Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Mindenkinek igaza van, kivéve nekem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Nyilván okoz kellemetlenségeket embereknek, de ezzel jár, amikor masíroznak.
Mondjuk a Gaskó féle "megbénítom az egész országot, mert van egy tök alaptalan követelésünk"-höz képest ez nem olyan durva volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Bemész a boltba és veszel egy erõsebb gépet. Mivel gondolom "igazi, szakértõ szakmunkás" vagy egy "húzóágazat"-ban, és "nem kommunikáció-esztétika szakos, mondjuk-hogy-diplomás arc", így a megbecsülés amit minden hónap végén jóváírnak a számládon bõven fedezi ezt, csak elhatározás kérdése az egész. Nem nagy dolog ez.
DarkSector
Nálam sem.
Csak amíg nem peccselték meg a VGA memóriájára vonatkozó bugot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simán a tüntetés jogos, egyetértünk, én is így látom nincsen baj velem ezekszerint, a baj azzal van AHOL-és AKIK KÁRÁRA TÖRTÉNT. 😊De hagyjuk, hosszú téma, és valóban elég nagy off.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Hé! Abból én vagyok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ümm... azt mondod, hogy hazudok? 😄

wesker24
Pedig én gond nélkül Bug mentesen vittem végig a Rage-t !
Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Ahha.
Hát nálam hddn sem volt gond a textúrákkal.

wesker24
Azt a játékot nem is ismerem ! 😄
wesker24
Csak ezért nem fogok SSD vinyót venni !
IMYke2.0.0.0
Akkor a Silverfall gigatextúrákat használ... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Nekem nicns SSD-m de vigan el megy az 500 Gb-os Sata II HDD-n is !
Fpocok
Mire gondolsz? ssd? Hogy suhan?

wesker24
Jaja igy van azért 21 GB mert olyan eljárást használ amiben ezt a Mega texturákat használják !
Fpocok
Ez a megatextúrák miatt van, vagy hogy hívják. Mega méretet igényel.

Az én egyetemi tapasztalataim ezzel teljesen ellentétesek. Ezzel nem azt kívánom mondani, hogy amit írsz az nem úgy volt, vagy nem létezhet, de talán nem szerencsés belõle levezetett általánosításokkal elintézni, "garantálni", ezreket megbélyegezni.
wesker24
Pedig tényleg 21 GB nincs itt semmilyen elírás ! xD

A Single része miatt már eleve megéri a multi része halott de a CO_OP része nagyon is jó !

Ha kihivást akarsz akkor Nightmare fokozaton mész haverral COOp-ban ! 😄
Megjelenéskor egy raklap szar volt, de az utolsó tapasszal már eléggé rendbe rakták. Több frissítés már nem jön hozzá, zsákutcába értek a balfaszságaik miatt...

Ennyit mindenképpen megér annak aki szeret repkedni. Sokkal összetettebb mint az IL2...

www.smart-bus.hu

Fpocok
Nincs igaza... csak vicces volt, azért linkeltem.
A tüntetés teljesen jogos. Ha ezt nem látod, akkor veled van a baj.

thx ez jól jön

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ez az igazi "WAT?": 2007. márciusi játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
igen, amikor kijött, félig se volt kész 😞

de állítólag azóta sok sok pecs jött rá ki, rengeteg hibát korrigáltak. én il2 sturmovik: 1946al repkedtem régebben, ez az "utódja", azonos fejlesztõktõl... 2 eur, ennyit csak megér 😊

Forza.

zorrobomber
Hát, abban még nem vagyok biztos hogy jó -e ez nekem hogy megvettem, nem dícsérik halálra, mindenesetre pár körre jó lesz, rég repkedtem már.

arty
köszi srácok, tehát régiós gond volt (cég, usa proxy mögül vagyok)!

végre egyszer az amcsik szívnak!! <#eplus2>

Forza.

zorrobomber
Nálam ott figyel jobb oldalt:

Tinman
Megvettem 1336 Ft-ért ezt a Rage-et.

