Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nincs hát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
én nem is azt mondom, hogy amd-n mindig minden hibátlanul fut, de nincs több gond vele, mint nvidiával...
DarkSector
ez 1 dolog. hibák ott is elõfordulnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
Vicces, hogy pont bf-et mondod, az egyik játék, ami a saját driverével nem futott jól 😄DD
LINK

Ugyanakkor jó képet adhat a dolgokról, ha pl beírod google-ba, a játék nevét, utána pedig, hogy amd problems, majd nvidia problems.
DarkSector
Kicsit érdekes, PH-n 2 embernek sikerült beszerezni az Iam Alive-ot.....:S

DarkSector
Mivel az Ati-AMD egy rakat szar driver írásból ezért szinte mindegyik.

Battlefield 3? Rage? stb.
Hány játék volt hogy baszott elindulni az újabb AMD karikon, érted nem a régieken, hanem az újakon...vicces. Ilyen 1 játéknál tuti volt, valamelyik újabb címnél, ha jól emlékszem FPS játék volt, asszem a 7xxx-es karikkal volt probléma, és meg kellett várni a hotfixet, lehet 1-2 vagy 3 nap nemsok de ha valaki megvesz egy játékot, és játszana már vele, akkor sok idõ. 😄

De ha gondolod a következõ ilyen esetnél jelzem neked a hsz-kat pontosan.
Reméljük nem lesz több ilyen eset, de ha mégis akkor szólok.

kifli
linket pls!

Vagy csak mondj egy játék címet.
DarkSector
Hiába mondod hogy kizárt ha egyszer a topikokban nem errõl tanúskodnak a panaszok...
Persze te azt mondod hogy AMD logo van a másik azt hogy Nvidia van mindenhol...én abból indulok ki amiket olvasok a topikokban ahová én benézek.

kifli
bullshit, már nagyon régóta. Ugyanúgy szokott nvidiával is probléma lenni. Régebben a játék megjelenésének napján dobtak ki játékhoz hotfixet amd-nél. Nem egyszer volt arra példa, hogy külön 1-1 játékhoz "készült" nvidia drivertõl, roszabbul futott az adott játék.
Másrészt a nevesebb játékok már amd logoval az elejükön jönnek, ami nem azt jelenti, hogy amd fizetett, hanem a fejlesztésben segített. Így szinte kizárt, hogy gond legyen 1-1 amd kártyával.
DarkSector
Nálam már esik a hó....😄

egy
kettõ

Zomil
Hát azért annyira nem, mert kicsit sok volt a kamerarángatás, meg kicsit talán sok a dráma, de igy is 8/10 ami azért nálam elég jo, föleg, h nem nagyon nézek/szeretek ilyen filmeket nézni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
(amugy megfizetjük a fizixet: nv ált. drágább + mivel nem 50-50% a piaci részesedésük, nincs kellõ verseny se 😞 )

Forza.

arty
visszamennyé! 😄DDD

Forza.

tutituti
hát meg is érdemelte!
tudtam hogy jó lesz,de ennyire

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Megsavanyodott a tej 2x is, na ezért többet nem iszok tejet, pedig vehetnék másik helyrõl is de nem, inkább nem iszok többet. Ajaj, rossz példa volt a tej is káros, sõt emberiség ellenes vétek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
akkor "egyszerre néztük" 😄

imdbn tízest dobtam rá... igen, ennyire 😉

Forza.

DarkSector
No problem, a szándék a fontos. 😄

tutituti
ohh akkor elnézést,gondoltam bedobom mielõtt kipróbálom hátha leveszik ezt is.
Nekem se jött össze amúgy.

Ebben semmi elvakultság nincs. Ha te kétszer bemész 1 kocsmába és 2x egymás után seggberúgnak ott akkor elgondolkodsz, hogy bemész-e legközelebb is.

10-bõl 9 ember elmegy másikba, mert ez a reális gondolkodás. Ettõl még lehet, hogy másik 100-at nem rúgnak seggbe az elsõ kocsmában.

Igaz, hogy lehet kifogtam a 1000 db kártyából a 2 rövidéletût, de ettõl még nem lesz bizalmam egy 3-at vásárolni. És ettõl nem érzem magam sem elvakultnak, sem hülyének.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
Akkor én vagyok a komplett idióta? nekem intel procim + amd(ati) vga-m van, de nem vagyok egyedül, ugye Imy? <#hehe>

robotnyk
ahahaha
ati/amd vs intel/nvidia 😄 jó téma 😄😄

"Physix meg kell a radai rossebnek. " - miért kell külön fizetni érte vagy mi a gond? vagy fizikszel szarabb lesz a játék?

