Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Forza.
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
1. Serious Sam 2
2. Serious Sam 3 Jewel of the Nile
3. Serious Sam 3: BFE
4. Serious Sam Double D
5. Serious Sam HD: The First Encounter
6. Serious Sam HD: The Second Encounter - Legend of the Beast DLC Pack
7. Serious Sam HD: The Second Encounter
8. Serious Sam: The Random Encounter
List Price:
You Save: $102.92 (91%)
Price: $9.99
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ma bekapcsoltam a gépet, chkdsk indult és talált csilliónyi crosslinkelt fájlt 😞 talán w95 és fat filerendszer alatt láttam ilyet utoljára...
steammel próbából ellenõriztettem pár játék integrityt, mindben voltak hibás fájlok, ellenõrizhetek mindent végig... de a steam még okés, hiszen ez "kényelmes" mód az ellenõrzésre/újra letöltésre - mit csináljak a dvdrõl feltettekkel, az originesekkel?! 😞
windóóóóóóz teeee!!! 😞
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyelõre elég szegényes a játékkínálat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AC + UC + GR... basszus, emiatt a 3 játék miatt vennék én is. Remélem majd, ha meguntad össze tudunk valamit hozni, amivel te is jól jársz. :-)
Készült valaha hasonló minõségû adaptáció ennyire grandiózus könyvbõl?
Melyik rendezõ büszkélkedhet még 12 órás feldolgozással?
Szvsz jóval töbet hozott ki belõle, mint azt valaha is álmodni mertem volna... az egyetlen ember akire pl az Alapytvány sorozatot rá lehetne bízni anélkül, hogy komolyan aggódni kellene a minõség felõle.
Mondanám, hogy majd nézd meg milyen gagyi lesz az Ender's game-bõl, de neked a könyv se tetszett, ugye 😉
Forza.
17 liter színtiszta birsalmapálesz. <#pias>#pias> Tudnám mibe öntöm szét, mert ennyi üvegem nincs. 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Na már csak zavviról várok egy nagyon nagyon nagyon de naqgyon fontosat, de már 4 napja késik😞(((( remélem nem lopták el.
Idén többet nem veszek semmit😄 ( max Steam aprópénzért )
"Ichii says that to successfully break into these regions, "localization is a must", which is why as of next year Capcom will begin doing voiceovers for their games in the languages of five to seven countries. At the moment, voiceovers are only done in English. Capcom also plans to have in-game text translated into 13-15 languages."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
THQ is now taking pre-orders for the limited edition of Metro: Last Light, and is throwing in a number of pre-order bonuses.
Those who pre-order the game will receive a retail copy, 'Ranger Mode' (a feature from Metro 2033), 'Ranger load-out', which contains bonus military-grade bullets to spend on weapon upgrades and equipment and an AKS-74U modified Russian rifle to be used in-game."
A Homefront csak PS3-asoknak jár, 2012.12.18 utáni megrendelés esetén.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mindez azért mert a rohadt origin nem fogadja el ezt a kártyát se, bw pontokat akartam venni de most minek rendelgessek a cdgalaxisból 5000-ért mert a kiszállítást is ki kell fizetni, meg csak az omega dlc kellene az meg 2000ft maximum mert 1200 pont.
--------------------
A múltkor linkelt vaterás srác aki másolt lemezt árul 1000 Ft-ért:
Írtam neki:
"Az itt a probléma, hogy fel sem fogod, hogy olyan dolgot árulsz ami büntetendõ. A törvény szerint a letöltés is lopás. Pikk-pakk elkéri az adatokat a rendõrség a vaterától."
"Akkor a Felon ahová 20 napra fizetek be hogy letölthessek,mellesleg nem torrent,az egyik olyan oldal ami még LEGÁLISAN mûködik,miután adót fizet!!!!!,na akkor fizetem azt amit lopok?egyébként fölfogom De kérlek tisztelettel nézz már jobb idõtöltés után mint a nyomozgatás és más emberek ZAKLATÁSA!!!"
<#wilting>#wilting>biztos megéri kockáztatni 1-2 ezer Ft-ok miatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bad Endignet amúgy a játékban nem nehéz elérni 😊
Most végeztem a játékkal de érdekelne a bad ending is.
netbankon keresztül utaltam levonták az átutalás összegét is meg a kártyáról azt a 400ft-ot is.Mikor utaltam így netbankon megadtam a számlaszámot ami a top up fülbe van ahol a transfer id is. És kész a transfer id-t nem adtam meg csak az összeget meg számlaszámot..stb
lehet az a gond? de már volt egy 2-3 napja ez a 3. asszem.