Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye?! Genyó egy játék ez.
Ahogy írták: S a legjobb, de az A is elég frankó, E elég felejtõs.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont, hogy mennyi mindent kihagytam és mennyire mindenrõl nem tudtam, az valami félelmetes. Ahhoz, hogy teljesen képbe kerüljek, még párszor végig kellett tolnom, + str. guide + fórum + youtube.
Szvsz ezen akarnak változtatni From Softos fiúk, hogy elsõ végigvitelkor is többet mutasson magából a játék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
D = Damage
S = Speed
E = francsetudja
DaS témához meg: Tényleg semmit nem magyarázott el. Igazából a DeS játékosoknak szólt, õk már értették.
Remélem új részben lesz valami tutorial... legyen akár több órás, leszarom... csak egyszer magyarázzon el mindent.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meg valaki mindent maga akar kitapasztalni annak ne sírjon a szája, hogy nehéz a játék.
DeS és DaS-ba:
- Az embernek fingja sincs elsõ körben a World és Character Tendency-rõl, arról, hogy mikor mi történik, ha ilyen vagy olyan.
- Ahogy a Humanity is fehér folt eleinte, és csak sok óra után jössz rá, hogy használd ki, mik az elõnyei, stb.
- Fogalmad sincs elõször, hogy mennyire fontos a fegyverek paramétereinél a D, S, E, stb
- Fogalmad sincs, de még DaS-on (nevelkedettnek sem volt), hogy nem úgy kell játszani, hogy elsõ világ kipucolása, majd a 2. és a 3. Nem.
- Nem tudod, hogy mennyire fontos és mi a határa annak, hogy gyorsabban mozogj.
- Nem tudod magadtól, hogy milyen irányba fejlõdj, mivel járnál jobban, mi áll közelebb hozzád stb. Mind a 2 játék pl. jobban elkényezteti a DEX alapú karikat, mint a STR alapúakat.
- Nincs térkép, pedig a DaS-ba kifejezetten nagy a terület, de DeS-be is vannak helyek ahol ki lehet tenni az "I want to go home" üzenetet a társaidnak :-D
- DaS-ba még a DLC megnyitásáról is helpek vannak netszerte :-D
Gondolom az érthetõség ezekre fog vonatkozni. Végre lesz talán rendes leírása a dolgoknak, mert valljuk be, magadtól mindenre rájönni help nélkül ebben a 2 játékban? Közel lehetetlen.
Igaz, hogy 3. végigvitel legvégén járok, de ez már NG+ és nem is lenne ez sem annyira vészes, ha nem törekednék arra, hogy mindent felfedezzek.
Ebben Világ és Karakter "tendencia" is van. A 2 alig függ egymástól, viszont sok dologra hatása van. Egy teljesen "fekete" világ tendenciával NG+ -ba jó kis vérpisálás van sok helyen. A DaS még NG++ - on is mókavonat hozzá képest!
Olyan plusz fekete fantomokat szór be párosával legtöbbször, amik normál állapotban nincsenek és baromi erõsek, iszonyat nagyot sebeznek, a páncélod soha nem tudod fejleszteni sehol, minden ellenfél életereje nagyobb és kisebbeket sebzel is rajtuk. A baráti NPC-k egy része, meg ellenséges fekete fantom, akiken a kimaxolt kardoddal sebzel kb. 40-et a 4000-bõl ^^ Olyan one hiteket nyomnak, hogy öröm nézni!
Brutális!
És egyben KIQRTUL QRVA JÓ!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az adatlapján ezt látom:
Bestellnummer: .............
Gekauft am:Sonntag, 16. Dezember 2012, 13:20 Uhr
Kaufpreis:6,95€ (MwSt. 19%: 1,11€😉
Zahlungsmethode:Kostenloser download
Viszont kulcsok sehol, hanem amit a blogon is írtál, hogy schwarze.... kódsor olvasható. Ez elvileg a ZIP fájl kibontásához kell, és a McGame fórumon is sokan panaszkodnak, hogy hol vannak a licenckulcsok.
Egyébként én "mesés" kalandfilmekhez mérném, de nem tudom, hogy mik jelentek mostanság. Nem láttam például Prince of Persiát sem láttam. De abban abszolút egyetértek, hogy hasonló jellegûbõl kevés van, mert mostanában helyettük az Tranformersek, Battleshipek, képregényfilmek meg majd a Pacific Rim megy - nagyjából ezek a riválisai. Szóval ebbõl a szempontból rá lehet sütni, hogy hiánypótló (fõleg ha jobb lett volna - de még egyszer: szerintem se volt rossz, túlzó a bukása), de a sci-fivel és a többi elvárással együtt furán hatott.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Forza.
Szóval tartalmas film eleve nem lehetett belõle, az egész eredeti drasztikus átértelmezése és matériával való feltöltése nélkül. Szórakoztató, "PG-2-es" popcornfilm esetleg. Amúgy egynek elment nálam is, mivel már eleve ezekkel az elvárásokkal ültem le elé.
