Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyertem egy Red Faction Armageddon-t. Csak én jelentkeztem rá 😄
grebber
FEAR megvan dobozosba,de 500ft-ért nem hagyhattam ott a GMG-en és megvettem STEAM-re is<#taps> A régmúlt frankó fps-e ennyit megérdemel!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Én vagyok a topic agyatlan idiótája, talán nem kellene csodákat várnod tõlem!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Végre valami amiben egyet értünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Hidd el: K. jó a többi rész is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Tudom és már be is ismertem vétkemet. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Andy Whitfield kiszállása óta nem láttam egy részt sem, pedig addig az utóbbi 100 év egyik legjobb sorozata volt! 😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
22 évesen elég nehézkesen lehet valakit fejletlen tininek titulálni...
Meg akkor inkább egy ilyen "tini", mint egy kiélt/elhasznált nõ.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Nézem Spartacus sorozatot és egyszerûen nem bírtam már magammal. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ha megbukott volna a sorozat akkor nem készítenek belõle 5 részt. Sikeres. Aki meg az elsõt szem szerette, meg a másodikat sem, az a 3-4-5 és a 6.at sem fogja, bármilyen is lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Tévedsz.
Firefly: 2002
Serenity: 2005

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Öööö ... politika ... itt?! Nemáá!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mooo
Köszi,bezsákolva!
Tinman

Tinman
Pattanásos, fejletlen tini vs érett nõ.

Ez már tényleg ízlés(ficam kérdése).

Rapid81
Össze sem lehet hasonlítani azzal, hogy az 5. elem idején mennyivel jobban nézett ki. A mostani "kiélt" fejû Mila-nak köze nincs ahhoz a fiatalos, aranyos, bomba kiscsajhoz, aki akkor volt.

Rapid81
Valóban igazad van... Utánanéztem. 😊

genndy
Hûha, akkor az is megnézõs! Pedig a V-t is ajánlották hogy jó, de valamiért nem kezdtem bele. Ez a tény viszont más megvilágításba helyezi a dolgokat <#smile> Kösz!
Én is úgy tudom, hogy a Serenity már a sorozat lelövése után készült, rajongók kérésére, összedobták a pénzt, ilyesmi. <#confused>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
A Serenity-bõl / után készült a sorozat. 😊

Rapid81
Akkor ajánlom a V (2009) címû sorozatot. 2 évada van és õ az egyik fõszereplõ, rövid hajjal. 😉

genndy
Nem feltétlenül miatta nézem, írtam is hogy a sorozat is tetszik. Jók benne a westernes utalások, áthallások, környezet. A poénok is jók, és ülnek, néhányon hangosan felröhögtem.
Serenity is beszerezve, majd a sorozat után az következik.

Dead Island GOTY 5.2 euro GMG25-CZPYL-D5MQ6 kóddal:
Green Man Gaming

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Ne a nagykövet miatt nézd - tényleg! -, mert az õ szerepét a 2. évadra akarták jobban kidomborítani.
Egyszerûen sodródj a sorozattal. Hatalmas, és sajnos, 1 évad után lezárt sorozat.
A zárófilmet se hagyd ki "Serenity".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek...

"End of Watch" (2012) - 9/10

Röviden: brutálisan jó film. Aki eddig nem tette, sürgõsen nézze meg!

genndy
Az 5. elemben még bõrszerkó sem volt rajta... max. 5db pánt <#buck>
Na de ha már csajokról beszélgetünk (mennyivel jobb mint videokártyákról vitatkozni <#bohoc>): hétvégén belenéztem a Firefly sorozatba, mert sokan ajánlották. Egyáltalán nem rossz, szerintem végignézem, jópofa sorozat jópofa történetekkel és szereplõkkel, na de a lényeg a 'nagykövet'! Hát az valami édibédi csaj, ha ezt tudom, mostanra már háromszor végignéztem volna az egész sorozatot a filmmel együtt! 😊 Morena Baccarin <#finom>

Tinman
RE: Retributuin - Japán premier

Bármikor, bárhol, bármennyiszer<#banplz>

Érdemes volt megvenni mi? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nem adom! Még ilyet...
Ettõl függetlenül már közel sem néz ki olyan jól, fõleg ilyen bõrszerkóba tuszkolva, mint az 5. elemben... Ott nagyot ütött, itt már nem...

