Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem poén. Ez már kész film, most láttam rlslogon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Project X-et néztem az nem a Hangover 2?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Ha csak poén akkor gyorsan rejtsétek el mert Asylumék megcsinálják. XD

Be happy. :) Running!

Myselor
erre elõször nem tudtam eldönteni hogy most komoly e :|
davidka003
TED-ben egyetlen poén sem volt. Ja de amikor beszólt a csávó, hogy tedd a seggébe a gyûrût had fingja ki. xd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Na szerintem meg az a legrosszabb filmje 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Az Amerikai Pitének az elsõ része nézhetõ volt, a többi kiszámítható, alppári humorral teletûzdelt valami.
MiB 3 tûrhetõ volt
TED szerintem nagyon jó. Végigröhögtem az egészet.
A Gagyi Maminak már az elsõ része is egy rakat fos volt. Az igénytelenség tetõfoka. Kiszámítható, unalmas, tipikus Martin Lawrence. Egyetlen film, ami tetszett tõle az a Nekem 8 volt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

BigBlue
Legjobb <#idiota>

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Totti5
Róluk kevés szó volt eddig...

Project X
21 Jump Street
A Thousand Words
Seeking a Friend for the End of the World
Moonrise Kingdom

Ami érdekel nagyon : Seven Psychopaths

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ja az még lehet jó lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát nekem mégrosszabb a hobbitokat is utálom. 😄

Shep
Judge Dredd-et várom, hogy kiadják DVD-n na azt valamiért nagyon úgy érzem ,hogy nem fog csalódást okozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
egyig, csak eredetileg máshogy akartam írni a mondatot 😊

Myselor
úgy látoom nem csak nekem van ilyen "szar" ízlésem filmek terén hogy kb semmi nem tetszik max elmegy kategória,de én még csak ennyi féle filmet se néztem meg,felét se láttama leírtaknak : d viszont jó lenne nézni már egy jó filmet,de asszem ez max a hobbit lesz már idén ^^
Shep
Utolsó normális vígjáték amit láttam az az volt mikor az agglegény és a családapa elcserélik az életüket, na az jó volt azóta még ami jobb volt az a 21 Jump Street de amik manapság készülnek vígjáték címszóval, egytõl egyik értékelhetetlen.

DarkSector
😛

tutituti
kábé ez a véleményem amiket láttam

bár a frászkarika nálam az elmegy kategbe került.

nálam most amit meg kéne nézni az a They Live csak valahogy mindig a Szárnyas Fejvadászt nézem aztán meg😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Amcsi pite (korrekt)
1000 szó (nem tetszett)
Diktátor (nekem nem jött át a poén)
Supernatural Activity (ezt most találtam nagyon kíváncsi vagyok)
The Biggest Movie of All Time (ezt most találtam nagyon kíváncsi vagyok)
Éjsötét árnyék (nem tetszett)
Kopasz Osztag (nem tetszett)
Volt 1 film amiben a végén a mókusok énekeltek, ennek nem tudom a címét (ez nem volt rossz. 😄)
MIB 3 (már amennyire szerettem régen úgy megutáltam ezzel a 3. résszel)
Apa ég (tûrhetõ volt)
TED (nem tetszett)
Képtelen kampány (nem tetszett)
Gagyi mami 3 (közepes)
Elhajlási engedély (elmegy)
Frászkarika (ez sem tetszett)

Amiket megnézek most:
Én a séf
Vértúristák (18+, nem vígjáték)
Meg amit Fpocok kollega belinkelt, harcos filmet, mert azokat jobban komálom mint a vígjátékokat.

wantonly
Amúgy ezt a reklámot nem tudtam blokkolni normálisan, ott maradt a keret.

Ha meg azt is ki akarom szedni viszi az egész fórumot. :p
IMYke2.0.0.0
Társaságban hajlamos az ember olyan "intellektuálisnak nem mondható" poénokon is nevetni, amiken amúgy elszörnyülködne, ha egyedül ülne a TV/monitor elõtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Ízlések és pofonok. Én nem szeretem az egy kaptafára gyártott amerikai semmire se jó vígjátékokat, magamtól például sohase nézek ilyet, de a Ted kivételesen nagyon bejött nekem és a barátnõmnek is. Pedig tartottam tõle, hogy rossz lesz, mert nagyon lehordtátok itt korábban, de nem volt igazatok. 😄
DarkSector
Ja a TED szerintem is baromság, ott pl én nem értettem hogy egy ismerõs csaj, azon nevetgélt, és az tetszett neki amikor az ágyban fekve énekelték azt a villám dalt. Úristen! mondom...

