Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kollégám emiatt (is) dobbantott. Tízezrek járnak ugyan ebbe a cipõbe, dolgoznak, de nem fizetnek nekik. Jó reggelt!
Az, hogy az itt maradóknak szar lesz, az legkevésbé sem az én hibám. Mind az EU, mind pedig a NATO tagságra NEM-el szavaztam, a jelenlegi kormányra sem voksoltam még soha, de a másikra sem...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én építészmérnök akartam lenni, 9 éves korom óta, csak az egészségügyin buktam.
Tök érdekes, a földmérõi szakközépiskolába simán bejutottam - pedig ott is kellett talpalni rendesen 😞 Azután katonai térképész akartam lenni , de fehérvári felvételin meg én voltam hülye.
Aztán, kis kerülõvel, egyetem, szocpol-politológia.
Közben barátkoztam meg a PC-vel, de akkor már késõ volt - pedig, mekkora királyság lenne IT-snek lenni 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bar ok csak alkalmi kirandulasokra, hetvegi bevasarlasokra hasznaljak. Meloba buszal jarnak kenyelmesen ott vannak 15 perc alatt.
Szal ha mesz ki jo ha van egy ilyen auto, kelleni fog. A nelkul necces lesz midnen, es a baloldali vezetes is megszokhato.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy mi még mindig keresünk IT-s embereket.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eddig spóroltunk ahol csak tudtunk, a késõ fizukig is mindig valahogy úgy próbáltuk kihúzni, hogy ne kelljen a tartalékhoz nyúlni, no meg õ hozott ebbe az egész kapcsolatba egy említésre méltóbb összeget, és szinte kizárólag az én fizumból ment minden, az õ pénzéhez nem lett hozzányúlva.
Szóval 3 verziónk van évek óta:
a, Marad minden így, reméljük a cég ahol melózom nem roppan össze OV igája alatt és akkor szolidan, nem túl nagy terveket dédelgetve, szülõi házba éldegélünk. Autó kell, mert a 400k-t futott öregedõ autónkkal már nem merünk nagy távokat bevállalni. Nincs semmi baja, de nem bízunk benne.
b, Melóhelyemnek annyi, õ az övén amúgy is nagyon keveset keres, megyünk Pöstre felfelé. Nem akarjuk, k. nem, ki nem állhatjuk a fõvárost, de a szükség nagy úr. De ha innen elmegyünk, azt mivel tesszük? Ott mivel közlekedünk? Nem lehet minden busszal megoldani, meg vonattal, a régi verdát meg itt hagyjuk szüleimnek nekik bõven elég bevásárló körutakra. Szóval kell egy másik autó. Van sokkal olcsóbban is megbízhatatlanabb, meg van ez a baromi jó vétel, iszonyat minõségi darab. Fent a fõvárosba az õ fizetése és az enyém is több lenne, így 1.5 év alatt vissza tudjuk spórolni az autóba fektetett pénzt.
c, Nem találunk nekem, mint fõ keresõnek normális állást idehaza. Irány külföld. De ha egyszer kimegyünk, eleinte azért néha haza is jönnénk, fõleg téli szezonba. Kell autó. A jelenlegibe nem bízunk annyira, hogy 2x1500km-es utakat bevállaljunk vele, meg szüleimet sem hagynánk verda nélkül. Gagyi, rém olcsó, megbízhatatlant nem akarunk, aminek az alkatrész költsége alacsony lenne, de lehet mindig a szervizbe állna.
Konklúzió: Mindenképpen kell egy autó, de megbízható. Még nem is hirdették a jómódú tulajok, amikor rákérdeztem pár hónapja... akkor mondták, hogy amúgy is valami újabbat, komolyabbat akarnak és felmerült a megegyezés kérdése. 2.5-rõl indultunk, most 2-nél tartunk és olyan állapotban van az autó mintha csak valami szalon próba verda lenne :-)
A kerekek + felnik is baromi márkásak és újak csak az a szett ér fél milkát!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.advent-of-indies.com/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Viccet félretéve, ha komolyan ki akarnak költözni a szigetre, akkor felülnek egy repülõre, csomagokkal, emlékekkel együtt és ott vesznek autót.
Az itthon megvásárolt autóval odautazás és annak ott használata (levizsgáztatása, módosítása) többe kerül.
Szerintem.
* Olcsó charter gép
* Földet érést követõen elbuszozás egy használt autó piacra, és nevetséges áron lehet kani über jó angliai járgányt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Quest Design Work Is A Constant Striving For Perfection, And, Being Gamers Ourselves, We Genuinely Believe That Details Do Matter For The Player's Overall Experience."
Nexon developing game based on Ghost in the Shell cyborg cop series[/b]
Korean free-to-play online games developer Nexon will develop and publish a game based on Kodansha Ltd's series Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, the company announced today.
The game will follow the storylines of the first three seasons of Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, the animated television series adapted from the eponymous source material manga by Masamune Shirow.
Most már csak az a kérdés, hogy:
* Free 2 Play lesz? (99%)
* Régiózáras lesz? (talán nem)
* Lesz benne Single Player? (szinte tuti, hogy nem)
Kõ gazdagoktól vesszük... lecserélik az EGYIK autójukat (ez lenne a D5-ös S80-as) egy XC 60-as full extrás terepjáróra. Nagyon régóta ismerjük õket, véletlenül sem az óra visszatekergetõs fajta. Nekik egy ilyen autó semmi. Viszont télen soha nem vették elõ, fûtött garázs, kizárólag márkaszerviz + végig vezetett szervizkönyv + alig használt gumi + felni szettek. Izgalomba vagyunk, nem kicsit :-D
Megpusztult a dög? Tudod mi még a rosszabb? Amikor leakasztanak rólad finoman 100-200k -t majd közlik, hogy még ennyi kellene a hiba 100%os kiikatatásához. Pfeejjjj.
ON:
Vasárnaptól megvásárolható a pakk 7.5 USDért. Minden játék különálló Steam kulccsal fog rendelkezni. A játékok listája:
Homefront
Metro 2033
Red Faction Armageddon
Red Faction Guerrilla
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Warhammer 40,000: Space Marine
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Skippelnem kell... hülye Volvo<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
én meg bezsákoltam a call of juarez cartel a holdont
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Next PC upgrade: 2022