Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Pont a cetelem küldött el a bánatba...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráadásul ami durva, h nem is részletesen irja le a dolgokat, hanem csak tömören igy eléggé félreértelmezhetö a saját irása is... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Komolyan te rendesen megnézted ezt a retkes filmet? Akkora baromságokat irsz, h a fejem leszakad...
"Felkelsz arra sem emlékszel hogy elõtte többször nem emlékeztél semmire...nemtudom érted-e. 😄"

Szerinted miért jegyzetel le mindent és tetovál megára stb?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Persze, hogy nem emlékezik, ezért vannak a fényképek, tetoválások. De azt tudni fogja, hogy emlékezetkiesése van, minden mást elfelejt, fogalma sincs, hogy elõtte hány alkalommal ébredt így fel, de ez így van rendjén. A film sem állít mást. De éppen ezért sose tudhatja biztosan, hogy amit a fényképekre írt az tényleg úgy volt-e vagy, hogy egyáltalán õ saját maga írta-e, de másra nem támaszkodhat. Ha nem emlékeznél, de ott lenne egy papírfecni a kezedben, akkor te is csak arra támaszkodhatnál. Mindezek miatt súlyos igazán a film vége, ha belegondolsz.
DarkSector
Hát pont ezaz nem tudjuk mi volt elõtte, csak amit Teddy mond neki, abból kiderül hogy soha nem mondtak neki semmit, abba a hitben élt amiben a film alatt, vagyis semmire nem emlékezett, vagyis megintcsak baromság a film. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem egészen. ha nem emlékszel semmire a balseted óta. Felkelsz arra sem emlékszel hogy elõtte többször nem emlékeztél semmire...nemtudom érted-e. 😄
Ennyi erõvel mindig azt hihetné hogy a baleset óta semmi nem történt még vele. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
És? Mi már jóval utána kapcsolódunk be a filmben a csávó sztorijába

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
De el kell kezdeni valamit hogy rutin legyen belõle nem? 😄

DarkSector
A baleset elõttre emlékszik ezt õ maga mondta, nem utána...😄

wantonly
Nincs ebben hiba. Ha nem emlékszel, hogy mi történt veled az utóbbi 3 napban, akkor senkinek sem kell elmagyarázni neked, hogy emlékezetkiesésed van, tudni fogod magadtól is. Mint például egy másnapos vasárnap reggelen.... Senki sem mond neked semmit mégis tudod, hogy azért nem emlékszel semmire, mert sok volt a pálinka. :XD
Seth
Elmagyarázta a gyengébbek kedvéért. A rutin miatt, amit napról napra csinált, egyszerûen berögzült az agyába.

PSN ID.: Beegabor

Botond
Hú,kösz, akkor ezt elõtúrom vhonnan. Most költöztünk, fogalmam sincs hol a doboz. 😊
Zomil
Attol még nem emlékezhetne pont arra, h balesete volt? 😊
Most ez igy elég random belekötés a filmbe.

Zomil
Sajnos valoban igy van, pl. t-szar-nál legalább 2szer meg kell kérdezni 2különbözö embert, mert sokszor fingjuk sincs, h mi a helyzet csak mondanak vmit...

DarkSector
Megnéztem a Memento-t:

ha egyszer a rövidtávú memóriája megsérült, és az a baleset után, ami UTÁN semmire nem emlékszik a csávó, akkor azt honnan a büdös lófaszból tudja hogy megsérült a rövidtávú memóriája? Hiszen csak arra emlékszik vissza amit feljegyzett, magára tetovált vagy bármi, azt honnan tudja mindig hogy megsérült a rövidtávú memóriája és mindent fel kell írnia, mikor nem mondja neki senki?

Én ezt egy nagy hibának láttam a filmben. 😄

tutituti
rendeld meg online shopból,ipon-on van hitel lehetõség is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZsZso
Imádom, amikor 5 ember azonos cégtõl 5 különbözõ választ ad. Volt olyan - nem hitellel kapcsolatban - hogy a párom 3szor megkérdezte ugyanazt (3 különbözõ tagtól). Az elsõ két dolgozó váltig állította, hogy lehetetlen a kérése majd a 3. zokszó nélkül kiszolgálta. Hülyeségnek hangzik, de így kell csinálni.
Mondjuk más kérdés, hogy 2 órát nem állnék sorba a helyedbe csak azért mert lehet egy másik fószer segítõkészebb lesz.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Prince23
Olvasó GOTY szavazás: GOTY 2012

