a közösbe - ezzel, remélem, kicsit tudok vissza is adni a sok kedvességért cserébe:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, közben észrevettem, hogy nem kell rohanni a kódért.

A bizonytalankodóknak - EA-s fiókkal is be lehet lépni, és ezt kapjuk a Promo Code-ok alatt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Te nekem itt csak ne ajánld fel a megoldást, hadd hõbörögjek már magamban 😄DD

davidka003
http://www.youtube.com/feed/subscriptions
könyvjelzõbe

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
De jó, hogy mostantól minden YT fõoldal megnyitásakor egyet kell kattintanom, hogy lássam a feliratkozásaimat. A k*rva életbe... ez a YT egyre szarabb...

Fpocok
LOL nem is tudtam, hogy megfilmesítették a Dark Souls-t

arty
mindhárom rész jeleneteit egyszerre forgatják le, ezért "drágább" az elsõ - nem fogják újra és újra új zélenadra elvinni a stábot! (lásd még: Gyûrûk Ura is így készült) aztán a következõ évek az utómunkáról szólnak.

Forza.

grebber
Szerintem semmi kód nem kell nekem a játékok sincsenek meg de a dlc-k már igen <#idiota>
Karácsonykor szerintem amazonról berántom a fullos Dragon Age pakkot!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Ha jól emlékszem DarkSector azt írta tegnap, hogy neki megvan az Armageddon csak ez a DLC hiányzik.
IMYke2.0.0.0
Nekem is az Ultimate Edition van meg az elsõbõl, a 2. rész miatt pedig még nem regisztráltam.
Vajh' meddig él ez az ajánlat? Mert, akkor hazarohanok a CD-kódért.

Azta! Az elsõ részbõl az Ultimate Edition van meg, de a 2-bõl hiányoznak a dlc-k. Ez most mi alkalomból van ingyen? Nem látok sehol semmi leírást.
IMYke2.0.0.0
Ha 11-ig nem jelentkezik senki, akkor Steamgifts-re teszem 😊

IMYke2.0.0.0
Akinek kell egy "Red Faction: Armageddon Path to War DLC Steam key" jelezze 😊

IMYke2.0.0.0
Ó, basszus - rohadtul irigy vagyok!
Nekem csak ez a kiadás van meg:KLIKK

IMYke2.0.0.0
<...>kell az apanázs Imytõl..." <#nevetes1><#vigyor2>

Tinman
Lehet, hogy azért játszik konzolon, mert azt olcsón megtudta venni, tv-je meg amúgy is volt tv nézéshez. Ilyen is van.

Egyébként tudtommal vannak olyan FPS-ek is konzolon, ahol nincs aim-assist.

Bár nem FPS, de pl. az Uncharted szériában nem egyszerû eltalálni a népet paddal, bele kell rázódni rendesen... aztán így hirtelen a Black (PS2) ugrott be amit láttam, ott is vérpisilés volt rendesen.

kurva nagy faszláma aki arra szorul hogy konzolon a gép játsszon/célozzon/mozogjon helyette, pc-s csíter hülyegyerekek legális játszótere a konzolos fps kavalkád.

n000rbi
Na erre én is kíváncsi vagyok...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Komolyan nem értem.

Rossz/rosszabb az aki konzolon játszik mondjuk a Halo sorozattal, mint az aki PC-n játszik a CoD szériával?

Emberileg hol a különbség?

nincsenek rossz játékos barátaim

Tinman
Pontosan ez az a kérdés, amire keresem a választ.

De eddig mindenki csak 1-2 szavas mondókával elintézte, pedig van ebben a témában lehetõség.

Szerinted életkorban is mások azok, akik PC-n játszanak FPS játékokkal vagy valami más különbség van a PC-s és konzolos FPS játékosok között?

Esetleg van átfedés? Ismersz olyat aki PC-n és konzolon is játszik FPS-ekkel?

a konzolos FPS játékokról nincs különösebb véleményem, csak azokról akik képesek velük játszani. mégis hogy lehet egy halo elé leülni? mennyire kell nyomoréknak lenni hozzá?

