Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Játékok borítói nem nagyon akarództak megjelenni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Volt vele gond?

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
origin megjavult 😊

legalább gyorsak voltak, ha már profik nem.

Forza.

arty
"Akkor neked honnan lesz nyugdíjad?"

ezt mondom! a mostani piramisjáték rendszer sz*r! majdnem lett megoldás, csak a viki inkább odaadta a haveroknak, õt már úgyse érinti a probléma 😞(( elvileg öngondoskodás a megoldás, csak mibe tedd a ma megtermelt javadat, ami 30 éven át értékálló? forintba? 😄DDD

Forza.

Fpocok
Hehe... pont írni akartam, hogy milyen poén lenne, ha 21-ig lenne a nevezés... aztán nézem. 😄

ZsZso
Nem rossz 😉. Köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Steamgifts: The End of the World (3 Copies) <#wink>
ZsZso
Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést. A Metro 2033 ingyenes már egy jóideje, azt hittem már tud róla mindenki, de biztos ami biztos kitettem ezt is. Hát megérte! Frankó, örülök, hogy tudtam segíteni!

Botond
Jó, akkor menjünk bele a részletekbe.

Szóval lehet importálni munkást, amikor öreg leszel, de ha minden munkás import lesz, akkor egész pontosan mi lesz az akadálya annak, hogy a benszülött öregeket ledobják a tajgetoszról és a javaikat "államosítsák"? Egy társadalomnak addig van önérvényesítõ képessége amíg az önvédelmi mechanizmusa mûködik, és itt konkrétan fegyveres arcokra kell gondolni akiknek a pénzen kívül egyéb érdekük is van a társadalmi rend és berendezkedés megóvására.
Szóval hacsak nem tervezünk mindannyian 50 évesen meghalni, akkor bizony gyerek kell, és vkinek vállalnia kell a gyerekeket. Ahhoz hogy a teljesen kiszolgáltatott állapotot sose érje egy közösség ahhoz minimum reprodukálódnia kell, vagyis 2 emberre 2 gyerek. Az is egy módszer, hogy nekem nulla, meg a haveroknak is nulla (viszont éjszakába nyúló lanpartikat tartunk, meg 6os BMW-vel járunk, pelusra meg költsön akinek annyi esze van), a szomszédéknak meg van 10, de ez pont olyan, mint amikor vki nem fizet adót, mert hogy míg a gyerek a jövõ adója, az adó a jelen adója. 😊

Na most az egész beszélgetés onnan indult, hogy Tinman lelép Londonba, mekkora szemét hogy szarban hagy minket. Erre én csak annyit akartam mondani, hogy ha mi mondjuk egy öt fõs kenu csapat lennénk, ahol 4en evezünk 1 csere van, és ebbõl hárman eveznek mindent beleadva, ketten csak immel ámmal (egyik ugye eleve kispados), és a mindenkinek saját magának kell hozni az evezõt, és a három mindent beleadó evezõs közül az egyik folyton kölcsönkéri az evezõt mert sajnálja rá a pénzt, mert annyi minden mást lehet a pénzbõl venni, és egy nap az egyik srác az evezõvel rendelkezõ mindent beleadók közül közli, hogy másik csapatba igazol, akkor a potyautasoknak, meg aki az evezõs spórol, annak semmi joga beszólni, hogy áruló aki lelép. Majd ha saját evezõt hoz mindenki és mindent belead, akkor lehet pofázni, de addig kuscsi van, és a saját portán söprögetés.

Szóval nem 100 millió magyart akarok, csak hogy aki nem fizet be átlag felett a költségvetésbe és/vagy nincs meg az áldozatvállalás gyerek oldalról is a társadalom fennmaradásában, az ne kritizáljon amíg a saját hiányosságait nem orvosolta.

