Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
---
steamfika: na, az õ kliensük sem tökéletes 😞
- haver belép a gépemen az õ accával, erre látja az ÉN(!) általam telepített játékokat is a saját listájában, ha rámegy valamelyikre, a play gomb helyén egy PURCHASE gomb van. WTF?! miért vannak ezek ott egyáltalán, ha úgyse játszhat velük?!
- elveszett az egyesével kategorizált gyûjteményem összes labelje, csomo játék kikerült a favouritesbõl. mindez a legutóbbi frissítés után. megint egy káosz a játéklistám. WTF?!
rohatt valve 😞
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
In fact, now is the perfect time to return to the battlefield as our Open Beta is LIVE TODAY! Our team has worked around the clock to bring new mechs, maps, and modes to HAWKEN just in time for the holiday.
Head over to http://www.playhawken.com and check out all of our improvements.
We'll see you out there, pilot!
- Team HAWKEN
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A Walk in the Dark
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tehát ha valakinek kell írjon és dobom is!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
kétszer próbáltam kötõjellel,aztán mikor visszaolvastam itt kivettem és egybe semmi szóközzel elfogadta.
bár nekem semmi proxyt nem kellett csinálnom.(sose kell,valamit egyszer belõttem progival és azóta mindenhol átcsúszok😄 )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valaki bedobott a végén 10ezer dollárt!<#wow2>#wow2>
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX