Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector

te elkésel
vs
a másik kap diplomát kimegy külföldre, és leszarja hogy késõbb az te fizeted majd meg csak más formában.

Ha utána elmegy dolgozni, miért adósodna el?
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Nekem csak az non-sense, hogy ugyanattól a cégtõl, ugyan abban a régióban 2 áron is megvásárolhatod ugyanazt a terméket. Ez biza hehe kategória nálam 😛.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
tüntetés <> szomszéd autójának felgyújtása

Forza.

DarkSector
Nem....hehe. 😄

~1200 vs ~1500

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
És ha netalántán lemond vagy lemondatják attól jobb lesz? Akkor majd más fogja bejelenteni az ilyeneket, mert ne hidd, hogy ezt õ találta ki egyes-egyedül, egy sarokban, otthon a macskájának etetése közben.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
próbáld már meg észrevenni mennyire abszurd, hogy

te elkésel
vs.
generációk adósodnak el 30 évekre, mert tanultak

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én több okból nem veszem meg - a legfõbb: a gépemet megeszi reggelire.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
De a single része elég hosszú ahhoz, hogy megérje az árát.

DarkSector
Ú fasza, látod ezért kérdeztem, mert a gyökerek nem tudták hogy az e-mail-t csak neten lehet megváltoztatni. 😊

wantonly
Gamersgate kupon: "IAMANELDERGEEK" -5%

Nincs rossz árban, de én nem veszem meg. Fõleg, hogy állítólag már a multi része is halott. 😄

Meg spórolni is kell...
arty
a tüntetések (eddigi) eredménye

naugye, hogy van/volt értelme.

Forza.

Rapid81
De úgyis csak €-ban lehet venni nálunk. Legalábbis nekem font-nál nem megy, mert átdobta ejróba, mikor valamivel próbáltam régebben.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
GamersGate kupon, ha minden igaz: -5% IAMANELDERGEEK

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Mármint, hogy mind2 GamersGate. Jól áraznak a srácok.

ollie
Amúgy igaza van, mert az 5 euró épp 1 euróval több, mint a 3,24 font.

ollie
Ezen jót nevettem. 😊

ZsZso
Hehe, az ugyanaz 😊

zorrobomber
5€ több mint 3,24 font

arty
dede és pontosan ezt tettem, csak nem jött a visszalevél - gondoltam megváltoztatták az emailt is a "hákkerek" - de nem! kb 12:43-kor megjöttek a pw rezet levelek (4 órás késéssel?! 😄 mondjuk freemail...) és sikerült visszaszereznem az accot 😊

akartam is írni, csak meló ...

Forza.

Rapid81
Mer' az nem 5€, ugye?
A másik meg, hogy én is gamersgate-et linkeltem...

DarkSector
Gamersgate olcsóbb csak 3.24 Font!

Rapid81
5€ a rage, gyerekök.

Tüntetésnek meg soha nem volt és nem is lesz semmi értelme, amíg vér nem folyik...

DarkSector
Amúgy erre kérdezvén az e-mail-re nem lehet visszakérni a jelszót? Vagy a jelszóval az e-mail-t is át lehet írni ha valaki ellopta?

IMYke2.0.0.0
A süllyedõ hajós hasonlatom a pattanásos 23 éves, végzett diplomásokra értendõ - a Te indokaidat ismerem, és egyetértek azokkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pontosan! Pedig, igazi, szakértõ szakmunkásokra kellene építeni a húzóágazatokat, és nem kommunikáció-esztétika szakos, mondjuk-hogy-diplomás arcokra.

