Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider új trailert már nem mertem végignézni. Inkább majd jövõre, a monitoromon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Meg kellett menteni a polgárjenõt, addig nem engedte a dolgot.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Pár órával elõre??? Van mikor bejelentik, hogy sehol sincs esõ a városban és kinézek az ablakon, úgy zuhog, hogy NOÉ bárkáját is elsodorná az ár. A murva anyjukat, legalább az ablakon kinéztek?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Az oldal ad 30 napos elõrejelzést is, de a 6 órás elõrejelzése sem ér semmit. na most akkor???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
30 évesen már van annyi tapasztalatod, hogy ha havazásról van szó akkor az a déli területeket érinti a legkomolyabban. Költözz oda. Az idõjárás pedig kiszámíthatatlan, éppen ezért hívják úgy hogy elõreJELZÉS. Abban senki nem tévedt hogy jön a hideg, sem a hõmérsékletekben, sem abban hogy nagy havazás lesz. A kiterjedésében sem, hiszen tegnap borult volt egész nap, csak éppen a csapadékzónából kimaradtunk.

Tudod a Mikulás sem rénszarvasokkal jött, hiába vártad, hanem sugárhajtású repülõgéppel😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
Fool me once: shame on you.
Fool me twice: shame on me.
Fool me 3974628746 times: you are the weatherman.
<#hehe>
Shep
Ennyi évesen még hiszel nekik? A te hibád, hogy olyat vársz amire nincs biztosíték 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nem áll szándékomban. Inkább az idõjárás elõrejelzõk fejezzék be, amit csinálnak és akkor nem fogom várni azt, ami nem fog jönni. Köcsög banda.

Shep
Költözz a Skandináv-félszigetre. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nehéz...

Rapid81
Imádom a havat, lapátolni, nézni, hógolyózni, csúszkálni, meg minden formában.

Shep
Tedd már magad túl ezen a hó témán!!!!

ZsZso
Valószínû én is azon kevesek közé tartozom, akik nem értik az ilyen poénokat, vagy egyszerûen csak rossz idõben néztem. Nekem a Dawn of Dead se talált be.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Forma 1ben rengeteg pénzt ölnek bele az idõjárásjelentésbe és még ott is rendszeresen melléfognak. Törõdj bele, hogy a jövendölés egzaktabb tudomány mint ez.
Egyébként meg örülj, hogy nincs hó. 1,5 óra lapátolás után minden pelyhét szívbõl útálom 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Pedig nagyon jó film. Én végig röhögtem az egészet. Lehet nem úgy kéne leülni egy film elé, hogy na akkor most ennek kurva jónak kell lennie, hanem szimplán, elvárások nélkül élvezni, amit látsz/hallasz.

ZsZso
Innye, nekem egyszer se sikerült nevetnem. Amíg néztem a filmet kínosan éreztem magam, hogy nyitva van a szemem. Váhh, 0/10 nálam. (hozzáteszem én eredeti szinkronnal néztem, lehet ez is olyan mint a Ford Fairlane? 😊)

Rapid81
Meg nem mellékesen, mikor pár hónapja ezt szóvá tettem az idõkép "társalgójában", mármint azt, hogy még pár órával elõre is szar az elõrejelzés, nemhogy napokra vagy hetekre, akkor szimplán törölték a hozzászólásomat és megvonták a hozzászólási jogom. Szóval tök megbízható oldal...

Totti5
Tedd azt 😊)) majd lesz hó északon is. A ciklon nem ért el idáig, ennyi.

Rapid81
Ilyenkor fel lehet jelenteni az idõjárásjelentõket? Azt mondták egész héten, hogy szombaton dél-délnyugat, majd jön a havazás keletre és itt is lesz. Tegnap egész nap az elõrejelzésnél ide vasárnap délelõttre és délutánra havazás volt jelezve szintén. Szóval egy mocskos hópehely sem esett és az elõrejelzésnél már csak felhõk vannak. Ezt most mégis hogy a büdös francba? Hogy a franckarikába nem tudják megmondani 6-12 órával elõre, hogy milyen idõ lesz????? Rohadjon meg az összes az ebbõl befolyó millióikban.

davidka003
Mármint a szerepekben meg ahogy játszik. Lehet, hogy az életben jó fej csávó azt nem tudom.
Pont a Mission Impossible-ben is fos volt. Minek kellett bele?
Haláli hullák hajnala erõltetett, egy normális poén nincs benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Nick Frostal nagyszerû párosok.

Vaskabátok
Haláli hullák hajnala

Star Trek mint Scotty
Mission: Impossible - Fantom protokoll

Ha neked nem tetszik nem tetszik, de ilyet mondani hogy "hulladék egy ember". <#ejnye1>

davidka003
Egyetértek veled. Az összes filmje egy nagy szar, hulladék egy ember.

#74557: a filmrészlet meg nem vicces így. Esetleg annak aki látta a filmet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Most néztem meg RZA filmjét. Istencsászár volt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
hagyjad... ne törõdj vele.

Zomil
Egy random káromkodásban mi ennyire vicces?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Spoiler!

Ez az a rész:
Paul részlet. <#alien>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
most kis görcsöm van 1:18-nál kicsit odabaszott, és nem bírom abbahagyni, a zsaru káromkodása kiütött most totál. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Jopofa volt, nekem tetszett, talán picit kevesebb altesti poénnal még jobb lett volna, de igazábol elszorakoztam rajta.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Tudsz mondani címeket amik jók? Hátha van amit nem láttam.

