Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagyis megvan a kulcs. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
van ekkora sztori a hobbit?
(nem olvastam, GYU-t igen, imádtam, filmeket is, moziban is, nem is egyszer, otthonra extra rendezõi dévédéket is vettem, meg is néztük, stb stb)
Forza.
LOTR vontatott volt? tán adjuk meg az esélyt a készítõknek és örüljünk, hogy elkapkodva biztosan nem lesz. Amúgy kinek lehúzás? neked, nekem? 1 évben kifizetni azt a 2-3kt mozira?😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
tartva a spamtõl a freemailes címemet adtam meg... a linket én is elfelejtettem elmenteni, de szerencsére nekem átjött a levél...
(szolgáltató mailcimét meg soha ne használd! jóesetben úgy cserélgeted õket úgyis, mint az alsógagyád és beragadhat 1-1 fontos leveled, fontos reged 😊 ráadásul ezekszerint még megbízhatatlanok is... 😞 )
azért nagy genya vagy, hogy a thqnak alig adtál, érdekes ötlet, én erre nem is gondoltam 😄
(2 pakkot vettem kezdõ steames ismerõsöknek, 2-2 dolcsiért ... egyikük máris gyûjtésbe kezdett, pl egy 15 eurós mafia2-t is magáévá tett... igen, tudom, "lehúzták - de KEZDÕ!!! 😄 )
Forza.
Majd a regisztrálás során látni fogja hogy te már vásároltál rá, leokézod hogy számolja a profilodhoz és ezután bármikor lekérheted a cd-kulcsokat újra....
Nekem így ment a dolog, ha beregeltél, jobbra fent lesz hogy MY account, és rányomsz és tádám...😄
ha kell help szólj.
grebber: DS jól írja, mindenképpen nézd meg a spam mappádat az emailjeid között, én is ott találtam meg a HB levelét. Kellett hogy jöjjön.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nézd vissza a régi e-mail-eket ha még megvannak.
És ha rányomsz erre a profillikre, bejön az oldal és ott lesz hogy mondjuk HIB 3 HIB 7 HIB12 Meg a HIB THQ
És amelyiknek a képére nyomsz allul lenyilik egy ablak és ott vannak a steam kulcsok...
Mert én csak szimplán emailt adtam meg ,de de oda csak a fizetésrõl jött mail más nem 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Úgyhogy nincs 48 FPS-es verzió.
Mindez azért fura, mert eddig sosem volt gond ezzel az email címemmel, a hírlevél is jött rá mindig a bundle-ökrõl. A szolgáltatómnál amúgy nincs spam mappa (?!), így legfeljebb írni tudok nekik, hogy mi alapján szûrhetnek, de eddig az sem tûnt fel, hogy különösebb szûrés lenne. Vannak persze Gmailes címeim is, de ide éppen nem olyan volt befogva.
Ha nem kapom meg a játékaimat (magamnak legfeljebb az SR3 lenne, de az se biztos, mert a többi majdnem mind megvan), akkor kénytelen leszek visszakérni a pénzemet. Egyelõre az bosszant, hogy választ se kapok. Egyébként egy fillért sem adtam a THQ-nak, mert messzemenõen elutasítom, hogy egy alapvetõen "humble" és "indie" alapokon nyugvó rendszert egy kiadó használjon fel, 100%-osan kapitalista módon. (Amúgy szorítok nekik, és mint a fentebbiekbõl kiderül, hagytam már náluk pénzt korábban, sõt elõrendelõ is voltam.)
Forza.
Tehát látatlanban kihagyom, ha a szokásos "könnyed" játék és nem kap rá pár ottani arc.
DE! Ha lett volna demo, akkor igen. Nagyon tetszett a harcrendszer! No nem azért, amiért a többieknek, én a ragdollt, a fizikát imádtam benne elsõsorban, úgy éreztem súly van a kétkezes csapásnak pl, vagy ahogy a pajzsunkra lesújt az ellen.
Anno a Conan-t is ezért játszottam végig. (tudom, tudom, ott talán xp se repült ki, naés 😄 )
És talán ezért nem motivált sose a DMC, a Ninja Gaiden széria, avagy akár a Bayonetta sem (mindet próbáltam pedig). Légbunyó - a szó mindenféle értelmében!
(lövöldékben is ezt keresem, lássam ahogy "hat" az ólom...)
Forza.
A Riot szeret igazságot tenni a játékosok között, és kontrol alatt tartani, azokat is, akik nem csalásokkal, inkább viselkedésükkel teszik tönkre mások játékélményét."
Ez SG-n is lesz majd vagy csak a lol-ban?
innen kellene egy pass
Megveszem steam-en pc-re és nyomatom maxon sweetfx-el. 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Slender-t szeretném letölteni de nem találok normális linket.Vki ad nekem egyet(boci szemekkel néz)
Ti nyomtátok?Milyen?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?