"Én ráadásul kedvelem ha nem zúg a gépemben a vga" - nemtom én csak a tápot hallom "zúgni"

", mint a veszekedett és nem zabálja meg 3 nap alatt Paks termelését" - ez elég elvakult kijelentés volt :-(

egyébként artyt nem nehéz bebashingolni a témában csak ismerni kell az ütõkártyát 😛 : :B

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
"Én mégegyszer nem veszek nvidiát az tuti."

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mi ezen az elvakultság ember???? Megmondanád nekem? Most teljes lelki nyugalommal és érdeklõdéssel kérdezem.

Nvidiánál ott a driver támogatás, ennyit tud felmutatni, a többi feature engem totál hidegen hagy. Physix meg kell a radai rossebnek. Ennyi ezen felül semmivel nem jobb, mint amd. Én ráadásul kedvelem ha nem zúg a gépemben a vga, mint a veszekedett és nem zabálja meg 3 nap alatt Paks termelését (mert ez nekem fontos opció). Ezért AMD-nél tettem le a voksom és nekem bevált. Ez mitõl elvakultság neked?

Halk és erõs kártyát, ami nem is dobja meg jóval a villanyszámlát egyszerûen nem találsz Nvidiánál. És ez nem elvakultság, hanem tény kérdése (még talán a halkságot esetleg, de azt is erõsen kétlem... De cáfoljatok meg nyugodtan).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
És akkor én vagyok az elvakult nvidia/intel hívõ, aha. Nincs több kérdésem. Viszonlátás, további jó mulatást!

Jó! Egészségedre használj Nvidiát. Én mégegyszer nem veszek nvidiát az tuti.

Shep
A te érveid is kb olyanok, mint az én tudatlan érveim, mindig ezt hozod fel ,hogy mert neked 2 kártya is megpusztult, abból a sok ezer db-ból mert te pont kifogtál 2 hibás darabot semmit nem jelent. Én is kifogtam egy hibás corsair ram modult de ez semmit nem jelent csak azt ,hogy nem minden 100% ami a gyárból kikerül. Fogyasztás/hang is kártya függõ mindkét gyártónál, van mikor ennek van mikor annak sikerül jobban. És mint már leírtam párszor hiába magyaráz arty apu én nem vagyok az ati/amd/s3/voodo meg ki tudja még mi ellen, volt már nekem mindegyik és egyikkel sem volt bajom, de egyszerûen jobb az nvidia támogatottsága és nekem ez igenis fontos ahogy a physx is még ha csak kamu effektek is amiket direkt az nvidia lefizetése miatt csinálnak

DarkSector
Pontosan, szerintem csak franciáknak van ez az akció.

DarkSector
Ha belépek kitörlödik a kupon, szerintem VPN-nel menne max így simán nem.

Rapid81
Nekem beadta, hogy 0€, de aztán belépés után már nem annyi volt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nekem se mûködött!

DarkSector
Nem mondtam egy szóval sem hogy egyik jobb vagy a másik jobb, meg hogy mit érdemes venni, egyéni probléma, én azt írtam hogy ez a jelenség van és tudomásul kell venni.
Nekem írod akinek AMD-je van hogy nem javaslom az AMD-t. 😄

DarkSector
Neked megy? Mert nekem eddig még nem. 😄

És ez olyan örült gond, hogy ezért teljesen ignorálni kell egy hardver-t?

Mindig csak ezt az egy dolgot tudják felhozni az AMD ellen. Ezzel szemben az AMD-k kevesebbet fogyasztanak, tapasztalatom alapján strapabíróbbak is (ez lehet csak nálam jelentkezett észrevétel, ezért kezeljétek az én saját véleményemnek és ne általánosításnak: Nálam 2 év alatt 2 nvidia döglött meg, ati/amd meg még egy sem!), halkabbak, jobb a hûtésük és teljesítményben sem maradnak el az Nvidiától (legalábbis vannak nagyon hasonló kártyáik).

