Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem nem változott, de egyébként sem érdekel, alig használom 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Nem mindenkinek egyszerre változik...amugy jah nagy szar lett, a jobb oldalt egy nagy üresség van...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Nektek nincs szemetek? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
mi változott?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
kifolyik a szemem basszus.

Shep
Na mi változott már megint, nekem nem tûnt fel igazán semmi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Így már mégannyira sem érdekel, hogy 3 részes, jó lesz az majd cam-ban 😄DDDDDDDD

Fpocok
OMG HOGY NÉZ MÁR KI AZ ÚJ YOUTUBE.

Zomil
Te olvastad a GYU-t meg a Hobbitot? Én igen...és hatalmas különbség van a kettö között. A hobbit egy gyerekmese, annak készitette Tolkien, a GYU egy epic oriási történet. Nem igazán lehet összehasonlitani a kettöt. Az meg hogy trilogiát csinálnak belöle egy vicc...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
nm máskor is! 😊

vagyis megvan a kulcs. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ha spamként jön akkor halott ügy mert sajna a farmerama farmaranyszerzéshez a fõcimem adtam meg 😞 és napi 1xx sapm között nem fogok keresgéli automatice törlöm mindet!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Én sem vagyok regelve de volt levél.

arty
csak nekem tûnik ez túlzásnak?
van ekkora sztori a hobbit?
(nem olvastam, GYU-t igen, imádtam, filmeket is, moziban is, nem is egyszer, otthonra extra rendezõi dévédéket is vettem, meg is néztük, stb stb)

Forza.

grebber
Király ,így jó köszönöm!

Totti5
Inkább tették bele volna bele 160 percbe hogy aztán lehessen mondani "jajj de kevés, nem volt idõ semmire".

LOTR vontatott volt? tán adjuk meg az esélyt a készítõknek és örüljünk, hogy elkapkodva biztosan nem lesz. Amúgy kinek lehúzás? neked, nekem? 1 évben kifizetni azt a 2-3kt mozira?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
akkor nekem is csak szerencsém volt... 😞
tartva a spamtõl a freemailes címemet adtam meg... a linket én is elfelejtettem elmenteni, de szerencsére nekem átjött a levél...

(szolgáltató mailcimét meg soha ne használd! jóesetben úgy cserélgeted õket úgyis, mint az alsógagyád és beragadhat 1-1 fontos leveled, fontos reged 😊 ráadásul ezekszerint még megbízhatatlanok is... 😞 )

azért nagy genya vagy, hogy a thqnak alig adtál, érdekes ötlet, én erre nem is gondoltam 😄
(2 pakkot vettem kezdõ steames ismerõsöknek, 2-2 dolcsiért ... egyikük máris gyûjtésbe kezdett, pl egy 15 eurós mafia2-t is magáévá tett... igen, tudom, "lehúzták - de KEZDÕ!!! 😄 )

Forza.

DarkSector
A lap alján lesznek amiket megvettél pakkok, ha azokra kattintasz akkor jön be a megvett packod egyedi linkje...😄

DarkSector
vagy, lépj fel a humblibumbli oldalra....jobbra fent hogy login izé, ekkor arra az email-re regisztrálj amivel megvetted a THQ-t.
Majd a regisztrálás során látni fogja hogy te már vásároltál rá, leokézod hogy számolja a profilodhoz és ezután bármikor lekérheted a cd-kulcsokat újra....

Nekem így ment a dolog, ha beregeltél, jobbra fent lesz hogy MY account, és rányomsz és tádám...😄

ha kell help szólj.

Zomil
WTF ez 3film lesz? Mekkora lehuzás...Már a 2 filmnél is huztam rendesen a számat...egy olyan könyvböl ami fele akkora, mint a Gyürük ura elsö része csinálnak egy trilogiát...

grebber
Nincs ,mindegy elajándékoztam volna mert nekem már megvan! Pedig 2 pakkot is vettem.

genndy
Tehát jól írtam, nem? <#confused>

grebber: DS jól írja, mindenképpen nézd meg a spam mappádat az emailjeid között, én is ott találtam meg a HB levelét. Kellett hogy jöjjön.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Imádom, imádom. Az egész Gyûrûk Ura világot imádom. Ez a brutális kiadás van meg nekem a könyvbõl. Leírja, hogyan keletkezett a könyv, tele van mindenféle magyarázatokkal, rajzokkal, leírja, h hol és hogyan változtatott a különbözõ kiadásokon az író. Imádom. 😄
grebber
Sajnos nekem csak külön linkek vannak a humblebundle 5-6 hoz.Tehát akkor én buktam a Titan Questet.