Ez az a részlet.

DarkSector
Most nem a káromkodáson van a hangsúly hogy olyan vígjáték legyen amiben káromkodsz, lényegtelen milyen stílus, hanem csak amik nektek tetszettek, és ti elnevetgéltetek rajta.

Nekem inkább sorozatok jutottak, mintsem filmek.

"Office" vagy most a "Modern család".
Mostani 2011-2012-ben nem nagyon emlékszem olyan vígjátékra, amin jóízüen nevetnem kellett volna.

DarkSector
Nem nem viccbõl kérdeztem, hanem ami neked mostanában tetszett.

Az apa ég szerintem nem olyan nagy mint ahogy mondták, hogy adam megint a régi formáját hozza.

DarkSector
Ránézek.

Zomil
Ez jonak tünik, felvettem a listámra, szeretem ezt a szinészt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Tényleg amugy mostanában(tavaly/idén) volt valami jo vigjáték? Ami természetesen nem arra épitett, h minél több káromkodás és hasonlok, mert ilyen diktátor-ra/Ted-re nem vagyok kiváncsi(egyiket se láttam, de trailer böven elég volt).

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
A Ted az egy kritikán aluli valami szerintem.

De az új pite tényleg nagyon jó lett.

tutituti
The Chef bár abban nincs alpári humor.
Jean Reno-s francia vígjátékok képzelj el.

IMYke2.0.0.0
Legjobb filmje. Sírva-nevetve-sírsz, ha beleéled magad.
Több mint 1 tucatszor láttam, és megunhatatlan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ha káromkodós, igénytelen agykikapcsolós vígjáték akkor az Apa ég! az amit relatíve értékelhetõnek tartok az utóbbi idõbõl(nem láttam mindent, csak arra gondolok amiket én néztem). Az egekbe magasztalt Ted(ezt is nemrég néztem meg) is sokkal rosszabb nála szerintem. A legutóbbi pite sem volt rossz. Meg ja, Intouchables, bár az távolról sem igénytelen kategória 😊

Zomil
Intouchables utobbi idök legjobb vigjátéka.

DarkSector
Szar az izlésetek erre nem tudok mást mondani. 😄
Van jobb vígjáték? 😄 Mert érdekelne a címe. 😄

zorrobomber
Végignézés közben sem vicces 😊

DarkSector
Nemtudom.
Eddig tûrhetõ a film. Meglátjuk mi a vége.

De vígjátékra gondoltam hogy adjatok tippeket, hogy melyik vígjáték jobb ettõl a Paul-tól...mármint új 2011-2012-es vígjátékra gondolok...

DarkSector
Nekem vicces volt, talán így kiragadva nem annyira, majd ha végignézi valaki a filmet.

Fpocok
Én annak még a trailerét sem mertem megnézni.

DarkSector
Na az ilyeneket szeretem...fasza.
Ezt konkrétan még nem láttam, most a Sinister-t nézem.

tutituti
Lorax animációt érdemes megnézni még!
Ha jobban odafigyel rá nagy igazságok vannak benne(csak ez az amcsi zenei betét amit nem szeretek)
IMDB link

IMYke2.0.0.0
S ezt most hová?

MerlinW

#center > table > tbody > tr > td > center > center > div:first-child + br,
#center > table > tbody > tr > td > center > center > div:first-child + br + table {
display: none;
}

[merlinw.org]

Fpocok
Majdnem akkora, mint a chatbox...

Zomil
szerintem egy bannerba szurt koddal el lehet tüntetni

Fpocok
Ugye valahogy el lehet tüntetni ezt a fos reklámot? Értem én, csak nem.

shaddam
Fúú ez olyan asssassins creedes auralátó cucc lehet

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
A tulajoknak nem szóltak ,hogy ebben a topicban ezt nem lehet 😊

jarlaxxe
Teljesen tönkreteszi a topikdizájnt...<#hehe>

Rapid81
Én is ezt néztem. Mégis hogy, meg hogyan lehet letiltani? 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Sasszem-kezelés: 63.000 sikeres szemmûtét, 15 év tapasztalat alapján orvosi garancia - most INGYENES vizsgálat!

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Mi a franc... reklám a szövegbeviteli mezõ alatt...