Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem van a SRT-öt akarom levadászni...😄
Street Fighter...CoD-ok...ezek érdekelnének.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem volt ez mindig így, csak mióta tömegesen rakják fel a bagóért szerzett kódokat. Jogosnak tartom steamg részérõl az ilyen módon elkövetett korlátozást, mert ezekért nem érdemlnek contri pontokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Srácok, Hitman: Sniper Challenge érdekel vkit? (ha aktív topiklakó jelentkezzen nálam - ingyen)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Én nem érzem azt bunkónak aki sorbaáll egy kódért, és továbbadja INGYEN, mert vannak olyanok akiknek nincsen facebook és nem tud hozzájutni.
Én is elajándékoztam õket, igaz nem steamgifts-en mert leszarom a kontrit, De továbbadtam akiknek nem volt.
Meg azokat is amiket ingyé szereztem GMG-rõl. (volt cserejátékom.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Én konkrétan nem tudom elkölteni, mert nincs mire...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szerinted miért dobtak fel ennyi Metro-t? Nem szívjóságból, hanem Contribútor pontokért.

Így meg nem azt fogjuk díjazni bizonyos játékokkal, akik tényleg szívjóságból saját pénzükbõl vett kedvességbõl felajánlott játékokkal leptek meg minket. Hanem a haszonlesõk tömkelege is csatlakozik egy olyan sokak által elismert csoporthoz (sokat felajánlók), akikhez semmi közük.

Azért csinálják, hogy sok contri ponttal több esélyük legyen ingyen játékhoz jutni, nyerészkedni, amit én gusztustalannak vélek, mert õk ezért nem tesznek semmit. Ellentétben azzal aki tényleg saját játékot ajánl fel.

A másik: Ajándékot nem adunk tovább, mert ízléstelen.

Szóval csak ennyi gondom van a dologgal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Csillagozott játékokhoz (volt bundle-ben, osztogatták ingyér', stb) nem jár pont... Ezer éve nem kaptam én sem pontot a maradék játékok felrakásáért. Mondjuk nem is azért rakom fel...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Osztán kötelezõ volt elkérni egy ingyenes kódot, ha úgyse kell? Felír a rendõr, ha nem kérsz, mert úgyis van? Steamgiftsen ki a célközönsége a 10 csillió felajánlásnak? Az analfabéták, akik nem tudnak regisztrálni facebookra, hogy õk is kapjanak egy ingyen kódot? Na és ezen analfabéták egész pontosan hogyan is regisztráltak steamgiftsre? 😄

Szerintem is ez a legalja, amikor kiváltod az ingyen kódot, csak mert ingyen van aztán dobod is el így vagy úgy. Önuralom mint kifejezés megvan?
DarkSector
Buddle-t sem értem....1 dolláros budle-nak 1 dollár az értéke, ez önnmagában értelmetlen hogy ezzel nyerészkedjenek...akkor lenne baj a Humble ha a játékok összegét érné, amik játékok a packban vannak, de nem, ezért nem értem a tiltást.

Rapid81
Nekem azonnal, abban a pillanatban jött az SMS a zárolásról és a kód is benne volt...

Nagyon tisztességes dolog sorba állni mint egy koldus egy olyan kódért, amit nem is használ fel...

Ennyi erõvel menjünk el ingyenes ételosztásra, mert ingyen van...

Az én elvem szerint akinek kell az vételezzen egyet aktiválja, örüljön, akinek meg nem az meg ne álljon sorba érte, mert undorító a dolog. Majd meglásd steamtrades-en is mennyi meg fog jelenni.

Valaki ezeket felajánlotta, erre sokan a kontribútor pontok miatt feldobják steamgifts-re.

Oka van, hogy tiltják a bundle-t, amikor fut, oka van, hogy az ilyen ingyenes játékokat is tiltják, mert szétbarmolja a steamgifts-et.

DarkSector
Nekem nem kúrják szét, bekapcsoltam a szûrõt, nekem csak azt adja be ami játékom nincs még meg.
Értelmét veszti miért?