Persze nem tucatjûtáknak készült, nem is ezt írtam.
Rétegjáték valóban mert csak egy réteget vonz. Nincs ezzel probléma. Nem is írtam hogy van.
Én azt írtam mitõl lehetne még több a játék.
Hogy fog-e változni?
Tutira fog...hogy mennyit az kérdés.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Továbbá nem értem, hogy egyeseknek miért fáj, hogy nehéz a játék. Sokan kihullanak, köztük én is, de nem tud érdekelni. Van akinek bejön, másoknak nem jön be. Zárjuk le, lépjünk tovább, nem kell minden játékkal minden embernek játszani!
Darksouls egy rétegjáték és akit telibe talál az rajongásig imádja utána.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Vagyis ha kicsit túlozva is erre írtam poénnak amit részeben komolyan gondolok, hogy ezeken jó lenne változtatni a 2. részben, hogy ne csak a nehézség legyen az egyetlen dolog amitõl érdekes legyen.
Maradhat a nehézség, de más köntösben...
Mondjuk a hercegnõt is meg lehetett volna zabálni!
Igazából nekem is ez volt a gondom a film végén, hogy ebbõl sokkal többet ki lehetett volna hozni. Nagyon sok elvarratlan szál maradt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megfordítom inkább a dolgot.
Ha a játékban nem lenne ekkora kihívás, nem lenne híres a nehézségrõl.
Vajon ugyanennyien játszanának vele?
Idétlen pályák? Elég nagy átjárás van a pályák közt úgyhogy mondható, hogy logikusan van felépítve.
Firelink Shrine nagyon hangulatos, aztán Undead Burg is.
Az erdõs részek meg a mocsaros város annyira nekem sem jött be pozitív a véleményem a játékról. Itt a fasza harcrendszer a lényeg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Dark Souls-nak van egyfajta jó hangulata. Van akit elkap van akit nem.
Aki szereti az szereti az újraéledõ ellenfeleket is.
Ha nagyon sokszor lenne benne mentés akkor tényleg nem lenne nagy kihívás.
Persze a story részét csak viccbõl írtam, biztos van valami story-ja a játéknak, de a többit tartom, részemrõl teljesen tartom, az irányítás bitang idétlen....rühellem a játékokat amikben idétlen pályák vannak és respawnolnak az ellenségek.
Oké persze 1000x hallottam hogy a játék lényege nem ez de k..ra leszarom, az engem nem érdekel hogy a nagy semmiért vért kell izzadni és ez pár embernek tetszik, nekem akkor sem szimpi ez a 3 dolog a játékban.
Story pedig ahogy említettem poénnak szántam, biztos van kerettörténet, de gondolom nem egy regény....
Egyszerûen nem tudom kitalálni mire gondolhattak. 😊
Vagy végre lesz története is a játéknak?
Tuti, hogy a beszédre gondoltak...
"Nagyon úgy tûnik, hogy az extrém nehézségérõl híres Dark Souls folytatása sem lesz könnyebb elõdjénél, sõt! Szerencsére kiderültek egyéb információk is a játékról.
Csak a legkitartóbb játékosoknak sikerült agyvérzés és akkut szívroham nélkül pozitív eredményt elérniük a Dark Souls játékmenetében és az õ mosolyuk sem éppen felhõtlen. A fejlesztõk nekik is mindenki másnak is garantálják, hogy a folytatás sem lesz élhetõbb, de némi könnyítésként érthetõbbé válik.
Legutóbb az Edge magazin foglalkozott érdemben a Dark Souls folytatásával, mivel lehetõségük volt betekinteni a fejlesztés alatt álló produktumba, amirõl annak rendje és módja szerint meg is írták tapasztalataikat, véleményüket. A cikk tanúbizonysága szerint a From Software szokatlanul nehéz matériája grafikai szempontból hasonló lesz az Ubisoft Watch Dogs és Star Wars 1313 címeihez, maga a Dark Souls 2 pedig az elõd közvetlen folytatásának tekinthetõ.
Ennek ellenére azt is megtudhattuk az Edge magazintól, hogy a helyszín ezúttal nem Lordran lesz, de a név a késõbbiek folyamán felbukkan, mivel ez adja majd a történet kulcsát. Aki esetleg aggódna az miatt, hogy nem az elsõ részt jegyzõ Hidetake Miyazaki kalapálja össze, az ne aggódjon, hiszen a hasonlóan tehetséges Tomohiro Shibuya és Yui Tanimura páros ígérete alapján a játék egyértelmûbb, érthetõbb lesz a korábbiaknál, de nem könnyebb.
A Dark Souls második részét még 2011-ben kezdték el fejleszteni, jelenleg állítólag 25%-ban nevezhetõ késznek, ami magában foglalja azt, amit az Edge is megjósolt: valószínûleg nem számíthatunk 2013 folyamán a premierre, sokkal inkább tûnik esélyesnek egy 2014-es dátum. "
Ezekszerint látványos lesz, de a többit nem értem, miaz hogy érthetõbb lesz? Mi lesz érthetõbb?