Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ezt mondom! a mostani piramisjáték rendszer sz*r! majdnem lett megoldás, csak a viki inkább odaadta a haveroknak, õt már úgyse érinti a probléma 😞(( elvileg öngondoskodás a megoldás, csak mibe tedd a ma megtermelt javadat, ami 30 éven át értékálló? forintba? 😄DDD
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szóval lehet importálni munkást, amikor öreg leszel, de ha minden munkás import lesz, akkor egész pontosan mi lesz az akadálya annak, hogy a benszülött öregeket ledobják a tajgetoszról és a javaikat "államosítsák"? Egy társadalomnak addig van önérvényesítõ képessége amíg az önvédelmi mechanizmusa mûködik, és itt konkrétan fegyveres arcokra kell gondolni akiknek a pénzen kívül egyéb érdekük is van a társadalmi rend és berendezkedés megóvására.
Szóval hacsak nem tervezünk mindannyian 50 évesen meghalni, akkor bizony gyerek kell, és vkinek vállalnia kell a gyerekeket. Ahhoz hogy a teljesen kiszolgáltatott állapotot sose érje egy közösség ahhoz minimum reprodukálódnia kell, vagyis 2 emberre 2 gyerek. Az is egy módszer, hogy nekem nulla, meg a haveroknak is nulla (viszont éjszakába nyúló lanpartikat tartunk, meg 6os BMW-vel járunk, pelusra meg költsön akinek annyi esze van), a szomszédéknak meg van 10, de ez pont olyan, mint amikor vki nem fizet adót, mert hogy míg a gyerek a jövõ adója, az adó a jelen adója. 😊
Na most az egész beszélgetés onnan indult, hogy Tinman lelép Londonba, mekkora szemét hogy szarban hagy minket. Erre én csak annyit akartam mondani, hogy ha mi mondjuk egy öt fõs kenu csapat lennénk, ahol 4en evezünk 1 csere van, és ebbõl hárman eveznek mindent beleadva, ketten csak immel ámmal (egyik ugye eleve kispados), és a mindenkinek saját magának kell hozni az evezõt, és a három mindent beleadó evezõs közül az egyik folyton kölcsönkéri az evezõt mert sajnálja rá a pénzt, mert annyi minden mást lehet a pénzbõl venni, és egy nap az egyik srác az evezõvel rendelkezõ mindent beleadók közül közli, hogy másik csapatba igazol, akkor a potyautasoknak, meg aki az evezõs spórol, annak semmi joga beszólni, hogy áruló aki lelép. Majd ha saját evezõt hoz mindenki és mindent belead, akkor lehet pofázni, de addig kuscsi van, és a saját portán söprögetés.
Szóval nem 100 millió magyart akarok, csak hogy aki nem fizet be átlag felett a költségvetésbe és/vagy nincs meg az áldozatvállalás gyerek oldalról is a társadalom fennmaradásában, az ne kritizáljon amíg a saját hiányosságait nem orvosolta.
Na részemrõl ennyi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Þór vígi þessi rúnar
Szegény vagy szegény maradsz, gazdag vagy szegény lehetsz, de gazdag is.
Kurva nagy egyenlõség.
Munkás meg mindig lesz éppen elég, az olaszok is rengeteg feketét importálnak folyamatosan ecélból állami programként. Ugyanis az olaszok maguk nem szívesen végeznek el egy rakat melót, a feketék meg örömmel megteszik. Ez egy természetes folyamat volt mindig is a történelem során. Ha munkaerõhiány lépett fel, külsõ forrásból fedezték.
A munkanélküli probléma viszont sokkal súlyosabb, mert aztokat nem tudod exportálni, a többi ország sem fogadja be, mert hasonló problémákkal küzdenek maguk is. SZóval elõször inkább munkát kéne adni az embereknek, akár az idõsebbeknek is, hiszen, így többen tudják fentarani az infrastruktúrát, de az összlétszámot nem növeltük. Majd ha a 60 éves embereket is megbecsülik és könnyedén kapnak melót, akkor TALÁN helyrebillen az egyensúly.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
No és kérdem én, KI NEM SZARJA LE?!
Ez nettó élõsködés, hogy a kényelmetlen és drága dolgot vállalja más. Tudom nem egy öröm ezt felismerni, de attól mèg így van.
jah és én nem papoltam semmiféle önzetlenségrõl, én vállalom, hogy önzõ vagyok, ellentétben a milliókkal, akik a képedbe hazudnak
Forza.
Önzõ emberek önzetlensègrõl papolnak. Értem én.
Asszem igaz volt Szmisszügynöknek...
Forza.
Remélem ezt nem gondolod komolyan... aki elmegy, az magának akar jobbat. Õt más nem érdekli... ha talál jobb helyet, akkor menjen.
"Míg korábban 50 ezer diák tanulhatott állami segítséggel az egyetemeken, fõiskolákon, mostantól a rendszer lényegében teljesen nyitottá válik, és akár 100-120 ezer diák is tanulhat ingyen."
kormány.hu
Aki nem vállal gyereket a szájával mondhat bármit, a tettei világosan elárulják, hogy szerinte kihalásra érdemes a nemzet. Aki egyet vállal azok szerint felezésre. Az ilyenek szègyelljék magukat! És ne papoljanak álszent módon hülyeségeket önfeláldozásról, amikor annyira azért nem fontos az önfeláldozás, hogy két gyerek beleférjen a rezsibe. A szomszéd annak férjen bele, meg az dögöljön meg büszkeségbõl, de neki másra kell a zs. Na az ilyen álszentekbõl kellene kevesebb kezdetnek.
genndy: Neked is. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tehát kijön az egyetemrõl a sok média, meg kommunikáció meg egyéb alja diplomás és azt gondolja, hogy rögtön CEO lesz. Aztán amikor rájön, hogy szart se ér a diplomája akkor megy a sírás, hogy külföld. Aztán ottis rájön, hogy csak étterembe mehet mosogatónak.
Személy szerint (és ezzel lehet engem utálni) örülök, hogy fizetõs lesz az egyetem. (mint majdnem mindenhol külföldön). Így nem minden szirszar ember lesz diplomás, hanem aki megérdemli és akinek van pénze. Kevesebb léhûtõ fogja végigbulizni az egyetemet kettessel, több jobb munkahely marad.
(p.s.: Az aktuális kormányt utálom a vezetõjükkel együtt, úgyhogy nem kérem az "orbánbérenc" és egyéb fa***gokat) 😊
Þór vígi þessi rúnar