Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz viszont pont emiatt van agyonhájpolva. Boldog-boldogtalan szalad kifelé, és nehéz munkát találni. Ha egy kicsit északabbra tekint az ember, sokkal jobb lehetõségeket is lehet találni. De ez persze egyéni meglátás 😊
Tinman
Szokás szerint megint elkeveredtél :-(

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyáron volt olyan, hogy min. 9 órát melóztam/nap a fizetésem, meg 3 hónapot késett.
A kollégám emiatt (is) dobbantott. Tízezrek járnak ugyan ebbe a cipõbe, dolgoznak, de nem fizetnek nekik. Jó reggelt!
Az, hogy az itt maradóknak szar lesz, az legkevésbé sem az én hibám. Mind az EU, mind pedig a NATO tagságra NEM-el szavaztam, a jelenlegi kormányra sem voksoltam még soha, de a másikra sem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ez már politika, ne idegesítsük magunkat ezzel pls.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Szerintem: angol nyelv, EU, hatalmas város = sok lehetõség

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Én meg azt nem, hogy miért kell kimenni? Hogy akik maradnak, még jobban szopjanak miattatok?! Itt is meg lehet élni, csak nem sírni kell, hanem dolgozni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Azért jó IT-snek lenni, mert az majdnem mindenhol ugyan az, maximum a felkészültségi szint alacsonyabb egyes országokban. Így szerintem könnyebb a mobilitás kérdése. Amúgy ezt én sem értettem soha, hogy miért pont London?
IMYke2.0.0.0
Az még jobb is 😊
Én építészmérnök akartam lenni, 9 éves korom óta, csak az egészségügyin buktam.
Tök érdekes, a földmérõi szakközépiskolába simán bejutottam - pedig ott is kellett talpalni rendesen 😞 Azután katonai térképész akartam lenni , de fehérvári felvételin meg én voltam hülye.
Aztán, kis kerülõvel, egyetem, szocpol-politológia.
Közben barátkoztam meg a PC-vel, de akkor már késõ volt - pedig, mekkora királyság lenne IT-snek lenni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Hugom is mar evek ota kint el angliaba, elso ev utan mikor haza jottek kicsit. Mit vettek? egy volvo-t S40, ilyen jo sportos bor uleses full extras. Mentem vele parszor en is, rohadt jo kis autok a volvo-k. Es azota repcsi helyet volvoval jarnak haza, igy mikor mennek tudnak sok mas dolgot is vinni ki. Magyaros kajak, kolbasz sonka, turo, dio. Mert ezek kint nicnsenek vagy nehezen beszerezhetoek, mikor jonnek akkor a hutoben 1 kilo turo rudi varja oket mindig. 😊
Bar ok csak alkalmi kirandulasokra, hetvegi bevasarlasokra hasznaljak. Meloba buszal jarnak kenyelmesen ott vannak 15 perc alatt.
Szal ha mesz ki jo ha van egy ilyen auto, kelleni fog. A nelkul necces lesz midnen, es a baloldali vezetes is megszokhato.
genndy
Nem igaz, én pl. gépészmérnök vagyok. 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
Lehet igazad van. Sokkal jobban húzna a szívem egy 100k népesség alatti városkába, ahol egy kb. 10 fõs cégnél dolgozhatnék. Gyakorlatban szerintem 1 lépésben nem megoldható, de álmodozni lehet 😊.

Carlos
Amúgy london szopó. Ott te lennél a fasz rossz végén a sok indiai között.
Amúgy mi még mindig keresünk IT-s embereket.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Baaaasszus, itt mindenki IT-s, vagy programozó 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Nekem is pont ez a terv, kivéve hogy Budapestért nem költöznék. Akkor már inkább egybõl kifele. Szopóság az, hogy Londonba nem szivesen mennék, mert herótom van a tömegtõl, de egy városszéli kis cégnél örömmel elprogramozgatnék - igen, a multinál való elhelyezkedés se vágyálmom

IMYke2.0.0.0
Logikus. Racionális. Szavam sem lehet 😊

wantonly
Pay What You Want For Blueberry Garden
Tinman
Nálunk a párom is elõre tervezõs és én is.
Eddig spóroltunk ahol csak tudtunk, a késõ fizukig is mindig valahogy úgy próbáltuk kihúzni, hogy ne kelljen a tartalékhoz nyúlni, no meg õ hozott ebbe az egész kapcsolatba egy említésre méltóbb összeget, és szinte kizárólag az én fizumból ment minden, az õ pénzéhez nem lett hozzányúlva.

