Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Mi ez? Weakest Link? Bmeg, holnap remélem tovább maradok bent 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Nekem mindegy lett volna, mert én meg vásárolni voltam. Így legalább nem költöttem megint pénzt. De ettõl függetlenül köszi az infót. 😊
arty
sajnáljuk, ez nem mentség! ha jobb nincs, viszlát! <#idiota>

Forza.

DarkSector
Miért ki beszélt a Dark Souls-ról? És mit? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Nem voltam itthon, ha jókor nézem a redditet, akkor 1 teljes órával hamarabb is feltehettem volna, sajnálom 😞.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Én nem ez a lényeg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Ez nem sokáig tartott. :S
arty
😞

halálom az uplay... nézegettem - kényszerbõl - ezt az impulse klienst (gamestop-é) és wow! mûködik! majdnem steam!

hogy nem megy ez se az ubinak, se az eanak? hát pedig nem bonyolult!!! 😞

Forza.

Skyrim 15 euró GMG25-CFGY3-4THJI kóddal (steam-es)

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Dark souls-ból megbuktál... 1-es, leülhet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én mindig is szerettem a történelmet.

Amúgy meg nem vagyunk már iskolások, nem kötelezõ beülni töri órára. Aki meg beül önként vállalja, hogy okítják/ tanítják (majdnem leírtam, hogy belé verik, de hülyén vette volna ki magát...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De tudod ebben mi a vicces? Hogy az achikért gyûjtött pontokat meg érzékeli a steames ubisoft játék, tehát valamilyen szinten látják egymást az uplay-es játékokkal.

Tehát amit uplayes játékokkal gyûjtöttem abból tudok bónuszokat venni AC3-ban, ami meg steames.

DarkSector
E=Evasion, elvileg.
Legalábbis a FF-kban az.

DarkSector
Ha belédverik a történelemleckéket valóban megjegyzed, ettõl még nekem unalmas a történelemóra. 😄

Hát igen. Ez így elég furán van megoldva (nekem is ez van AC3-al és Driver-el is!)

Fpocok
Há csak az a vicc, hogy ha megnyitom uplayt, akkor nem látom ott 😄 /facepalm az a kliens.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
inditassz egy "dos command boxot":

Microsoft Windows
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\rt>d:

D:\>cd games

D:\games>cd "Ubisoft Game Launcher"

D:\games\Ubisoft Game Launcher>uplay.exe -upc_uplay_id 46

ezután feljött az uplay, és mutatta a far cry 3 covert és egy gomb volt alatta: "go to game" - rányomtam, kérte a szériaszámo, beirtam, kész - innentõl ott a librarymben a játék. ha neked steames van, akkor nem 46 a szám! ráadásul azzal lehet nem fog menni - driverem steamese igy nem aktiválható át 😞

Forza.

Mivel egyszer már regelted, így már még egyszer nem hiszem, hogy hagyja magát.

Szerintem az már úgy nem fog menni.

Egyforma minden szint? XD

Annyit meghaltam, hogy az összes helyet már kivülrõl tudom.

Ha álmomban felébresztenek el tudom mondani, hogy honnan hová milyen úton lehet eljutni hány méter után merre kell fordulni.

Én is ki voltam akadva kezdetben, hogy nem lesz térkép, de rájöttem, hogy beléd verik az útvonalakat. Szó szerint és képletesen is.

Sõt azt is kívülrõl tudod majd, hogy honnan jön mennyi ellen és hogy tudod minél hamarabb lenyomni...XD

Ha most fognék neki röhögve jutnék el O&S-ig az biztos!

Fpocok
Ümm... pontosan melyik filet kell átírni? Mert én átírtam a uplay.exe-t és nem csinált semmit csak elndította a programot.

arty
hálás köszönetem! megint!

Forza.

arty
uplay.exe -upc_uplay_id XXX

XXX pedig itt található csomó játékhoz.

(a gamestopos bundle fc2 kulcsa egyébként nem regelhetõ uplaybe, gondolom az elsõ rész meg pláne nem)

Forza.

Huminity megállapítás esetemben nagyon üt. Tudtam, hogy fel lehet használni emberré váláshoz, enkindle-höz, de 40 óra játék után miután töröltem jöttem rá, hogy fullra tölti az életerõt is...XD

Mondanom se kell S&O harc így már egyszerûbb lett volna az 50 humanity-m birtokában...XD

Azt befolyásolja, hogy mennyire profitál az adott fegyver a képességek növelésébõl (dex növelése a dex alapú fegyver sebzését növeli például).

A és S között különbség van. Ha jól tudom az A és S profitál a legjobban a pontokból. Míg egy E gyakorlatilag árnyalatnyival javul.

Fpocok
És ezt hogy is kell? Hova kell írni? Meg akarom csinálni, mert unom, hogy csak akkor látható, amikor steambõl indítom.

ZsZso
Csak a Far Cry 2 -t tudom.

arty

far cry 1-2 uplay id-jét tudja valaki?
egyáltalán, ezeket honnan lehet tudni?

