Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"miért elégszik meg mindenki a sztori kampánnyal?"

Mert a vásárlók 99,19%-a a mulitplayer módért veszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mindenki szidta a Mafia 2-őt, hogy csak végignyomod a sztorit és nem lehet mást csinálni. Nem mondom, hogy minden játékba csináljanak egy ekkora játékteret... de azért hasonló elvet lehetne a CoD-ban is alkalmazni, hogy legyen játéktér, legyen hely taktikázni, de ne legyen kitömve tennivalóval. A CoD-ba miért nem raknak felvehető zászlókat, miért elégszik meg mindenki a sztori kampánnyal?

Totti5
Az egy rossz fejlesztői döntés volt a BFben hogy ha kimentél valamerre, mert kimehettél! akkor bazi nagy piros betükkel kiírta hogy visszamész vagy meghalsz. Ha egy játék ilyennel operál az rém gyenge desing döntés. Ne engedjen ki, olyan pályaszakaszokat csináljon ahol van valami fizika korlát ( de nem láthatatlan fal a semmibe... ). Meglehet ezeket szépen oldalni.

Miért kellene mindennek nyitottnak lennie?! nagyon sok játék váltott, vagy bővítette ki a teret openworldre, nem hiszem hogy mindennek követni kellene ezt, mert rengeteg játék van és lesz is ami ezt a vonalat követi, viszont a "cső" játékok is kiválóak és más storytellinget adnak, más eszközökkel, más intenzitásban. Kell ez is meg az is.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 12:41:30

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Háde béefben ne mennyé mán oldalra!
Ott van a rohadt nagy neon nyíl, aztat tessék követni!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Itt érkezünk el ahhoz a kérdéshez, hogy miért cső? BF szériával ott végeztem, amikor a harmadik rész legeslegelején meghaltam, mert 2 métert oldalra mentem.

Valójában persze költői a kérdés, azért mert van igény ezekre a patyomkin játékokra is. Nem tagadom hogy van létjogosultsága is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.28. 12:36:52

Totti5
Igen mivel nem nyitott világú játék, hanem "cső". Megrendezett eseményeken veszel részt, akárcsak nagyon sok más single player játékban.

Persze vannak ahol több a random faktor és a járműkezelés sokszor szabad pl Halo vagy BF 3-4 ? ( nem játszok vele, már nem rémlik ) single kampánya.

Bár mindegyik tele van előre rendezett jelenetekkel, anélkül nem is működne a dolog.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 11:08:32

zorrobomber
Lehet rosszul fogalmaztam, de ilyet nyilván nem állított senki. A single-ben szkriptelve zuhan le a helikopter (senki sem tiltja meg a készítőknek hogy ne szkriptelve zuhanjon le, de nyilván úgy hatásvadászabb/egyszerűbb), a multit meg el se indítom.

IMYke2.0.0.0
181 MB-os patch a "NieR: Automata"-hoz.
Valószínűleg a beígért "3C3C1D119440927 DLC", ami május 2-án élesedik.

"The DLC set will include three exciting new colosseums to challenge, plus additional sub-quests including a special boss battle with the President and CEO of Square Enix, Yosuke Matsuda and the President and CEO of PlatinumGames, Kenichi Sato.
By completing the new quests, you can earn new rewards, including:
• Costumes from the previous Japanese release, Nier: Replicant for Androids 2B, 9S and A2.
• Records that add special music tracks to your jukebox.
• New equipment and cosmetic accessories such as hairspray that allows you to change the colour of 2B and A2’s hair
• Masks with unique “on equip” effects
• Special bullets that change the appearance of enemy bullets
You can get a sneak peek at the new colosseum challenges here and the CEO Boss Fight here and below is a better look at the new costumes!"

//Ja, ez lemaradt:

"We hope you’re looking forward to trying out the new DLC. In case you were wondering what the name of the DLC means, we’ll give you a hint: 3 Costumes, 3 Colosseums, 1 Dream and Date 119440927. As for what this means exactly, we’ll leave that up to you to figure out!
Glory to mankind."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.28. 10:10:23

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Újranéztem az összes HP mozit és eszembe jutott, hogy de jól elvoltam a játékokkal, csak anno wrz-ben, legalizálnám bűnömet + kipróbálnám újra őket. EA címek. Origin? Még csak nem is hallott róla. Szánalmas.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Na, ilyet soha nem csináltam még. Litle Nightmares megvéve, elindítva, settings menü megnézve, játék nem elindítva, késő van - korán van, megyek aludni, nem nézem meg.
Holnap.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.28. 03:55:10

A COD multijában mégis milyen szkriptelt jelenetek vannak?
zorrobomber
Egyértelmű hogy technikailag a CoD jobb (lesz).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.27. 22:42:09

Jim Morrison
cod4ben volt helikopter, igaz az elég op volt :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5
Akárcsak mint pl a COD multiban, de az ugye nem járműves multiplayer játék így nincs is helikopáter.