Legrosszabb esetben is tudják, amit egy Nvidia, na most, hogy driver kicsit ritkábban jön (2-3 hét max 1 hónap... nem hiszem el, hogy addig nem tud a delikvens más játékkal játszani!). Ha meg valaki akkor vérkocka, hogy nem bírja ki, hát arra nem tudok mit mondani, csak azt hogy szánalmas.

Na most akkor mitõl is jobb az az Nvidia?

robotnyk
nem igazán, inkább csak nem túl jó(l optimalizált) az engine. a Brotherhood és a Revelations nekem dobozon is akadozott sok helyen.
Már leírtam AC topikban is, de kb. mindenki leszarta, hogy az ini-ben a vsync-et kikapcsolva töredékére lehet az akadozást csökkenteni városban... Szabadban eddig se nagyon volt gond.

De tény, hogy igen korlátozottak az állítási lehetõségek és bizony alapból szaggat a lelkem, bármilyen gépet is pakolsz alá.

tutituti
aham, de mindegyikért kell fizetni 99 eurocentet.

És az i am alive nem steames!

DarkSector
Nekem az I Am Alive kéne csak, azt simán bejelentkezve tegyem a vásárlókocsiba és használjam a code-ot?

tutituti

tutituti
na akkor gyorsan mert elvileg megint megy:

Once again you can get games on the store of Ubisoft for free. With this Code you get a 10€ discount for any game, which means any game for 10€ or below is free. The code is usable once per account.

NOTE: You need to set up your site for the french ubistore and you do it with adding "ccSet.fr" after your link. Example:
http://shop.ubi.com/store/ubina/en_CA/home/ThemeID.8605600/ccSet.fr

Code: UBIPGW10

Last time when Ubisoft did this promotion this games were steam redeemable. But they have a lot more for Uplay. Probably this wont work for US and some other countries, last time it worked for msot european and some asian countries.

MerlinW

[merlinw.org]

robotnyk

errõl csak ilyet tudok, sry.
Zomil
Tegnap néztem meg, elég kellemes meglepetés volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
Hát ez az End of Watch hatalmas film!

DarkSector
Én mindenre autómatikusan jelentkezek amit nem viszenek el. 😄

DarkSector
Persze ezért mondtam hogy nem AC3 ügyben írok hanem általánoságban látott kommentek alapján.
Ebbõl nem lehet levonni olyan következtetéseket hogy ha xy karit vezsel akkor az szar lesz....😊

Meg persze függa procitól is, de független ezektõl a panaszok többsége még fennáll.
Vagy ez azt jelentené hogy az AMD karisok szar procit használnak többségben?

Rapid81
Mivel senki sem jelentkezett érte, így:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
De kit érdekel kinek a hibája, ha vezsek egy tégedet és azt írood hogy a mostani pc-s játékok a konzolok hibája, te sem fogod megérteni hogy a fejlesztõk hibája, azt fogod mondani, hogy az a fontos hogy mit látsz és tapasztalsz ha játszol.

Hiába egy hardver ha nem képes gyakorlatban jól menni.

Valamint nem mondtam egy szóval sem hogy a hardver a baj, csak azt hogy ezeknél a típusoknál üt ki a probléma.

Érted hiába tudom hogy AMD hadver jó, ha játékos vagyok és sok idegesítõ dologgal találkozom le fogom szarni hogy a gyártó tetsztjeinál melyika ygorsabb vagy becsmárkszerint és azt fogom mondani hogy a másikat inkább mert látom hogyazon kevesebb a hibalehetõség.

Hogy ez azért van mert a játékfejlesztõk nem hajlandóak ráoptimalizálni minden hardverre, az nem fog nagyon izgatni, ha nem tudok normálisan játészani a letöltött avgy megvett játékommal. 😄

arty
Hogy tisztán láss: akiknél nincs gond AC3-ban, ott az nvidiásoknak jobban megy - ez tény.

Akiknél gond van, ott viszont mindegy milyen vga, mindegy milyen cpu, igencsak be-beszaggat a játék. Nem kizárt az se, hogy az AMD-sek többen vannak, összességében viszont az AC3 egy trehány konzolport.

Forza.

Rapid81
Nem gondoltál arra, hogy ez esetleg nem az AMD hibája, hanem a játékfejlesztõké? Ami rendesen meg van írva, nem kell pöcsölgetni, azzal nincs gond. Ha meg kapkodva dobják piacra a félkész játékukat, akkor fura lenne, ha mindenen jól futna.