Szerintem túl nagy jelentõséget tulajdonítotok ennek a contributornak, ahol van esélyed az úgyis a kisebb zárt csoportok, ott meg sohasincsen contri. Legalábbis nem nagy.

DarkSector
Más ha korábban szerezted mint ha késõbb? Miben más? Nem akarok mártírt csinálni ezekbõl az emberekbõl de azért ne is tekintsük õket gecimadaraknak....saját kódjuk, nem volt megadva a facebook-on hogy nem adományozhatják tovább. 😊

Egyrészt kilóg a lóláb, és eléggé gusztustalan így a dolog. Másrészt, mert az egész steamgifts-et szétqúrálják, mert így csak Metro van fent. Értelmét veszti az egész steamgifts-elés.

Más dolog, ha korábban szerezted (nekem is van egy amazonról, amit már nem fogok aktiválni mert THQ Bundle-bõl már megvan)és más dolog, ha a fejlesztõk jóindulatából ingyen adott játékokon akarsz contribútor pontokat gyûjteni.

DarkSector
"Így visszaélni mások jóindulatával."

Kinek a jóindulatával?
Ha a felajánlásokért fizetned kéne, még megérteném a felháborodást.

HappyHunter
Akkor megharagszol ha felteszem az extra példányomat amivel nem tudok mit kezdeni, mert már summersale óta megvan egy másik? <#zavart1>

Be happy. :) Running!

DarkSector
Hadd rakják, miért ne rakhatnák, ha ingyen nyersz egy játékot, te megkérdezed az ajándékozót hogy mennyiért vette? vagy honnan szerezte?
Nem?

Akkor? 😄

Banolnám is a francba, aki felrakja az biztos. Így visszaélni mások jóindulatával.

genndy
Metro 2033 ingyen... lökik föl eszetlenül, pedig könnyen lehet hogy ban jár érte.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Mi a gecim van steamgifts-en?
Orbba-szájba lökik a pontokat, kb fél-1 óra alatt felment 300-ig a pontom és kiakadt....😄

grebber
Minden ember más és ezáltal mindenkinek más számít nehéznek!
Ha a Skyrimet úgy játszod akkor az is tud nehéz lenni!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Én sem szeretek szopni de legalább DaS-ban volt valami kihívás, volt értelme küzdeni és fejleszteni magad.
Skyrim játékok nehézsége meg vicc.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Miért kéne mindent hullára butítani? Nincs elég csíra gyurkákáknak való játék, amivel játszhatunk? Miért nem maradhat valami egyszerûen nehéz, avagy igazi kihívást nyújtó?

grebber
Sokunk szemszögébõl meg kapunk egy számunkra "csira gyurkáknak" egy játékot amit tudunk is majd játszani.

De gondolom azt te is látod hogy ha a DS könyebb lett volna akkor a rajongotáróra a többszörésére nõtt volna!
A 2-nek legalább nagyobb lesz!

Next PC upgrade: 2022

Most õszintén, amikor így leültünk esélyt latolgatni és leheteket fogalmaztunk meg, akkor hányszor volt igazunk? Sajnos nem sokszor, sajnos mindig az elsõ legnegatívabb elképzelés valósult meg. Sajnos.

Solid Snake
és természetesen egymást sebzik <#nezze><#taps>
genndy
Nem mindenki vett azért fejenként hármat, elhiheted.
Az ötleteid iróniának jók, csak nehogy vmelyik fejlesztõ is benézzen, mert még tényleg beteszik <#zavart1>
jarlaxxe-vel egyetértek, várjuk ki azért a végét.

Tinman
3 példányban vettem, 3 platformra, nem tudok ennél többet tenni értük.

Egyébként nem lett veszteséges, ellenben beírta magát a játékok nagy könyvébe.

Igen, tudom a profit az úr.

