Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Az én életemet az határozza meg, hogy az adott összegû fizetésembõl mennyi napig futja a kenyeret, nem az ilyen marhaságok... jelenleg ez a szám kevesebb, mint bármikor korábban.

Na kipróbálom ezt a nyitó spoiler tag-es cuccot, hátha. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Nem nálad van a hiba... tényleg ilyen fekete fehéres. Tudod... ilyen a poszt apok világ 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Új feature van steamen. Kaptam emailt, hogy vmi a wishlistemrõl akciós. :o
Tinman
The Day c. film!

Nektek is majdnem fekete fehér vagy csak én õrültem meg? A sample képek színesek ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig ezek határozzák meg az életedet, ezt kéne belátni! 😊

www.smart-bus.hu

Fpocok
Így van... nem szoktam bezárni, ha mindent spoilerbe akarok 😄

Fpocok
Nem tudom.

ZsZso
Valószínû csak a nyitó taget tette ki.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Hogy a pöcsben csináltad, hogy az aláírásod is, meg az is, hogy kinek válaszoltál, a spoiler tag-ban van? <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok

Látom a tények tényleg sem nagyon zavarnak... minek is...

"- a Bajnai-kormány megalakulása elõtt: (2009.03.31.): 20 447,38 Mrd forint,

- a Bajnai-kormány megbízatásának megszûnésekor (2010.05.31.): 19 933,4 Mrd forint,

miközben a kormányzás megkezdésekor megörökölt több, mint 6 százalékos recesszió miatt nagyságrendileg ezer milliárdnyi adóbevétel esett ki egyébként is a költségvetésbõl,

- 2011 végi új csúcs: 20 955,5 Mrd forint, miközben 2011 során több ezermilliárdos nyugdíjpénztári megtakarítás vált semmivé."

Rapid81
Tudod, én kurvára leszarom a GDP-t. Engem az érdekel, hogy szarabbul élek ugyanakkora fizetésbõl, baszki. Ezen mit olyan marha nehéz megérteni? Én basztam el a pénzt? Nem! Akkor ne én fizessem már ki a fél világ adósságát! Engem ez érdekel, nem a GDP, meg a CHF, EUR, KJD, DJKGJDGM, KJDTZ, meg egyéb hülye mozaikszavak.

Tinman
"aktiválva is van"

Ettõl még nem biztos, hogy legál :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Látod ha mentél volna már lehetett volna. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezt te sem gondolod komolyan! 😊 2002-ben a GDP arányos államadósság 55%, így vette át a D209-s a kormányrudat. 8 évvel késõbb 80(!!)% felett volt amikor visszakerült a kormányrúd a patásördöghöz. Két év kormányzás után ezt 77%-ra redukálták... Ezek a száraz tények, minden más a párthû (atv-tõl a hírtv-ig) média azon ténykedése, hogy a gazdája kezébe játssza vissza a hatalmat.

És akkor azt még szóba sem hoztam, hogy a baloldali kormányok több mint 3X(!!) annyi privatizációs bevételre tettek szert, és ennek ellenére ugrott ekkorát az államadósság! Régebbi hozzászólásom, benne sok érdekes linkkel

És akkor ott vannak még az állami hitelfelvételek... abban is aktívabbak voltak... zárásnak meg meg kell nézni a forint árfolyam alakulását, és azt, hogy kik alatt ugrottak az égbe a deviza hitelek.

Ezek után aki azt állítja, hogy a helyzet romlott, az ne nézzen tv-t! 😊

www.smart-bus.hu

DarkSector
Lényegtelen mert nem szoktam szavazni (nem vagyok hívõ 😄), nekem is egykutya csak azt tudom hogy elõtte nem volt ennyi lehúzás.
Tökre nem izgat hogy ki ül ott, nekem az életem a fontos, és ebbõl éreztem a változásokat. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Faszás, de majd megpróbálom eltradelni valamire ha már kulcsot adtak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rapid81
Én legutóbb olyat kaptam, hogy menjek és változtassam meg a Diablo 3 acc-om jelszavát, mert mittudoménmi. Az már mellékes, hogy sosem volt D3 acc-om.

Fpocok
Igen... ilyet már más is kapott. És legit. elvileg.

Srácok ilyet más is kapott?
"You've proven your valor in the battle for Sanctuary in Diablo® III. Now take your skills to Azeroth with a FREE digital copy of World of Warcraft® Battle Chest®, which includes 30 days of game time*, The Burning Crusade® and Wrath of the Lich King® expansion packs.
"
Linkek is legitnek tûnnek azt hittem az elején hogy az egész scam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fpocok
Nem.

Amúgy Imi... tényleg... most már valamit kéne csinálnod... ez a sok politika off... én is tudnám folytatni, de mostmár tényleg tenni kéne valamit, mert szerintem ez már nem kéne ide.

Rapid81
Nem úgy volt, hogy a War Z F2P lesz?