DarkSector
Szoktak küldeni egy linket, amire ha rányomsz bejön a saját cumód...HA BÁRMIKOR vásároltál HB-t és kaptál már kódot a profilodhoz, Régebbi link is jó, mert minden HB cucc 1 linken van!

Nézd vissza a régi e-mail-eket ha még megvannak.

És ha rányomsz erre a profillikre, bejön az oldal és ott lesz hogy mondjuk HIB 3 HIB 7 HIB12 Meg a HIB THQ

És amelyiknek a képére nyomsz allul lenyilik egy ablak és ott vannak a steam kulcsok...

grebber
Most akkor aki nincs regelve a humblebundle oldalon csak szimplán megvette az cseszheti a bonuszokat?

Mert én csak szimplán emailt adtam meg ,de de oda csak a fizetésrõl jött mail más nem 😞

davidka003
The Hobbit's budget spanning across the three movies makes it the most expensive series and movie trilogy ever created. With $270 million being spent on the first installment, a further $270 million will be spent on the two forthcoming iterations, leading to a total budget equaling $540 million. The second installment entitled The Hobbit: The Desolation of Smaug is set for a 2013 theatrical release whilst the third installment, entitled The Hobbit: There and Back Again is set for a 2014 theatrical release.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Ezt a filmet azért kell nézni meg nagy bizonyossággal a legjobb fantasy kaland film a LOTR óta. Ha az nem tetszett akkor akkor ez sem fog, de ha bejött, akkor lehet hogy egy újabb klasszikussal gazdagodsz.

genndy
Végülis három részre szedték szét, úgyhogy még 2014-ben is nézni fogjuk <#vigyor5>

Shep
Na akkor ez szar, mozit meg nekem nem ér ez meg nekem, már csak a 3d miatt sem.

davidka003
De most akkor hogy lesz? Lesz 1 film most meg 1 film jövõre?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

genndy
Arra vágyódom én is...<#smile> csak nem tudom mekkora lesz a tumultus <#szomoru1>

davidka003
"The Hobbit: tévék semmit nem fognak tudni, mert adathordozó sincs, amire felvihetõ lenne. Szabványon kívüli formátum. Szóval ez ilyen módon csak moziban lesz nézhetõ. A blu-ray-hez valahol butítani kell (a 3d gondolom 1080p@24-lesz, mer attó többet nem tud a kéklézer)."

Úgyhogy nincs 48 FPS-es verzió.

Shep
Van valahol ebbõ la Hobbit témából 48fps-es verzió neten, de olyan ami tényleg az nem ilyen 48fps de a yt visszakonvertálta?

Késõ este vettem meg a bundle-t, és nem mentettem el a kapott linket, gondolván, hogy majd megjön az email. De ezúttal nem jött. Belépni nem tudok, mert sosem regisztráltam náluk, ha regisztrálni próbálok, akkor elvileg aktiválja az accountomat, de arról se jön meg az email. Nem is tudok nekik arról küldeni, mert visszapattan, így másikról írtam transaction ID-vel meg mindennel.

Mindez azért fura, mert eddig sosem volt gond ezzel az email címemmel, a hírlevél is jött rá mindig a bundle-ökrõl. A szolgáltatómnál amúgy nincs spam mappa (?!), így legfeljebb írni tudok nekik, hogy mi alapján szûrhetnek, de eddig az sem tûnt fel, hogy különösebb szûrés lenne. Vannak persze Gmailes címeim is, de ide éppen nem olyan volt befogva.

