Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Nem, nem rossz, vagy mire gondolsz?
Kapásból az Exclusive-okkal több, ez egyértelmű.
Minden funkció sokkal jobb, kevesebb a bug.

Konkrétan miben rosszabb? Mely részére gondolsz? 😊
Szerintem meg tévhitek vannak azzal kapcsolatban hogy akár egy PS4 vagy Pro mire jó....
Exclusive mellett is megállja a helyét ezt sokszor.

Képtelenség olyan gépet összedobni, ami árban megközelíti, ha ez igaz lenne vennék, de nem.
De amint látok egy olyan hardvert, ami ÚJ ÁRBAN olyan, akkor hajrá kíváncsi vagyok...
Lehet régen neten itt-ott összeraktak az akkori PS árán vagy Xbox árán, csakhogy az az általuk beállított settings bizonyos játékoknál az sántít, hiszen a konkrét grafikai beállítás konzolokon optimalizált, nem úgy mint PC-n hogy low-medium-high, hanem vannak opciók, effectek amik ilyenek, van ami meg amolyan...

Vagy nevezd meg konkrétan melyik részére gondolsz, amiben szar. 😊

Csak azért merem mondani, mert pont nemrég néztem vga árakat és nagyon necces, kb a videókártya kiteszi a komplett konzolt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Megvan az első játék, ami érdekel 2018-ban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Viszály nő lesz - nagyon helyes.
Részemről tárt karokkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sőt, van hozzá tapasz és már szinte semmiben is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
A wii volt ilyen korábban. Ahol gyerek volt, ott biztos volt egy wii valahol a lakásban. Ugyan nem használták, de volt.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Valójában fogalmam sincs. Szerintem az ára. Nem tudok másra gondolni. Jó a marketingje, és épp átcsúszik az ára a gondolkodásküszöb alatt. Játékok viszont szarul fogynak a géphez képest, szal sokat csak megveszik 1-2 játékkal, aztán a polcon rohad.

Tinman
Akkor mi adja el ezt a szart? A hányatós VR? :-DDD

Mert azt tudom, hogy nekem mi adja el: cirka 20-25 exclu. Semmi más.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.02. 15:39:41

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lehet, hogy pont ez a baj... hozzászoktál a rosszhoz én meg szűz szemekkel tapasztalom napok óta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Egyik pontban sem értünk egyet. 😊
Én tök másképpen látom. mindennapi használat által.

De igen az exclusive sokat számít, de az ugyanúgy hozzá tartozik a PS-hez.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Háh, ezt ma ki kell próbálnom 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
A szivárgó eredmények 1070 körüli teljesítmény prognosztizálnak, abból egy keveset fogyasztó, konzolkompatibilis verza 1 év mulva ismét bohóc sipkás mutatvány lesz. Tonképp ma is az lenne, ahhoz mérten, hogy 4K-ra adják el ezeket. Meghát az is.

Moby
Olyan lófasz eladások vannak a exkluzívokra, hogy ihaj. 2 milliós eladás már jónak számít, hírértéke van. 60 millió eladott konzolra. Minden harmincadik gépre sikerül eladni egy-egy menőbb exkluzívot. A legjobban az u4 fogyott, de azt is simán a betonba döngölik a codok/battlefieldek/aktuálcsúcsmultiplatok. Szal az aligha.

Dzsini
Pont ilyenre gondoltam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
20 perc gaming után szakadt ki a szemem tőle... pedig Pro. Action módba jobb, de ott olyan droppokat csinál FHD-ben(!), hogy leolvaddazagyad :-/
4k? A nagy büdös Eiffel-tornyot ám azt!

Tinman
Excluknál is, singlenél is. Az ár érték aránya akkor lenne jó, ha a Pro kerülne annyiba, mint amennyibe az alap. Ezt a gépet vastagon az excluk adják el, amúgy a lőtéri kutyusnak nem kéne.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.02. 12:46:07

Fpocok
Jövőre jön a Darksiders 3 open world játék, konzolra és pcre!

