Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Igazán nincs mit, de egy kicsit drága a párod ^^
Gondolom már "drágámnak" hívod egy ideje :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Na akkor meg kell rendelni ezeket a szarokat karácsonyra. És még egy nyakláncot is akar, ami kicsit többe kerül, mint ez az egész dance centrálosdi. 😄

Kösz!
Tinman
Az úgy már ok.

Persze! Megfogod a HDMI kábelt egyik vége a VGA kártyába, másik vége a TV-d HDMI bemenetébe. CCC-be meg kiküldöd a képet a tv-re és örülsz...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Ezt is beszerzem ofc, hogy a dance centrál vonal is le legyen fedve.
Botond
Dance centrálozni asszony fog, de ha már lesz rendes tv, akkor a gépet is rá akarom kötni és tv-n tolni a titan questet vagy mittoménmit. 😄
Tinman
Mi? :-DDD

Hogy jön ide a VGA kártya kérdése???

Dance Central követelményei:

- XBOX 360 alapgép
- Kinect
- Dance Central szoftver
- nem árt egy tv sem...

Hogy a pék faxába jön ide a VGA kártyád????

Az árazás átverés, az olcsónak is jónak kell lennie, nem kell bedõlnie. Az árat pedig fogalmam sincs, hogy milyen kábelnél befolyásolja relevánsan annak a hossza, de nekem PC-hez biztosan nem jut eszembe olyan, így nem értem, hogyan merült fel ez egyáltalán, ha nem ma kezdted a szakmát.

ha jófélét akarok venni

Elnézést a kiragadásért, de skkor D-Sub helyett veszel egy olcsó HDMI-kábelt.
Botond
Na ha már tv. Nejem gyilkolja az idegeim az xbox dance akármivel, hogy õ kinect elõtt akar ugrálni. 😄

Ehhez kellene venni TV-t kezdésnek, én ezt néztem ki (nem kell 82nél nagyobb, ebbe bele se menjünk), és van egy ilyen vga-m. Ha jól értem a leírásokat akkor HDMI-vel össze fogom tudni kötni a kettõt. Jól értem? Ha már lesz xbox lesz controller, kipróbálom a steam big picture módot legalább. 😄
Tinman
Ha informatikába dolgozol tudnod kell, hogy a Media Markt, Tesco, Saturn meg a franc se tudja még milyen ránk szabadított mocsok multikban ezek a kábelek DURVÁN túlárazottak.

Ha informatikában dolgozol látod a nagyker árakat pl.:

- Monitor HDMI-HDMI male-male. 10m arany HS/HDMI1.4 3D .... 2.350 Ft bruttó

Az 5 méteres Belkin márkában 1.630 Ft bruttó.

Aki a minõségért ennyit nem tud beáldozni, az ne vegyen 1080p tévét.

Szabi
múltkor láttam 500ft-os hdmi kábelt, 2 méterest, kemény egy darab jött belõle, egy srác elvitte, majd pár nappal késõbb újra láttam a srácot és mondta hogy tökéletesen mûködik :o

remélem lesz még belõle mert akkor kipróbálom én is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Kutyának sem kell 3D. A kamuháromdé, meg nem háromdé, csak parasztvakítás. Nehogymá' szemüvegbe nézzek TV-t, ami ráadásul még a szemed is bassza, mert nem tudsz távolságot fókuszálni. Nem véletlenül van beleírva a 3D TV-k kézikönyveibe, hogy lépcsõfeljáró, meg egyáéb veszélyes helyeken ne nézzél ilyet, mert elveszted az orientációt és szépen összetöröd magad. Nekem 2 perc után elkezdett fájni tõle a fejem, mikor bevásárlóközpöttyben néztem ilyet... Nekem akkor kell 3D, ha kimerevítem a képet és körbe tudom járni, meg alá tudok nézni a fõszereplõ hölgy szoknyájának. Az 3D lesz. Ez nem az.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Igen, képzeld D-Sub, mert van itthon 6 méteres árnyékolt VGA kábel, ami éppen elér oda, ahová kell, HDMI-bõl meg a nyamvadt másfél méteres több, mint 3-4k, ha jófélét akarok venni... Képzelem mennyi lehet a 6 méter minõségi kábel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
Ráadásul d-sub-bal nem is ment át a 1080p, illetve 3d-t sem tud.
Szintén 6-os szériás Csamcsung tv van itthon.
Rapid81
Nem én kezdtem a gyerekekkel való példálózást, hanem Botond kolléga... Szóval a hozzászólásodat ne nekem címezd.

