Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Épp az elõbb néztem én is, de gondoltam ezt inkább be sem linkelem. 😄
w77d
látszik nem autózol Budapesten

ZsZso
Nincs benne híd (elmúlt 80 hozzászólás majdnem mindegyikében van) de azért remélem elfogadjátok <#idiota>:

Xmas Bundle (IndieRoyale) - szokásos fos 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Mondjuk én sem ismerem SQJ-t rossz embernek.
Vagy kötözködõnek.

De én nem is a köztük lévõ nézeteltérés miatt írtam ezt a poént, hanem csak mert észrevettem a logikai buktatót. 😊

#76393:
Jut eszembe kimegyek tüntetni az utcára, a belinkelhetõ youtube videók lehetõsége miatt, mekkora esélyem van ha fenyegetésképpen egy éppen a boltba igyekvõ járókeretes nénit mondjuk körbekerítek 4 darab teli szemetesládával? <#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ha lassan is, de megszoktuk ezeket Tõled 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Na erre még nem gondoltam, bár tudom a szövegben nem az EGY híd volt a lényeg amit Botond kollega írt SQJ-nek, de (elvonatkoztatva hogy ki-kinek milyen céllal írt) ha egy ilyen magaslabdára nem ugrok, akkor már nem is lennék magam. 😄
Hiába ki vagyok képezve az ilyen poénok észrevételére. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Tiszta szívbõl, jó szándékúlag: rossz ember nem létezõ bajszát rángatod. Sir Quno Jedi alapvetõen nyugodt ember, de nem sokáig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Én ezt nem hiszem, szerintem benne van az alkotmányban kinek melyik hidat kell használni, és SQJ nem mehet másikra ilyenkor sem. 😄
IMYke2.0.0.0
Kivéve, ha mindenki, aki még nem a dugóban áll a lezárt híd elõtt, fogja magát és a másik 4 használható belvárosi hídon vánszorog, és okoz dugót...

Botond
El-el. Bezzeg ha nem akkor lehetnék jól menõ diplomás munkanélküli vagy közmunkás vagy mi. Jó mondjuk a faluból sose kellene kirakni a lábam, és az is vmi. Vagy nem? 😄
DarkSector
Csak mert ha egy hidat lezárnak, akkor a többin lehet közlekedni, ez egy logikai hiba.
Vagyis független hogy mire és kinek írtad át lehet jönni a többi hídon. 😄

Ha ezekbõl lezárnak 1-et még marad másik. 😄

ollie
2010-ben sokkal jobban állt az ország mint. Nagyságrenddel.

Botond
Persze, persze. Nem tudok én semmirõl semmit, az is csoda, hogy önállóan lélegzem. 😄
Carlos
Egyszerûbb lenne belátni, hogy elbasztad...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Röviden: Fingod sincs, semmirõl, ami velem kapcsolatos, így ne ítélkezz!

Annyira bírom ezeket a hozzászólásokat. Legyél már 1 évre egy diplomás munkanélküli bõrében nem magyaráznál utána hülyeséget. Nem vesznek fel gyakorlat nélkül, azt meg nem szerzel, mert nem vesznek fel.

Érettségit igénylõ melót meg felejtsd is el, mert arra se vesznek fel. Szart lapátolni szintén, mert hosszú távra terveznek.

Na akkor így dolgozzál! Tapasztalatból mondom a fentieket, az összes lehetõséget végigzongoráztam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
-s
Botond
Én nemtom, szerintem nincs. SQJ annyira okos és rutinos pesti közlekedõ, hogy 5 perc alatt került volna vmerre, ha lenne, nem állt volna ott le céltalanul dühöngeni, meg Dunába lövestést követelni...
Fpocok
Tehát aki itt szerint fölösleges tüntetni ilyen felesleges dolog miatt, mint mondjuk a ... felsõoktatás, gyermekek jövõje... akkor gondolom õk egyetértenek a cigánykirály mostani agymenésével is...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Kifogásokat. Én az elmúlt 10 évben laktam Pesten, Egerben, Pesten, Hatvanban. Ahol éppen munka volt. Mindezt asszonnyal +2 gyerekkel. Persze kényelmesebb lett volna várni a csodát, vagy másokra mutogatni, de az nem az én világom.
DarkSector
"...egy híd lezárása..."
Több híd van pesten nem?

IMYke2.0.0.0
Érzékeltem a fanyarságát, én viszont komolyan válaszoltam neki. 😊

Botond
Annyira pesti vagy hogy egy híd lezárása miatt nem jutsz át a Dunán 😄
DarkSector
Az amit írt egy utalás akart lenni. 😊
Ne vedd magadra.

