Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Mit nem utaltak át?

Két lehetõséged van:
1. Hozzácsatolod a bankkártyád a PayPal-hoz (nekem kb. 3 nap múlva érkezett meg a levonás és kód).
2. Egyszerû átutalással töltöd fel a számlád a megadott bankszámlaszámra a közlemény rovatban feltüntetve a transfer ID-t.

A" transfer ID" a te egyedi azonosító számod.
na még mindig nem utalták át, vagy én basztam el? :S
pay pal-nál az oldalon van egy fül hogy top up, ott van egy bankszámlaszám arra kell utalni nem?
meg van ott vmi transfer id de azzal mit kell csinálni?

ZsZso
Új GetLoaded
- Borderlands GOTY (steames)
- Batman AA GOTY (nem steames)
- Total War Empire (steames)
- Total War Napoleon (steames)
- Alpha Protocol (steames)
- Deus Ex: Human Revolution (steames)
- Civilization IV Complete (steames)
- Mafia 2 (steames)
- Fear 3 (steames)
- Duke Nukem Forever (steames)
Fentiekbõl 2 db 8 EURért vihetõ.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Gondolom 😊 Azért a Red Factiont se hanyagold majd el! <#wink>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Sima verzió. De úgy örülök neki, hogy ne tudd meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A youtube elmehet a 3,14-csába!
A második fiókomba nem tudok belépni, mert mindent leszinkronizált az elsõvel!
K.anyját!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#eljen>
SR3 nem a teljes DLC-s, csak a sima?

Sir Quno Jedi
Anyám már sok évtizeddel ezelõtt is LOTR rajongó volt (nagy fentezi lávör), mégsem lehet kirugdosni sem a székbõl ha a film megy a TV-ben, vagy akárhol. Ez tökéletesen bizonyítja, hogy nem is lett az olyan rossz. Nyilván nem ugyanaz, mint a könyv, de az epikusságából azért sikerült átcsempészni egy jóóókora korsónyit. 10/10/10-ességéhez nem férhet kétség senem. Egy kiváló kiegészítõ, avagy alternatív nézõpont a könyvek mellé.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Annak idején már külföldi fórumokban is kapta a téma a hideget-meleget.
Egy dologban minden normális ember egyet tudott érteni még a hivatalos fórumon is: ha mindent a könyv szerint vitt volna vászonra, akkor a Berlin Alexanderplatz c. film hossz-rekordja is bajba került volna...
Arról nem is beszélve, hogy a versektõl, énekektõl sok, könyveket nem ismerõ, de a filmre betérõ emberke sikítva menekült volna a mozitermekbõl.

ollie
Ennek ellenére szeretem a Jackson féle LotR-t is, de nem tetszenek az eltérések a könyvhöz képest.

ollie
Nem tudom mi bajod, nem vagyok troll. Az gyalázat, hogy Jackson meg merte változtatni a regény történetét több ponton.

IMYke2.0.0.0
A kép lemaradt:

IMYke2.0.0.0
Ajándékba kaptam õket.

"Red Faction: Armageddon"
* színes szitálású, 1 DVD
* Instruction Booklet (színes borító, fekete-fehér beltartalom, angol, 17 oldal)
* kétnyelvû reklám lapocska

"Saint's Row: The Third"
* színes szitálású, 2 DVD
* Instruction Booklet (fekete-fehér kül-beltartalom, angol, kihajtható, 06 oldal)

Nekem idén elõbb van Karácsony! 😊

genndy
Nem gondolom, hogy a PH! egyik moderátora azonos lenne gosuval... vagy csak vicceltél, de ez számomra nem egyértelmû.

Sir Quno Jedi
Hát én nem tom megvenni, az alább felvázotl gg-s probléma miatt, de ha valaki megveszi nekem, annak ki tudom fizetni és akkor tolhatjuk akár coop-ban is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Call of Juraz The Cartelt megveszi még valaki most ezért a kb 700ft-ért?
Mert akkor a coop miatt én is megveszem és nyomathatnánk!

Next PC upgrade: 2022

arty
(de lehet csak az a baj, hogy LOTR film is és az Ender's Game könyv is a kedvenceim... 😊 )

Forza.

arty
(tényleg nemtom eldönteni.. most vagy belenyultam és pont azokat olvasom tõled, ahol fikkantasz avagy ... nemtoudom 😄 )

Forza.

arty
gosumofo? te vagy? vagy egy másik büdös troll?
😞

Forza.

Zomil
Szerintem vicces volt ez a Honest trailer 😄

A vip-hez meg: Én a forumot támogatom vele, hátha kapnánk értelmes fejlesztéseket, a szenny cikkek amik itt jelennek meg nem érnek egy fillért sem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
Ha már itt tartunk, Peter Jackson megérdemli, hogy egy rakás bantu néger szexuálja fenéken a filmekben elkövetett baromságaiért.

Rapid81
Mióta végzi a postás ingyen a munkáját? Nálatok önszorgalmi postások vannak? Te azért fizetsz a postásnak, hogy elvégzi azt a munkát, amiért a fizetését kapja? Mondjuk te pénzed...

Újságíró is fizetésért dolgozik, nem jószívûségbõl...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Ezzel nem szabad viccõni, mer ha lány lennél bevágnánk egy eredeti játékos totyigos partiba és kapnál rendesen eredetit is meg biztos befurakodna pár warezos sunnyogó is! 😄 Életed végéig sosem panaszkodnál többet hogy egyedül érzed magadat, inkább hátra-hátra pillantgatnál mindenhol idegesen... <#wilting><#mf1>

arty
NYALI

én pont azt bírom Zó-ban, hogy felelõtlenül leírhatok sokszor valamit anélkül, hogy utánaolvasnék: Õ úgyis jön és kijavítja tárgyi tévedéseim 😄
egy lexikon a csávó 😄

NYALIOFF

(és ez nem azt jelenti, hogy minden kommentem felelõtlen és tárgyi tévedéseket tartalmaz 😄 )

---

Kezd tetszeni a Spec Ops: The Line... kellett kis idõ a crysis2 után úgy néz ki, mert ott a lövölde-mechanika NAGYON rendben volt és igen erõsen érezhetõ volt a "visszaesés"... úgy néz ki gyorsan felejtek - és ez most jó 😄

Forza.

Megkövetlek. Félreértettem, amit írtál így ezúton elnézést kérek a kirohanásért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Közben leesett, hogy mire gondoltál, de szerintem még így is belefér az Ubisoft fejlesztõ részlege (Montreal és a többi, ami létezik) az idei legjobb kategóriába és bõven meg is nyeri. Mondom ezt úgy, hogy Future Soldier-t nem próbáltam, de a 2 másik AAA címe az AC és FC idén mindenképp kiemeli.

Ilyen szempontból nézve mondjuk lehetett volna szûkíteni a listát Ubisoft Montreal-ra, de akkor a többi fejlesztõt is pontosan nevén kellett volna nevezni.

Igazad van ez így ilyen formában egy hiba, de annyira azért nem nagy szerintem. De mindenképp hiba!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
mondtam már, hogy az Origin egy hulladék, az EA-nál pedig szinte mindenki inkompetens idióta?

jaigen. akkor nem írom le újra 😞

(de mégis!)

Forza.

arty
próbáld már meg mégis!

_MINDENBÕL_ lehet viccet csinálni!!! És kell is! És az is kell, hogy minderre fogékonyak legynek az emberek. Sokszor sajnos nincs más... (lásd még politika)

Szerintem picit túl komolyan vettétek, hogy rajongásotok tárgyát kifigurázzák.

Forza.

Fpocok
Azért elmondhatnád, mi ebben a nagyon sértõ? Szerintem tök vicces volt és szinte minden igaz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Lebuktam, 38 évig sikerült a világ elõtt tagadni, de már bevallhatom: lány vagyok 😊

IMYke2.0.0.0
"Mi ezzel a gond?" - nemá' hogy ezt is meg kelljen magyarázni...

A LOTR semmilyen aspektusából nem csináltak volna paródiát, ha legalább a könyveket elolvasták volna, vagy rendesen megnézték volna a filmeket.
Az nem kifogás a részükrõl, hogy néhány bolondokháza-szökevény kommentben "kikövetelte".

Legközelebb a '12 dühös embert' veszik elõ, mert valamelyik zsírtól tocsogó kezû amcsi iskolakerülõ bepötyögte a 250 legjobb film listájáról, az egyik Honest Trailer alá, kommentbe?!

Sir Quno Jedi
szerintem most úgy viselkedel, mint egy lány! :d

Sir Quno Jedi
Nemtom, uk-s font-os dolgokat én ott nem tudok sosenem kifizetni, csak euro-sakat, nekem az én nem kártyahátteres paypalommal nem megy sosem. Sõt, ha be vagy regelve, akkor eleve euros cuccokat mutat csak.

arty
Nem azon viccelõdtek, hogy rákos daganat nõtt a fejében, hanem hogy "szétdrogozta az agyát és egyre rondább". Mi ezzel a gond? Lohan magának választotta ezt az életvitelt, miért gond, hogy a hülyeségén viccelõdik valaki?

Nem csak Sean Bean hal meg filmekben, de õ gyakrabban az átlagnál 😊 Ergo simán parodizálható.

Szerinted a LOTR mely aspektusaiból illett volna viccet csinálniuk?

Forza.

ollie
Jé, te erre is jársz? 😄

arty
köszi, meg is vettem !!! elõzõ két COJ tetszett, bár csökkenõ mértékben... remélem annyira ez se rossz (néztem pár gameplayt, elég közepes, de ennyiért, pláne steamre...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Azon viccelõdni, ahogy egy másik ember leépül... értem, eléggé intellektuális.
Nem csak Sean Bean hal meg filmekben...
S nem, nem tartottam karikaturikus momentumnak.

BigBlue
Jah és Steamwork

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

arty
lindsay logen egy drogos, akinek arcán gyönyörûen követhetõ ahogy az évek alatt épül lefelé, lesz egyre "kiéltebb" ... abszolut jó a párhuzam 😊

arra felelj: szoktad-e látni Sean Bean-t meghalni a filmekben vagy sem? azaz volt-e karikatúrizálható (van ilyen szó? 😄 ) ebben a momentumban?

Forza.

Sir Quno Jedi
Nagydarab férfi vagy, de fájdalom, meghalsz a 43-ik oldalon... (Baromúr tragédiája 13. zsoltár)

IMYke2.0.0.0
Én nem tudtam nevetni - így, nem is voltak poénok benne.

Na jó (illetve nem, mert nagyobb pontosságot és tényszerûséget várok el az általam olvasott médiumoktól), de részben a Future Soldierrel indokolni a díjat, amit másik csapat fejlesztett? Nem tragédia, de egyértelmû a tévedés, a kevésbé tájékozottakat pedig simán félrevezeti.

De értek én a szép szóból: ahol nem veszik jó néven az építõ jellegû kritikát, ott én nem házalok az észrevételeimmel. Bár bevallom, a makacsságod ismeretében is meglepett, hogy ez ennyire kellemetlenül érintett téged. Bízom benne, hogy csak bal lábbal keltél fel, vagy a ME3-as-RPG-s téma húzott fel, mert amúgy nem értelek.
HappyHunter
<#eljen>

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Értem... Tehát, amikor Lindsay Lohen-t Gollamhoz hasonlítja, abban semmi tiszteletlenség sincs, vagy hogy Sean szerepkörét leskálázza az 'ezt már láttuk korábban is', stb...
Nem értem, miért véded a védhetetlent.

ollie
Szerintem rohadt jó poénok vannak benne. 😄

arty
talán nem hal meg Sean Bean rengeteg filmben? õ pontosan az a karakter, akit felismersz, ezért esetleg fontosabb szereplõnek gondolsz, aztán ... kinyírják, mintegy fordulatként/dramatizálásként 😊

semmiféle tiszteletlenség nincs egy _paródiában_ 😊

Forza.

arty
vacak vagy sem, minden filmnek vannak hibái 😊

aki nem elvakult LOTR fan, avagy el tudja képzelni, hogy egy nem-lotr-fan miket érezne problémának a trilógiával kapcsolatban, az simán viccesnek tartja szvsz ezt is. én imádom a filmtrilógiát, mégis abszolut jól ki vannak emelve a "véleményes" pontok. (nem számomra véleményes, én fenntartások nélkül meg tudom nézni a filmeket!!! de tudjuk, hogy itt is vannak, akiknek nem jött be...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nemá'...
Sean Bean (és a többi színész/nõ) lejáratása miatt meg még inkább rossz volt a klip.

IMYke2.0.0.0
Nos, ez némiképp megnyugtat. Nem mintha megtehettem volna, hogy veszek egy G27-est gyorsan, ha fordítva igaz a dolog... 😊)))