Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te elkésel
vs
a másik kap diplomát kimegy külföldre, és leszarja hogy késõbb az te fizeted majd meg csak más formában.
Ha utána elmegy dolgozni, miért adósodna el?
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
~1200 vs ~1500
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
te elkésel
vs.
generációk adósodnak el 30 évekre, mert tanultak
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nincs rossz árban, de én nem veszem meg. Fõleg, hogy állítólag már a multi része is halott. 😄
Meg spórolni is kell...
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
akartam is írni, csak meló ...
Forza.
A másik meg, hogy én is gamersgate-et linkeltem...
Tüntetésnek meg soha nem volt és nem is lesz semmi értelme, amíg vér nem folyik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha elmennék tüntetni polrágtársaimnak kersztbetenni, esetenként felgyújtogatni az autóikat a házuk elõtt ugye, azt a kis szart is elveszteném amim most van valszeg....
És akkor?
Napról-napra élek, mi lesz jobb, kibasztam a szomszéddal, mert miattam nem tudott rendben eljutni a-b-be és várt oráákat vagy megnehezítem azt a napját.
Utána mi lesz?
A fentiek ebbõl mégis mit vennének észre?
Azt hogy annak a pá embernek valami nem tetszik?
EDDIG MIÉRT NEM VETTÉK ÉSZRE hosszú 10 éveken át?
Mire jobb lesz itt valami addigra engem 5x eltemetnek.
Nincsen pénz mindent kilopnak, akkor szerinted õket fogja érdekelni?
ja hogy megszánnak esetleg, akkor azt mondják oké nem engedünk de kaptok alamizsnát hogy befogjátok a szátokat.
Mi lesz abból? Elvesznek az egyik zsákból pénzt és utána jönnek a másik zsákban a megszorítások, akkor jöhetnek a pékek , felvonulnak, megint megnehezítik a mindenapokat, megint kapnak morzsát, amit megint elvesznek máshonnan, és megint azok szívnak akiknek semmi köze hozzá.
Ha fizetik a diákokat, kinek is a pénzébõl?
Õk a maguk részét ugyanúgy leveszik majd. Ha meg netán valakinek engednek, vagy hiány lesz máshol vagy jönnek az újabb adók.
Szerinted ez a sok adó ezek amiknek semmi értelme....fizetek az internetért, és arra is külön adót vetnek ki, befizetsz egy csekket bazze és CSEKK ADÓ. Chips adó.
Uramisten. Vajon miért? Mert akik tüntetnek és netán olyan helyen (nem az utcán, hanem közszférában) és betömik a szájukat, késõbb vissza kell hozniuk valamibõl. És nem õk fogják visszafizetni, abból amit elvesznek maguknak.
Magyarul amíg õk irányítanak, itt lehet menni az utcára, hogy a pizzás fagyoskodjon az utcán, lehet menni, csak kérdés hogy kinek lesz ez jó.
MÉG 1X NEM LÁTTAM HOGY POLITIKUST TARTANÁNAK FEL A TÜNTETÕK EGY ÚTON HOGY NE TUDJON ELJUTNI A DOLGÁRA.
HÉTKÖZNAPI EMBERT MÁS SOKAT.
Persze nem gond elfogadom ha más a szemléleted, csak szerintem kicsit túlzás azt mondani hogy rossz az aki félti a még meglévõ kis életét.
Hiszen ma kimegyek, nem megyek dolgozni , holnap még kell ennem - dolgoznom - számlákat fizetnem.
Csak miért olyanok tüntetnek, akiknek a nagy része tanulás után elmegy külföldre és azután neki úgyis mindegy lesz mi van itthon, a sok paraszt meg évekik szenved mert 1x engednek nekik?
Nem általánosítás, de van ilyen is! 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rengeteg nyeremény (folyamatosan bõvül), nem kell mást tenni csak jelentkezni. Akinek esetleg kell van egy szabad meghívom.
Ráadásul, a 90-es évek végétõl <én is akkoriban kezdtem az egyetemet>én is akkoriban kezdtem az egyetemet> gyakorlatilag a 10-ig elszámolni képes középsulisokat is felvették mindenféle egyetemre. Most meg épp ezt akarják megakadályozni - gyakorlatilag (és tisztelet a kevés, öntudatos kivételnek) a többség csak idõhúzás miatt jár felsõoktatásba, és utána mindenképp el akar húzni innen.
Szóval, a minõségi felsõoktatás tervével egyet tudok érteni - tûnjék az akár drasztikus lépésnek vagy sem, az ingyenélõk eltartása manapság, egy Magyarország-szintû ország számára luxus. S ehhez a folyamathoz nem 2 év kormánymunka vezetett.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A tüntetés azért van, hogy azok a retkek ott az elefántcsonttornyaikban észrevegyék, ha valami nem tetszik sokaknak - és esetleg változtasanak. Ez utóbbi nem mindig direkt, pláne nem annyira, hogy elismerje bárki is, hogy "visszatáncolunk, mert sokan voltak az utcán". Ez egy folyamat, amit a néhányan szûklátókörûségük miatt netán nem vesznek észre.
---
w77d: jah, a te hazajutásod fontosabb, mint akár milliók jövõje. ennél arrogánsabb, önzõbb már aligha lehetnél. grat!
Forza.
Iminek is igaza van, ezek legtöbbje csak a lógásra megy, amúgy szarik a szent célra...
Garantálom, hogy a mostani egyetemisták is, akik a vizsgaidõszak kellõs közepén tüntetnek, hasonló megfontolásból teszik: igazolt lógás.
Persze, az okosabbja tudja, hogy rövid távon saját magával baszik ki:
* megbukik az idei szemeszter vizsgaidõszakában
* fél évvel, de akár egy évvel is eltolódhat egy adott kurzus teljesíthetõsége
* rossz pont a kurzusok elõadóinál.
Oké manapság divat tüntetni.
Mindenki azt hizsi hogy meghat valakit hogy tüntetnek, lófaszt, arra egészen jó hogy a többi polgárnak keresztbetegyen, a fentiek meg magasról szarnak rá, egész évben az a lényeg hogy leszarnak mindent, majd egy kis séta miatt fognak megváltozni?
Szóval megértek mindenkit aki tüntet, szar az élet, de az ártatlan emberekkel basszunk ki ha nekünk szar?
Miértnem azokkal basznak ki akikkel kéne? Ezt soha nem értettem.
Forza.
lol
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.