Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Gondolom már "drágámnak" hívod egy ideje :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kösz!
Persze! Megfogod a HDMI kábelt egyik vége a VGA kártyába, másik vége a TV-d HDMI bemenetébe. CCC-be meg kiküldöd a képet a tv-re és örülsz...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hogy jön ide a VGA kártya kérdése???
Dance Central követelményei:
- XBOX 360 alapgép
- Kinect
- Dance Central szoftver
- nem árt egy tv sem...
Hogy a pék faxába jön ide a VGA kártyád????
ha jófélét akarok venni
Elnézést a kiragadásért, de skkor D-Sub helyett veszel egy olcsó HDMI-kábelt.
Ehhez kellene venni TV-t kezdésnek, én ezt néztem ki (nem kell 82nél nagyobb, ebbe bele se menjünk), és van egy ilyen vga-m. Ha jól értem a leírásokat akkor HDMI-vel össze fogom tudni kötni a kettõt. Jól értem? Ha már lesz xbox lesz controller, kipróbálom a steam big picture módot legalább. 😄
Ha informatikában dolgozol látod a nagyker árakat pl.:
- Monitor HDMI-HDMI male-male. 10m arany HS/HDMI1.4 3D .... 2.350 Ft bruttó
Az 5 méteres Belkin márkában 1.630 Ft bruttó.
Aki a minõségért ennyit nem tud beáldozni, az ne vegyen 1080p tévét.
remélem lesz még belõle mert akkor kipróbálom én is 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szintén 6-os szériás Csamcsung tv van itthon.
Én feladom... nem tudok Rapid-al beszélgetni. Olyan szinten más világ, ami áthidalhatatlan.
Utolsó reakció: D-Sub bemenet??? 1990-et írunk?
HDMI.
A leggagyibb VGA kártyákon is van már HDMI kimenet... évek óta nem kaptunk olyat nagykertõl amin ne lett volna.
Vékonyka kábel, digitális és nem analóg fos jelet visz át, ráadásul a hang is átmegy. Vesz valaki egy 1080p tévét és D-sub-on keresztül néz rajta filmeket. Nekem ez olyan, mint arany kanállal a kezedbe félrelökni a disznókat a vályútól és kikotorni vele még az alját is...
"Nekem gyerekem van!"
ÉÉÉÉÉS? ~7 milliárd ember él a földön, úgy fest másnak is van ;-)
Gyereket csinálni bárki tud, még a szó szerinti fogyatékosok is. Ez valami presztízs, mint az iPhone meg a fekete terepjáró?
150k a tévé, megnéztem a kecskeméti 'A' oldalon. Te írod, hogy 15k kezdõ+8k*10hónap. Ez akárhogy is számolom, csak 95k. Részletre olcsóbb, vagy mi?
Bocs ha egészen blõdséget kérdezek, az életben semmit nem vettem még részletre, de úgy tudom részletre inkább drágább minden, nem? <#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nála autentikusabbat a 440rõl konkrétan szvsz sehol nem kapsz! (árul mást is, szal nem durván elfogult, de azért kicsit igen)
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hitel részleteket meg passz, azt nem én intézem hanem hiteles kolléganõk 😊
Ajánlj egyet olyan 15k kezdõ + 8-10k/10 hónapra. 😄 Olyan 160k asszem ez a Sony a szolnokiban. Ez a 650-es mennyivel tud többet a 440-esnél?
Ha nem akarsz semmi extrát. csak egy jó tévét, szerintem megfelelõ. Szép a képe, sok beállítási lehetõség is van. Az USB-rõl lejátszó része zseniális, a 40GB-os Avatar meg Gyûrûk Ura mkv-t röccenés nélkül vitte. Külsõ feliratot is kezel (.srt) Ami gyengéje, az a hang, sztereót megeszik, de mondjuk a 6-csatornás AC3-mal nem boldogul. Ilyenkor kép azért van, hang nincs.
Azért várj meg más véleményt is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bakker, jól kibasztatok velem ezzel a sok TV-s szövegeléssel, ami mostanában ment. Lehet veszek egy LED TV-t. XD Ezt néztük ki ma a madaras teszkóban, mert ügyeletes vagyok, és persze miért ne most kellene Kecskemétre menni, aztán már akkor beugrottunk. 😊 15k kezdõ + 8k/10 hónap. Vélemény? Bennem még az él, hogy a Sony jó.
Ezt miért játszanád Vitán, ha jön PS3-ra is?
Mondjuk én sose játszottam vele, sõt a Wolf 3D-t is csak történelmi érdemei miatt ismerem el, másért szerintem nem érdemes játszani, szemben mondjuk a Doommal vagy a Duke Nukem 3D-vel.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Eze:

Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Tipikus eszetlen lövölde volt,ezt akarják feltámasztani bár ott a painkiller csak itt csapdákkal lesz megtûzdelve.
akit érdekel új dev videó