Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Én a filmekre mondtam hogy Resident Evil Hater vagy nem a játékokra ! 😄
IMYke2.0.0.0
* írtam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyszer már írta - kedvesednek jó az ízlése. <#papakacsint>
Szerintem is, a zombi téma: szar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Mirõl beszélsz? Én vagyok a RE legnagyobb rajongója!
De ezek a filmek meg játékok nem is RE.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Vazze ez nem igaz megint csúszik a Bioshock Infinite de ezúttal most csak 1 hónapot csúszik az új megjelenés 2013 Március 26 ! <#duma>

wesker24
Ne foglalkozz vele Pocok eleve Resident Evil HATER ! xD
Tinman
"Párommal"

Aztaq!

Asszonyt ilyenre rá nem lehet venni. Zombi = szar (szerinte).

Pedig Wókin Ded is k. jó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Millával jól bánt a Természet, amikor a szépséget osztogatta - ez nem kérdés. Igazi, európai, vegyes származású szépség.

Tinman
Így van... le merem írni a véleményem és troll vagyok.

Bexarok ezen a topikon néha komolyan -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
nekem ez volt a legrosszabb resi, amit láttam, párommal megegyeztünk, hogy többet soha 😊 elsõt bírtam, azóta lejtõ, de "nézni kell mert resi" ... hát nem 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Annak a dátumát még titkolják - de Vin szerintem azt is elkotyogja 😊

Fpocok
Remélem csak trollkodsz... mert amit írsz, annak semmi értelme.

Tinman
Riddick film kell már-e!

Tinman
A játéksorozat elsõ része óta csüngök a témán, még Nintendo DS-en is toltam, mindegyik részét végignyomtam (6-ot még nem, drága, van olyan rész amit többször is), filmeket is mindig igyekeztem minél elõbb megnézni... van egy összképen az egészrõl és szerintem MOST passzolt az RE játékok világába leginkább a film. Bár az tény, hogy kissé elsiették, több volt a témában. Nem alapmû, de kellõen jó folytatás.

Azon meg megint konkrétan besírtam, hogy ez a Milla Jovovich még mindig mennyire gyönyörû.

IMYke2.0.0.0
Ha már film: Vin Diesel az Arcoskodó Könyvön elárulta: Fast & Furious 6 - May 24th 2013.

tutituti
passzív hûtéses 7600om volt.imádtam!
aztán valami fx5200(az ramaty volt)
elõtte meg riva tnt2,

most egy HD4670 kicsit öregecske megy gyenge is de elviszi a legújabb játékokat is low-medium között úgyhogy amíg tudom húzom a vga vásárlást.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wesker24
Hát én is annyi rosszat halottam már róla hogy eddig én se mertem megnézni ! xD

De akkor majd sort kerítünk rá ! 😄
Tinman
Nem tudom ki fújjogott itt Resident Evil: Retribution-re, de félve ültem le elé...

Erre kiderül, hogy az egyik, ha nem a legjobb Resident Evil rész. Korrekt sztori, látványos harcok, frankó és ötletes helyszínek, egy csomószor beugrott, hogy olyan, mintha a játékkal játszanék. Jah és még zene is volt, ami megmaradt.

Hát mi kell még?

IMYke2.0.0.0
Ja, tényleg, ez volt!

IMYke2.0.0.0
Errõl én is olvastam, de nem - még a 200-as és a GTX 5-ös sorozat elsõ driverei között is volt olyan, ami megfõzte a példányokat.

wesker24
Ami az Nvidiát illeti nekem sose volt vele gondom egyszer sem volt olyan hogy túlmelegedett volna vagy megfõtt volna vagy egyéb bármi baj lett volna a Vga kártyával a Driver miatt !

Nekem eddig ezek voltak :

1. S3 Trio 2 MB
2. Maxtor 4 MB
3. Diamond Viper 16 MB
4. Nvidia Riva Tnt 32 MB
5. Nvidia Geforce 64 MB
6. Ati Radeon 9600 128 MB
7. Gainward GF 7600 GT 256 MB
8. Asus 8800 GTS 320 MB
9. XFX 8800 GTS 640 MB
10. Gainward GS 8800 GT 1 GB
11. Gigabyte GTX 260 896 MB
12. Gigabyte GTX 460 OC 1 GB
jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Ha var az ember kicsit elegge emberi araik tudnak lenni csak tudni kell honnan vegye az ember

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Ez nem a 690-es kari volt veletlen ami extrem tuningnal egy hibas alkatresz miatt pukkant el ?

IMYke2.0.0.0
nVidiát csak a következõk miatt nem veszek:
* drága
* PhysX
* hatalmas téglák <átlagosan 1-1,5 cm-el nagyobbak a gyári, közép-felsõ kategóriás megoldásaik, mint AMD-nél>
* átnevezések
Ja, és mondtam már, hogy kurva drágák?

Fpocok
ühüm... akkor ezért nem értettem a mondatot 😄

IMYke2.0.0.0
Upsz - korr.jav.szerk.:

"talán azért, mert 0 day" - talán azért, mert nem 0 day

IMYke2.0.0.0
Mi is használjuk a "radai rosseb" kifejezést - Dél-Baranya.

