Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Pontosan az utód nevelés a legfontosabb és hogy õt is arra neveljük, hogy szeresse a hazát. Viszont az egy kicsit erõs, hogy az ne szóljon semmit, mert lehet hogy még az életkorából adódóan nincs gyereke... 25 vagyok, érthetõ, hogy még nincs 2 gyerekem.

Totti5
Ilyen 7 éve, semmi baj nincs vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Gratulálok!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Grat a szakvizsgához!
Fpocok
Örülök nektek srácok...
De ez a zöld csík... továbbra is elbasz minden covert. Nem is értem, miért fáradnak vele a microsoft... csak nyomják rá default fonttal egy fehér háttérre a címet, azt jól van. Talán még az is jobban nézne ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

balee4
Köszönöm. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Botond
A hõsök Deák és a többiek voltak, akik értelmetlen véráldozat nélkül teremtettek egy jobb életet a gyermekeiknek, unokáiknak. A saját kis szaros életével mindenki úgy dobálózik mindenki, ahogy akar, de ha van gyereked akkor az õ érdekeit kell maximálisan szem elõtt tartanod, mert neki(k) nincs önérvényesítési lehetõsége más, csak a szülei által.

Amúgy aki nem rak le két gyereket az asztalra, az eleve halálra ítéli a nemzetet, szóval jó lenne ha lesütött szemmel lapulna, nem osztaná az észt a nemzetrõl, amelyet fenntartásra érdemtelennek ítél.
w77d
de hát sajnos mint látjuk sok emberbõl hiányzik a becsület eme nagyszerû formája...

ZsZso
Gratula!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

balee4
A Deadly-rõl még egyszer:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Sikeres jogi szakvizsgámat megünnepelendõ megleptem magam pár játékkal. Skyrim-et már platináztam PS3-on, a DLC-k miatt beszereztem újra boxra is.

IMYke2.0.0.0
Így van - ezért is emeltem ki, ha nem lett volna a becsület, mint ösztönzõ, (akár kényszerítõ erõnek is nevezhetjük - nézõpont kérdése) akkor nem mentek volna önként, dalolva a halálba a 13-ak és még sokan mások.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
Pontosan a becsület az, ami a hazafiasságot megkívánja. Az általad említett történelmi személyek is értették, hogy ha a hazájukat veszni hagyják, a becsületük is elveszik.

w77d
Ha itthon maradsz és itt dolgozol az nem faszság, hanem esélyt adsz a többi honfitársadnak és a hazádnak azzal, hogy ide termeled a hasznot, itt segítesz. Persze lehet önzõ módon elmenni, de akkor nem a mellet kell verni és lehordani a magyarokat, hanem lehetõleg kurva kicsire meghúzni az embernek magát, hogy lehetõleg szem elé se kerüljön.

A sérült hajót amennyiben menthetõ (márpedig menthetõ) nem elhagyni kell, hanem azért dolgozni hogy ne pusztuljon el.

Carlos
Mehet a bannerba!
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Fiúk-lányok! Összedobtam egy blogot, ahova megpróbálom felvinni a játék akciókat, hogy könnyebb legyen Nektek megtalálni, ne kelljen 10000 poszton keresztül kutatni, stb.

Egyelõre friss, tesztüzemben megy. Ha valaki szokta bújni az akciókat és úgy érzi, hogy hébe-hóba fel tudna tölteni egy-egy akciót, akkor szóljon, adok neki is jogosultságot.

http://akciosjatekok.blogspot.hu/

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Ilyen hülyeségeket is csak az gondol, akinek nincs gyereke.
IMYke2.0.0.0
Pontosan így gondolom én is - nincs értelme most megvenni. 5 nap múlva, és azt követõen majd' két hétig, tuti lesznek az akciókban visszautasíthatatlan ajánlatok, köztük a GTA4-el is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Köszike.
Végigtoltam az LA Noire-t.
A vége nem tetszett... 😞

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Szerintem a GamersGate -n, de az se olcsó. Ha rám hallgatsz megvárod a karácsonyi leárazásokat és akkor veszed meg. Szinte biztos, hogy szerepelni fog ez is valamelyik kínálatban.

Carlos
Hol a legolcsóbb mostanság a Steam-es GTA 4 Complete?

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Ebben az országban már nincsenek hõsök, akik azok voltak, azok nevét is besározzák/ták.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Az Ember önzõ lény.
Hazafiasnak lenni, a saját kárára, nem mindenki szeret. Ahogy a hõsök sem úgy születtek, hogy õk direkt meg akartak halni - a becsületük <értsd: a társadalmi környezet elvárása - A "férfi", a "király", a "miniszterelnök", az "érsek" stb titulus kötelez...> miatt haltak meg. Szívük szerint, s ezt garantálom, senki sem halt volna meg, ha tehette volna. Még Petõfi, Dózsa, de még a zászlót magával rángató Dugovics Titusz sem...
S ezzel nem az érdemüket akarom becsmérelni, csak emberközelivé tenni õket.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor nézzed külföldrõl, hogy a hazád elsüllyed a mocsokban, amiben hagytad. Ez még nagyobb hõsiesség...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Igen.
Sajnos jelenleg egyik sem éri meg nagyon, mert NINCS munka az építõiparban.<#shakehead>

Tinman
Miért külföldre meghalni megy az ember?
Élni megy. Egy jobb élet reményében.

Elég nehéz a Titanic hegedûseire is hõsökként gondolnom... sem más, sem a saját életükért nem küzdöttek, meg sem próbálták, elfogadták, hogy süllyed a hajó (köhömmmm) és süllyedtek vele együtt. Ez nem hazafiasság, meg hõsiesség, hanem nettó fassssssság.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Igen, én házakat akartam tervezni. Õ minden mással foglalkozik.