Tinman
"csak alapból, amit kinéztünk Samsungot, azon nem volt D-Sub bemenet, ami alapvetõ, mert géprõl akarjuk rajta a filmet nézni."

Én feladom... nem tudok Rapid-al beszélgetni. Olyan szinten más világ, ami áthidalhatatlan.

Utolsó reakció: D-Sub bemenet??? 1990-et írunk?

HDMI.

A leggagyibb VGA kártyákon is van már HDMI kimenet... évek óta nem kaptunk olyat nagykertõl amin ne lett volna.

Vékonyka kábel, digitális és nem analóg fos jelet visz át, ráadásul a hang is átmegy. Vesz valaki egy 1080p tévét és D-sub-on keresztül néz rajta filmeket. Nekem ez olyan, mint arany kanállal a kezedbe félrelökni a disznókat a vályútól és kikotorni vele még az alját is...

Tinman
Annál lejjebb kevés van ám, mint amikor valaki a gyerekére hivatkozik.

"Nekem gyerekem van!"

ÉÉÉÉÉS? ~7 milliárd ember él a földön, úgy fest másnak is van ;-)

Gyereket csinálni bárki tud, még a szó szerinti fogyatékosok is. Ez valami presztízs, mint az iPhone meg a fekete terepjáró?

Botond
Második nem az ment.
Botond
Mint említettem nem erre nem ki a beszélgetés, de örülök, váljék egészségedre. 😄
Botond
Kettõ.
wesker24
Vazze az nem semmi te rohadt mázlista ! xD Grat !
Aztamindenit. Nyertem steamgifts-en egy Darksiders 2-t 3329 emberbõl 😄
ollie
Hopp, most látom, hogy elírtad.

ollie
180 ezres tv-t megvennél 150 ezer kezdõárral? Akkor már miért nem fizeted ki az egészet?

Rapid81
Nem, elírtam. 8k/15hó

genndy
A matek részét viszont nem értem.
150k a tévé, megnéztem a kecskeméti 'A' oldalon. Te írod, hogy 15k kezdõ+8k*10hónap. Ez akárhogy is számolom, csak 95k. Részletre olcsóbb, vagy mi?
Bocs ha egészen blõdséget kérdezek, az életben semmit nem vettem még részletre, de úgy tudom részletre inkább drágább minden, nem? <#zavart1><#zavart2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
megyugodhatol akkor, én átlag felett fizetek a kültségvetésbe, jócskán... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
itt van egy sony-boltos srác 😊

nála autentikusabbat a 440rõl konkrétan szvsz sehol nem kapsz! (árul mást is, szal nem durván elfogult, de azért kicsit igen)

Forza.

Sir Quno Jedi
steamen iron sky és iron sky demo!!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabi
650el lehet pl. streamelni is pc-rõl wifin keresztül a videókat/zenéket/képeket, 440be nincs semmilyen net 😄

hitel részleteket meg passz, azt nem én intézem hanem hiteles kolléganõk 😊

Rapid81
Na ezt felírom magamnak. <#nevetes1>
Ajánlj egyet olyan 15k kezdõ + 8-10k/10 hónapra. 😄 Olyan 160k asszem ez a Sony a szolnokiban. Ez a 650-es mennyivel tud többet a 440-esnél?

Rapid81
Nézegettünk mást is, csak alapból, amit kinéztünk Samsungot, azon nem volt D-Sub bemenet, ami alapvetõ, mert géprõl akarjuk rajta a filmet nézni. Ezen van és FHD is, meg szép vékony a kerete, tehát még a kinézete is jó. Ha minden igaz, akkor holnap átugrunk jobban szétnézni, mert most csak olyan kutyafuttában leskelõdtünk, meg "elbasztuk" 13. havi fizuból a bözsit kajára.

