Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja oké csak nem találom ezt a ppn-t hogy hol van ,erste-s vagyok,netbankon i
ntéztem ezt.Pedig most igényeltem ott kártyát visa classic volt csak de azt se fogadja el az a tetves origin.

robotnyk
volt mostanában teljes walking dead leárazva steamen? ha igen, mennyibe került?
zorrobomber
Én az ilyen listákról kitiltanám a folytatásokat, kivéve amik kvázi reboot-nak számítanak. Legalábbis nem látom annak értelmét hogy a huszadik __________-et* huszadjára is megszavazzák év játékának "merazelõzõisjóvót". Najó, mondom akkor úgy hogy olyan listát csinálnék amin olyan játékok vannak, amik valami elõremutatót, újat mutatnak, és nem a more of the same kategória. Persze ez a lista 90%-ban indie címeket tartalmazna, az meg az AAA címeknek nem annyira lenne ideális 😊

*tetszés szerint behelyettesíthetõ

Fpocok
2 nap átlag, mire átmegy... kicsit várjál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
PAYPAL

IMYke2.0.0.0
Szívembõl szóltál. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

utaltam már erre a play pal-ra összeget de még nem ment rá tegnap csináltam meg a kártyát meg utaltam is rá de még semmi.

Zomil
Elég randomnak tünik nekem is 😄
Pl: legjobb hack & slash dio3, de év pc játéka már a torchligh2? WTF 😄

De van egy halom furcsa 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
egyben nem értek egyet az a point and click.az nálam a Edna&Harvey lett.
Deponia nem jött be annyira,sherlock viszont tényleg jó volt.
De a morbid humor gyõzött nálam😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Leszedtek kártyádról 400ft-t. Nézd meg a neten a bankszámládnál az utalást... kell lennie ott egy 4 jegyû kódnak, amit meg kell adni ppn... hogy tudják, hogy te vagy. Aztán a 400ft-t "visszakapod".

Tudtok segíteni? csináltam play pal-t megadtam a kártyát de kell vmi ilyesmi hogy
"Raise your account limits and get Verified
We made a 400 HUF or equivalent charge to your card on Dec 11, 2012.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.
Card to confirm
...xy"
és kér egy ilyet ide mit kell írni?
Enter PayPal code (4 numbers)

Fpocok
Végre egy normális lista, amivel egyet tudok érteni nagyrészt! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Az ilyen listák sosem tetszettek. Ezen is sok gyõztes olvasásakor felhúzta ma szemöldököm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ez nem tudom ránk is vonatkozik-e...
Elvileg az összegtõl függ...

IMYke2.0.0.0
Egyet kell értsek. <#nevetes1>

wantonly
Értem és mennyit vonnak le egy tranzakcióra azt még meg tudnád mondani?
Prince23
wantonly
Akkor jó, köszi. <#worship>
Fpocok
Természetesen, ha semmi pénz nincs feltöltve, akkor az egészet a számláról veszi le.

Fpocok
Igen.
Paypal adatokat adod meg vásárláskor, és akkor elõször a PP-n lévõ összeget veszi le, aztán a maradékot a számládról. Lehet feltölteni PP számlát is pénzzel... ha esetleg valakinek akarsz utalni PPre, akkor az ingyen van (ha az egész összeg fel van töltve a te PP-dre.)

wantonly
Megjött a PayPal kód, és jóvá is írták a számlámon a 1,9USD-t. Eddig jó. 😊

Tudom van topikja, de azért tõletek kérdezem: ha jól értelmezem, akkor ez úgy mûködik, hogy nem kell feltöltenem semmit, hanem amikor vásárolok, akkor megadom a PayPal adatokat és automatikusan levonja a bankszámlámról az összeget? Vagy úgy is lehet, hogy töltök fel pénzt és közvetlenül a PP számlámról vonja? Azt meg lehet adni, hogy most az az 1,9USD-t akarom elkölteni amit odarakott vagy vonja le a számlaszámomról?
Fpocok
Ez az új YT mekkora egy rakás fos. Nem elég, hogy KÉT KATTINTÁS KELL, HOGY CSAK A FELIRATKOZÁSAIM FELTÖLTÉSÉT LÁSSAM... de még a fõoldalon nem is látom, hogy mikor kapok új üzenetet... egy kicsit gyanús volt nekem, hogy egy ideje nem kapok, gondoltam megnézem levelesládát... és 14 új üzi volt benne. ROHADJANAK EL!

