Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Ide elég annyi, hogy sokkal több van a témában mint a "rák és fû" , örömszerzés, orvosi meg fájdalomcsillapító jellegû használat.
Egyik barátommal éjszakákon át tartó vitáink szoktak lenni emiatt, ráadásul úgy hogy én vagyok az ellenzõ fél. 😄
Van harmincnegyven éves aki tudatlanul használja ezeket, de van tizenakárhány éves aki tudatosan (és itt most a tudatos alatt nem azt értem hogy "most pörögni akarok, tudom hogy a kék tablettát kell bevennem). Annyi birizgált kicsit hogy nem csak az a tudatlan aki nem tudja hogy a "drog rossz".

Ettõl függetlenül az eredeti gondolat, a "fõleg úgy ahogy ezekben a filmekben be van mutatva" még mindig helytálló.

Be happy. :) Running!

zorrobomber
+1 <#eljen>

Shep
DE van, ha nem lenne hiba a világ tökéletes lenne de mivel nem az ... Egyébként meg hosszasan lehetne beszélgetni a hatásokról amiket a filmek okoztak, okoznak az emberiségnek de ennek nem itt van a helye

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az ilyen fajta hsz-eket, hogy utálom. Vagy vedd a fáradtságot és írd le rendesen a véleményed, vagy ne írj semmit! Meg az ilyen +1 meg hasonlóktól is a hajam az égnek áll. Na de mindegy az én gondom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
én meg arra próbálok rávilágítani, hogy nincs is semmilyen hiba, a film nem elítélendõ...

Shep
Nem is mondtam ,hogy a készítõ a hibás 😊

w77d
persze, de aki nem tudja ezt feldolgozni az egy horrot vagy akciót is félreért... ilyen egyének miatt egy filmkészítõ sem vállalhat felelõsséget.

HappyHunter
"fõleg úgy ahogy ezekben a filmekben be van mutatva"

Abszolút igaz.<#eljen>

"És most lehet itt jönni de a fû meg a rák, meg a többi"

Félig igaz.<#whatever>

DarkSector
Nincs baj ezzel, csak nem érdekel a film amirõl szól...ilyeneket nem szoktam nézni.
Elhiszem ha azt mondjátok hogy a tartalomban nem az van feltüntetve ami a film elvileg, de az alapstory nem érint engem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
DE az ,hogy te sokat látott és még többet tippmixen elvert egyénként fel tudod ezt fogni, nem azt jelenti ,hogy a 12-14 éves is fel fogja ezt dolgozni, mert afelõl senkinek ne legyenek illúziói, hogy a 18-as karika ellenére ez a korosztály nem nézi ezeket a filmeket.

Shep
Hát inkább rossz, mint jó fõleg úgy ahogy ezekben a filmekben be van mutatva szóval ... És most lehet itt jönni de a fû meg a rák, meg a többi dologgal, az egy dolog de tízen éves szarosok ne füvezzenek és kész, az akinek a fájdalmát enyhíti ok .

w77d
persze nem világmegváltó a tanulsága, csak arra világítottam rá, hogy mennyire helytelenül állapítják meg egyesek egy film mondanivalóját...

Shep
Ilyen "komoly" tanulságokat a legutolsó, legigénytelenebb szar filmbõl is le lehet vonni, ettõl még nem lesz jó a film.

HappyHunter
De az is tudatlanság ám hogy drog automatikusan = rossz.

w77d
A Project X nem a buliról szól, hanem az elszabadult káoszról. Nem az a tanulsága, hogy igyál hányásig, hanem hogy sose vállalj annál többet, amit meg is tudsz csinálni.

Igenis jó a film, az itt elhangzott "nehogy má abból csináljanak filmet hogy a fiatalok buliznak" felfogást pedig szerintem csak azoktól halljuk, akik nem nézték meg, csak elolvasták hogy mirõl szól és fúúúúj...

Ilyen felfogás alapján egy akciófilm is elítélendõ, emrt nehogy már azt mutassuk az embereknek, hogy pisztoly megy gyilkosság meg fúúúú...