Már elõre látom:

- piros nyíl a fejed föle mely mutatja az aktuális questet
- hozz 5 nyúlfarkat a hegy varázslójának style questek
- nincs equip burden vagyis azt aggatsz magadra amit csak akarsz
- a játék felénél megszerezhetõ a Heavenly Godly Platina Sunshine sword amivel 1 ütés egy 2 fejû sárkány is.
- Dr. Pepper üdítõ mellé ajándék páncél DLC kód
- 3 percenként autosave
- 20 helyes save slot, quicksave lehetõség
- ingame cheat rendszer mely a fel, fel, balra, le + kör/B megnyomásával elõhozható
- Resurrect gyûrû... ha rajtad van mindig feltámadsz
- nem veszítheted el a megszerzett lelkeket hála az új Souls Storage systemnek mely kitartó mérnöki munka és sok éves fejlesztõi tapasztalat eredményeként születhetett meg
- azon boss harcok esetében ahol 2 vagy több boss-al kell egyszerre küzdened a belockolt boss támad csak, a többi háttérben kanasztázik és természetesen egymást sebzik

Sounds fu... sounds i'm gonna shit on that fckn disk!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
Én ugy emlékszem a DeS-böl 700k ment el a Das-ból meg egy milla plusz a pc-re is min 200k körül ha már a második részt alapból kihozzák pc-re.
Mi jön le ebböl a kiadónak? minél egyszerübb annál többet adunk el belöle.
De még nem kell elöre siratni a DaS2-öt mert lehet, hogy ezek csak opciónális könnyitések lesznek, pc-re meg amúgy is szénné lesz modolva.

genndy
A lényeg a te hsz-edben is benne van: "A közönség bõvítéséhez..."
Több pénz kell -> HC játékosok nem termeltek eleget -> több játékos kell -> butább játék kell hogy többen vegyék. HC játékosok magasról le vannak sz..va, ha nem vettek eleget a játékból.
(nem tudok eladási adatokat, lehet hogy a játék így HC-n is nyereséges lett, de a cégnek akkor is kell még pénz, úgyhogy pápá HC)
Azért sajnálom hogy ha elrontják a szórakozásotokat <#shakehead>

Solid Snake
Ezért még kapni fogsz <#banplz>
jarlaxxe
Törödj bele a világon a pénz az úr, kivéve ezt a topikot mert itt imyke...<#hehe>

DarkSector
Nekem legalább 3 nap elment mire meglett a kód...

DarkSector
Én másképpen vélekedem.

Igazuk van, keméyn HC játék, de ellenben, ez miért baj..ha ez lenne az egyetlen játék és nem lenne HC még érteném a változás okát, de pont ez volt a lényege a játéknak hogy ne tuja minden pöcs megcsinálni a 100%-ot, hiszen akkor nem HC....

Az amit a fejlesztõk írnak igaz, csak fordítva kell gondolkozni, ne azt változtassuk meg amibõl 1 van, najó 2 a Ninja Gaiden is kemény.

Hanem akkor csináljuk egy újat ami nem HC.

wantonly
Igen? Ja, azt nem tudtam, hogy ilyen sokáig tart. Akkor várok türelmesen. 😄
DarkSector
A Paypla, ha azt akarod, az nem 1 nap mire meglesz a levonás, akár 1 hét is lehet.

Solid Snake
<#email>Osszad keményen. Briganti banda
wantonly
Vártam egész nap, még mindig semmi, ezen kívül: "Lefoglalt egyenleg: -426,11 HUF"

Néha szokott olyat, hogy pár óra/max. 1 nap amíg megjelenik a tranzakció listában, de ennyi ideig nem tudom mit csinál a bank.

Amúgy azért is akartam regisztrálni a kártyát, mert most már lehet Maestro-t is és mivel már sajnos az utalás sincs ingyen. 😞
DarkSector
bcrics tag küldött egy levelet:

"Hello,
Szeretnék bemutatni neked egy oldalt amivel játszi könnyedséggel egészítheted ki a jövedelmed.
Naponta elég 5-10 percet el töltened vele, neked semmibe nem kerül.