Far Cry 3 vezet

Gubberx
vagyis angol 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Rapid81
Na, ennyit az én tévé-vásárlásomról. 😊 Madaras teszkónak sem, meg a simának sem kell a pénzem. Madaras tecsóban tegnap megkérdeztük, hogy mi kell a hitelhez, aszonta papírjaim, meg számlakivonat. Ma beülünk nagy nehezen a hiteles részhez, kb. 2 óra várakozás után, elküldi az igénylést, erre az jön vissza, hogy munkáltatói kell. Alapból idén már nem tudnék szerezni, a másik meg az, hogy formanyomtatványos van, azt meg cég le se szarja, csak sajátot ad ki. Mondhatta volna a hölgyemény, hogy lehet kell munkáltatói is, aztán akkor át sem megyünk. Sima tecsóban alapból közölték, hogy a netrõl kinyomtatott számlakivonat nem jó, menjek be a bankhoz és hitelesíttessem. Ja, bank meg akkor van nyitva, mikor dolgozom... Mindegy, legalább megmaradt a pénzem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
madarasteszkó: 1998
metro: 1993

akkor pontosan melyik hiperrõl beszélünk?

(mi egyébként visszaálltunk a hiperekrõl a kisboltokra pár éve... persze pár havonta 1-1 alkalommal még elvándorlunk a madarasba, ha valami "nagyon" akciós éppen)

Forza.

Tinman
Multikról beszéltem a Tesco az egy a kb. 40-bõl ami rohasztja itt a levegõt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
kaptál az amd kártyádhoz egy DVI2HDMI átalakítót, azt kell használod (más átalakítókon nem megy át hang!)

Forza.

arty
valami nem stimmel nálad a dátumokkal 😊

elsõ tesco: 1994
eu belépés: 2004

Forza.

arty
ne vegyél 82centis tévét (ha anyagilag nem tul megterhelõ még plusz 20-30k)!

konzol, kanapéról... kicsi lesz!

Forza.

arty
dsubon átmegy még az 1080p feletti is - más kérdés, hogy milyen lesz a minõség 😊

Forza.

Botond
Ebbõl úgy látom csak dvi kimenetem van. Azt hogy kötöm a tvre? Sehogy? Végül es5500-as samsungot vettem, ilyet csak 40 collban. Ötletek?
Sikerült egyben le is szedned azt a 6.5GB-os ZIP fájlt??? Kár, hogy nem darabokban van, így bajos lesz leszedni. Torrent egyszerûbb lenne.
ZsZso
Sleeping Dogs - 8 GBP

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Gubberx
Tök jó hogy csak USA régiós minden ajánlat :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jAsOn VoOrHeEs
Köszi srácok, akkor jelezzen akit csak az elsõ rész érdekelne belõle.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

De ezt a kettõt igen! 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Zomil
Ez viszont steam-es 😊

Botond
15 játékom van amit támogat a big picture. 😊
jAsOn VoOrHeEs
Fasza, ez nem is steam-es. 😄 Akkor sztornó...

jAsOn VoOrHeEs
Lenne itt olyan valaki, akit a Bioshock Dual Pack-ból csak az 1. rész érdekelne? 500Ft felesben. Egyébként ez ugye 2 kulcsot ad? 😊

wantonly
Ez sem rossz. 😊

2K Shooter Pack: Bioshock, Bioshock 2, Borderlands GOTY, Duke Nukem Forever Price: $9.99
Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
The WTF Pack DRM: Steam

1. Borderlands Game of the Year Edition
2. Duke Nukem Forever
3. The Darkness II

Price: $9.99

Ha jól látom ezek külön steam kulcsok, viszont azt nem tudom régiózáras-e. Mert, ha nem ez elég jó árban van... Valaki esetleg tervezi a megvételét? Én nem tudok vásárolni amazonon sajnos, de lehet beruháznék egyre. Énnél olcsóbb az ünnepi steam leárazásban sem lesz gondolom.
Rapid81
"ráadásul a hang is átmegy." - ez az ami nem érdekel, mert erre tartom a 2x60W Siemens erõsítõt, meg a 2db 120W-os Videoton hangfalat.

