Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Van proxy csak lusta vagyok ilyen noname játékokért megmozdulni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
http://iphider.pl

WEB PROXY 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
he?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Dettó. Én valahogy sose találok mûködõ proxy-t.
davidka003
http://polomania.hu/images/designs/tn3/15367601024f3a7b99efa07.jpg

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
A lengyel proxy miatt hanyagoltam nekem ez nem ér ennyi szarakodást. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
1. Regisztrálsz
http://forum.cdaction.pl/index.php?app=core&module=global§ion=register
(+1 - aktiválod az e-mailben kapott linken keresztül)
2. Bejelentkezel (Lengyel proxyval)
http://forum.cdaction.pl/index.php?app=core&module=global§ion=login
3. Elmész erre az oldalra (Lengyel proxyval)
http://www.cdaction.pl/seriale/GT_Legends
Sok sikert!

Totti5
Pontosabban merre? ez a nyelv nekem idegen és képek alapján sem tudom betájolni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Tudna segíteni nekem valaki js script-ek kapcsán?

ZsZso
GT Legends (Steames kulcs) ingyen: cdaction.pl -on keresztül szerezhetõ.

tutituti
szomorúan hallom hogy nem sikerül.Én is vártam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Hát ez inkább arrol ir, h ha ugyan elérik az összeget, de mégsem csinálják meg a dolgot.
De gondolom, ha nem jön össze a pénz, csak simán visszautalják.
Emiatt kérdem, mert ugyan £15-ot beleraktam, de sztem sajnos nem fog összejönni a pénz. Gondolom a legföbb ok, h Peter tul sokat igérgetett a játékaiban és hát nem igazán tudta betartani öket, ezért a bizalom is megszünt. Kár, pedig nagyon jo lett volna, ha csinál egy Populous utodot 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti

genndy
Én is úgy tudom hogy visszakapod.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tutituti
én úgy tudom igen.Mert különben csúnyán szarráperlik õket.

ZsZso
Ingyen Duke Nukem 3D a GoGon!

DarkSector
Na persze.

Zomil
Kickstarter-en, ha nem jön össze egy project akkor visszautalják nekem a pénzt ugye?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dj Tommy
Ez csak természetes, én is sok mindent tudtam már meg, ebben a fórum témában.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

kekeN7
Hú, köszi hogy szóltál! 😊

Totti5
Jó ég tudja... most költözök, vagyis már ott lennék, csak ugye nincs net... viszont a PS3 már ott van a lakásban bedobozolva, mert én úgy tudam, hogy ma már ott alszok és van netem, iptvm és HD csomagom, csak a thóm átvert.

MerlinW
Kétségek nélkül máig a Metal Gear Solid 2 nyitánya a legjobb😊 Ha a CGI is számít az SWTOR videói visznek mindent.

[merlinw.org]

Hát tudod. Ízlések és pofonok :-).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Nem hiszem. Direkt megnéztem az õ pakkját is most zavvin, csak angol hang+felirat van.

Szabi
gtr2 aktiválva <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
Hun sub van?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Köszi.
Alien Anthology Blu-ray átszámolva 4500 Ft. Aztaq<#wow1> És a LOTR Extended is csak ~15e! El fogok csábulni...

Dj Tommy
Ha volt már akkor bocs, egy Nagy lelkû gesztus, akinek meg van a GTR,GTR2, vagy a GT Legends dobozosan, az most tudja aktiválni a játékot steamen, én elõbb aktiváltam a GT Legends-et.
Infó itt.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Carlos
Fasza asztal! tetszik!

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Zavvi. Ahogy nézem máshonnan nem nagy érdemes ilyen kiadásokat venni.

Tinman
<Irigykedés protokoll inicializálása folyamatban...>

Gratula, de jó nagy!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
<#eljen> Gyönyörû!
Mondjuk nekem elég lenne az Alien része is, a Prometheussal nem tudok kibékülni <#shakehead>
Hogy sikerült 19-ért beszerezni?

Tinman
0.9€.

Rapid81
Nem akkora cécó, mint amilyennek látszik. Faszbúkon lájkolod, rányomsz, hogy redeem code, amivel kapsz egy Steam-es 90% kupon kódot a Death Rally-hoz, majd azt felhasználva megveszed 0.8€-ért.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Nagyon szép, irigy vagyok. <#eljen>
wantonly
Pedig nem egy nagy durranás, 2 perc alatt be lehet szerezni a -90%-os kupont.

Viszont kár, hogy csak egyszer lehet felhasználni. 😞
IMYke2.0.0.0
Ilyen cécó árán nekem nem kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kekeN7
Death Rally for a Dollar
Posted on December 10, 2012 |

The not-notorious but ever so ready race driver Butch might not be the one to cut out coupons to get the best deals, but this offer is too easy even for him. Just a few clicks and voilá: you’ve got Death Rally for a dollar (or at least 90% in any Steam supported currency). Dead simple, right?

Some detailed instructions just to be sure:

-Claim the offer at https://www.facebook.com/Deathrally/posts/476978029007299 (Facebook registration required).
-After claiming the offer you’ll get a redemption code, which is also sent to your email.
-Enter the redemption code to the Dollar app at https://www.facebook.com/Deathrally/app_245405195585499
-The app gives you a Steam product key, which can be activated by opening the Steam client and going to Games -> Activate a Product.
-Finally go to the Death Rally product page at http://store.steampowered.com/app/108700/ and you’ll be able to purchase the game with a 90% discount.

Be quick to claim your code before they run out! The offer ends December 31st 2012.

http://remedygames.com/death-rally-for-a-dollar/

A Remedy ismét jó arc...

Totti5
Akarod mondani 19!

3800/film... ez nálam az olcsó Blúréj kategória + az extrák + digitális verza is van hozzá kód formájában.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem tudom megvenni - mert én is tudnék örülni, az biztos.
Így, marad az Alien Quadrology - "csak" DVD minõségben 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Mondjuk 30k nem annyira rossz ár érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tutituti
na ez szép kis kollekció!
Gratula

Prince23
Pedig bizony, hogy ez jó kezdés 😊 Én is arra voksoltam.

Totti5
off

Lemez 1-2-3-4 Alien
Lemez 5-6 Alien extrák
Lemez 7 Prometheus
Lemez 8 Prometheus 3D
Lemez 9 Prometheus extrák

40 ezres Star Wars kollekciót keresztbe lenyeli minden téren. Az egy lehúzás, ez egy rajongói, gyüjtõi tartalmas és igényes kiadvány.

Mellesleg örülök mint majom a farkának😄😄😄

DarkSector
Nekem is van 1 ha kell valakinek szóljon, 2 volt és egyet meg már odaadtam egy embernek aki jelentkezett érte.

Rapid81
Ingyen játékra mindig akad vevõ. 😊 Már el is vitték. <#pias>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Létezik csak nehéz találni. 😄

Rapid81
Tudom, de hátha ezen univerzumon kívülrõl még kell valakinek. 😊

w77d
létezik olyan ember akinek az nincs már meg? szerintem már több olyan ember is van, akinek nincs gépe, de Metro kódja már van 😄 Mindenhez adják... Facebookozol kapsz, veszel egy humble csomagot kapsz, sétálsz az utcán és megerõszakolnak kapsz... egyszerûen ma ár nem tudod elkerülni a Metro 2033 kódokat 😄