Valóban Online pénzkeresés, valódi kifizetéssel, (Reklámokat kell nézni), ha érdekel olvasd el a részleteket,

http://neobux.gportal.hu/"

Ja remélem mindenkinek egyértelmû hogy kamuoldal, és a srác neve alá fogtok beregelni ha rányomtok a regisztrációs linkre....😄
Faszomat, sok barom legalább mondaná meg õszintén, hogy te figyelj, ha megkérhetlek segíts nekem, és regelj be a linkemen, stbstb.
Ez a sunyi megtévesztõs módszer egy alpári dolog.

Tinman
"Korábban rengeteg rajongó szinte dühöngött azon, hogy a Dark Soulsban és az elõdjében, a Demon Soulsban a világ egyfajta rejtély. Soha nem tudtunk mindent felfedezni a Dark Soulsban, mert az egyszerûen lehetetlen. Az összes achievementet és trófeát emberfeletti képességekkel lehet megszerezni - a fejlesztõ szerint nem ez a járható út. A közönség bõvítéséhez engedni kell a nadrágszíjon, vagyis a nehézségen."

Atyaég! Rohadt mocskos dilettáns barmait! Ki írta ezt?

1. Mind a 2 játék világa totálisan felfedezhetõ. Nagyjából annyi óra elég is hozzá, mint a Baldur's Gate teljes és részletes végigjátszásához... DeS-hez fele is elég!

2. Az achievmentek és trófeák megszerzése annak emberfeletti aki bele se baxott a játékba! Mind a 2 játék esetében a trófeák 40-50%-a lazán egy felületes végigvitellel megszerezhetõ!

További 35% fegyverkészítõs trófea/achi! Világosan bent van a kritériumba, hogy mi kell hozzá... ezek közül is 10%-ot akaratlanul is összehozol, mert csak van annyi eszed, hogy valamelyik fegyvered kimaxolod, hogy ne fújjon el a nyári szellõ.

A fennmaradó achik/trofik már keményebb falat, mert vagy nehéz és gyötrelmes harc szükséges hozzá vagy egyszerûen grindelni kell! Viszont!
Mivel mind a 2 játék eleve tartogat annyi lehetõséget, amennyi +1 vagy +2 végigjátszáshoz is elegendõ ezért nem kell görcsösen leállni farmolni, hanem lehet NG+-t kezdeni és más aspektusból játszani ---> "mi van akkor ha itt és itt nem így, hanem úgy".

Nem tartom magam jó játékosnak, mert sokan vannak itt az SG-n is olyanok akik jobb reflexekkel bírnak, logikusabban gondolkodnak, sokkal ügyesebbek. Mégis szórakozva sikerült KÉT platformon is kimaxolni a Dark Soulst és a Demon's Souls-al is ez a cél (3. végigvitelnél tartok).

De a lényeg:

Miért kell a nyivákolók, a cheaterek és a gyökkettõ játékosok miatt szétbaxni mások szórakozását???????????

Tonnányi játék van, ahol szinte autoplay, kihívás nélkül végigszaladsz a játékon majd jöhet a következõ.

Ezt akarják tenni a Souls szériával is???

Becs. szó, ha ez tényleg igaz felteszem a youtube-ra ahogy beleszékelek a szemetükbe, összecsomagolom majd feladom postán! Megcsinálom, ha tényleg lebutítják Dragon Age 2 színvonalra!

A k. anyjukat azt már de komolyan!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Rapid81
Csodák csodája, Carlos nyerte a Titan Quest-tet: 😊 Csak most meg nem onlány.

lalakov
Ok, rájöttem, fordítva.
MarkBlade
Nincs még..akartam írni.
MarkBlade
Nekem...
lalakov
Köszi, de kettõ is van. Az Above Average?
DarkSector
KINEK nincs még Metro 2033?<#nemtudom>

DarkSector
Igen én is erre gondoltam, csak azokat kapod meg amik a megvétel után aktiválódtak.