Vigyázat kulisszatitok következik: Kecskeméttõl 30km-re északre egy 36-38000 fõs kisvárosban élek... De ne mondjátok el senkinek... Pszt...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem tudom neked milyen barátnõd/párod/nejed van, de itt és most levághatják az egyik ujjam, ha 1 éjszakát eltölthetnék vele.

Atomjó alakja van, olyan szemei, hogy hegyeket lehet vele kettészelni, a kisugárzásáról nem is beszélve. Váááááá tenoutoften!

Persze, ha a kislányokat szereted, nem az érett igazi nõket :-P

Nem vagyok zalai: Békési, Bodrogkeresztúri, Tokajhegyaljai, alföldi mix vagyok...XD Így sok helyrõl származhatnak ilyen kifejezések, melyeket be szoktam építeni szókincsbe.

Nagyon jó vicc volt, de attól még a lényeget remélem érted (már hogyne értenéd, csak szívaszt :-)

Rendkívül gyenge "példa" ez részedrõl, és látszik, hogy egy árva szót nem értesz abból, amit mondok.

És még én vagyok az elvakult. Röhejes az egész. De már megszoktam, hogy itt soha senki nem enged az álláspontjából. Még ha szubjektív dolgokat hoz is fel a másik érvként, még akkor se lehet elfogadni az érvelést, a másik mindig hülye és elvakult marad.

Gratulálok!

Sir Quno Jedi
Jaja , ne hallgass másokra, jó az összes resi film, teljesen nézhetõek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az nagyon kéne már.
Fpocok
Így van.

A F&F is tök szar lett... utolsó kettõt már meg sem néztem. Ahogy hallottam, nem sok közük volt az utcai autóversenyzéshez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Bezony. Kéne már a folytatás.

wesker24
Ami a Project X-et illeti ezt látta valaki ? Vagy emlékszik még rá !

Én nagyon régen láttam még fiatal koromban nagyon jó film volt !

Project X
Rapid81
Szegénykém már erõsen kiöregedett. Nincs már olyan teste, mint az 5. elemben. Na ott még jól nézett ki.

Rapid81
Már az elsõ része is iszonyat szar volt. Minek belõle 6?

Fpocok
Jó lesz az, nem kell félni 😄DD

wesker24
Ezt jó tudni habár az ultra Brutál Fos 4-dik rész után nem tudom megnézem-e az 5-dik részt is ! xD
Fpocok
Már kijött... sõt!
Én egy részt nem láttam, viszont mindegyik rész "összefoglalóját" megnéztem. Itt van az 5 Mit mondjak... nagyon jó lett 😄

wesker24
Töled nem is vártam mást ! xD Izlések és pofonok ! xD
wesker24
Jah a Holtak hajnala nekem is bejött de a többi rész kevésbé !

Ami még nagyon jó thriller horror az Wrong Turn Halálos Kitérõ !

Halálos Kitérõ 1 10/9 a legjobb rész
Halálos Kitérõ 2 10/7 eddigi legdurvább slasher horror
Halálos Kitérõ 3 Nagyon gyenge rész 10/3
Halálos Kitérõ 4 Lehetõ legpocsékabb rész 10/0

És ugye a közel jövöben lesz Halálos Kitérõ 5 is xD
Fpocok
Hát még egy sima akciófilmhez képest is egy nagy rakás fos volt. Minden téren megbukott a film, egy pozitívumot nem tudok kiemelni.

Fpocok
Hát igen... hasonló a helyzet... nekem még a land of the dead is tetszett... de amik utána jöttek... legutolsót NEM BÍRTAM MÁR VÉGIGNÉZNI. Még az elején kinyomtam.

wesker24
Én eleve tudom hogy nem az nem is várom el töle hogy RE legyen elég ha csak egy Jó akciófilm nekem máris jó 😄
arty
ez pl nekem a kedvencem a témában - kár, hogy a folytatások itt is meredeken silányultak.

Forza.

Fpocok
Azok nem RE filmek. Hiába van a nevében.