Forza.

DarkSector
de a 3 játék még 6000-ért is ultraolcsó. 😄

ZsZso
Igen, már vége 😞.

DarkSector
Nem értettem. 😊

Daell Drow
Az FC3 ha steamen vaszed akkor is kell neki uplay, igy tokmindegy. En beraktam a kosarba, es checknel mar 5600 forintot irt. Javitottak mar, igy mar nem kell.
arty
megvettem - köszi!!! 😄DD

Forza.

ZsZso
Nem vagyok egy nagy Far Cry rajongó, de ha Steames lenne már tuti vettem volna 2-t 😊

Fpocok
lol. Kiváncsi vagyok, meddig fog élni 😄

ZsZso
(A 3 is benne van!)

ZsZso

tutituti
Na és mit szóltál a Primer(találmány)-hez?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lehet kicsit kifacsarodott gondolkodásmód, de a filmben a Tharkok engem a Star Wars Tusken törzseire emlékeztetett.

Én annyira bírtam a Tuskeneket, hogy abból is el tudnék képzelni valami movie-t.

9-es sugár eredete a körülötte kialakult eseményeket még boncolgathatták volna, mert az, hogy van valami különleges, de csak van és fogadjuk el az nem magyarázat.

Ott volt a konfliktus eredete is, amire szintén nincs magyarázat. Ott vannak a már-már isteni erõvel rendelkezõ emberkék, akik kavarják a dolgokat, de a miértek és a hogyanok és az okok nem derülnek ki.

Ott vannak a Tharkok, akiknek megváltoztak a szokásaik (születés révén, ez ugye benne is volt a sztoriban), amit szintén nem fejtettek ki.

10 évig volt távol Carter, ami alatt 1000+1 dolog történhetett. Részemrõl nagyon kíváncsi lettem volna ezekre is.

Maga a Barszun (Mars) történelme is érdekes lehetett volna, ha lett volna róla részletesen szó.

Bár lehet, hogy többet látok bele ebbe a filmbe és csak tényleg ennyire felszínes történetrõl volt szó. A lényeg én látok benne fantáziát és szívesen vennék egy John Carter 2-t vagy egy Barszun filmet.

POP film változatát annyira megerõszakolták, hogy nyomokban se hasonlít a játékra, legalábbis nekem nagyon nem tetszett.

Fogták az idõ homokja részt, meg a tõrt, meg a gonosz ellenfelet és lett belõle ez a kifacsart baromság. Nem lett volna nehéz a Sands of Time sztorit szépen egy az egyben feldolgozni. Sokkal jobb film lehetett volna ebbõl! Lett egy tucatszar Hollywood-i fos.

DarkSector
Értem, de mint írtad is ezzel ugye vesztesz egy kicsit. 😊

Tinman
DaS-ba is megvan a lehetõséged arra, hogy elkezded varázslóként, pakolod a pontokat az INT-re, de rájössz, hogy nagyon nem a stílusod, így elkezded más irányba fejleszteni. Mûködni fog? Igen!

Tény, hogy mindig gyengébb lesz egy ilyen karakter, és mindig picit le lesz maradva a szintjéhez képest, de mûködik...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Persze!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Esetleg ha hazaérsz, megnéznéd pontos típust nekem pls?

DarkSector
THX így már értem. 😊

Mondjuk nekem fejlõdésben minden játéknál az a bajom hogy nem tudom elsõre miket válasszak hiszen nem tudom elsõnek mi a jobb és mi-mire való.
Ezért sok játékban jó dolog hogy valamiért cserébe mondjuk újratanulhatod az ability-ket, persze tudom a Das nm ilyen ability-s téma, de persze ez nem gond, nincs azzal baj ha nem tudsz elõre mindent, hogy mondjuk nincsen térkép az is csak itt baj ahol annyira egyforma minden szinte hogy marhára könnyû eltévedni, és mivel ujraélednek az ellenfelek ez egy idõ után baszottul fusztráló tud lenni, ha nem élednének újra, akkor azt mondom oké.

Tinman
Vettem elsõ körbe egy Logitech Skype-ra alkalmas vackot 2-3k között... na azzal elég felejtõs eredményt értem, befõttes gumival + vattával kellett beburkolnom a mikrofonját, mert legalacsonyabb érzékenységen is be lehetett hallani a lélegzetem, de még a fogaim koccanását is, ami elég gáz.

Aztán vettem egy Sennheiser-t. Azzal már sokkal jobb az eredmény, került is vagy 6x annyiba :-/ Típust fejbõl nem tudok, melóhelyrõl vagyok.

Fpocok
Ja amúgy már kérdezni akartam, te milyen mikrofont használsz? Vagy milyen beállításokat? Mert nálam elég szar, ha kommentárt akarok felvenni.

Tinman
Ha toltad a DMC-t :-D

jarlaxxe
Sejtésed azért lehet mert a SH vagy a DMC szériában is a "S" a legjobb minösités.

Tinman
De... viszont magadtól erre azért rögtön nem jössz rá.