Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Akinek kell egy Metro 2033 kód, az jelentkezzen nálam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
GMG-n a Batman: Arkham City 7.49€.

Van egyszer használatos 35% kupon, amivel 5€ alatt van (mondjuk ilyet érdemes nagyobb összegû játékra elhasználni): WINTR-SRVEY-42012

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kifli
énis szeretek hóban menni. (nem kézifékkel ökörködni, csak úgy közlekedni)
wantonly
Köszönöm mindenkinek a segítséget, PayPal letesztelve, mûködik frankón, vettem is egy akciós €0,9-os Death Rally-t.

Így most nem maradok le vagy nem kell mást megkérnem, ha lesz valami elképesztõ ünnepi akció. És nem is kell pénzt feltöltenem elõre. Eddig a Skrill-t használtam, de ez sokkal jobb. <#smile>
Hát nekem semmi extrát nem nyújtott. Lapozzunk. Utolsó mondatodra meg nem vagyok hajlandó reagálni :-).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ja, és a karakterek önárnyéka valami förtelem. Mintha PS-el lennének beillesztve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Senki nem mondta hogy új, de cserében nem unod hülyére magad rajta, és kb 15-20 perc után azt csinálsz a sandbox világban amit akarsz. Az hogy nem érted a kategóriát elég sokatmondó 😊

IMYke2.0.0.0
A Far Cry 3 kezdése engem meglehetõsen zavart - ez a sok kép vagdosás kifejezetten.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most azt ne mondd már, hogy ilyet még nem láttunk máshol, mert lefejelek valamit.

Még, hogy frappáns kezdés... AC 3-é sem igazán az az állejtõs fajta az is igaz.

Egyébként már magát a kategóriát se értem, hogy õszinte legyek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oké! Legjobb nyitányra várom az ötleteket. Mondjuk KOAR meghaltunk és feltámadunk nem lett volna rossz. Õszintén én sem értem Far Cry 3 nyitányába mi a különleges, de mint mondtam szavazás történt a többiek így gondolták jónak.

zorrobomber
FC3-nak nagyon eltalált kezdése van, fõleg AC-hez képest ég és föld.

Semmi kötekedés nincs benne, ezek nyers tények. Egy csoportban hogy tudsz valamit megszavaztatni?

Van x embered, õk leteszik a voksukat valami mellett, a legtöbb szavazatot kapott valami gyõz. Lehet vitatni az eredményt, de azt tartsuk szem elõtt, hogy a Goty szavazások sose objektivításon alapulnka, mint ahogy a játéktesztelés sem, vagy akár az egyéni véleménynyilvánítás sem.

Egy olyan mûfaj-t mint a számítógépes konzolos játékok egyszerûen nem lehet objektíven vizsgálni, mert nincsenek objektív elemei. Egy játék mindenképp az érzelmeinkre akar hatni, így nem is tud objektív lenni.

mooo
És akkor mi van?Ha nem megy a játékidõ kárára és ezáltal hosszabb idõt lehet eltölteni egy fajjal az miért baj? Az elsõ részben volt 10 terran mission itt van 26...lehet hogy szétdarabolták a kampányokat,de tartalmilag és játszhatósági szempontból teljes játék...
IMYke2.0.0.0
Szavam sem lehet - engem is meglepetésként ért a két cím.

zorrobomber
A sors is így akarta, így marad 😄

zorrobomber
Elõre is bocs Imy, de a reakciót erre máshogy nem tudom kifejezni.

"A legjobb nyitány jelöltjei közé az alábbi alkotásokat soroltuk be: Far Cry 3, Assassin's Creed 3"... mit?

http://i45.tinypic.com/a3e36b.jpg

Ez már ízlés kérdése, mint ahogy te nem szereted én meg szeretem az AC sorozatot. Nemek ME3 is RPG volt és bejött, ennek ellenére szerintem sem Goty, de a szerkesztõség megszavazta. A legtöbb szavazatot ez kapta, end of story.

zorrobomber
Én meg a Mass Effect-et inkább nevezném shooter-nek, ne értetlenkedj már légyszi. A Legend of Grimrock mellett pedig ott volt a smiley, annak ellenére hogy jó game, nagyon is.

IMYke2.0.0.0
Ne kötekedj... értetted, hogy mire gondoltam.

Goty-t hogy szavaznak szerinted?

IMYke2.0.0.0
"a többség szava szent" - ezt Te se hiszed...

Nem a történet a lényeg, hanem hogy az elsõ részben 3 kampány volt, amit immár szétdarabolva kapjuk meg.

Mint már leírtam a többség döntött és a többség szava szent.

mooo
<#mf2>
Witcher 2 nem idei, DarkSoulst azért én inkább nevezném Hack & Slashnek mint RPG-nek... A lényeg az, hogy aki összeállította a listát az így gondolta jónak.

