Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
proli... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Az nem tudom milyen. Én csap a trappistát ismerem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Kemény vagy mint a parmezán sajt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
1-esben csorogtam volna le amikor megcsúszott...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ha 20km/h felett egyesbe teszed akkorát ránt a jeges úton az autón, hogy még instabilabb lesz.

A 2-es fokozat barátibb, ha lassan mész és mégis megcsúsznál, de ha hirtelen történik a dolog soha nincs idõ váltogatni, leheletfinoman kell fékezni, ha nincs ABS a kocsiba, ha van, akkor satu, az ABS miatt úgyis engedi gördülni a kerekeket, annál jobb fékhatást úgysem tudsz elérni.

Nekem a prevenció mûködik, extrém jó minõségû téli gumi a hajtott elsõ kerekekre, nem baj, ha picit nagyobb is méretbe!
No meg mindig magasabb fokozatba vezetek télen, mint ami indokolt lenne, tehát 30-40km/h körül már 4-be, 50-60km/h körül pedig 5-be. Így nem pörög a motor, esélye sincs kipörögni.

Persze ha van kipörgésgátlód, meg menetstabilizátorod az más... nekem a céges kocsiba amivel nagyon sokat vezetek, se ABS, se kipörgésgátló, se ESP.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Hülyeségre nincs mentség... Ne üljön autóba, aki nem biztos abban, hogy oda is ér, ahová menni akar.

Meg annyit szoktam még mondani, hogy jó ilyenkor vezetni, mert a mazsolák nem jönnek elõ, a vérprofik meg már az árokban vannak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Jobb hogy fának mintha egy gyerekekkel utazó családautót talált volna el szembõl, de azért nem csapkodtam volna a térdem a röhögéstõl :S. Szerencsétlenje...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
5 éve megyek napi szinten minimum 100km-t, de inkább 200-300km-et, azonban nem ritka az 500 fölötti sem. '98 óta van jogsim, ami idõ alatt egyetlen koccanásom, megcsúszásom, balesetem, gyorshajtásom, büntetésem nem volt. A melómból kifolyólag a január és február hétköznap esték azzal telnek, hogy megyek dolgozni hajnalig, 100-200 kilométerekre. A 4 éve nálam lévõ Pözsó Partner Tepee-t jövõ kedden viszem 200.000km-es szervízre. Soroljam még? Imádok vezetni és a családom azt mondja, hogy tudok is. Volt már életemben pár rázós helyzetem, de mindegyiket megoldottam gond nélkül, csak nem szabad elveszítenie az embernek a fejét.

Carlos
Énis zúztam valamelyik nap. Amikor jött az a kurva nagy hó mindenfelé és csúsztak egymásba az autók.

No, akkor parkolóból kifelé egy laza 35-40 fokos lejtõn úgy csúsztam befelé a sávba, hogy ihajj... Azt se tudtam abban a 2 mp-ben, hogy mit csináljak.
Szerencsére nem jött senki mert az tuti oldalbaver.

Tényleg. Mit kell(ene) csinálni ha megcsúszik az autó? (az ok, hogy féket nem nyomni). 1-esbe motorfék? A csúszáson az se segít...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Te õrült vagy, én most arra gondolok.

Nekem az a célom, hogy minél elõbb, minél könnyebben, minél biztonságosabb körülmények között hazajuthassak a családomhoz. A hó és a jeges út lazán megkétszerezi ezt az idõt, ami amúgy sem rövid.

Tavaly történt legutóbb, hogy még nyomvonal sem volt úgy mentem hazafelé... szó szerint utat törve 20-30km/h-val.

Mi ebben a jó? Nem akarsz inkább Dark Souls-ozni? Hajlam megvan már rá :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Sarkítsál nyugodtan, de te is nagyon jól tudod, hogy nem erre gondoltam. Na mind1.

Rapid81
AztaQ. 😄

Tinman
"Imádok nehezített körülmények között vezetni!"

Engedd le a gumikba a nyomást 0.2 bar-ra, a világítást pedig teljesen kapcsold le este, meg fakírboltba lehet venni kínai-török szöges golyósülést.

Have fun!

Rapid81
Jöhet! Imádok nehezített körülmények között vezetni! ma is megvolt már a 150km és még lesz még1x ennyi.

Rapid81
Én nagyon jót röhögtem ma is egy kiscsajon, akinek a 307-eas pözsója a fáról lógott lefelé a 46-oson. 😄 Kár, hogy nem fotóztam le. De készült, mert a kitört hátsó szélvédõn kiesett a takaró, hólapát, stb.

Fabio Capello
Fut a livestreamem, ha valakit esetleg érdekel a Smite nevû játék 😊

katt ide 😊

(Sorry Imi, ha reklámszagú :/ 😞 )

ZsZso
Nagyon nagy! 😄

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
ZsZso
Csatlakozom. Én odaadnám az összeset neki Szegedrõl.
Ráadásul az idióta barmok úgy vezetnek mintha csont száraz utakon mennénk - életveszély...