Szabi
sony kdl40ex650esem van és jelenleg madaras tecsõbe vagyok mûszaki eladó, van kérdésed ? 😄D

w77d
Azért így nap végére ez a válaszod mosolyt csalt az arcomra 😄

genndy
A Sony jó. Nagyon hasonlót vettünk szüleimnek tavaly, csak kisebbet és talán butábbat (Bravia KDL-32EX310).
Ha nem akarsz semmi extrát. csak egy jó tévét, szerintem megfelelõ. Szép a képe, sok beállítási lehetõség is van. Az USB-rõl lejátszó része zseniális, a 40GB-os Avatar meg Gyûrûk Ura mkv-t röccenés nélkül vitte. Külsõ feliratot is kezel (.srt) Ami gyengéje, az a hang, sztereót megeszik, de mondjuk a 6-csatornás AC3-mal nem boldogul. Ilyenkor kép azért van, hang nincs.
Azért várj meg más véleményt is 😊

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom neked már minimum 3 gyereked van, akiket tisztességre nevelsz és mindenük megvan. Ha meg egyetlen gyereked sincs, akkor pont te fogd be a szádat...

Botond
Samsung 6-os sorozat. Itthon gyártják, és a képe is jobb szerintem. Ha már nacionalizmus...
Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van gyerekem. Egy 9 éves fiam, akit minden olyanra megtanítok, amit én értéknek tartok. A mai gyerekekkel ellentétben, sosem káromkodik, egy csúnya szó nem hagyja el a száját és másra is rászól, ha az csúnyán beszél. Továbbá sosem hazudik és mindenkivel tisztelettudó, ellentétben a saját korabeli gyerekekkel. Nem ratyi világpolgárnak nevelem, hanem tisztességes, magyar embernek. Valamint osztályelsõ. Továbbá, amikor Trianonról beszélgettünk a múltkorában, hogy ellopták az országunk 2/3-át, az elsõ mondata erre annyi volt, hogy "Akkor lopjuk vissza". Szóval ennyit arról, hogy nincs gyerekem. Van, és nem arra nevelem, hogy az elsõ adandó alkalommal meneküljön el innen, hanem arra, hogy szeresse ezt az országot és ragaszkodjon hozzá, mert az övé és az õ gyermekeié.

Bakker, jól kibasztatok velem ezzel a sok TV-s szövegeléssel, ami mostanában ment. Lehet veszek egy LED TV-t. XD Ezt néztük ki ma a madaras teszkóban, mert ügyeletes vagyok, és persze miért ne most kellene Kecskemétre menni, aztán már akkor beugrottunk. 😊 15k kezdõ + 8k/10 hónap. Vélemény? Bennem még az él, hogy a Sony jó.

Sly Cooper: Thieves in Time

Ezt miért játszanád Vitán, ha jön PS3-ra is?
Semmi gond, örülök, hogy végre értjük egymást. Ugye elég sok a pongyola a cikk a - nem csak - hazai (játékos)újságírásban, emiatt az ember nagyon vágyik az igényességre, ha ez nem is az aktuális cikk vagy szerzõ ellen irányul.
A Rise of the Triad viszont elõtte jelent meg. Vagy a Wolf 3D engine nem volt eléggé árulkodó? 😉

Mondjuk én sose játszottam vele, sõt a Wolf 3D-t is csak történelmi érdemei miatt ismerem el, másért szerintem nem érdemes játszani, szemben mondjuk a Doommal vagy a Duke Nukem 3D-vel.
tutituti
nem is öt óra volt egy singleplayer 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZsZso
Na, azért ezt ne keverjük össze egy pisztollyal. A pisztoly az pisztoly. 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Devastator! Yeeeaaaahh! <#finom><#nevetes1>

Carlos
Ez már a duke -ban bennevolt. Igaz az nem pisztoly volt, hanem valami tûzgömbvetõ vagymi. 😊 Azt imádtam.
Eze:

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én csíptem. Két pisztollyal járkálni nagyon nagy királyság volt 😊. (Hehe, régen elég volt ennyi a boldogsághoz)

Carlos
ááá, egy remake... hát nemtom. Annó nem durrant nagyot a "nagyok" mellett...

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
kiadták. wolf3d motorral ment.3d realms-esek csinálták.
Tipikus eszetlen lövölde volt,ezt akarják feltámasztani bár ott a painkiller csak itt csapdákkal lesz megtûzdelve.

Carlos
Megzavarodtam.
Ez nem egy Wolf 3D utáni ki nem adott játék volt annó?

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
ki emlékszik még a rise of the triadra?
akit érdekel új dev videó