Egyébként ismerve a szavazókat Darksouls-nak esélye se lett volna (én se szavaztam volna rá, mint írtam nálam KOAR kapta idén).

ME3 meg azért akár szeretjük, akár nem mindenképp szerepjáték, mivel a legalapvetõbb elem a döntések és következmények bizony benne vannak, még ha számszerûsítve is.

Legend of Grimrocknak se lett volna esélye és az is inkább valami öszvér stílus.

Jajj már! Ne legyél már szõke nõ szintû! Rakd össze az információkat.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az infót, máris regisztráltam a fiókomhoz. <#worship>

Fpocok
Menj a fenébe...

Parasite Eve 2, best game EVER!

mooo
29 rövidebb - hosszabb mission van a játékban(plusz akit érdekelnek azokkak sokszáz achi,meg multiplayer rengeteg mappal. Bárcsak minden hasonló játék így lenne feldarabolva <#hamm>
mooo
"de akkor is 3 részre feldarabolt játék." Történetileg igen,de játékidõ és játékélmény szempontjából teljes játék!
Azt meg hogy a történetet több részre darabolják nem egyszer nem kétszer láttuk már: Mass Effect , Crysis , vagy filmeknél Matrix , Gyûrûk Ura , stb...
zorrobomber
GOG-on ideiglenesen ingyenes a Duke3D. Nem véletlenül, a 2012 DRM-FREE HOLIDAY SALE-t reklámozzák vele. 1 db vételt engedélyezek magamnak 😄

IMYke2.0.0.0
S tenném hozzá, hogy a KoAR, Risen 2 "RPG-gébb", mint az ME3, ami inkább akció játék, de, ha nagyvonalú akarok lenni, akkor is maximum akció-RPG lehet.
S ha már a ME3 akció-RPG-ként felfér a listára, bizony sok más játék is, ami lazán felmosná vele a padlót.

zorrobomber
Hopp benéztem, Witcher 2 konzolokra jött idén 😊
Akkor Legend of Grimrock <#idiota>

zorrobomber
Olyan szempontból jogos Imy siráma, hogy ha ME3 rajta lehet a listán, akkor Dark Souls is simán odaférne, de Witcher 2 még inkább, és akkor már nagy eséllyel nem is ME3 nyerne...

Zomil
Jah, hogy itt volt szavazás? Azt hittem a szerkesztöség állitotta össze.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem utálat - csak tényközlés. Az égvilágon semmi bajom azzal, ha valaki 3x fizet egy játékért, mert nem az én pénztárcám bánja.

ZsZso
Nem ellened szólt, Imy (joggal) morcos emiatt a Blizzardra és csak eme útálatát próbálta újfent kifejezni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Még nekem kell érvelnem?
Egy nem-RPG nyeri az RPG szekciót, és még nekem kell érvelnem?

jó akkor most írtam volna hogy starcraft II 1 harmadát vettem meg? pff ez a neve az újnak meg a swarm ennyi.

Akkor azt mondom neked, hogy én sem arra szavaztam 😛

Asszem én a Koar-ra tettem a voksom.

Egyébként milyen vérbeli rpg-krõl beszélsz, mert én nem emlékszem igazából sokra. Szóval egy listát kérnék az érved alátámasztására.

IMYke2.0.0.0
Mass Effect 3: gyakorlatilag a fél világ rühelli - s mégis ez nyer... RPG-témában... Érted ezt?
Amikor vérbeli RPG-k is jelentek meg idén.

Engedd meg, hogy súgjak kicsit az ilyen listák miértjeirõl:

Ezen Goty listák mindig több ember szavazatából adódnak és a többség dönt alapon választódnak a gyõztesek. A furcsaságok ebbõl adódnak.

IMYke2.0.0.0
Nem értetted, látom 😊

Akkor vettél volna StarCraft II-õt, ha az egész lenne.
Te a StarCraft II harmadát vetted meg - vitathatatlan, hogy így is jó szórakozást tud nyújtani az arra fogékonyaknak (tessék érezni, hogy nem irónia!), de akkor is 3 részre feldarabolt játék.

most 2 vagy II édesmindegy nem?
De ingyenes az old republic csak éppenséggel annyira korlátozva van hogy hihetetlen 😞

IMYke2.0.0.0
Nem StarCraft II-õt vettél...

zorrobomber
What the F? Old Republic ingyenes!(?)

Ja most vannak olcsón játékok itt
Vettem egy old republicot meg egy starcraft 2-t 😄
advent gamestar

genndy
Jól rémlik: <#wink>
Steam sales - Walking Dead

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

robotnyk
köszi, akkor szinte biztos lesz karajcsont elõtt is 😊
zorrobomber
Ha jól rémlik 50%-ot kapott steam-en, és amazonon is, így utóbbi volt az eddigi talán legjobb ajánlat a $12.49-es árával.