Carlos
intel + nvidia... <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem semmi ^^

Azt hittem ez csak fõleg erre felénk a falukba megy. Tévedtem.

IMYke2.0.0.0
Nem felmelegedtek: az egyik sorozatnál konkrétan leégtek.

Shep
Mi is használjuk pedig ez az ország másik vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
😊)) 😊
Elõtte:
Azelõtt:

IMYke2.0.0.0
Engem sem érintett még ilyesmi - talán azért, mert 0 day játszom a megjelent játékokkal, talán mert szerencsés vagyok . <#nemtudom>

Tinman
Csak fura hallani nem zalaitól (nem tudom Ratgab hol él).

Nagyrada itt van tõlünk kb. 35km-re, no meg az értesültebbje tudja, hogy a kifejezés nemi betegségre utal. Nagyradán sajnos a mai napig kissé sok a munkanélküli, erõsen a társadalom peremén elõ roma polgár.

Régen állítólag még áldatlanabb állapotok voltak arrafelé... híres errõl még Zalakomár, mellyel kapcsolatban sok évtizedes zalai vicc is szájról-szájra jár:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Kívül sárga, belül barna. Mi az?
- Zalakomár-Nagykanizsa járat...

Megtaláltam neten a képet a híres-neves radai rossebrõl:
Katt

:-DDDDDDDDDDD

Shep
Máshol nem használhatják ezt a kifejezést? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"Physix meg kell a radai rossebnek."

Wow! Zalai vagy? :-D

Rapid81
De az maximum is exceltáblára jó. .)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Alaplapi vga még olcsóbb, még halkabb, még kevesebbet eszik. 😄
Rapid81
*halkabb

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Még mindig megy a sárdobálás? Kurvára nincs lényegi különbség az nVidia és ATI között, max árban, mert ATI-ból ugyanaz a teljesítmény jóval olcsóbb... Meg hallkabb... Meg kevesebbet eszik...

Botond
Na az tök jó, ha neked nem kellenek plusz effektek, mert akkor elég az alaplapra integrált vga is. Az meg nagyon csendes és nagyon keveset fogyaszt. 😄
kifli
Pedig nem vagyok amd buzi, cpu-ból pl nem vennék amd-t, ameddig nem adnak ki valami rendes szériát. Illetve vga-ból sincs megkötés, hogy mi a márka, kategóriájában a legjobb legyen akkor, mikor veszem. 6950-et is azért vettem, mert bioskapcsolóval 6970 lett velõle. Verhetetlen ár/értékben.

Volt olysztálytáram pedig most egy 660ti-re beszéltem rá. Mert abban a kategóriában az volt a jobb.
DarkSector
"Lényegében mindegy is, megítélésem szerint (korábbi hsz-eid alapján), nem objektív az értékelésed."

mondhatnám énis neked. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
azért a semminél többet jelent 😉
És ja valóban nem kinyírta a kártyát, csak megfõzte. Ugyanis, sokaknak tönkrement tõle a kártyája. (ráadásul nem is beta driver-rõl beszélünk)

Ne aggódj, énis szoktam játékok topikjait olvasgatni, nemcsak itt, más fórumokon is, de sehol nem tapasztaltam még olyat, hogy csak az amd-s szív mindig. Ugyanolyan arányban, és ugyanaddig szívnak az nvidiások is. Sg-s amd topikban sincs állandóan tele síró emberekkel, hogy ez meg az nem mûködik.

Már nagyon ferdíteni próbálsz, amit két okból tehetsz:

Vagy fogalmad nincs az egészrõl, és mindent hallott dolgokra, és a saját magad által ebbõl kigondolt dolgokra alapozol. Aminek megkérdõjelezhetõ igencsak a valóságalapja.

Vagy tudod mirõl van szó és azt is tudod, hogy nincs igazad, és próbálod elbagatelizálni emiatt a tényeket...

Lényegében mindegy is, megítélésem szerint (korábbi hsz-eid alapján), nem objektív az értékelésed. Egyébként mivel neked is amd vga-d van ahogy nézem, nem is kellene példákat felhoznod, mert akkor gondolom magad is el tudod mondani, hogy az utóbbi idõben mivel volt problémád. (sajnos én nem tudok mit mondani, de én nem is nagyon szoktam frissen megjkelenõ dolgokkal játszani, kivétel most fc3, meg korábban bf3, de egyikkel sem volt gond.)
DarkSector
Only zöldrobot! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
mindegyikszar, csak az intel! 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
"Ugyanakkor jó képet adhat a dolgokról, ha pl beírod google-ba, a játék nevét, utána pedig, hogy amd problems, majd nvidia problems."

ez meg semmit nem jelent, ezek veboldalokra való hivatkozások, nem pedig darabszám.

DarkSector
Nem ment tönkre semmi.
Max felmelegedtek.

kifli
nemszámoltam, de ha jólemlékszem, 3x jött ki olyan nvidia driver, amitõl tönkrementek a kártyák nem? De nvidia az isten a driverkészítésben 😄