Play as FURY – a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth!
Harness FURY’s magic to unleash her various forms – each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities
Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story
Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings
Darksiders signature art style – expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.02. 12:35:22

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Mondjuk attól se kell félni, hogy a PS5 bármikor is jön "highend" hardvert kap. Kényelmes, kellemes profitot hozó eszköz lesz, és lehet majd rajta szörnyülködni PC-s gamer szemmel, hogy 2018/9-ben ilyen vasat hogy merészelnek kiadni, és ennél már a mobiltelefonok is gyorsabbak 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.02. 12:27:32

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Van acsi is, ha 10x megpróbálsz alá nézni.
3Error
Köszi, találkoztam már a témával, ahogy azzal a fícsőrrel is, hogy ha sokáig próbálsz a szoknyája alá nézni, ellöki a kamerát. <#nyes>

//Én bill+egér kombóval játszom, egyszerűen nem áll a kezemre a box1 kontroller... <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.05.02. 12:25:24

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Multi címeknél lehet. 😄
Nem gyík a PS hanem a legjobb ár/érték arányú gép. 😄

darkSectorxxx
Én is most néztem. 😄

"Damian Thong elemző elmondta (egyébként már nem először), úgy tudja, 2018 vége előtt megjelenik a PlayStation 5, és ha ez igaz, már az idei E3-on bejelenthetik. Thong korábban helyesen "tippelt" a PS4 Pro és Slim érkezésére is."

Hát nem elképzelhetetlen, mivel a Pro addigra már 2 éves lesz.... én kihagyom a Pro-t most már biztos és gyüjtök a PS5-re. 😊

Tinman
Hearthstone papíron elérte a 70 milliós bázist. - mondja a Blizz.

A valóság meg az, hogy ennek töredéke tolja csak ténylegesen, ugyanis rengeteg az alreg... nekem is van cirka 5. Ebbe amúgy a Blizz "kényszerítette" bele a népet, mert ha alád regelnek és elérnek egy alap szintet, akkor kapsz egy 5 lapos dekket. Ezt üresjáratban megéri kivitelezni kamu accal.

Tinman
A Pro-ra (is) érkező kiváló és minőségi játékok zöme méltatlanul kellett, hogy arra a szerény hw-re érkezzen. Egyszerűen gyík a PS4, de nagyon... a Pro egy fokkal jobb, de még mindig hüllő.

grebber
Valamivel el kell majd adni az AMD Vega szarjait<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Nem olvastuk <#hehe>

Shep
Ezt olvastátok?(tudom gémsár, de na .)) Érdekes, még szinte alig jött ki a ps4 is, hát még a pro, igazán vonzó címek meg alig és máris jön az új?

Nem működik az url kód?

https://www.gamestar.hu/hardver/playstation-5-megjelenes-227956.html
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.02. 11:26:14

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
"Mivel az Activision szereti a pénzt, ezért nem meglepő, hogy a Gamefly - egyelőre még nem hivatalos - információi szerint a kiadó jövő hónapban külön is megjelenteti a Call of Duty: Modern Warfare Remastered-et, amit eddig csak a Call of Duty: Infinite Warfare egyes speciális kiadásaival lehetett beszerezni.
Az internetes bolt szerint a Call of Duty: Modern Warfare Remastered június 20-án előbb PS4-re, majd július 20-án Xbox One-ra is megjelenhet külön megvásárolható formában, de mivel a hír egyelőre nem hivatalos, kezeljük óvatosan ezt a témát. "

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Érdemes felrobbantani a csajt (mindkét joy lenyomva tart), mert utána egy szál neglizsében rohangál. és teljes pompájában lehet figyelni a s*ggét 😊

Scooter
Sleeping Dogs: Definitive Edition 5.99€! Veszett jó ár ennyiért!!! Én még 7.49€-ért vettem, de sose bánnám.
3Error
Sajnos nem, legalább is ha a térkép tökéletes négyzet és a töltő ikon tökéletes kör alakú kell, hogy legyen. Így az (16:9 - 1920x1080). <#wow3>
Bár igazából "hótmindegy", mert 2B így is - úgy is piszok csinos és szép. A többi csak körítés... <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
https://www.gamebillet.com: "Little Nightmares" - 14,60 euro (~4560 Ft)
//130 Ft-al kevesebb, mint a korábbi cdkeys-es.