Beaktiválom Steam-en, erre kiírja: 21.392 MB hely szükséges. WAT? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
megnézem a másik accommal

zorrobomber
én megvettem, de konkrétan nem figyeltem hogy van -e buy gomb 😄 most már download van helyette

wantonly
Kilépve/belépve is van gomb. Esetleg másik böngészõ?
arty
többinél van!

be vagy lépve? nem lehet ez valami régiós marhaság? (én be vagyok)

Forza.

wantonly
Én nem is próbáltam, de nálam van buy gomb. A többi játéknál sincs?
arty
Jogos 😊

valaki tudott venni GMG-n Clifs of Dover-t ? Nekem továbbra sincs buy now gomb, pedig ennyit igazán megérne 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Erõs politika felhangokat nélkülözõ hozzászólásokkal tiszteljétek meg a politikát messzire kerülõ fórumtársaitokat, kérlek szépen!
S ha mégis errõl akartok beszélgetni, azt ne itt tegyétek, ha lehet!

wantonly
Amúgy megnézném, hogy a tüntetõ diákok közül mennyi voksolt a jelenlegi kormányra, most meg úgy csinálnak mintha meglepõdtek volna. Nem is olyan régen még ugyanez a kormány a tandíj ellen tüntetett. Ez az egész csak a pénzrõl és a szavazatokról szól, pont leszarják, hogy mennyien tudnak továbbtanulni. Sõt, minél mûveletlenebb a nép nekik annál jobb, hiszen könnyeb megvezetni õket. Sajnos ez az igazság.
arty
nem ez a lényeg! a lényeg, hogy újratárgyalják, újragondolják. a korábbi megoldás nem lett volna alapvetõen hülyeség, de csomo esetre nem volt forgatókönyv + fél év mulva kellett volna bevezetni, nem "másnap".

én riszpekt házban láttam a Hoffmannt megszólalni, egyáltalán nem beszélt hülyeséget, teljesen racionális, hogy NE külföldön kamatozzon az itt szerzett tudás (legalábbis ne ingyen)

Forza.

DarkSector
Nyugtass meg azért hogy a legtöbb diplomás kap itthon munkát röviddel a tanulmányai után...ugye. 😊

w77d
nem, ennek pont hogy nincs értelme. Menjenek a parlament elé, annak van értelme. Az én feltartásomnak nincs rájuk nézve semmi következménye, csak rám...

DarkSector
Vagyis magukat védik, szenvedjen a paraszt. 😛

Rapid81
Én is tudok ilyet:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
mert ott már nem lehet. a fidesz tanult a "hibából".

Forza.

arty
te azért késel el, mert egy (pl ezt a) problémát csak így lehet(ett) megoldani

Forza.

DarkSector
És a diákok akkor most miért nem ott tüntettek?
Jó kérdés mi? 😄

arty

Forza.

wantonly
Természetesen megéri az árát. Meg imádom a poszt-apokaliptikus témát, úgyhogy majd beszerzem. Viszont egyenlõre már nem akarok költeni - hátha lesz még valami steam akcióban is - és lesz ez még olcsóbb is, ugyanígy -75%-os + valami fincsi -20-30%-os kuponnal. 😊
DarkSector
volt rá példa.

w77d
de ne a kettõ súlyát hasonlítsd össze, hanem hogy mi értelme van..attól hogy én elkések megoldódnak a problémák? ha igen, akkor szívesen kések még a WC-rõl is fosás idején, de amíg nem, addig rendõrön kívül engem senki nem állít meg...

arty
"MÉG 1X NEM LÁTTAM HOGY POLITIKUST TARTANÁNAK FEL A TÜNTETÕK EGY ÚTON HOGY NE TUDJON ELJUTNI A DOLGÁRA.
HÉTKÖZNAPI EMBERT MÁS SOKAT."

mert nem figyelsz

Forza.