Shep
Mert õk tudják megfizetni meg azért mert a kis hülyék a nem illegális vackerájokat szívják 😊 Ja, és a butaság, tudatlanság nem korfüggõ 😄

MerlinW
Tudtad-e, hogy a kábszerfogyasztók 70%-a 30 év feletti?😊

[merlinw.org]

Shep
Én azt nem értem mi vicces van pl. a kábszerezésben? A sok tudatlan kis hülye meg azt hiszi tényleg poénos.

Totti5
1bites hater szinten biztos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tutituti
igaz,arról szól hogy rakjunk pár trendi zenét egy olyan film alá amit egy facebookos 5 éves történet alapján csinálunk.
legyen benne piálás,kábszer,csöcsök meg robbanás.
jobbat nem is lehet mutatni a fiataloknak..
Annyira klisé film volt hogy rettenet.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Ja csak elolvastam a tartalmat és ezt írták benne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Eltévedtél? Ezt a "másik" topikba...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Project X teljesen másról szól.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Kösz fater!
<#eplus2>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

genndy
PÜ ment!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
Degonooosz! <#banplz>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nagyon egyszerû:

1. Chrome - lejátszod a dalt és ide elnézel:

2. Átmásolod valahová a fájlt, és átnevezed MP3-ra:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mert nekem mostanában mondtak párat, a Diktátor,<...>

Nocsak, film Imyrõl? <#rolleyes>
A supporttól válasz továbbra sem jött, de végül a resendes kérelemre némi csúszással megjöttek a kulcsok, kétszer is. Érdekes módon a sign up viszont továbbra sem megy, arról nem akar megjönni az email.
grebber
Ha már mindenrõl van itt szó Errõl az oldalról az elindítható dalt hogyan lehetne letölteni?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ez nem lett volna rossz dolog. 😄

IMYke2.0.0.0
Hihetsz rólam bármit, de ennyire azért nem vagyok rossz ember. <#rolleyes>

DarkSector
Eddig azt hittem hogy ez a szemmûtétes hirdetés Imike mûve, hogy vegyük a lapot, de rájöttem hogy nem 😄

Rapid81
Nem, viszont elállt a szél.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem vagyunk egyformák, tény hogy a csúcspontja a Hangover-eknek hogy a végén láthatod a fotókat. 😄

grebber
GMG F.E.A.R 3 -> ~ 690FT

Ha végre küldik a z új koddal a mailcimemre a linket már veszem is meg.

Érdekes ,hogy nem fogadja el a belépésem 😞

Next PC upgrade: 2022

HappyHunter
Pedig ha az ember nem barettsapkával és vastag keretes szemüvegben ül le elé "le entertainment" felkiáltással akkor bizony baromi jó film! 😄
Bár a Hangover 2 és a ProjectX már valóban túlzásba viszi. Fõleg az utóbbi.

Most is azt lapátolja vígan és dalolva, azért nincs itt. <#nevetes1>

Shep
Na Rapidéknál esik-e már a hó? :d

Shep
Hát az egy egy szar volt, 1 értékelhetõ poén volt benne a 2 gondolom semmivel nem több az elsõtõl.

DarkSector
A másnaposok jó, mert nem a buliból akarnak jopofaságot csinálni, hanem hogy megtalálják a haverjukat.

Viszont a Project X-nél hogy abból csináljunk viccességet hogy bulizunk és segghülyére isszuk magunkat ilyenekre én nem is vagyok kíváncsi.

DarkSector

Shep
Nekem a trailer elég volt mindkettõbõl, ilyesmikre én nem vagyok vevõ.

DarkSector
Azt mondom hogy a Project X nem az én világom. 😄

HappyHunter
Csak nem tanulják meg a leckét...😄

@Dark: És a ProjectX tetszett? 😛

DarkSector
Elolvastam mirõl szól, az ilyen filmeket utálom...akkor nekem ez skip. 😄

HappyHunter
Necsináld már 😄

Hangover 2
ProjectX

Myselor
én is ott láttam xd.hihetetlen mondom hogy még mindig próbálkoznak a béna cápás filmekkel xd
DarkSector
Akkor? Hangover 3? 😄

HappyHunter
Nem <#ticking>