Ha nem kapom meg a játékaimat (magamnak legfeljebb az SR3 lenne, de az se biztos, mert a többi majdnem mind megvan), akkor kénytelen leszek visszakérni a pénzemet. Egyelõre az bosszant, hogy választ se kapok. Egyébként egy fillért sem adtam a THQ-nak, mert messzemenõen elutasítom, hogy egy alapvetõen "humble" és "indie" alapokon nyugvó rendszert egy kiadó használjon fel, 100%-osan kapitalista módon. (Amúgy szorítok nekik, és mint a fentebbiekbõl kiderül, hagytam már náluk pénzt korábban, sõt elõrendelõ is voltam.)
Zomil
Nagyon esélyes a 48fps-es 3D változat megnézése 😄

arty
😮

részletek?

Forza.

DarkSector
A babaszappanos valagam az, na az gyönyörû. 😛

Én viszont most annyira negatívan, hogy valószínûleg PayPalen kell visszakövetelnem a pénzemet tõlük. Másnak volt már dolga a supportjukkal? Nekem nem nagyon akaróznak válaszolni már 2 és fél napja. Persze ennél Steamen is többet kellene várni, de olyankor ehhez nincs türelmem, ha "át vagyok verve".
davidka003

arty
Az elsõ rész alkot egyet - a második-harmadik pedig valami egészen mást... (egyszer persze jók voltak, mert mindenvivõ-látványos akció, de valahogy ez a fennkölt maszlag-lezárás nekem annyit közölt: "nem volt jobb ötletünk máshogy lezárni")

Forza.

arty
Nekem más lett volna a játék lényege... 😞

Forza.

arty
2011 áprilisban vettem a Daemon Souls-t, akkor még asszem Tinman nem vett ps-t/DS-t (de majd megcáfol ha mégis) - de tény, nem szégyellem bevallani, hogy a leáldozott topikos "hype" miatt vágtam egyáltalán bele.

Tehát látatlanban kihagyom, ha a szokásos "könnyed" játék és nem kap rá pár ottani arc.
DE! Ha lett volna demo, akkor igen. Nagyon tetszett a harcrendszer! No nem azért, amiért a többieknek, én a ragdollt, a fizikát imádtam benne elsõsorban, úgy éreztem súly van a kétkezes csapásnak pl, vagy ahogy a pajzsunkra lesújt az ellen.

Anno a Conan-t is ezért játszottam végig. (tudom, tudom, ott talán xp se repült ki, naés 😄 )
És talán ezért nem motivált sose a DMC, a Ninja Gaiden széria, avagy akár a Bayonetta sem (mindet próbáltam pedig). Légbunyó - a szó mindenféle értelmében!

(lövöldékben is ezt keresem, lássam ahogy "hat" az ólom...)

Forza.

DarkSector
"A League of Legendsben nem tûrik meg a trollokat

A Riot szeret igazságot tenni a játékosok között, és kontrol alatt tartani, azokat is, akik nem csalásokkal, inkább viselkedésükkel teszik tönkre mások játékélményét."

Ez SG-n is lesz majd vagy csak a lol-ban?

Myselor
bocs.kifejtem bõvebben,vannak ilyen letöltések,amihez surveyt kell kitölteni,na az nekem nem megy,lenne 1 dolog amit leszeretnék tölteni,de sehogysem megy.ha valaki érti ezeket vagy tudja hogy kell légyszi segítsen.
innen kellene egy pass
DarkSector
Nemgáz ha nem, jön ilyen piti dolgokon nem akadok fel.
Megveszem steam-en pc-re és nyomatom maxon sweetfx-el. 😊

The Protector
nem is értem amit írszXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
akkor segítenél hogy kell a surveyt kikerülni végig csinálni?😄csak 1-t kellene egy letöltéshez de életbe nem jön össze xd
The Protector
Elértem a kreténség annak a fokára,hogy egy ingyenes játékot nem bírok leszedni.
A Slender-t szeretném letölteni de nem találok normális linket.Vki ad nekem egyet(boci szemekkel néz)

Ti nyomtátok?Milyen?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Hála Isten!

Totti5
"pc-re is jön"

Nem jön.