Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapásból az Exclusive-okkal több, ez egyértelmű.
Minden funkció sokkal jobb, kevesebb a bug.
Konkrétan miben rosszabb? Mely részére gondolsz? 😊
Szerintem meg tévhitek vannak azzal kapcsolatban hogy akár egy PS4 vagy Pro mire jó....
Exclusive mellett is megállja a helyét ezt sokszor.
Képtelenség olyan gépet összedobni, ami árban megközelíti, ha ez igaz lenne vennék, de nem.
De amint látok egy olyan hardvert, ami ÚJ ÁRBAN olyan, akkor hajrá kíváncsi vagyok...
Lehet régen neten itt-ott összeraktak az akkori PS árán vagy Xbox árán, csakhogy az az általuk beállított settings bizonyos játékoknál az sántít, hiszen a konkrét grafikai beállítás konzolokon optimalizált, nem úgy mint PC-n hogy low-medium-high, hanem vannak opciók, effectek amik ilyenek, van ami meg amolyan...
Vagy nevezd meg konkrétan melyik részére gondolsz, amiben szar. 😊
Csak azért merem mondani, mert pont nemrég néztem vga árakat és nagyon necces, kb a videókártya kiteszi a komplett konzolt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Részemről tárt karokkal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adversus solem ne loquitor
Mert azt tudom, hogy nekem mi adja el: cirka 20-25 exclu. Semmi más.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.02. 15:39:41
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én tök másképpen látom. mindennapi használat által.
De igen az exclusive sokat számít, de az ugyanúgy hozzá tartozik a PS-hez.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
4k? A nagy büdös Eiffel-tornyot ám azt!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.02. 12:46:07
Play as FURY – a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth!
Harness FURY’s magic to unleash her various forms – each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities
Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story
Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings
Darksiders signature art style – expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.02. 12:35:22
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.02. 12:27:32
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
//Én bill+egér kombóval játszom, egyszerűen nem áll a kezemre a box1 kontroller... <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.05.02. 12:25:24
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem gyík a PS hanem a legjobb ár/érték arányú gép. 😄
"Damian Thong elemző elmondta (egyébként már nem először), úgy tudja, 2018 vége előtt megjelenik a PlayStation 5, és ha ez igaz, már az idei E3-on bejelenthetik. Thong korábban helyesen "tippelt" a PS4 Pro és Slim érkezésére is."
Hát nem elképzelhetetlen, mivel a Pro addigra már 2 éves lesz.... én kihagyom a Pro-t most már biztos és gyüjtök a PS5-re. 😊
A valóság meg az, hogy ennek töredéke tolja csak ténylegesen, ugyanis rengeteg az alreg... nekem is van cirka 5. Ebbe amúgy a Blizz "kényszerítette" bele a népet, mert ha alád regelnek és elérnek egy alap szintet, akkor kapsz egy 5 lapos dekket. Ezt üresjáratban megéri kivitelezni kamu accal.
Nem működik az url kód?
https://www.gamestar.hu/hardver/playstation-5-megjelenes-227956.html
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.02. 11:26:14
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az internetes bolt szerint a Call of Duty: Modern Warfare Remastered június 20-án előbb PS4-re, majd július 20-án Xbox One-ra is megjelenhet külön megvásárolható formában, de mivel a hír egyelőre nem hivatalos, kezeljük óvatosan ezt a témát. "
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bár igazából "hótmindegy", mert 2B így is - úgy is piszok csinos és szép. A többi csak körítés... <#vigyor5>#vigyor5>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
//130 Ft-al kevesebb, mint a korábbi cdkeys-es.
//Nier-ben (is) voltak/vannak problémák a porttal, de nekem is sikerült meggyógyítanom. Rájöttem, hogy 2B nem is olyan magas. (16:10-ben kifeszítette, így most belőttem fekete csíkosra a monitort) <#vigyor>#vigyor>
Helyes a kiemelés. Tuti, hogy lesz valami a közeljövőben... mert ha egy üzlet beindul...
Állítólag ez a legjobb a műfajban, mert MÉG nincs mikrot bolt, ami bezavarna, meg előnyt adna.
Bár, az elmúlt időszakban még így többet költöttem annál, mint amennyit a konyhapénzem megengedett volna...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy biztos, lesz olcsóbb...
Nem kell lerövidíteni 3-4 óra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.30. 20:45:26
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Írtam valahol, hogy így legyen?
Én az első perctől mindenféle teljesítmény probléma nélkül játszottam vele - a fullscreen gondot is áthidaltam magamnak, hogy aztán jöjjön a Borderless, és utána a FAR.
S ahogy a Batman: Arkham Knight esetében is erősen nagy számmal előfordultak olyan játékosok, akik első naptól, az v1.0-s verzióval vígan elvoltak, és végig is játszották azt (pölö: MerlinW).
Persze, értem én valahol, hogy az ember / gémer a "tökéletesre" vágyik --- legyen az maga a port, vagy maga a játékélmény ---, de nem is kell azonnal nekifutásból levetődni a Taigetoszról, ha várni kell egy patch-re, driverre, megoldásra, stb.
Különösen olyan hatalmas backlogokkal, mint amikkel majd' mindannyian dicsekedhetünk...
Ezt kell használni és száraz, tiszta érzés lesz: FAR (Fix Automata Resolution)
v 0.5.6
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."