DarkSector
Valóban igazad van én nem tüntetek, mert egy kisvárosi ember vagyok és a szar életemben féltem azt a kis szart is amim van.
Ha elmennék tüntetni polrágtársaimnak kersztbetenni, esetenként felgyújtogatni az autóikat a házuk elõtt ugye, azt a kis szart is elveszteném amim most van valszeg....
És akkor?
Napról-napra élek, mi lesz jobb, kibasztam a szomszéddal, mert miattam nem tudott rendben eljutni a-b-be és várt oráákat vagy megnehezítem azt a napját.
Utána mi lesz?
A fentiek ebbõl mégis mit vennének észre?
Azt hogy annak a pá embernek valami nem tetszik?
EDDIG MIÉRT NEM VETTÉK ÉSZRE hosszú 10 éveken át?
Mire jobb lesz itt valami addigra engem 5x eltemetnek.
Nincsen pénz mindent kilopnak, akkor szerinted õket fogja érdekelni?

ja hogy megszánnak esetleg, akkor azt mondják oké nem engedünk de kaptok alamizsnát hogy befogjátok a szátokat.
Mi lesz abból? Elvesznek az egyik zsákból pénzt és utána jönnek a másik zsákban a megszorítások, akkor jöhetnek a pékek , felvonulnak, megint megnehezítik a mindenapokat, megint kapnak morzsát, amit megint elvesznek máshonnan, és megint azok szívnak akiknek semmi köze hozzá.

Ha fizetik a diákokat, kinek is a pénzébõl?
Õk a maguk részét ugyanúgy leveszik majd. Ha meg netán valakinek engednek, vagy hiány lesz máshol vagy jönnek az újabb adók.

Szerinted ez a sok adó ezek amiknek semmi értelme....fizetek az internetért, és arra is külön adót vetnek ki, befizetsz egy csekket bazze és CSEKK ADÓ. Chips adó.
Uramisten. Vajon miért? Mert akik tüntetnek és netán olyan helyen (nem az utcán, hanem közszférában) és betömik a szájukat, késõbb vissza kell hozniuk valamibõl. És nem õk fogják visszafizetni, abból amit elvesznek maguknak.
Magyarul amíg õk irányítanak, itt lehet menni az utcára, hogy a pizzás fagyoskodjon az utcán, lehet menni, csak kérdés hogy kinek lesz ez jó.

MÉG 1X NEM LÁTTAM HOGY POLITIKUST TARTANÁNAK FEL A TÜNTETÕK EGY ÚTON HOGY NE TUDJON ELJUTNI A DOLGÁRA.
HÉTKÖZNAPI EMBERT MÁS SOKAT.

Persze nem gond elfogadom ha más a szemléleted, csak szerintem kicsit túlzás azt mondani hogy rossz az aki félti a még meglévõ kis életét.
Hiszen ma kimegyek, nem megyek dolgozni , holnap még kell ennem - dolgoznom - számlákat fizetnem.

Csak miért olyanok tüntetnek, akiknek a nagy része tanulás után elmegy külföldre és azután neki úgyis mindegy lesz mi van itthon, a sok paraszt meg évekik szenved mert 1x engednek nekik?
Nem általánosítás, de van ilyen is! 😊

Tinman
w77d + Imi-vel értek egyet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe a GameMiner.ru ünnepi sorsolásait.

Rengeteg nyeremény (folyamatosan bõvül), nem kell mást tenni csak jelentkezni. Akinek esetleg kell van egy szabad meghívom.
w77d
és azt mond el nekem, ha én nem érek valahova oda idõben, az miben segíti a diákokat? ez inkább egy olyan ha szopunk mi akkor szopjon más is hozzáállás és mindjárt máshol van az önzõség szégyenteljes felkiáltójele...

zorrobomber
Miközben tegyük hozzá szakmunkásból hiány van és lesz is.

IMYke2.0.0.0
Annak a diáknak volt esze.
Ráadásul, a 90-es évek végétõl <én is akkoriban kezdtem az egyetemet> gyakorlatilag a 10-ig elszámolni képes középsulisokat is felvették mindenféle egyetemre. Most meg épp ezt akarják megakadályozni - gyakorlatilag (és tisztelet a kevés, öntudatos kivételnek) a többség csak idõhúzás miatt jár felsõoktatásba, és utána mindenképp el akar húzni innen.

Szóval, a minõségi felsõoktatás tervével egyet tudok érteni - tûnjék az akár drasztikus lépésnek vagy sem, az ingyenélõk eltartása manapság, egy Magyarország-szintû ország számára luxus. S ehhez a folyamathoz nem 2 év kormánymunka vezetett.

