Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két lehetõséged van:
1. Hozzácsatolod a bankkártyád a PayPal-hoz (nekem kb. 3 nap múlva érkezett meg a levonás és kód).
2. Egyszerû átutalással töltöd fel a számlád a megadott bankszámlaszámra a közlemény rovatban feltüntetve a transfer ID-t.
A" transfer ID" a te egyedi azonosító számod.
pay pal-nál az oldalon van egy fül hogy top up, ott van egy bankszámlaszám arra kell utalni nem?
meg van ott vmi transfer id de azzal mit kell csinálni?
- Borderlands GOTY (steames)
- Batman AA GOTY (nem steames)
- Total War Empire (steames)
- Total War Napoleon (steames)
- Alpha Protocol (steames)
- Deus Ex: Human Revolution (steames)
- Civilization IV Complete (steames)
- Mafia 2 (steames)
- Fear 3 (steames)
- Duke Nukem Forever (steames)
Fentiekbõl 2 db 8 EURért vihetõ.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A második fiókomba nem tudok belépni, mert mindent leszinkronizált az elsõvel!
K.anyját!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SR3 nem a teljes DLC-s, csak a sima?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy dologban minden normális ember egyet tudott érteni még a hivatalos fórumon is: ha mindent a könyv szerint vitt volna vászonra, akkor a Berlin Alexanderplatz c. film hossz-rekordja is bajba került volna...
Arról nem is beszélve, hogy a versektõl, énekektõl sok, könyveket nem ismerõ, de a filmre betérõ emberke sikítva menekült volna a mozitermekbõl.

"Red Faction: Armageddon"
* színes szitálású, 1 DVD
* Instruction Booklet (színes borító, fekete-fehér beltartalom, angol, 17 oldal)
* kétnyelvû reklám lapocska
"Saint's Row: The Third"
* színes szitálású, 2 DVD
* Instruction Booklet (fekete-fehér kül-beltartalom, angol, kihajtható, 06 oldal)
Nekem idén elõbb van Karácsony! 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert akkor a coop miatt én is megveszem és nyomathatnánk!
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Forza.
😞
Forza.
A vip-hez meg: Én a forumot támogatom vele, hátha kapnánk értelmes fejlesztéseket, a szenny cikkek amik itt jelennek meg nem érnek egy fillért sem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Újságíró is fizetésért dolgozik, nem jószívûségbõl...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
én pont azt bírom Zó-ban, hogy felelõtlenül leírhatok sokszor valamit anélkül, hogy utánaolvasnék: Õ úgyis jön és kijavítja tárgyi tévedéseim 😄
egy lexikon a csávó 😄
NYALIOFF
(és ez nem azt jelenti, hogy minden kommentem felelõtlen és tárgyi tévedéseket tartalmaz 😄 )
---
Kezd tetszeni a Spec Ops: The Line... kellett kis idõ a crysis2 után úgy néz ki, mert ott a lövölde-mechanika NAGYON rendben volt és igen erõsen érezhetõ volt a "visszaesés"... úgy néz ki gyorsan felejtek - és ez most jó 😄
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ilyen szempontból nézve mondjuk lehetett volna szûkíteni a listát Ubisoft Montreal-ra, de akkor a többi fejlesztõt is pontosan nevén kellett volna nevezni.
Igazad van ez így ilyen formában egy hiba, de annyira azért nem nagy szerintem. De mindenképp hiba!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
jaigen. akkor nem írom le újra 😞
(de mégis!)
Forza.
_MINDENBÕL_ lehet viccet csinálni!!! És kell is! És az is kell, hogy minderre fogékonyak legynek az emberek. Sokszor sajnos nincs más... (lásd még politika)
Szerintem picit túl komolyan vettétek, hogy rajongásotok tárgyát kifigurázzák.
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A LOTR semmilyen aspektusából nem csináltak volna paródiát, ha legalább a könyveket elolvasták volna, vagy rendesen megnézték volna a filmeket.
Az nem kifogás a részükrõl, hogy néhány bolondokháza-szökevény kommentben "kikövetelte".
Legközelebb a '12 dühös embert' veszik elõ, mert valamelyik zsírtól tocsogó kezû amcsi iskolakerülõ bepötyögte a 250 legjobb film listájáról, az egyik Honest Trailer alá, kommentbe?!
Nem csak Sean Bean hal meg filmekben, de õ gyakrabban az átlagnál 😊 Ergo simán parodizálható.
Szerinted a LOTR mely aspektusaiból illett volna viccet csinálniuk?
Forza.
Forza.
Nem csak Sean Bean hal meg filmekben...
S nem, nem tartottam karikaturikus momentumnak.
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
arra felelj: szoktad-e látni Sean Bean-t meghalni a filmekben vagy sem? azaz volt-e karikatúrizálható (van ilyen szó? 😄 ) ebben a momentumban?
Forza.
De értek én a szép szóból: ahol nem veszik jó néven az építõ jellegû kritikát, ott én nem házalok az észrevételeimmel. Bár bevallom, a makacsságod ismeretében is meglepett, hogy ez ennyire kellemetlenül érintett téged. Bízom benne, hogy csak bal lábbal keltél fel, vagy a ME3-as-RPG-s téma húzott fel, mert amúgy nem értelek.
Nem értem, miért véded a védhetetlent.
semmiféle tiszteletlenség nincs egy _paródiában_ 😊
Forza.
aki nem elvakult LOTR fan, avagy el tudja képzelni, hogy egy nem-lotr-fan miket érezne problémának a trilógiával kapcsolatban, az simán viccesnek tartja szvsz ezt is. én imádom a filmtrilógiát, mégis abszolut jól ki vannak emelve a "véleményes" pontok. (nem számomra véleményes, én fenntartások nélkül meg tudom nézni a filmeket!!! de tudjuk, hogy itt is vannak, akiknek nem jött be...)
Forza.
Sean Bean (és a többi színész/nõ) lejáratása miatt meg még inkább rossz volt a klip.