Na részemrõl ennyi.
cikasz
Ez zsiiir már jön is lefelé a Metro2033!
köszi!

http://www.akciofigura.hu

Fityisznek meg nagy büdös fityiszt..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

10000 hely marad, szûkülnek a lehetõségek. Véleményem szerint ez nagy kibaszás sok emberrel. Attól függetlenül mondom ezt, hogy így az én esélyeim is javulnak egy jó munkahely megtalálásában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Látom nem olvastad el rendesen a kommentemet. EZT NEM ÉN MONDTAM. EZT A FITYISZ MONDTA 😄

Te nem nézel híradót? Államilag finanszírozott helyek számát 10 000-re csökkentik. Tüntetnek a diákok ezerrel.

Carlos
szegény vagy, akkor nem bebaszni kell gimiben, hanem szinötösnek lenni és akkor felvesznek ingyenesre.

Þór vígi þessi rúnar

Tudod ezzel csak egy kurva nagy gond van. Aki szegény annak nem lesz lehetõsége tanulni, hanem mehet segédmunkásnak (én se tudtam volna, ha fizetni kellett volna érte). Ezt tudod hogy hívják? Kasztrendszernek!

Szegény vagy szegény maradsz, gazdag vagy szegény lehetsz, de gazdag is.

Kurva nagy egyenlõség.

Sir Quno Jedi
Amúgy ezt a mibõl lesz nyugdíjad dolgot nyugodtan elfelejtheted, mert nem lesz. Nyugaton magadnak takarékoskodsz, senki sem fizeti a nyugdíjadat, mivel az a tiéd, csak itt fordították meg a dolgot anno, mikor kirabolták a pénztárt szépen, de láthatólag úgysem fog ez mûködni, ez nyilvánvaló. Így aki nem takarékoskodik magától és nem gyûjt öregkorára, AZ MEG FOG DÖGLENI és még finom voltam. Ergó ahhoz nincs szükség fiatalokra, hogy pl. az én "nyugdíjamat" fizessék. Tiszta sor.

Munkás meg mindig lesz éppen elég, az olaszok is rengeteg feketét importálnak folyamatosan ecélból állami programként. Ugyanis az olaszok maguk nem szívesen végeznek el egy rakat melót, a feketék meg örömmel megteszik. Ez egy természetes folyamat volt mindig is a történelem során. Ha munkaerõhiány lépett fel, külsõ forrásból fedezték.

A munkanélküli probléma viszont sokkal súlyosabb, mert aztokat nem tudod exportálni, a többi ország sem fogadja be, mert hasonló problémákkal küzdenek maguk is. SZóval elõször inkább munkát kéne adni az embereknek, akár az idõsebbeknek is, hiszen, így többen tudják fentarani az infrastruktúrát, de az összlétszámot nem növeltük. Majd ha a 60 éves embereket is megbecsülik és könnyedén kapnak melót, akkor TALÁN helyrebillen az egyensúly.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Már egy ideje próbálom, de ez a hulladék 123 Flash Menu program nem akarja az igazságot Win 7 alatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Nem tudom felûnt-e már, de kapitalizmus van, szóval mindenki önmagáért küzd, szokjál hozzá! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
2gyerek az nulla növekedés szinten tartás is 2,3.
Sir Quno Jedi
hagyjad, nem érti, nyilván õ is osztja a manapság elfogadott faszságot, hogy csak terjeszkedéssel lehet életben maradni és ami nem növekszik, az stagnál és ami stagnál, az elpusztul, ójajjj

No és kérdem én, KI NEM SZARJA LE?!

Botond
És ha mindenki így gondolná? Akkor neked honnan lesz nyugdíjad? Ki fog pelust cserélni rajtad 70 évesen? Ki lesz a rendõr aki megakadályozza az utcai szabad rablást?
Ez nettó élõsködés, hogy a kényelmetlen és drága dolgot vállalja más. Tudom nem egy öröm ezt felismerni, de attól mèg így van.
arty
És mégis meddig lehet növekedni ezen a 93000km2-en? 50 millióig? 200ig? és utána?

Forza.

Sir Quno Jedi

jah és én nem papoltam semmiféle önzetlenségrõl, én vállalom, hogy önzõ vagyok, ellentétben a milliókkal, akik a képedbe hazudnak

arty
putri népség vagyunk. inkább szaporodna - de nem teszi - valamely északi, skandináv náció ... :/

Forza.