tutituti
desura-ra ingyen játék:
Break blocks
http://greatergoodgames.org/?cmd=giveaway

ilyen tetris klón szerû,de aranyos.gyerekeknek pl tökéletes

Fpocok
Itt nézd meg.<#nezze>

zorrobomber
steamen néztem és ott nincs 😊

Fpocok
Demó eddig is volt. 3+2 napos.

zorrobomber
demo van -e

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Nem is a steam ellen irányul a petíció, hanem a megkülönböztetés ellen!

Arra fogják kérni az illetékes szerveket, hogy vizsgálják ki a hátrányos megkülönböztetést és ha megállapításra kerül a szabálytalanság ténye, tegyék meg a szükséges lépéseket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Itt az a gond, hogy nem a Steam találja ezt ki, hanem a kiadók. A régiózáras szarságokat sem õk találják ki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Petíció a Steames megkülönböztetéssel szemben.

Ha zavar, hogy nem lehet legálisan steamen keresztül bizonyos játékokat vásárolni (Rage, Skyrim és DLC-i, egyéb játékok), akkor írjátok alá.

Legalábbis én ezt szûröm le a petícióból (mondjuk fontban nem akarnék vásárolni, de az alapelvvel egyetértek!)

Aki lát benne fantáziát az terjessze legyen szíves, mehetne steam topikba, de én most nem érek rá oda is beszúrni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok

Fpocok
TSW: Pay Once, Play Forever!

WOOHOO

Eve online starter pack 4 euró mínusz kinek milyen kuponja van:
GMG

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rapid81
Ha van még olyan ember a galaxisban, akinek nincs meg a Metro 2033, az majd jelentkezzen nálam. Estefelé tudok adni 1 kódot hozzá.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ha adsz elég pénzt, akkor akár Te is ura lehetsz a topiknak, átadom a gyeplõt 😊

zorrobomber
Egyértelmû, én már semmit nem veszek a karácsonyi sale-ig.

Rapid81
Mindjárt itt a karácsonyi akciószezon. lesz az olcsóbb is.

zorrobomber
10 font jóval drágább mint a 8 dollár, de lehet van aki nem akar egy lengyel oldalon vpn-ezni 😊

Rapid81
Azt sokan mondják, hogy finom, csak az a baja, hogy drágán mérik.

tutituti
kicsit vpn-ezni kell,de ha van olcsóbb akkor nem szóltam😊

zorrobomber
Gamefly-on 10.19 GBP=3,566.95 HUF

zorrobomber
sejtésem szerint régiókorlátos, annyi biztos hogy rákattintok a buy-ra és valami piros ejnye-bejnye felirat jön fel

Zomil
Nekem a pannonia sajt a kedvencem(ementáli)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Azaz. Tudtam én, hogy valami olasz, de Al Capone az maffiózó volt, nem sajt. 😄

Carlos
mélben jó lesz. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Majd estére átdobom a kulcsot, mert most itt nem férek hozzá. Ha leszel Steam-en, akkor ott, ha nem, akkor átküldöm mélben.

tutituti

Carlos
Mascarpone-nak híjják a flancos sajtot.
És 1-bõl én nyertem a TQ-et. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Nem, mert szegény vagyok, aztán ilyen flancos cuccokra nem fussa. Meg a trappistát szeretem. Egyszer csinált az Asszony Tiramisut, aszonta abban volt valami flancos sajtféleség.

Ja, amúgy te nyerted a Titan Questet. 😊