Mert nekem mostanában mondtak párat, a Diktátor, meg ez a kampányos vígjáték, de valahogy elaludtam mind2 filmen, nekem ezek nem tetszenek.

Fpocok
Pedig én sok mindent szeretek... csak az ilyen hányadák komédia, ami nem nevetségest nem.

DarkSector
Tetszik neki, csak nem az ami nekem is...😄E max a Bourne-nál, annak a vége valóban olyan amiennek leírta...D:

DarkSector
Hát én max a Másnaposok, vagy Amcsi Pitét tudnám megemlíteni amiken nevettem ebben az évben...több nem jut eszembe, nekem tetszenek a poénok, pedig elsõnek nem volt meggyõzõ az alien-es story amikor a boritót néztem, de hát nekem ez nagyon üt...😄kb a felénél vagyok.

Shep
Meglepõ az lenne ha Pocoknak tetszene valami 😄

Shep
Trailer alapján jónak tûnik, na ezt is felveszem a listára 😊

DarkSector
Most szerinted a topikban meglep valakit hogy nem egyezik a véleményünk? 😄DDDDDD

Shep
Ez ilyen altesti poénokra építõ köpedelem ,vagy igényes humor van benne?

DarkSector
Hát lesz benne lövöldözés, de nem úgy ahogy szerintem te elvárnád.

Fpocok
LOL, ez vígjáték volt? Akkor én valami vágott verziót láttam, mert nem nevettem rajta. Simon Pegg-et meg utálom.

Shep
ÚÚÚÚÚ akkor jó sokáig kell várni.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szó szerint akció az a 40-45.perctõl lesz.

DarkSector
Szeretek nézni noname filmeket mindig beleakadok valami jóba.

Ha valaki vígjátékot akar, nézze meg ezt: PAUL 2011
Nemtudom mióta nem nevettem ennyit egy filmen.
Nem egy hype-olt film, ellenben kurvajó. <#eljen><#eljen><#eljen>

Merem állítani 1-1.5 évre visszamenõleg ez a legpoénosabb vígjáték amit eddig láttam.

Shep
Engem a történet már rég nem érdekel ebben a szériában, akciót várok azt meg megkapom, sajnos kevés manapság a 18+ -os normális költségvetésbõl készülõ akciófilm így ez számomra hiánypótló, elvégre nem nézhetem állandóan A Sziklát meg a többit 90-es évek közepén készült remekmûvet. Másik variáció az ilyen Romániában, meg Bulgáriában 1 millióból forgatott dvd szarok. Néha azok között is akad azért színvonalasabb alkotás de többségük nagyon gagyi. Utolsó ilyen borzadály a Tökéletes Katona legújabb része volt ahol ugyan volt pár jó akciójelenet de a többi még egy Barátok Közt színvonalat sem ütött meg. Meg Van Damme volt a gonosz, na ne már!!!

Na sikerült kipróbálnom ezt a Saints Row 3-at és hát....igaza volt itt pár embernek, tényleg nagyon jó. Egyszerûen engem annyira lekötött és szórakoztatott hogy az nem igaz. A poénokról meg ne is beszéljünk, azok is nagyon ütnek.

Emberek, ilyennek kell lennie egy játéknak. Szórakoztatónak, de sajnos NÁLAM nem sok játék tudja ezt kiváltani belõlem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Ha valaki lemaradt volna, ScummVM támogatást kapott az Eye of the Beholder 1-2.
A nagyon fiataloknak: A történelem két legjobb AD&D szerepjátéka (Az Elvira és Lands of Lore mellett, melyek szintén ScummVM támogatást élveznek).

[merlinw.org]

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
maga a film lesz egy elõzmény, MC-et ahogy eddig most sem leplezik le
nem árt ha játszottál a játékokkal van utalás erre-arra, de maga a film önnmagában meáll, és utat enged a játék 4. részének, ha nagyjából tudod hogy kezdõdik a Halo 4 játék, vagy gyors megnézed youtube-on EZT, utána tudni fogod a filmet hogy mirõl szól

Ahogy Colombo feleségét sem fogjuk látni már.

Cryostasis kulcs érdekel valakit?
DarkSector
Szerintem a 3D mai állapotában szart sem ér.

Maga a film, meg háát.
RE rajongó vagyok de nem igazán értem hogy ezzel mit akartak. Nekem nem jött át ez a story most.

Shep
Na akkor majd sort kerítek rá, kell hozzá valami elõzmény ismeret, vagy elég annyit tudni ,hogy ki MC? 😊

Shep
Na REsi 5-öt megnéztem itthon is és hát sokkal jobb volt, mint a moziban a fos 3D-vel, pedig csak egy BRripet néztem. A film meg tök jó még így másodjára is, sõt.

DarkSector
Mármint a semmi sallangra nem azt érteni hogy garázsprojekt, mert kitûnõ minõsége van a filmnek, de nincsenek feszülõs tangás csajon, (re5
Meg kigyúrt feka izmos 2ajtós szekrények)

Viszont a trükkökben nincs túlzás, csak ami kell, de azokban nehéz hibát találni, nem éreztem a filmben hogy bármilyen számigépes trükk, az idegenek, vagy maga Chief, mû lenne, tudom hogy trükk mégis valósnak hatnak....
Nézd meg megéri.
Pedig nem vagyok Halo fan nem azért írom. Nem érdekem hogy fényezzem a filmet, egyszerûen fasza volt lekötött 1.5órát hogy nem néztem az órára, hogy basszus mennyi van még vissza.