Tinman
Mi a véleményed a konzolos FPS-ekrõl?

Botond
Én is lenyomtam párszor, de most nekifutok megint. 😊
Elküldve: 2012. 12. 04. 18:22
Tárgy: Rendszerüzenet: a büntetésed lejárt
A büntetésed lejárt, ezért a büntetõpontjaid törlõdtek.

A rókabõr hagyján, állítólag - PC-n legalábbis - jóval bugosabb, mint a BG1 a patchek, modok elõtt valaha is volt, és a plusz tartalmakra sem illik a nagy szám vagy a kihagyhatatlan minõsítés.
Tinman
Nézegettem mennyi DLC-m van már tõlük és sírva fakadtam... valami 2 A4-es oldalnyi szemét... nem baj, most lett egy picivel több. Játszani úgysem játszok még vele.

Tinman
"Daemon Souls-t"

Warezos berögzõdések mi? Kemény.

Hint: Demon's Souls.

"2011. április akkor még asszem Tinman nem vett ps-t/DS-t"

Így igaz. Tavaly november körül jött a masina.

"Nagyon tetszett a harcrendszer! No nem azért, amiért a többieknek, én a ragdollt, a fizikát imádtam benne elsõsorban, úgy éreztem súly van a kétkezes csapásnak pl, vagy ahogy a pajzsunkra lesújt az ellen."

Azt mi is szeretjük! Abs. érezni, hogy melyik fegyvernek milyen súlya van. Az egész karakter mozgására hat a fegyver tömege.

"Légbunyó - a szó mindenféle értelmében!"
Ezt gondolom elsõsorban a Bayonettára írod, csak azt nem értem mi köze ennek a dark-fantasy-akció-RPG Demon's Souls-hoz, melyben a harcrendszer is teljesen más.

Tinman
Végre egy kis vérpezsdítés!

Köszi és grat! :-)

Tegnap elõször fordult elõ velem az a csúfság, hogy Fool's Idol 1x lenyomott. Szégyen :-(

Ne bízd el magad, csak cheates promó cuccokról van szó, nem érdemi tartalomról. Viszont jó érzés ennyivel is "lehúzni" õket, és alapból ugye éppen ezek kényszere miatt csökkentették a tárgyak számát a játékaikban.
Tinman
Mr. Wolf!

genndy
IMDB szerint 166 perc.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

davidka003
Szerintem is túlzás.
Ráadásul az elsõ részre jut 270 millió dollár.
A 2. meg 3.-ra összesen 270 millió úgyhogy biztos látszódni fog valamennyire az effekteken az elsõhöz képest.

Lehet már tudni, hogy hány perces lesz az elsõ rész?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
230km-rõl fogunk felutazni érte, elõrelátható költsége 35k körül lesz.

Tinman
13 éve vittem végig, szóval elég jól.

Az EE meg egy újabb rókabõr sükebókáknak.

Az elsõ mondatomban ezzel kezdtem 😉 Az egész történet fényében pedig sajnos teljesen kizárt, hogy egyszerûen az email késésérõl van szó.
Nem a netszolgáltatóra gondoltam, hanem az emailt címet biztosítóra.
genndy
Azta! Ilyen van?
És tényleg! Kösz!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
És hol látom hogy miket adott? (Mert még egyik game sincs meg eredetibe majd egy jó leárazásnál meglesznek)
Csak jó lenne tudni miket kaptam 😄

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Alapból, mikor megveszed, megkapod a linkedet (nem email-ben, hanem az oldalon), ahol ott vannak a kulcsok. Nekem a THQ bundle emailje másnap délután jött meg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Ingyen Dragon Age 1-2 DLC -k - KATT!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Na megjelent fél órája iPadra a Baldursgate , este kezdem, te hogy haladsz a pc verzióval? 😊
shaddam
Jah. Gondolom az a reklám helye, csak hát ugye az adblock 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete