Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk a Gaskó féle "megbénítom az egész országot, mert van egy tök alaptalan követelésünk"-höz képest ez nem olyan durva volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak amíg nem peccselték meg a VGA memóriájára vonatkozó bugot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Single része miatt már eleve megéri a multi része halott de a CO_OP része nagyon is jó !
Ha kihivást akarsz akkor Nightmare fokozaton mész haverral COOp-ban ! 😄
Ennyit mindenképpen megér annak aki szeret repkedni. Sokkal összetettebb mint az IL2...
www.smart-bus.hu
A tüntetés teljesen jogos. Ha ezt nem látod, akkor veled van a baj.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de állítólag azóta sok sok pecs jött rá ki, rengeteg hibát korrigáltak. én il2 sturmovik: 1946al repkedtem régebben, ez az "utódja", azonos fejlesztõktõl... 2 eur, ennyit csak megér 😊
Forza.
végre egyszer az amcsik szívnak!! <#eplus2>#eplus2>
Forza.
Beaktiválom Steam-en, erre kiírja: 21.392 MB hely szükséges. WAT? ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
valaki tudott venni GMG-n Clifs of Dover-t ? Nekem továbbra sincs buy now gomb, pedig ennyit igazán megérne 😞
Forza.
S ha mégis errõl akartok beszélgetni, azt ne itt tegyétek, ha lehet!
én riszpekt házban láttam a Hoffmannt megszólalni, egyáltalán nem beszélt hülyeséget, teljesen racionális, hogy NE külföldön kamatozzon az itt szerzett tudás (legalábbis ne ingyen)
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Jó kérdés mi? 😄
HÉTKÖZNAPI EMBERT MÁS SOKAT."
mert nem figyelsz
Forza.