Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Húúúha. iOS -re ingyenes a Walking Dead! (többet nem tudok segíteni, mert sose volt iOSes gépem)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
iPad portot megértem... tablet láz van, aki kimaradt pótolhatja. Mondjuk továbbra is nehezen tudom elképzelni, hogy valaki 500+ órát beletol tableten a BG-be, de nem zárom ki a lehetõségét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Ez pont olyan mint a pláza vs kisbolt, itt is a pénzével szavaz az ember. Én ezért vettem meg iPadra, mert még akarok színvonalas portokat meg a 3. részt is iPadra.
Tinman
Annyira nem vészes az ára... a nyitó ár jól tükrözi egyébként a projekt komolyságát.
Amúgy egyetértek... láttam már komolyabb mod-ot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Te meg a datolyaszilva termesztéséhez, de hogy jön ez ide?

Nem a programozásról volt szó, csak te keverted bele.

MerlinW
Az A-tól E-ig, illetve S jelzõk az attributum bónuszokat jelölik. Tehát, ha egy fegyver tulajdonságánál A van a DEX-re és E az STR-re, akkor a fegyver ereje nõ a dex-re és az str-re rakott pontjaid számával + a bónusz szorzata. E esetén minden attrib +1, A esetén +5 bónuszpontot jelent. Az S adja a legtöbbet.

Érthetõbben:
- Adott egz 100-at sebzõ kard DEX és STR tulajdonságokkal.
- A karakterednek 20 a DEX és 10 az STR pontja

Ebben az esetben a fegyver sebzése 100 + (20*5) + (10*1), azaz 210 lesz.

[merlinw.org]

Totti5
Nem tudom, de ezzel nem is foglalkozok. Moziba a 3. részt is angolul néztem. Az elsõ kettõt meg kívülrõl fújom😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
szép! de magyar feliraz ezen sincs, ugye? 😞

tetves középeurópa, jól benyaltuk 😞((

Forza.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Grat, nagyon szép pakk és tényleg jó áron jutottál hozzá!

Totti5
Zavvi elõrendelése volt már másfél hónapja. Kereken 10k volt és pár fillér. Eléggé limitált kiadás lehetett, mert nem látom már fent, persze lehet hogy késõbb lesz, de Bluray verzió itthon is elfogyott a nagy webes áruházakban és a zavvin sincs már kint. DVD verzió van.

artschi
nekem DVD-verzióban van meg - 3x2 DVD +a 64 oldalas könyv - 7990 Ft.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ZsZso
Honnan volt, mennyiért ha szabad tudni?

genndy
<#taps><#finom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Én azokról csináltam, amik nagyon fontosak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
8 nap késéssel de csak befutott... érdekesség hogy 9.én itt volt már MOn. No comment.

Pofátlanul olcsó volt... és pofátlanul igényes kiadás. Term. digitális változatok is járnak hozzá.

ollie
Mindegy, attól még rohadtul nem értesz a programozáshoz, és oltári nagy baromságokat állítasz.

Myselor
oh értem köszi :d
am jópofa dolog kimenteni képeket,mentéseket,nekem is vannak,voltak ilyen dolgaim,de mostanában kezdtem el megint,jó visszanézni ezeket,egyszer arra is gondoltam hogy a játékokról listát írok amit végigvittem,de az mára már lehetetlenné vált xd
DarkSector
Nem feltétlen, 2 dolog fügvénye ...

Elsõsorban milyen szintû vagy, és milyen szinten indulsz, hiszen az S fokozatok külön vannak minden nehézségben, de asszem nem mindegyiknél van sajnos már nem emlékszem tisztán, talán 4 nehézségi fokozatnál méri a táblázat ha jól emlékszem.

De kb így fog kinézni a menü ha mindent megcsinálsz.

Én sok-sok képemet elmentettem meg mentéseket egy dvd-re, a régmúlt emlékére. 😊
Ez egy kép a menürõl ha mindent lenyomsz.
Valamint a kini menü háttere is változik, minden nehézségi szintért kapsz 1 háttérképet, az utolsó kép a kard.

Nekem 71 órát mutatott a játék mire mindet lenyomtap a Boody-t is beleértve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Halkan megjegyzem, h sztem még csak nem is szebb a grafika 😄
Házi modderek szoktak ilyet csinálni amit ök kiadtak komoly pénzért 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
oan gónosz vagyol! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
ja még eszembejutott a béka boss azzal idegelt fel hogy egy nagy lomha valamirõl van szó,lassan hátrál,de mégis gyorsabb mint én,ezt hogy?odarántani magam nem mindig sikerült.futás lassú.ugrani meg kb egyhelyben ugrik.mondjuk mostmár van egy jó attackom amivel odacsúszok ahova kell.de akkopr még nagyon idegesítõ volt ez a lassú mozgás😊
Tinman
Tanóra, mert eddig csúnyán bukásra állsz.

James Ohlen vezetõ designer, Ray Muzyka rendezõ és társ producer (meg mint társ alapító), Michael Hoenig zeneszerzõ, Greg Zeschuk pedig mint szintén társ alapító és producer.

Õk a Baldur's Gate atyjai.

Nézzük kik a Baldur's Gate Enhanced Smici Pali Edition atyjai:

- Trent Oster (kreatív rendezõ az EE-ben) - õ az egyedüli akinek némi köze volt a BG-hez, de ha elolvasod az életrajzát, láthatod, hogy csak besegített a munkába. 40-edrangú ember volt a projektben.

- Cameron Tofer - vezetõ programozó, szintén ex-BioWare-es és SZINTÉN NEM DOLGOZOTT LÓSZART SE a Baldur's Gate I.-en, pont úgy, mint kb. az összes Beamdog-os arc!

