Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
ZsZso
Syndicate 5 USD, Walking Dead 12.5 USD

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
(de persze NEM minden játékon van ilyen opcio... sõt, mostmár a The Saboteur-om borítója helyén is egy fekete, origin kép van. ez igen, hajrá EA, csak így tovább... 😞(((((((( )

Forza.

arty
(originben is van check+repair, konkrétan még egyszerûbb is mint steamen: jobbklikk a játékon, repair install... kész. kösz EA, ez most jól jött 😄 )

Forza.

Rapid81
Kalandjátékból a Runaway sorozatot és a Secret Files sorozatot ajánlom nagyon. legjobbak!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
AMAZON: The Most Serious Bundle Ever (DRM: Steam)

1. Serious Sam 2
2. Serious Sam 3 Jewel of the Nile
3. Serious Sam 3: BFE
4. Serious Sam Double D
5. Serious Sam HD: The First Encounter
6. Serious Sam HD: The Second Encounter - Legend of the Beast DLC Pack
7. Serious Sam HD: The Second Encounter
8. Serious Sam: The Random Encounter

List Price: $112.91
You Save: $102.92 (91%)
Price: $9.99
Jaja. Ebben Bent Svenson és Fay mittudoménki a fõszereplõ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na most ugye viccelel! Lehet még rákapok erre a kaland témára.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyomorban elviszek egy pár decit ha nagyon nem tudod megoldani...XD

Steamen az.

ZsZso
Hatalmas játék! Iszonyatosan tetszett (annyira azért nem új).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Meg a Runaway sorozatban két állandó fõszereplõ van, Gina és Brian. Ebben egyikük sincs jelen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A Runaway sorozatot a Pendulo Studios jegyzi, a New Begining-et meg a Daedalic Entertainment. Nem sok közük van egymáshoz.

MerlinW
Ami egy sorozat (Runaway) 5. része😊

[merlinw.org]

arty
ma bekapcsoltam a gépet, chkdsk indult és talált csilliónyi crosslinkelt fájlt 😞 talán w95 és fat filerendszer alatt láttam ilyet utoljára...

steammel próbából ellenõriztettem pár játék integrityt, mindben voltak hibás fájlok, ellenõrizhetek mindent végig... de a steam még okés, hiszen ez "kényelmes" mód az ellenõrzésre/újra letöltésre - mit csináljak a dvdrõl feltettekkel, az originesekkel?! 😞

windóóóóóóz teeee!!! 😞

Forza.

Tinman
Frankónak tûnik... persze benne van a "Soul" szó, így szar nem lehet :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
+ Zen Pinball 2, New Little King’s Story, Persona 4: The Golden, Sly Cooper: Thieves in Time, Orgarhythm ( na ez rettentõ érdekes program lesz annak a mukisnak az irányításával aki benne volt a Shenmue és Rez-ban is. E3on ez kapta a legkreatívabb díjat ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Van és lesz még rá pár cím amirõl most tudom hogy kell. Elsõsorban ez Soul Sacrifice

kifli
linklve sem jeleníti meg, csak ha biggyesztesz egy kérdõjelet a végére.
Tinman
Pont ez a bajom nekem is... az a 3 cím, eléggé kihagyhatatlan, de nem fér bele a keretbe az biztos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Pár játék miatt én tuti nem vennék konzolt.
Egyelõre elég szegényes a játékkínálat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81

Tinman
Gratulálok és irigykedek is!

AC + UC + GR... basszus, emiatt a 3 játék miatt vennék én is. Remélem majd, ha meguntad össze tudunk valamit hozni, amivel te is jól jársz. :-)

arty
😄D

Forza.

arty
Azt gondolod, a LOTR filmváltozata olyan gyalázatos? Mihez képest?
Készült valaha hasonló minõségû adaptáció ennyire grandiózus könyvbõl?
Melyik rendezõ büszkélkedhet még 12 órás feldolgozással?

Szvsz jóval töbet hozott ki belõle, mint azt valaha is álmodni mertem volna... az egyetlen ember akire pl az Alapytvány sorozatot rá lehetne bízni anélkül, hogy komolyan aggódni kellene a minõség felõle.

Mondanám, hogy majd nézd meg milyen gagyi lesz az Ender's game-bõl, de neked a könyv se tetszett, ugye 😉

Forza.

Rapid81
Pont ma néztem az új trailer-t. Elég hangulatos.

Rapid81
Most jövök a pálinkafõzdébõl. <#idiota>
17 liter színtiszta birsalmapálesz. <#pias> Tudnám mibe öntöm szét, mert ennyi üvegem nincs. 😄

:-) Egy új produktum: A New Begining - Final Cut

Totti5
Természetesen.

Seth
A címét nehogy leírd,hadd legyen egyel több hozzászólás 😄

PSN ID.: Beegabor

tutituti
erõsen gondolkodok egy vitá-n.írsz róla majd véleményt?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

*az elsõ végigjátszott kalandjátékom

Lepergett az imént az elsõ végigjátszott kalandjáték kreditse. Olyan kérdéseket boncolgatott, hogy még most is a hatása alatt vagyok és megmondom õszintén el is gondolkodtatott.

Totti5
off

Na már csak zavviról várok egy nagyon nagyon nagyon de naqgyon fontosat, de már 4 napja késik😞(((( remélem nem lopták el.

Idén többet nem veszek semmit😄 ( max Steam aprópénzért )

IMYke2.0.0.0
Na, ebben jó lenne részt venni: Capcom plans to localize games into 13-15 languages next year

"Ichii says that to successfully break into these regions, "localization is a must", which is why as of next year Capcom will begin doing voiceovers for their games in the languages of five to seven countries. At the moment, voiceovers are only done in English. Capcom also plans to have in-game text translated into 13-15 languages."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Metro: Last Light Limited Edition pre-order comes with 'Ranger Mode', modified Russian rifle and Homefront

THQ is now taking pre-orders for the limited edition of Metro: Last Light, and is throwing in a number of pre-order bonuses.

Those who pre-order the game will receive a retail copy, 'Ranger Mode' (a feature from Metro 2033), 'Ranger load-out', which contains bonus military-grade bullets to spend on weapon upgrades and equipment and an AKS-74U modified Russian rifle to be used in-game."

A Homefront csak PS3-asoknak jár, 2012.12.18 utáni megrendelés esetén.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Rapid81

lehet csak kurva keveset tudok angolul meg minden de mindegy akkor.

Rapid81
Ha nem tudják azonosítani, akkor szerintem visszaküldik a zsét, bár azért elég egyértelmûen le van írva a PP oldalán, hogy miket kell az utalásnál megadni.

persze csak így is kevés van 😞
mindez azért mert a rohadt origin nem fogadja el ezt a kártyát se, bw pontokat akartam venni de most minek rendelgessek a cdgalaxisból 5000-ért mert a kiszállítást is ki kell fizetni, meg csak az omega dlc kellene az meg 2000ft maximum mert 1200 pont.

davidka003
Boxon nyomtam. Amúgy sem vinném végig mégegyszer a fos boss-ok miatt.
--------------------

A múltkor linkelt vaterás srác aki másolt lemezt árul 1000 Ft-ért:
Írtam neki:

"Az itt a probléma, hogy fel sem fogod, hogy olyan dolgot árulsz ami büntetendõ. A törvény szerint a letöltés is lopás. Pikk-pakk elkéri az adatokat a rendõrség a vaterától."

"Akkor a Felon ahová 20 napra fizetek be hogy letölthessek,mellesleg nem torrent,az egyik olyan oldal ami még LEGÁLISAN mûködik,miután adót fizet!!!!!,na akkor fizetem azt amit lopok?egyébként fölfogom De kérlek tisztelettel nézz már jobb idõtöltés után mint a nyomozgatás és más emberek ZAKLATÁSA!!!"

<#wilting>biztos megéri kockáztatni 1-2 ezer Ft-ok miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mooo
Nem emlékszem,hogy írtátok-e már,de akinek megvan az Androidos Humble Bundle, az kapott a Waking Marshoz steam key-t!

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, *.bik fájlokban tárolja a videókat a játék, így Te is megtudod nézni, ha feltelepíted a legújabb Media Player Classic HC-t, vagy a RAD Tools-t.

Bad Endignet amúgy a játékban nem nehéz elérni 😊

davidka003
Azért ne vedd annyira a szívedre. Nem 10 ezrekrõl van szó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hát ez k*rva jó most akkor elúszott a lé?aZ... ... ba bele pofázok mindenikek hogy segíthetne baszik rá...-at.

davidka003
Binary Domain bad ending videót csak én nem találok youtube-on?
Most végeztem a játékkal de érdekelne a bad ending is.

wantonly
Az elég nagy gond, mivel ez alapján azonosítanak, tehát ha nem adtad meg nem is fog megérkezni soha.
hát transfer id-t nem adtam meg az lehet a gond?
netbankon keresztül utaltam levonták az átutalás összegét is meg a kártyáról azt a 400ft-ot is.Mikor utaltam így netbankon megadtam a számlaszámot ami a top up fülbe van ahol a transfer id is. És kész a transfer id-t nem adtam meg csak az összeget meg számlaszámot..stb
lehet az a gond? de már volt egy 2-3 napja ez a 3. asszem.