Csapatjáték nem mindig nyerő, sem publikon sem mechanikában láttunk már bukni olyan címeket amik direkt erre építettek pl Evolve. Persze ez nagyon jó dolog, van amikor bejön van amikor nem. Módoktól függően álltalában minden mai komolyabb multival rendelkező játék tartalamaz olyat is ahol lehet, kell taktikázni és csapatjátékot játszani.

Képeket nézve a COD tecknóban sokkal szebb, de ez már legyen szubjektív... mindegy is.

Élvezd<#eljen> viszont ne a COD ellenében, hanem a játékot önmagáért, ha jó.

zorrobomber
Na nálam CoD megkapta a méltó riválisát...igen, nincs single player (nyilván nincs rá anyagi keret), de cserében a multiban tényleg te irányítod a helikoptert, nem szkriptelt jelenetben zuhansz le vele. Van stratégia, tét és izgalom, köszönhetően annak hogy egy kósza golyó és fekszel. Nem csak akkor vagy hasznos ha halomra lövöd az ellent, hanem ha csapatjátékos vagy. Asszimetrikus felek. Jobb grafóteknó. Mi kell ennél több?

Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lényeg majdnem lemaradt:
Rising Storm 2: Vietnam - Digital Deluxe - 20,99€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.27. 22:17:13

Jim Morrison
húú, talán HP 1 még megvan valahol CD n 😄 ps1 re biztosan ^^
hú de szerettem, te jó ég. lehet hétvégén előkapom. kellett említened :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Sajnos nincsenek sehol.Nem értem néha ezeket a dolgokat 😞
Főnix rendjét venném ahhoz volt magyar szinkron is. Rengetegszer végigvittem szerintem legjobb rész 😊

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Hol vannak a Harry Potter játékok? Szeretném őket megvenni. Most az komoly, hogy nem létezik digitális verzióban? Miért nem?

/nem, nem a Lego alapúakra gondolok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Witcher 1 EE ingyenes GoG-on.

[merlinw.org]

Tinman
OFF-ba válaszolok...

3Error
Egyértelmű a "B", bár elég sok sitten ülő nem érdemel esélyt... Aki gyerekeket bánt, vagy állatokat, azoknál nálam a tarkólövés az egyetlen "opció". Kétszer.
Ez egy elég bonyolult kérdéskör lenne, hogy ki is mehetne a "show"-ba, részemről.

@Seth, tuti, azoknak minden van és mindent szabad... sajnos.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.04.27. 17:26:52

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Seth
Biztos vagyok benne, hogy van mar ilyen privatban, a kogazdagoknak

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Na most melyik a jobb?

a, Rablógyilkost a pénzeden még 40 évig etetni és ruházni a börtönben?
b, Bevonni egy showba, ahol bizony elvérezhet, de akár nyerhet is, mondjuk külön cellát, konzollal, tv-vel, napi 3x minőségi meleg étellel, etc.... vagy a fődíj a büntetési tétel drasztikus mérséklése, esetleg teljes eltörlése. Közben pedig az átlagpolgár szórakozik, mivel fizetős a csatorna így vastagon tejel, adott esetben kemény pénzért helpet küldhet a kedvencének (pl. extra fegyó, vérzéscsillapító, energiagél, lőszer, golyóálló mellény, stb.). A befolyó összeg 50%-a pedig automatikusan karitatív célra megy.

Részemről nem kérdés: "B". És máris havi előfizető vagyok.

IMYke2.0.0.0
Atisz: egyetértünk.
Másikra: <#vigyor5>

Atisz
Nos a japánok kellően elmebetegek ahhoz, hogy hamarosan elérjék ezt a szintet. Abban azért bízom, hogy Európa soha nem fogja.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ilyet nem tudni... blacklist, friend invite revoked stb. 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Kár... pedig pár elítélttel simán lehetne k. nagy showt csinálni.

Atisz
A Menekülő Ember nagyon nagy film, sokan csak egy sima akciófilmnek látják, pedig zseniális vízió. Szerencsére azért nem jutottunk el (még) a filmben látottakig.

zorrobomber
Nekem inkább a Fűrész hangulatot hozta, persze csapdák nélkül.

IMYke2.0.0.0
Hát igen.
Háromszor játszottam végig a honosítás --- szöveg, textúra --- készítése miatt. <#wink>

Voltan
De mennyire! Iszonyú brutális volt. Főleg azokkal a hangeffektekkel. A kivégzések során erősen rángó kézikamera jellemezte a dolgokat, és az egésznek ilyen snuff movie hangulatot adott, az animációk nagyon jók voltak, a naturális hangokkal pedig kimondottan megrázó volt a legtöbb kivégzés.