Botond
Gondolom ez vmikor 44-ben lehetett, amikor már minden hidat a Dunába robbantottak, neked meg az ország védelmében rohanni kellett vhova, ezek a suhancok meg elállták az utolsó hidat. Szörnyû lehetett. Akkor ezért került török kézre Buda egy lövés nélkül. Mostmár értem. 😄
IMYke2.0.0.0
Szerintem, érdemes megvenni - és tuti lesz akcióban mostanság 😊

DarkSector
Nálam is 1 x volt pár hete, mikor rajtad kívül még 2 ember akar kommentelni egyazon idõben, akkor jön elõ. 😊

IMYke2.0.0.0
Nem sírnék én, ha nem heti fizetésbõl kéne megélni (egész hónapban kb. 41-43.000 ft).
Ha lenne egy számlámra érkezõ 80-120.000 Ft-os összegem, 3-4 hónap alatt összeraknék egy olyan gépet, amin vígan futna a RAGE - SSD-n, HD7850-ennel megtámogatva.
Így marad a reménykedés a jobb melóban, és a kesergés. Határvidék, szegénység, kilátástalanság.

Ja így van én ott voltam amikor 2006-ban gumilövedékek zizegtek a levegõben.

Botond
Mé nem hajtottál közéjük akkor, ha a jog a te oldaladon van? 😄 Akkor megtanulták volna. 😄
genndy
Ezért írtam a végén, hogy megveheted máshonnan is, pl. GMGrõl, nem csak Steamrõl. Az is ugyanúgy Steames lesz, és tudtommal régiózár sincs (Skyrimnél nincs).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jaj ne menjünk már ebbe bele. Te meg az én pénzemen kapják meg a diplomát, megértem ha nem tetszik és el akarnak menni de azt is hogy az állam nem akarja bukni ezt. Egy 2010-re tönkretett országba élünk nyakig eladósodva komolyan gondolod hogy mindenre jut bõségesen pénz? Egy ilyen korrupt országba? Persze lehet tüntetni mert ehhez mindenkinek joga van.

Botond
Nem csorbított semmit. Van híd vagy 8...
Botond
Ilyet utoljára ték topikban láttam. 😄
Bence94
Akkor jól emlékeztem rá. Mi ez már akkor is, hogy nem tudom elszórni a pénzemet, mert le vagyok tiltva.. Pofátlanul késõn és drágán kiadott "dobozos" dlc pedig nem kkel fõleg, hogy egy nyamvadt kód van benne.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Botond
Jogod van másféle menni, jogod van kevesebbet fogyasztó autót, meg nem felforró vizest venni. Mások gyülekezési jogát akadályozni, na azt nincs jogod. 😄
wesker24
Ez nem semmi Tripla Post ! Grat ! <#taps>
Botond
Ezzel én is így vagyok, hogy szerintem nekem csak jogaim vannak másoknak meg csak kötelességei, már csak a maradék 7 milliárd emberre kell rá erõszakolni, hogy õk is így lássák.
DarkSector
Nem mindig attól nagy egy játék mert gigatextúrás, hanem sokminden függvénye, sok cg, sok szarul vagy éppen nem tömörített cucc... 😊
MP3 30GB? Miért is? 😊

genndy
A Cenegáé a közép-európai terjesztés joga (a magyarországi biztosan).
Tapasztalataim szerint a GOTY kiadások már Steamen is elérhetõek, de addig itthon csak dobozos, boltból (FO3, FO:NV).
Vagy nem Steamen kell megvenni, hanem pl. GMG-n.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Se a raget, se a dlct nem tudod megvenni steamre.

wesker24
Igy van az a VGA hibája volt egyaránt az ATI/AMD-nél és az Nvidiánál de azt már késõbb javították mindkét VGA esetében !
Fpocok
Ezért tartunk itt, ahol. Van aki csak magával foglalkozik és ha a legkisebb kellemetlensége adódik, akkor már rohadt tüntetõk.

Bence94
Megjelent a RAGE dlc kattint steam, nem is látni, direkt linken keresztül pedig "hoppá de még ha szeretnél se tudsz fizetni". Ez így korrekt!
Valami cenega és bethesda szerzõdés miatt van ez ha jól tudom nem ? Végül is mindegy menjenek a 3,14-be..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Nem csak driver, volt egy pach, aminél be tudtad állítani mekkora vram-mal rendelkezel, és eszerint ment a játék, azóta nekem nem volt bajom.

DarkSector
Az hogy elsõre késõn töltötte be a textúrákat a játék, nem a vinyó miatt volt, ha erre gondoltál.
Az SSD-tõl gyorsabban tölt a gép, de a hiba a VGA-nál volt ezt peccselték már.

Konzolon nincsen SSD. 😞

wesker24
Amikor elöször kijött a Rage nekem is gondok voltak vele textura hibák tömkelege szagatott is nem ment jól a játék de amióta kijött hozzá az aktuális Nv driver akkor onnantól kezdve már semmi gond nem volt vele azóta egyetlen egy buggal sem találkoztam !
Botond
Ezt a játékot nem is ismertem, kösz a tipet, beraktam wishlistbe, hátha lesz akcióban karácsonykor.
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindegy szerintem most nem érted amit írtam, most is ezzel jár meg miután a sok kivándorló itthagy téged a családodat minket, engem a családomat a szarba , de ugye ez ezzel jár. 😊
Majd steam-en megbeszéljük. 😄

Fpocok
Jólvan akkor... gondolj amit akarsz.