Szóval 3 verziónk van évek óta:

a, Marad minden így, reméljük a cég ahol melózom nem roppan össze OV igája alatt és akkor szolidan, nem túl nagy terveket dédelgetve, szülõi házba éldegélünk. Autó kell, mert a 400k-t futott öregedõ autónkkal már nem merünk nagy távokat bevállalni. Nincs semmi baja, de nem bízunk benne.

b, Melóhelyemnek annyi, õ az övén amúgy is nagyon keveset keres, megyünk Pöstre felfelé. Nem akarjuk, k. nem, ki nem állhatjuk a fõvárost, de a szükség nagy úr. De ha innen elmegyünk, azt mivel tesszük? Ott mivel közlekedünk? Nem lehet minden busszal megoldani, meg vonattal, a régi verdát meg itt hagyjuk szüleimnek nekik bõven elég bevásárló körutakra. Szóval kell egy másik autó. Van sokkal olcsóbban is megbízhatatlanabb, meg van ez a baromi jó vétel, iszonyat minõségi darab. Fent a fõvárosba az õ fizetése és az enyém is több lenne, így 1.5 év alatt vissza tudjuk spórolni az autóba fektetett pénzt.

c, Nem találunk nekem, mint fõ keresõnek normális állást idehaza. Irány külföld. De ha egyszer kimegyünk, eleinte azért néha haza is jönnénk, fõleg téli szezonba. Kell autó. A jelenlegibe nem bízunk annyira, hogy 2x1500km-es utakat bevállaljunk vele, meg szüleimet sem hagynánk verda nélkül. Gagyi, rém olcsó, megbízhatatlant nem akarunk, aminek az alkatrész költsége alacsony lenne, de lehet mindig a szervizbe állna.

Konklúzió: Mindenképpen kell egy autó, de megbízható. Még nem is hirdették a jómódú tulajok, amikor rákérdeztem pár hónapja... akkor mondták, hogy amúgy is valami újabbat, komolyabbat akarnak és felmerült a megegyezés kérdése. 2.5-rõl indultunk, most 2-nél tartunk és olyan állapotban van az autó mintha csak valami szalon próba verda lenne :-)
A kerekek + felnik is baromi márkásak és újak csak az a szett ér fél milkát!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tutituti
lehet szerezni indie játékot.
http://www.advent-of-indies.com/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Nos, nem akartam részletezni a dolgot - ezért írtam chartert. Nyilván, Tinmanék akár bérelhetnek is egy Boeing 747-est, mert miért ne... 😊
Viccet félretéve, ha komolyan ki akarnak költözni a szigetre, akkor felülnek egy repülõre, csomagokkal, emlékekkel együtt és ott vesznek autót.
Az itthon megvásárolt autóval odautazás és annak ott használata (levizsgáztatása, módosítása) többe kerül.
Szerintem.

Botond
Hát ha vki egy váltás tiszta alsónemûvel dobbant, akkor jó a charter is, ha több a motyó akkor annyira nem. 😄
IMYke2.0.0.0
Bizony-bizony 😊

ZsZso
És az legalább jobbkormányos lesz - ami ott nem hátrány. 😉

ZsZso
Én repülõvel tenném, de még gyûjtök rá ... talán egy ilyet vennék (használtan biztos olcsóbb) 😊

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem, tényleg:

* Olcsó charter gép
* Földet érést követõen elbuszozás egy használt autó piacra, és nevetséges áron lehet kani über jó angliai járgányt.