Botond
Nem, senkiè nem fogja. Egyre kevesebben vagyunk, így az adózóknak egyre kevesebbet kell eltartani, és végül eljön majd a Kánaán, amikor az utolsó ember önfenntartó lesz.
Önzõ emberek önzetlensègrõl papolnak. Értem én.
Sir Quno Jedi
Pl. Németeknél van tán 14 MILLIÓ munkanélküli, ez az gyerekek, szüljünk MÉG sok kis pulyát, toljuk fel azt a 14-et 30-ra, menni fog, ha összefogunk! 😄

Asszem igaz volt Szmisszügynöknek...

Botond
Ez csak részben igaz. Sokan az utódainak akarnak jobbat, azért lépnek le. Ez pedig önfeláldozás a javából, mert elsõ generációs kivándorlónak lenni szopás.
arty
és aki nem lát reményt arra, hogy jobb lesz (nem lesz, senki ne álmodozzon!) és emiatt nem vállal gyermeket? én õket is megértem ... az, hogy az ország, a világ, a gazdaság minden a szaporodásra, a növekedésre van kihegyezve, az nem a nem-szaporodó egyén által okozott probléma, ergo nem is neki kell megoldania!

Forza.

Fpocok
"Az meg hogy szarunk mindenre és lelépünk mindig önzõség és a másik fejére szarás lesz."

Remélem ezt nem gondolod komolyan... aki elmegy, az magának akar jobbat. Õt más nem érdekli... ha talál jobb helyet, akkor menjen.

Sir Quno Jedi
Mi lenne, ha elolvasnád amit írok. Nem a te "három" gyereked fogja megmenteni ezt a "nemzetet", már ha van még egyáltalán ilyen.

Botond
A te adódtól nem fogy kevésbé a magyar, vagy de? Ha viszont három gyereked lenne, akkor kevésbé fogyna, vagy rosszul gondolom?
Sir Quno Jedi
Valaha én is erõsen azt hittem, hogy a pénz nem minden, aztán idejöttek mindenféle sivatagi népek és megmutatták nekünk, hogy DE...

Botond
Ha nem tudja eltartani, akkor túl sokat a költségvetésbe se fizet be, akkor meg konkrétan mire fel is ugrál, ha se katonát se posztót nem ad? Csak úgy a semmire? Az derék.
Botond
A gyerek nem csak pénz, hanem elég komoly idõ és energia befektetés is, amit nyilván kényelmes delegálni. A pénz nem minden.
w77d
Abban azért egyet értek veled, hogy kell a gyerek. Viszont nem csak kipottyantani kell, hanem intelligenciára és becsületre nevelni. Az meg hogy szarunk mindenre és lelépünk mindig önzõség és a másik fejére szarás lesz. Nem a kormánnyal baszol ki meg a felelõsökkel, hanem a többi magyarral.

Fpocok
Normális ember nem vállal két gyereket, ha tudja, hogy nem tudja eltartani.

Fpocok
Milyen fizetõs? Há ingyen van a felsõoktatás... 100-120ezer diáknak... Mirõl beszélsz? 😄

"Míg korábban 50 ezer diák tanulhatott állami segítséggel az egyetemeken, fõiskolákon, mostantól a rendszer lényegében teljesen nyitottá válik, és akár 100-120 ezer diák is tanulhat ingyen."

kormány.hu

Botond
Marhaság. Nincs már jobbágyság, meg röghöz kötés. Ha szar elmész máshova. Ez egyfajta kritika. Van egy réteg aki azért kapja a fizut, hogy jobb legyen, ha nem jobb, akkor az az õ kritikájuk. Nincs kötelezõ mártírság. Fõleg nem a gyerekeidnek.
Aki nem vállal gyereket a szájával mondhat bármit, a tettei világosan elárulják, hogy szerinte kihalásra érdemes a nemzet. Aki egyet vállal azok szerint felezésre. Az ilyenek szègyelljék magukat! És ne papoljanak álszent módon hülyeségeket önfeláldozásról, amikor annyira azért nem fontos az önfeláldozás, hogy két gyerek beleférjen a rezsibe. A szomszéd annak férjen bele, meg az dögöljön meg büszkeségbõl, de neki másra kell a zs. Na az ilyen álszentekbõl kellene kevesebb kezdetnek.
w77d
Ezzel a hozzászólásoddal csak egyet tudok érteni!