Rapid81
Nem! Miért is lenne? Azért nem megyek el, mert szeretem a hazámat. Hol bölcsõm, ott sírom is. Én is megtehetném, hogy itt hagyva csapot-papot, felpakolom a családomat és kihúzok valahová külföldre, mert ugye keresik az IT-s szakembereket. De nem teszem, mert hiszem, hogy amit az élet elénk állít, azt nem megkerülni kell, hanem átmászni rajta és megküzdeni vele, nem pedig elmenekülni. Engem az zavar, hogy sokan a könnyebb utat, a menekülést választják, még nagyobb szarban hagyva ezzel az itthon maradókat, akik vagy meggyõzõdésbõl vagy azért maradnak, mert nem tudnak elmenni, valamint az országot is.

Rapid81
Magyarázd még félre a szavaimat. Még! Még!

genndy
Azt ugye tudod hogy az építõ és az építészmérnök nem ugyanaz? 😊

IMYke2.0.0.0
Hú, mennyire akartam építészmérnök lenni, istenem! <#szomoru1>
Leszarnám én, ha mindig egyen-házakat kellene láttamozni, vagy megtervezni, ha néha lenne egy-két olyan megbízás is, amiben kiélhetném a fantáziámat stb.
De, helyette maradt más irány, más szakma, és más életsors.

És akkor én mit szóljak a közgazdász végzetségemmel? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
xD

Én építõmérnök vagyok. Húzóágazatban dolgozom. Csak az a baj, hogy lefele húz 😄

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Botond
Az lenne csak az igazi tudásexport. 😄
Sir Quno Jedi
Amúgy nem azokkal van baj, akik elmennek, hanem azokkal, akik NEM mennek el az Istennek se, pedig jó lenne õket kilõni a napba pl. 😄DDDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Kávéültetvényeken délamerikában heti(!) egy dolcsié melóznak (legalábis pár éve ez volt, gondolom most a "válság" miatt kevesebet kapnak és magasabbak a árak is)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wantonly
Ha gazdag lennék biztos, hogy nem mennék el. Akkor minek? Én is szeretem annyira a hazámat, hogy itt maradjak. Külföldre csak nyaralni, világot látni mennék. Ha van pénzed mindenhol jó! Akinek jól fizetõ - biztos - állása van az könnyen mondja, hogy meg lehet itt élni... Nem látja át a mi helyzetünket. A politikusok sem értik a milliós havi fizetéssel, vagy értik csak nem érdekli õket. Így aztán mondhatják, hogy meg lehet élni 47 ezer Ft-ból! Én minden fillért összekuporgatok, mert folyamatosan bizonytalanságban vagyok, egyszer van állásom egyszer nincs. És egy rövid idõre már megtapasztaltam milyen külföldön dolgozni és mennyit lehet ott keresni... Persze nálunk is van rosszabb, a világban dolgoznak emberek napi 1$ keresetért is, de kis hazánkban ennél sokkal több van, mint amibe taszították az bársonyszékes bûnözõk.
Sir Quno Jedi
A gond ott kezdõdik, hogy elfogadjuk, hogy "ugyanakkora összegbõl", kevesebb keresõvel, miért is??? Ugyehogyugye...

Véletlenül sem áll szándékomban megbántani Téged, de nálad ezek szerint a hazaszeretet egyenlõ a több teher fizetésétõl való félelemmel?
ZsZso
Elõbb még hazaszeretet volt. Ja, hogy a hazaszeretet = matek ... vágom! Még, még taníts mester!

Rapid81
Az nem politika, hanem szimpla matek, hogy kevesebb ember esetében több jut fejenként egy ugyanakkora összegbõl, amit be kell fizetni...

Furcsa de munka miatt pont nem mennék ki külföldre, még akkorsem ha tudnám, hogy sokkal többet kereshetnék.
IMYke2.0.0.0
Anglia túl van értékelve - nem kérdés. De, ott legalább van esély.
Én legszívesebben, ha Európa: Hollandiába, Belgiumba, Svájcba mennék.
Még szívesebben: el Európából.
Csak ne szeretném ennyire ezt a nyelvet, az országot (még ha nehéz is itt élni), és ne lennék ilyen szegény - egyik sem zárja ki a másikat = lehet, ha gazdag lennék, sem mennék el innen.

ZsZso
A válaszban van politika. El vagyok tévedve? Remélem azért majd Tegmutatod nekem az utat!

Tinman
Nem normális dolog, hogy becsülettel dolgozol és nem kapsz érte fizetést, vagy durván késve. Nem a te hibád, hogy ez így van abban biztos vagyok. Szégyen, hogy egy becsületes embernek egyik helyrõl a másikra kell repkedni, hogy találjon egy állást, ahol ki is fizetik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A hazaszeretet mióta politika? El vagy tévedve.

Rapid81
Ettõl még nem kimenni kell, hanem keresni egy normális munkahelyet. Én is ezt csináltam 8 évig, 2000-2008 között. Kerestem, kirúgtak, nem fizettek rendesen és eljöttem, kerestem tovább, aztán a jelenlegin 5 éve vagyok és jól fizet, jó hely. Ennyi...

Tinman
Akkora csomagtere van, hogy el sem akartam hinni, mikor megláttam :-)
Plusz gyárilag benne egy speckó gyerekülés (meg még ezernyi dolog), az sem utolsó szempont ;-)

Prince23