Carlos
ismerõs.
Vasban elszállt a vezérmûtengely... örömbódottá volt...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Gyalog?

Sir Quno Jedi
te bazmeg, nem angliába akartatok költözni?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Nos, igen - évek óta használom. Jelenleg AdBlock Plus-t.

artschi
gondolom adblock-oltok, azért nem látszik 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
At CD Projekt Red, the development devil is in a game's many details

"Quest Design Work Is A Constant Striving For Perfection, And, Being Gamers Ourselves, We Genuinely Believe That Details Do Matter For The Player's Overall Experience."

IMYke2.0.0.0
Ó!

Nexon developing game based on Ghost in the Shell cyborg cop series[/b]

Korean free-to-play online games developer Nexon will develop and publish a game based on Kodansha Ltd's series Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, the company announced today.

The game will follow the storylines of the first three seasons of Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, the animated television series adapted from the eponymous source material manga by Masamune Shirow.

Most már csak az a kérdés, hogy:
* Free 2 Play lesz? (99%)
* Régiózáras lesz? (talán nem)
* Lesz benne Single Player? (szinte tuti, hogy nem)

IMYke2.0.0.0
Nekem sincs reklám alul.

Tinman
Köszi! :-)
Kõ gazdagoktól vesszük... lecserélik az EGYIK autójukat (ez lenne a D5-ös S80-as) egy XC 60-as full extrás terepjáróra. Nagyon régóta ismerjük õket, véletlenül sem az óra visszatekergetõs fajta. Nekik egy ilyen autó semmi. Viszont télen soha nem vették elõ, fûtött garázs, kizárólag márkaszerviz + végig vezetett szervizkönyv + alig használt gumi + felni szettek. Izgalomba vagyunk, nem kicsit :-D

ZsZso
Nyammm nyamm! 😊 Én mindig félek az ilyen kihagyhatatlanul jó üzletektõl. Szurkolok, hogy bejöjjön!

Fpocok
Én nem látok semmit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Neeem... ellenkezõleg. Egy közel 400k-t futott már öregecske Fiat Marea helyett/mellé lesz egy Volvo S80-as fekete "vadászdög". Elképesztõ jó vétel (7 éves se, 150k körül van csak benne, kívül belül perfekt) és már 500k engedményt is összehoztunk, de most oda kell minden megtakarításunk, minden fillérünk, kemény lesz nagyon, de aki kihagyja ezt a vételt az egy vadbarom.

ZsZso
OFF:
Megpusztult a dög? Tudod mi még a rosszabb? Amikor leakasztanak rólad finoman 100-200k -t majd közlik, hogy még ennyi kellene a hiba 100%os kiikatatásához. Pfeejjjj.

ON:
Tantalizing THQ Medley
Vasárnaptól megvásárolható a pakk 7.5 USDért. Minden játék különálló Steam kulccsal fog rendelkezni. A játékok listája:
Homefront
Metro 2033
Red Faction Armageddon
Red Faction Guerrilla
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Warhammer 40,000: Space Marine

artschi
Remek, most már a lap alján is van reklám... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
<#rinya>

Skippelnem kell... hülye Volvo<#banplz>

grebber
Ezért az új Tomb Radiert majd megveszem lesz vagy 19-2x ezer,de 1 hónap múlva majd kb 15-ért lecsapok rá!<#taps><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

ME3 CE is kapott egy kellemes leárazást (azt hiszem ötezerrel lett olcsóbb) pár héttel megjelenés után, én se voltam boldog.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

SpeedXHUN
ja cd galaxis,te jó ég,ha jövõhéten lesz még veszek 1 et

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Menj már,hol?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

grebber
17900

Botond
Én már két hónapja rányomtam uninstallt originra. 😊 Mass Effect meg Dragon Age újrázásra úgyse lesz idõm sose...
Fpocok
Mennyiért vbetted?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
ugyeugye

én meg bezsákoltam a call of juarez cartel a holdont

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
AC3 Freedom már csak 11990FT! Soha többet nem veszek CE-t az elsõ napon!

w77d
same here...

grebber