Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Én is a 4-esre szavaztam, rendkívül egyedi, a szokásostól merõben eltérõ! Nagyon bejön!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Én meg pont a #4-esre szavaztam, és szerintem a 3-as a leggyengébb 😊 Random szakállas fickó puskával háttérben a csajjal, juhé. A 4-es a legkevésbé átlagos, már-már olyan mint egy old school könyborító.

Fpocok
Nagyon nagyon picit hasonlít erre. Szerintem baromi jó ez a kép is. Na meg a film is 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem az 5. jobb koncepció, de a 3. sem rossz. A többi viszont eléggé felejtõs.
IMYke2.0.0.0
Nekem is <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én a Design #3-ra sazavztam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Pff... a legszarabb vezet. Nekem a 3as jön be.

IMYke2.0.0.0

arty
csak mert szar a koncepció (common mappa), még nem hülyeség a fikám - 1-1 acc miért nem csak a saját játékait mutatja? mi köze az én játékaimnam az övéihez? megtévesztõ, átláthatatlan, zavaros így a több acc egy gépen történõ használata. szar.

Forza.

Fpocok
Elsõ fikád egy hülyeség: Nyilván azért, mert látja, hogy ott a játék filejai.

arty
(be is regeltem a dobozosom. bárcsak készítene folytatást a simbin, de sajnos gtr3 lesz elõbb 😞(( )

---

steamfika: na, az õ kliensük sem tökéletes 😞
- haver belép a gépemen az õ accával, erre látja az ÉN(!) általam telepített játékokat is a saját listájában, ha rámegy valamelyikre, a play gomb helyén egy PURCHASE gomb van. WTF?! miért vannak ezek ott egyáltalán, ha úgyse játszhat velük?!
- elveszett az egyesével kategorizált gyûjteményem összes labelje, csomo játék kikerült a favouritesbõl. mindez a legutóbbi frissítés után. megint egy káosz a játéklistám. WTF?!

rohatt valve 😞

Forza.

Tinman
+2-1!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen> Nagyon jónak tûnik!
Fpocok
Korábban is mondtam, most is mondom... ez az új YT egy nagy rakás szánalmas szarkupac... egyszerûen a lejátszási listákban nem látom, melyik videó, milyen hosszú (hosszúakat szoktam nézni). Valahogy nem lehet beállítani a régi designt?

ZsZso
Gémpléj itt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Jaja. nagyon jó kis játék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Ez az a nagy robotos?

Rapid81
HAWKEN enters Open Beta NOW. We've made a lot of changes over the course of our Closed Beta Events and now HAWKEN is better than ever!

In fact, now is the perfect time to return to the battlefield as our Open Beta is LIVE TODAY! Our team has worked around the clock to bring new mechs, maps, and modes to HAWKEN just in time for the holiday.

Head over to http://www.playhawken.com and check out all of our improvements.

We'll see you out there, pilot!

- Team HAWKEN

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
The Humble THQ Bundle is over, with 885,286 bundles sold for a total of $5,097,453.84.

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Bard's Tale ingyenes iOSre (kár, hogy nekem nincs)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
köszi az infót, köszi simbin!!

Forza.

arty
+1

Forza.

wantonly
Most, hogy mondod... 😊
ollie
Kutyát? Én inkább macskának gondolnám. 😊

wantonly
Grafikailag és hangulatra Limbo, játékmenetre Super Meat Boy? Nekem csak az nem tetszik, hogy nagyon szívatósnak tûnik. Elvileg lehet majd irányítani a kutyát és a kislányt is. Azért lehetne benne több egyediség is. 😊
ollie
Ennek semmi köze a Limbo játékmenetéhez, olyan, mint a Super Meat Boy.

Rapid81
Annak, aki szerette a Limbo-t.
A Walk in the Dark

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Remélem holnapra elmúlik neki. 😄
Totti5
Megvárom a karácsonyi akciót és megveszem 1-2 EURért😄 0 szopással.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
szerintem steamfail. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
Van egy azaz 1 darab felesleges kulcsom(két acc van beregisztrálva direkt emiatt).

Tehát ha valakinek kell írjon és dobom is!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Nekem ment igen.
kétszer próbáltam kötõjellel,aztán mikor visszaolvastam itt kivettem és egybe semmi szóközzel elfogadta.
bár nekem semmi proxyt nem kellett csinálnom.(sose kell,valamit egyszer belõttem progival és azóta mindenhol átcsúszok😄 )

wantonly
Nekem is, állítólag ki kell venni a kötõjeleket. Nálad mûködik az aktiválás?
tutituti
helyesbítek,kötõjel nélkül ment.nagybetûkkel.

tutituti
na most akkor megvan a kulcs a gt legendhez,de invalid key a steamen:/

wantonly
De most komolyan, ez mi akar lenni? 😄
Örülünk! <#eljen> THQ minden fillért megérdemel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Pedig hamarosan a prototipus is elkészül amin azért majd látni lehet, h milyen játék lesz. Nagyon bizok benne, h esetleg az beinditja az egészet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
<#eljen>
DarkSector
Tök hivatalosnak tünik az oldal a címe alapján szóval biztos a vásárlás is a végletekig hiteles lehet. 😄

grebber
THQ Bundle 5,01 millió dollár!

Valaki bedobott a végén 10ezer dollárt!<#wow2>

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Próbáltam, de most meg egyáltalán nem enged kulcsot aktiválni a steam. "Vásárlási hiba lépett fel". Ez egyre jobb lesz. 😊
SenorGrande
Kötõjeleket vedd ki belõle!

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

DarkSector
Ja csak saját értékrendemre gondoltam. 😄

wantonly
Nem ezzel a proxy-val, de nagy nehezen sikerült. A kulcs viszont érvénytelen. 4x7 karakter?
Dj Tommy
Amelyik játékban bent van a Ford GT40, vagy a Ford GT, az már csak jó játék lehet<#nyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Nekem úgyértve noname hogy nem érdekel, a minecraft meg wow is nagy játék, csak nekem noname, a kisujjam nem mozgatnám hogy beregeljek értük bárhová....😄

MerlinW
GT Legends noname? Okééé...😊 A piac legjobb autószimulátora volt évekig,

[merlinw.org]

wantonly
Köszi, megpróbálom. 😊