Totti5
Hátlapon rajta vannak a nyelvek. Üzbegisztán, indozén, maláj, elveszett afrikai törzsek nyelvei természetesen rajta vannak, de a magyar nincs ergó nem tartozunk Európához.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Ennyire nem lehetsz naiv.

wantonly
A múltkor olvastam egy cikkben, hogy volt olyan diák, aki egyedül beült az órára. A többiek mind tüntettek.
arty
"Garantálom,"

lol!

Forza.

arty
Divat? Látom, fogalmad sincs a demokráciáról.... ezek (azok) az emberek Érted vannak kint, ha már te nem tudsz, akarsz kimenni tenni valamit magadért, az országért.

A tüntetés azért van, hogy azok a retkek ott az elefántcsonttornyaikban észrevegyék, ha valami nem tetszik sokaknak - és esetleg változtasanak. Ez utóbbi nem mindig direkt, pláne nem annyira, hogy elismerje bárki is, hogy "visszatáncolunk, mert sokan voltak az utcán". Ez egy folyamat, amit a néhányan szûklátókörûségük miatt netán nem vesznek észre.

---

w77d: jah, a te hazajutásod fontosabb, mint akár milliók jövõje. ennél arrogánsabb, önzõbb már aligha lehetnél. grat!

Forza.

w77d
Így van. Az ember menne haza, vagy menne a dolgára, de nem mehet, mert nekik a kormánnyal van bajuk... Akkor menjenek a Parlamenthez és ott fenyegetõzzenek, ne az utcán az átlag emberrel..

Iminek is igaza van, ezek legtöbbje csak a lógásra megy, amúgy szarik a szent célra...

IMYke2.0.0.0
Egyetemista koromban én is voltam tüntetni - akkor a tandíj miatt (Bokros bácsi, innen is puszillak) - , de jó is volt, mert nem mentünk be és nem kellett bemenni elõadásra.
Garantálom, hogy a mostani egyetemisták is, akik a vizsgaidõszak kellõs közepén tüntetnek, hasonló megfontolásból teszik: igazolt lógás.
Persze, az okosabbja tudja, hogy rövid távon saját magával baszik ki:
* megbukik az idei szemeszter vizsgaidõszakában
* fél évvel, de akár egy évvel is eltolódhat egy adott kurzus teljesíthetõsége
* rossz pont a kurzusok elõadóinál.

DarkSector
Igaza van.
Oké manapság divat tüntetni.
Mindenki azt hizsi hogy meghat valakit hogy tüntetnek, lófaszt, arra egészen jó hogy a többi polgárnak keresztbetegyen, a fentiek meg magasról szarnak rá, egész évben az a lényeg hogy leszarnak mindent, majd egy kis séta miatt fognak megváltozni?

Szóval megértek mindenkit aki tüntet, szar az élet, de az ártatlan emberekkel basszunk ki ha nekünk szar?
Miértnem azokkal basznak ki akikkel kéne? Ezt soha nem értettem.

DarkSector
Már csak 3.24 font.

IMYke2.0.0.0
No, egy kis trükközéssel megoldottam: YouTube 'Ooo Rewind Style'

Tehasut
Tökmindegy, úgyis Windowson használom. Meg nekem szimpibb az x felülete.
IMYke2.0.0.0
Ezt a "vágod" szót hogy utálom, ha ilyen szövegkörnyezetben használják...

IMYke2.0.0.0
Ránézek, köszönöm az információt 😊

arty
miért nem a sima keepass -t ?

az van legalább mindenre, nem csak pécére 😊

Forza.

arty
csak nálam hiányzik a buy gomb? 😊

Forza.

arty
igen, köszönhetõen a retek psn-origin integrációnak, nem tudok egy accal ea-zni minden platformon 😞(

Forza.

Fpocok
off
lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Minsc & Boo egyedi karakterek voltak. Ez kb. zéró egyediséget és eredeti ötletet hordoz magában.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
A Rage már megvan nem sokára jön az új DLC hozzá a Last Remnant meg nem érdekel nem az én müfajom !