Pl. a Mortal Kombat direkt túltolt, már-már rajzfilmes véresője mellett a Manhuntban zavarba ejtően realisztikusnak hatottak a gyilkosságok. Némelyiken még én is felszisszentem anno, pedig már akkor is nagy horror freak voltam 😄

Ja, ráadásul a lopakodós gameplay és a hihetetlen nyomasztó hangulat is remek volt.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, engem minősít, de most meg kellett néznem neten a jelentését...

http://topszotar.hu/angolmagyar/ratbag

RatBaG
szemem rajtatok. <#hehe>

ja, anno csak jó pár évvel később szereztem tudomást a jelentéséről, de kb stimmelt, szóval mindegy volt... <#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Upsz, bocsi😊

ratgab ha kérhetném (ratbag kolléga most nincs jelen...és nem az én alregem XD). Ratgab amúgy nem jelent semmit, míg a Ratbag egy létező angol kifejezés.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.26. 22:49:38

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
sajnos a motor még nem az igazi (legalábbis az amit elénk tártak belőle), de ha ratbag nem is így érti, ez továbbra is a cod2 tuningolt motorja, így venni is fogják 😄 Bár mondjuk azt még nincs kész és akkor majd ha kész lesz... addig még van idő 😊
Ez egy olyan cod lesz amit biztosan 'kipróbálok' legalább (hosszú idő után)

Öröm lesz ezt ilyen grafikával újra megtapasztalni. Szóval szerintem nem kellett rajta sokat agyalni :-).

Ha Cod2 alá rakták volna ezt a grafikai motort akkor is ujjongva vették volna a játékosok ebben biztos vagyok.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.26. 22:35:05

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Mennyi ideig kellett vajon gondolkozniuk, hogy kitalálják a partraszállós jelenetet... nem semmi.

IMYke2.0.0.0
A Manhunt volt --- a Soldier of Fortune után --- a modernkor viszonylag széles körhöz eljutó játékainak legvéresebbike, ami akkoriban nagyon nagy szó volt.
Brutális kivégzések jellemezték.

Képzeld el a Menekülő embert egy szűk játéktérre bezárva, mindenhol kamerák, és a túlélés(ed) volt a cél...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.26. 22:10:32

Atisz
Nem várom, hogy sötétben gyilkoló Garrett legyen, de azért egy vascső, vagy konyhakés egy 50 kilós ember kezében is fegyvernek számít.
Persze világos, nem illik a tervbe, de (és igen, megint ezt hozom fel példaként) az Alien Isolation-ben ez tökéletesen működött (persze ott meg a Magnum-nak kellett volna halálos kimenetelű veszélynek lennie az alienre nézve 😊).

Manhunt-tal nem játszottam, de jókat hallottam róla.

Jim Morrison
pont amit akartam <#eljen> és végre a trailert sem egy óra alatt dobták össze

Atisz
Imádom az FMV játékokat (irónia nélkül mondom).

darkSectorxxx
Ja akkor csak véletlen műve, hogy a kutya ilyen bamba arcot vág? 😄
Azt hittem photoshop....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.26. 20:53:15

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Nem, ez haláli komoly

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Ez valami tréfa? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
AWESOMENAUTS F2P lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Elég őrjítő volt, hogy a jobb fegyverek egy része kifejezetten víz alatt volt használható, mert hát ugye a jövőben hogy máshogy is lenne <#vigyor3> Aljas módon nehéz tudott lenni a többszintes pályáival, és kiidegelő a legfélreesőbb gardróbban bujkáló utolsó idegennel <#vigyor>

De az undorító bugokról sem feledkezhetnék meg. Bezzeg a még régibb, még szebb időkben tuti nem adtak ki ilyen félkész terméket! <#kuss>
zorrobomber
Pedig nagyon pontosítani akartam, erre elcseszem én is... <#zavart1> Speciel én szerettem a Terror from the Deep-et, a homárember kalandos küldetéseket tudott összehozni, amikor dobáltam rá a Sonic Pulser-t(az Alien Grenade Terror-os megfelelője) és még három darab után is pislogott rám a köcsögje. Ha egy darabig el volt rakva a játék, elővettem, és UFO 1 rutinnal elkezdtem nyomni, akkor rendszeresen jött a káromkodás mikor a terror küldetésnél elfelejtettem hogy a fegyverek jó része használhatatlan a vízen kívül <#nevetes1> Megvolt a varázsa a bérmunka ellenére, na. A zene pedig nagyon passzolt valóban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apocalypse ha jól rémlik jobb gépet igényelt ami akkoriban nem volt meg, és amikor próbáltam akkor valahogy nem kapott el a nagyon más('60-as évek Amerikája?/repülő autók?) hangulat. Ennek ellenére sok rajongója volt, és a lentebb linkelt Gollop-os interjúban is hivatkozási pont.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 20:22:13

grebber
MS Store tehát nem jön pc-re <#banplz>

Next PC upgrade: 2022