Botond
Így van sajnos, ez a mi hibánk.
Rapid81
Errõl nem az eu és nem is a multik tehetnek, hanem az emberek, akik oda mennek be, nem a kisboltokba. Amíg nálunk nem volt itt a városban Penny, addig megérte az 50km-re lévõ Szolnokra feljárni multiba vásárolni élelmiszert, mert a coop, ami itt van, még a multis ár + az üzemanyagnál is drágábban adta a dolgait, mert "monopol" helyzetben volt. Persze zöldség-gyümölcs, az csak piac, vagy itthon kiskert.

Szabi
ez sajnos így van, én se mondhatnám hogy hû de szeretem, de jelenleg most ez van.. majd csak lesz jobb is, de amúgy ez se vészes.. kollégáimhoz képest így is túlképzett vagyok, 3 (elektronikais) osztályon vagyok egyszerre (kisgép-nagygép-szórakoztató), mert mindenféle ketyerékben betudok segíteni kollégáknak ha kell, ja amúgy még csak két hete vagyok a kereskedelemben.. 😄

#75938: így van, részemrõl én magánemberként utálom a nagy boltokat, a tömegnyomort ami ott van, utálom a tudatlan vásárlást, amikor bemegy valaki hogy hát akar valamit, de nem tudja mit, minek.. stb..

ha pl. valamilyen eszközvételen gondolkodom, neten utána járok mit írnak fórumokon az adott termékekrõl, neten keresgélek kisboltot ahol jó árban van és szépen elbuszozgatok vagy autózgatok és megveszem jó áron kisboltból a legjobb választást a pénzemért 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Botond
Errõl nem az eu tehet, hanem mi. Amíg mindenki bemegy a plázába, mert ott nincs hideg-meleg, nem kell ezer helyre elmenni, hogy mindent megkapj, stb, addig pláza marad, kisbolt bezár. Majd ha senki nem jár plázába es mindenki kis boltba jár, akkor ez fordítva lesz. Kényelmes mást hibáztatni, de ezt mi intézetük ilyenre...
Tinman
Tudom, hogy munkahelyed, de atomot tudnék dobni a multikra.
Annyi, de annyi kisbolt bezárt már miattuk a környezetembe (pékség, hentes, festékbolt, autósbolt, szerszámos, sportbolt), hogy a veszteség leírhatatlan.

Ezekben a boltokban SZAKÉRTÕK voltak. Olyanok akik fél mondatból tudták mi kell neked, mert évtizedek óta csak ezzel foglalkoztak... folyamatosan tanácsokkal segítettek és minõséget adtak, néhányan a két kezük munkáját. Ráadásul egy idõ után õk adtak kedvezményeket a törzsvásárlóknak, és még egyezkedni is lehetett velük.

Helyette most vannak a multik, ahol -tisztelet a kivételnek- hozzá nem értõket alkalmaznak éhbérért, akik gagyit árulnak, sokszor nem is olcsón.

Kösz EU! -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
naja, multikban azért lehet túlárazottan adni, mert ha már veszel 160ért tévét, nem fogod azt mondani hogy áá 5ért nem veszem meg a kábelt hozzá mert drága.. 😄

csak úgy meg nem veszel kábeleket, hogy hûû, de jó, olcsó akkor most veszek 4et 😄

a multiknak amúgy is az lényegük, hogy bemész és "mindent" megkapsz egy helyen, igaz hogy majdnem minden drágább mint máshol, de nem kell 18 kisboltba elmenned a város 10felén 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Carlos
Kellemest a hasznossal:
Mostantól csak tangában ugrálhat más ne legyen rajta.
Vagy amire gerjedsz...

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Informatikában dolgozom, de nem eladóként. Eddig HDMI kábelt ilyen multikban láttam, mikor elmentem a polc mellett, mert sosem kellett, mivel egyik monitoromon sincs ilyen csati. De köszönöm a felvilágosítást, majd szétnézek.

Botond
Asszony pajtásnál pluszba jön ki az egyenleg a befizetéseket szembeállítva a kifizetésekkel. Mivel közös a kassza, így kvázi a kettõnk fizujából allokálok ilyesmire pénzt, így nem az összeg a lényeg (hiszen akár vehetjük úgy is, hogy õ fizeti), hanem a gesztus, hogy akkor most úgy allokálunk, hogy az õ igényei vannak elõtérben.

Magyarul bead a közös számlára x pénzt, amit elköltünk magunkra és a gyerekekre, és idõnként elmondja, hogy szeretné, ha az x egy kis részét rá költenénk ilyen bohóságokra. Mivel vannak fix költségeink ez többnyire nem fér bele, de karácsonykor miért is ne. 😊