Tinman
50 cm havat kívánok neked, meg, hogy melóznod/vezetned kelljen jó sokat ;-)

A k. havad miatt nekem a 30 perces bejárásból lett 55-60 perc és mindezt 2x, mert haza se árt jönni.

Solid Snake
Majd elolvad <#banplz>
Rapid81
Végre havazik! Kb. hangyapöcsnyire, de havazik! <#zavart1>

ZsZso
Whispered Cargo Pack:
PAY WHAT YOU WANT minimum $0.99 AND GET:
- Edna & Harvey: The Breakou (DRM Free)
- Airline Tycoon Deluxe (DRM Free)
BEAT $3.99 AND GET ALSO:
- The Whispered World (Steam)
- Cargo! The Quest For Gravity (Steam)

tutituti
ratgab-re gondoltam, de biztos ami biztos alapon gondoltam megkérdezem.Köszönöm az információt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szerintem ratgab-et keresed 😊
tutituti
Segítsetek.Itt sg-n melyik úriember az aki külföldrõl tud olcsóba steames játékot szerezni. Arma II érdekelne és nem ugrik be a neve.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

shaddam
Kösz fater!<#taps>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Idén már nem jelenik meg az új 3D Mark

Nem gyengén jól fog kinézni! Ilyen game-ek kellenének<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Na errõl ennyit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Véget ért a móka mára. <#bohoc>

Steamgifts: Metro 2033 Temporarily Removed

"We removed Metro 2033 from the giveaway list, since it's freely available on Facebook at the moment. When they run out of keys, we'll look into bringing it back."
DarkSector
Ez random generálás, minden játéknak van egy sztenderd ára, kitesznek egy artwörkös borítót csak mert meghallották hogy majd lesz egyszer, és felveszik elõre a rendelés, Ez nem jelent semmit. 😄

Fpocok
Ööö... ezt most komolyan kérded? Csak egy napja jelentették be. Jó hogy nem opening cinematicot akarsz...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Mondjuk azt elismerem hogy a steam-es 2.74 euro-s Metro 2033, a GMG-s szinte ingyenes Metro 2033 vagy a HB THQ...vagy a Facebook után, KURVA nehéz lesz istenfiát találni, akinek még nincsen Metro-ja.

Egyrészt, szerintem a Face-esek 90%-a már rendelkezik 1 példánnyal akik kértek kulcsot, és a Steamgifts-esek felajánlott példányszámára jelentkezõknek is lehet már megvan 1x a tárgytárolójába....vagyis 1 felteszi akinek már másodpéldány, és jelentkezik rá akinek megvan 1x legalább, késõbb meg õ dobja fel gift ként...

Vannak ilyenek, sõtt szerintem sokan, de míg ezzel nem csapnak be embereket, engem nem izgat.

Totti5
Majd be lesz jelentve késõbb. CEket nem szokták ilyenkor még az orrunkra kötni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ezt a tiszteletlenséget! És a CE hol marad he?

Dark Souls II ajánlat

DarkSector
Nekem mind1, contri ha érdekelt volna, az összes humblet-t felnyomtam volna, ráadásul a hummble-kat nem humble-ként kell tiltani mert szart sem ér, hanem a benne lévõ játékokat egyesével. 😊

HappyHunter
Kéne két külön oldal: Steamgifts.com és Idontneedthiskey.com
Egyikre mehetnének a "normál" felajánlások, másikra meg a felesleg..

Be happy. :) Running!

DarkSector
"A másik: Ajándékot nem adunk tovább, mert ízléstelen."

ez nálam akkor van ha személyesen kapom valakitõl, nem egy géptõl.

Kapsz munkahelyen ajándékba üdülési csekket, te meg odaadod anyádéknak, te is geci vagy?
Vagy havernak 50%-os áron?

DarkSector
Ha limites az más.

DarkSector
Mindegy értem hogy te másképpen gondolod, én nem érzem gondnak amíg nem kreál belõle anyagi hasznot, amikor ingyen játékért kérnek itt-ott pénzt, vagy értéket kér az nekem is gáz, de ebben nem látok értelmet.

Vagy ha azt mondanák hogy csak az elsõ 100 kap kulcsot face-en akkor oké nem adom tovább....de így...semmit nem érzek hogy bárkivel kicsesztem volna.

HappyHunter
Megvan még? <#szeret>

Be happy. :) Running!

Na ebben is lehet valami...XD Jobbágy ratgab szolgálatára..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Igen?

Metro-ért sem? Olvassa a franc, nem érdekel.

Botond
Ez egy jó hasonlat. Akkor mindenkit várunk a blahán az ingyen kajaosztásra karácsonykor, aztán majd hazafelé menet próbáljuk meg vki nem rászorulóra rásózni, ha nem sikerül kiöntjük a földre, aki meg tényleg éhezik, és azért állt sorban plusz x órát miattunk, meg végül nem jutott neki az így járt. Lényeg, hogy nekünk lesz ingyen vmi, amire semmi szükségünk. Éljen a fogyasztói társadalom!
Rapid81
Mondjuk ezt a sok paraszt nem fogja föl...

Rapid81
Az elõbb írtam. Az ilyenér nem jár kontrib pont! Olvasd el az SG FAQ-ját!