- Sam Hulick - zeneszerzõ

Ráadásul a Beamdog-nak licencelnie kellett a BioWare-tõl a motort... köhömm.

Erre te ezt mondod: "Bocs, a saját munkájukat írták át, nem másét!"

Én meg erre ezt mondom: Jó vicc! Van még?

Ezek után kissé félve kérdezem meg:

Te játszottál egyáltalán a játékkal vagy csak programozóként a lelkedre vetted a CTRL+C & CTRL+V style-t és most mindenáron Reichstag-ot akarsz játszani magaddal?

Jó móka folytathatjuk még :-)

Myselor
lol.értem.akkor ez ilyen többször végigjátszós dolog,és badassként kell végigbaszni S-re mindenkit majd,értelek😊köszi^^
DarkSector
Sehogy elsõre sehogy nem lesz minden S.

Én lenyomtam de csak úgy lehetett kimaxolni ha késõbb felpöckölve mész vissza.
Meg kell idõ mire rátanul az ember, kit kell elsõnek elintézni ha sok eltérõ ellenfél van, illetvve melyik ellen milyen taktika kell.
Nem egyszerû 7 vagy 8 nehézségi szint van a Normal a 2 ha jól emlékszem.

Myselor
srácok most játszok a Devil May Cry4-el.korábban már elkezdtem,de még ne mfejeztem be,mivel jön az új rész elõtte mindenképpen beakaromfejezni.de valamiért,úgy érzem,normál nehézségen,ami alapbol ugye a legnehezebb hogy,annyit kell szopnom hogy csak na.nem vagyok béna,tudoom,A és B comboim vannak,meg C de map végére általába D-t kapok rá mindig ,ez mi a lófaszért van?az idõröl ne is beszéljünk,szerintem 2 perc alatt kéne a pályát letolni meg sérülés nélkül.nem tudom hogy kapnék bármelyikre is S-t.a bossoknál meg tényleg néha azt érzem direkt van szopatva az ember,jó játék szeretem,csak ezt így nem nagyon értem hogy kellene jobbra csinálni
DarkSector
Far Cry 2 2.5 dollár. 😛

ollie
Bocs, a saját munkájukat írták át, nem másét! Amúgy meg ebbõl a hsz-bõl is látszik, hogy egyáltalán nem értesz az egészhez, de fikázni azt tudod.

Stronghold Collection-re vevõ lennék. Beszéljünk róla!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Pedig hogy leszoltatok, mikor lefikáztam 😄
(nem te, hanem itt páran)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Leszarom a munkájukat.

Semmibõl valamit alkotni lásd Baldur's Gate I és II.: tiszteletreméltó munka, semmibõl legenda készítés!

Más munkáját átírogatni, saját szájíz szerint módosítani ingyen: tiszteletreméltó modder munka.

Más munkáját átírogatni, saját szájíz szerint módosítani majd azt nem is kevés pénzért árulni, ráadásul raklap hibát benne hagyni: legalja.

Tinman
Akár jól is elsülhet... ígéretek szerint még nagyobb terület lesz.

Ha most belegondolok abba, hogy DaS-ba Crystal Cave aljától (Seath boss) el kellene gyalogolnom Lost Izalith (Bed of Chaos boss)-ig, az még szörnyek nélkül is vagy 20 perc IRL :-D

ollie
Te nem értesz a programozáshoz ugye?

Mert az jön át a hsz-eidbõl, hogy fogalmad sincs, hogy mekkora munka egy ilyen remake. Imyke, dettó.

ollie
Mi a probléma az update-tel? Elég szorgalmasak, csak dicséret illeti õket, hogy ez már az 5. patch, és még dolgoznak szorgalmasan.

IMYke2.0.0.0
Ez nem tudom kit érint, de hátha: All Halfbrick games are free to download for 24 hours

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dark Souls 2 will be more accessible for series newcomers, will include vehicles

"Making it more accessible to players is something that I want to express," he said. "I will follow the same concept as Dark Souls, but there were a lot of hidden story elements that some players may not have caught before and I'm hoping to make some of that a little bit more clear or directly expressed to the player as well."

"The game will also include vehicles, with Shibuya specifically mentioning a chariot, and although boats are something the team is toying with for inclusion, they do not plan to make them controllable."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tüntetõleg 1 dollárért fogom megvenni... talán kettõért.
Ha 10 év múlva, akkor úgy. Pontosan ennyire értékelem a munkájukat.

Lelkes modderek ingyen szoktak ennél többet az asztalra tenni! Lásd Gothic 3 community patch, ami nélkül a játék egy wc csésze tartalmával vetekszik.

IMYke2.0.0.0
Ja, és a javítás mérete: 600 MB 😊

Botond
Az iPad verziót csinálták hibátlanra. 😊
IMYke2.0.0.0
Hasonló gondolatok futottak át az én agyamon is - az elsõ kérdésed esetében.

Tinman
Elnézve a fix listát egyetlen kérdés merült fel bennem (majd további kettõ):

Mi a büdös lófaxt csináltak ezek az elmúlt 1.5 évben?

Rókára vadásztak? Vagy a bõrére?

zorrobomber
Haveromé a két kulcs, csere nem érdekli sajna.

Stronghold Collection-re egy ezrest mondott.

IMYke2.0.0.0
Baldurs Gate Enhanced Edition Game Update: 1.0.2011
<#wilting>

DarkSector
😄

Botond
Titan quest cserébe az egyikért? 😊
Zomil
stronghold-nál mennyi az az olcso? 😊

Tinman
Flatout 1, Torchlight 1-em van csak most cserealapnak, az gondolom neked is megvan már.

zorrobomber
Nem érdekel innen valakit egy Civ4 Collection és egy Stronghold Collection steam kulcs olcsóért?

Nem jó a kód, ne is próbáljátok.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.