IMYke2.0.0.0
Honnan tudod, lehet, hogy a 16:10-es arány a jó 😊

3Error
Ismerős... <#nyes>

//Nier-ben (is) voltak/vannak problémák a porttal, de nekem is sikerült meggyógyítanom. Rájöttem, hogy 2B nem is olyan magas. (16:10-ben kifeszítette, így most belőttem fekete csíkosra a monitort) <#vigyor>

Fpocok
Ezért félek megvenni. Na meg ez is egy EA játék, ami sosem jön ki belőle.

IMYke2.0.0.0
"mert MÉG nincs mikrot bolt"

Helyes a kiemelés. Tuti, hogy lesz valami a közeljövőben... mert ha egy üzlet beindul...

Fpocok
Tegnap néztem egy pár órát és megtetszett.
Állítólag ez a legjobb a műfajban, mert MÉG nincs mikrot bolt, ami bezavarna, meg előnyt adna.

IMYke2.0.0.0
Dettó 😊

Bár, az elmúlt időszakban még így többet költöttem annál, mint amennyit a konyhapénzem megengedett volna...

Én nem játszom, de követem és elég rendszeresen nézek streamereket is. Sok javítás kijött már hozzá. Új fegyverek, új járművek és nemrégiben egy teljesítményt javító patch is...Azóta mindenki azt mondja, hogy jobban fut náluk a játék...Viszont fagyások, crashek előfordulnak viszonylag gyakran. Ennek ellenére nagyon élvezi mindenki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Valaki játssza a PUBG-ot? Mennyire félkész, mennyire lagol?

zorrobomber
Nem a játék drága hanem én vagyok csóró <#hehe>

Fpocok
Female Soldiers confirmed for Call of Duty: WWII Multiplayer

Totti5
Egy élményért, szórakoztatásért.

Egy biztos, lesz olcsóbb...

Nem kell lerövidíteni 3-4 óra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.30. 20:45:26

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
2-3 óra játékért? lol

IMYke2.0.0.0
http://www.cdkeys.com: "Little Nightmares" - 14,99 euro (~4690 Ft)

IMYke2.0.0.0
"ne csináljunk úgy, mintha másnak se"

Írtam valahol, hogy így legyen?
Én az első perctől mindenféle teljesítmény probléma nélkül játszottam vele - a fullscreen gondot is áthidaltam magamnak, hogy aztán jöjjön a Borderless, és utána a FAR.

S ahogy a Batman: Arkham Knight esetében is erősen nagy számmal előfordultak olyan játékosok, akik első naptól, az v1.0-s verzióval vígan elvoltak, és végig is játszották azt (pölö: MerlinW).

Persze, értem én valahol, hogy az ember / gémer a "tökéletesre" vágyik --- legyen az maga a port, vagy maga a játékélmény ---, de nem is kell azonnal nekifutásból levetődni a Taigetoszról, ha várni kell egy patch-re, driverre, megoldásra, stb.

Különösen olyan hatalmas backlogokkal, mint amikkel majd' mindannyian dicsekedhetünk...

Voltak. Tudom, neked nem, de ne csináljunk úgy, mintha másnak se. Nem ok nélkül ment a refund és a PS4 verzió vásárlása másnap nekem se és nem krumpli gépem van.
IMYke2.0.0.0
Voltak?

Ezt kell használni és száraz, tiszta érzés lesz: FAR (Fix Automata Resolution)
v 0.5.6 - 4/28/17

TBTPumpa
PC-s verzió teljesítménybeli hibáit javították már?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Süti. <#nyes>

Voltan
Na ez nagyon jó hír!
Várjuk.