Sir Quno Jedi
Szal. nem a vírus taktikát kéne követni, hogy kevés az erõforrás, de majd mi jól túlszaporoggyuk a romérókat, már csak azért sem, mert ebben velük szemben max. a délafrikai sötétek nyerhetnének. Az nem fog menni. Valami mást kell kitalálni ám...

balee4
Köszi. 😊

genndy: Neked is. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
A baj az, hogy túl sokan túl sokat képzelnek magukról.
Tehát kijön az egyetemrõl a sok média, meg kommunikáció meg egyéb alja diplomás és azt gondolja, hogy rögtön CEO lesz. Aztán amikor rájön, hogy szart se ér a diplomája akkor megy a sírás, hogy külföld. Aztán ottis rájön, hogy csak étterembe mehet mosogatónak.

Személy szerint (és ezzel lehet engem utálni) örülök, hogy fizetõs lesz az egyetem. (mint majdnem mindenhol külföldön). Így nem minden szirszar ember lesz diplomás, hanem aki megérdemli és akinek van pénze. Kevesebb léhûtõ fogja végigbulizni az egyetemet kettessel, több jobb munkahely marad.

(p.s.: Az aktuális kormányt utálom a vezetõjükkel együtt, úgyhogy nem kérem az "orbánbérenc" és egyéb fa***gokat) 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Ez színhülyeség. Ha én leélek 50-60 évet és abból nagyrészét végigadózom, de durván, meg tb, meg nyugdíj (ami ugye nem az enyém lesz), meg áfa a fogyasztásaim után, akkor miért is okoznék kárt az országnak? Majd szaporodik aki akar, jelesül azt is az én pénzembõl tartják el részben most is. Arról meg nem én tehetek hogy fõleg azok szaporodnak, akik nem fognak keresõképes réteget szülni. Inkább netán azoktól kéne MEGSZABADULNI, hogy ne kelljen egyre kevesebb embernek eltartania egyre többet. Mivel nem valószínû, hogy túl sokáig élnék (az csoda lenne), így ez az ország egyelõre rengeteget profitált belõlem és nem is kell majd öregkoromra "eltartania". Amúgy sem fog, mert addigra nem is lesz állami nyugdíj, vagy csak némi vicces összeg...

w77d
Aki marad és dolgozik az mindig hasznosabb, mint aki lelép. Ha mellé még gyereket is vállal, az a legjobb. Abban egyet értünk, hogy aki nem dolgozik, az kártékony. Ezért kell szépen elmenni dolgozni. Ha éppen a szakmánkban lehetetlen elhelyezkedni, akkor máshol próbálkozni hogy értékes tagjai legyünk a magyar társadalomnak. Akkor sem lelépni kell és másra mutogatni hogy hát ammeg nem csinál semmit és élõsködik.. egy kutya a kettõ.

Botond
Mondjuk eszakkoreaiakat úgysem tudjuk becsületben uberelni, mert ott mindenki otthon marad. Jó is nekik ezért nagyon. Irigylem a becsületüket, meg amit elértek vele. 😄
Fpocok
Két éve lett volna esélyem, hogy elhúzzak a fenébe innen, de nem tettem... Bárcsak megtettem volna akkor.

Botond
Aki marad és nem vállal minimum két gyereket az hosszú távon mennyivel hasznosabb, mint aki lelép? Nem csak az kártékony aki nem segít, az is aki élõsködik.
w77d
Hogy kerül a képbe a másik fütyije? Én a gyereket senkin nem kértem számon... azt viszont továbbra is állítom, hogy aki lelép, az a könnyebb utat választja becsület nélkül és húzza meg magát. Hülyeséget beszélsz. Nem minuszosan indulnak az emberek, hanem késõbb elbasszák a pluszt...

Botond
Egyenlõre te mínuszos vagy a társadalomnak, majd ha a saját portádon rend lesz, akkor nézzél szét a másén. Más fütyijével könnyû a csalánt csapkodni.