Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy egyetértek... láttam már komolyabb mod-ot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem a programozásról volt szó, csak te keverted bele.
Érthetõbben:
- Adott egz 100-at sebzõ kard DEX és STR
- A karakterednek 20 a DEX és 10 az STR pontja
Ebben az esetben a fegyver sebzése 100 + (20*5) + (10*1), azaz 210 lesz.
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pofátlanul olcsó volt... és pofátlanul igényes kiadás. Term. digitális változatok is járnak hozzá.

am jópofa dolog kimenteni képeket,mentéseket,nekem is vannak,voltak ilyen dolgaim,de mostanában kezdtem el megint,jó visszanézni ezeket,egyszer arra is gondoltam hogy a játékokról listát írok amit végigvittem,de az mára már lehetetlenné vált xd
Elsõsorban milyen szintû vagy, és milyen szinten indulsz, hiszen az S fokozatok külön vannak minden nehézségben, de asszem nem mindegyiknél van sajnos már nem emlékszem tisztán, talán 4 nehézségi fokozatnál méri a táblázat ha jól emlékszem.
De kb így fog kinézni a menü ha mindent megcsinálsz.
Én sok-sok képemet elmentettem meg mentéseket egy dvd-re, a régmúlt emlékére. 😊
Ez egy kép a menürõl ha mindent lenyomsz.
Valamint a kini menü háttere is változik, minden nehézségi szintért kapsz 1 háttérképet, az utolsó kép a kard.
Nekem 71 órát mutatott a játék mire mindet lenyomtap a Boody-t is beleértve.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Házi modderek szoktak ilyet csinálni amit ök kiadtak komoly pénzért 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
James Ohlen vezetõ designer, Ray Muzyka rendezõ és társ producer (meg mint társ alapító), Michael Hoenig zeneszerzõ, Greg Zeschuk pedig mint szintén társ alapító és producer.
Õk a Baldur's Gate atyjai.
Nézzük kik a Baldur's Gate Enhanced Smici Pali Edition atyjai:
- Trent Oster (kreatív rendezõ az EE-ben) - õ az egyedüli akinek némi köze volt a BG-hez, de ha elolvasod az életrajzát, láthatod, hogy csak besegített a munkába. 40-edrangú ember volt a projektben.
- Cameron Tofer - vezetõ programozó, szintén ex-BioWare-es és SZINTÉN NEM DOLGOZOTT LÓSZART SE a Baldur's Gate I.-en, pont úgy, mint kb. az összes Beamdog-os arc!
- Sam Hulick - zeneszerzõ
Ráadásul a Beamdog-nak licencelnie kellett a BioWare-tõl a motort... köhömm.
Erre te ezt mondod: "Bocs, a saját munkájukat írták át, nem másét!"
Én meg erre ezt mondom: Jó vicc! Van még?
Ezek után kissé félve kérdezem meg:
Te játszottál egyáltalán a játékkal vagy csak programozóként a lelkedre vetted a CTRL+C & CTRL+V style-t és most mindenáron Reichstag-ot akarsz játszani magaddal?
Jó móka folytathatjuk még :-)
Én lenyomtam de csak úgy lehetett kimaxolni ha késõbb felpöckölve mész vissza.
Meg kell idõ mire rátanul az ember, kit kell elsõnek elintézni ha sok eltérõ ellenfél van, illetvve melyik ellen milyen taktika kell.
Nem egyszerû 7 vagy 8 nehézségi szint van a Normal a 2 ha jól emlékszem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(nem te, hanem itt páran)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Semmibõl valamit alkotni lásd Baldur's Gate I és II.: tiszteletreméltó munka, semmibõl legenda készítés!
Más munkáját átírogatni, saját szájíz szerint módosítani ingyen: tiszteletreméltó modder munka.
Más munkáját átírogatni, saját szájíz szerint módosítani majd azt nem is kevés pénzért árulni, ráadásul raklap hibát benne hagyni: legalja.
Ha most belegondolok abba, hogy DaS-ba Crystal Cave aljától (Seath boss) el kellene gyalogolnom Lost Izalith (Bed of Chaos boss)-ig, az még szörnyek nélkül is vagy 20 perc IRL :-D
Mert az jön át a hsz-eidbõl, hogy fogalmad sincs, hogy mekkora munka egy ilyen remake. Imyke, dettó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Making it more accessible to players is something that I want to express," he said. "I will follow the same concept as Dark Souls, but there were a lot of hidden story elements that some players may not have caught before and I'm hoping to make some of that a little bit more clear or directly expressed to the player as well."
"The game will also include vehicles, with Shibuya specifically mentioning a chariot, and although boats are something the team is toying with for inclusion, they do not plan to make them controllable."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha 10 év múlva, akkor úgy. Pontosan ennyire értékelem a munkájukat.
Lelkes modderek ingyen szoktak ennél többet az asztalra tenni! Lásd Gothic 3 community patch, ami nélkül a játék egy wc csésze tartalmával vetekszik.
Mi a büdös lófaxt csináltak ezek az elmúlt 1.5 évben?
Rókára vadásztak? Vagy a bõrére?
<#wilting>#wilting>
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.