Rapid81
Ha neked az elõrelépés, hogy sokkal több terhet kell viselned, mint eddig és a sok köcsög fasz döntései miatt neked, meg nekem kell többet fizetnünk, nem pedig az õ milliárdjaikat veszik el, akkor egészségedre. 8 év elõtt is volt 4 év, meg az elõtt is 4 év. Tökmindegy. Mind együtt vannak benne. Ez csak a hívõk hiszik, hogy a másik rosszabb, az övék meg jobb. Ha egy kicsit is hátra lépnél és szemellenzõ nélkül néznél végig az elmúlt 2X éven, akkor rájönnél, hogy igaz, amit a #76403 -ban írtam. Itt teljesen mindegy, hogy ki ül ott, mert mind egy ívásúak. Lényegtelen, hogy egyik jobb, bal, fent vagy lentnek vallja magát. Az csak a te megvezetésedet szolgálja, hogy legyen hová besorolnod. A 2/3-ad meg annyit tesz, hogy sok ebben az országban a birka, akik most meg hõzöngenek, hogy hát ezt is, meg ezt is bevezetik. Ezt is, meg ezt is fizetni kell és egyre többet. Hát igen, basszus, õk szavaztak rá, akkor most tessék kussban maradni és tûrni, mert ezt akartátok! Én már akkor is mondtam, hogy majd néztek ti még nagyot, mikor azt csinálnak, amit akarnak, mert megadtátok nekik a jogot hozzá...

Botond
Ezt nem ismertem, majd figyelem, hátha lesz olcsóbb. Ennyit csak a BG:EE-ért voltam hajlandó adni.
zorrobomber
Valóban van most sok jóság ingyen, de a legjobb cucc még mindig drága(és minden fillérét megéri)! 😊 Hozzáteszem ez csak iPhone only, iPad verzió nincs és nem is lesz.

DarkSector
Helyesbítek nem csodát vártak, hanem hogy NE LEGYEN rosszabb, mert azt hitték az a rossz, hát nem.

Nem lett volna 12 év... az a 2/3 nem volt véletlen. Akkor a 2/3 úgy látta, hogy ennyi és ne tovább! Mára a 2/3-nak egy jó része meg csodát vár... akkor azért mondták, hogy elég, mert úgy vélték szar van. Mibõl gondolták, hogy abból a szarból, csettintésre ki lehet ugrani? Szerintem léptünk elõre, és ennek a kiértékeléséhez és átlátásához semmi más nem kell, csak a média kizárása! 😊

www.smart-bus.hu

Zomil
Látom jo sokáig pörögtetek a hidas témán, de az egyböl lejött, h sokan nem tudják milyen "jo" itt Bp-n a közlekedés autoval 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Totálisan az, aktíválva is van. 😊

Botond
Már letöltöttem. 😄 De amúgy most tényleg minden ingyen vagy közel ingyen van. iPad topikba olvasson bele aki szörnyülködni akar. 😄
Tinman
A Win7-ed legál gondolom és azért kérdezed.

DarkSector
Bocs de faszomat nekem win7-em van nekem miért kell fizetni? 😄

Tinman
Botond üdvözöl!

Totti5
360on is ingyenes lesz 1 hétig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ezeknek a kö..ögoknek minden ingyen van?

DarkSector
Egyetértek nem tudunk rajta változtatni, de milyen érdekes hogy PONT 8 év után okoz valamit? véletlenül sem elõtte?
Ha 12. év után váltás lett volna akkor 12 év után bukott volna ki mi? 😄 Jó ez a téma, mert mindig lehet okolni az elõzõket. 😄

tutituti

ingyen walking dead episode 1 IOS-ra
sajna pc-re nincs :/
(Én meg monnyakle)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ok-okozat... mindennek van elõzménye, és minden kialakult helyzethez vezet egy út. Ez az, ami valamiért mindig elfelejtõdik. Következtetést a szar mennyiségét illetõen 8 év után lehetne levonni... 😊

De tényleg fejezzük be, mert ez egymás vérnyomásának az emelésén kívül úgysem jó semmire! 😊 Sokkal többre mennénk, ha nem ülnénk fel a folyamatos hangulatkeltésnek... 😉

www.smart-bus.hu

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az egyik egy raklap szar, a másik meg másfél raklap szar... mindegyik szar, de amikor lapátolni kell, akkor azért a mennyiség nem mindegy! 😄

Ettõl függetlenül én is azt mondom, hogy kár ezzel rabolni egymás idejét, mert aki folyamatosan vitázik, annak úgyis kialakult véleménye van, azon meg innen nem fog senki változtatni... 😊

www.smart-bus.hu

DarkSector
Persze nem volt gazdag senki akkor sem, de ennyi adót sem ismertünk, meg látogass meg egy munkanélkülit - egy segélyen élõt - egy közmunkást. Mikor volt neki könyebb.

Most nem arra gondolok, akik szándékosann nyomják, hanem akik vaóban nem kapnak normális munkát.
Részemrõl csak ennyi. 😄

Rapid81
Ja, mert az egyik az Isten, a másik meg az Ördög. Tudom. Én meg nem vagyok hívõ. Legalábbis pártban nem hiszek. Én meg csak ennyit akartam hozzáfûzni. Hülyeség azt hinni, hogy bármelyik is jobb lesz a másiknál. Vagy mondhatnám, hogy elvakultság vagy naívság, esetleg butaságot is írhatok. A lényeg ugyanaz marad.

Totti5
Demagóg duma, de csak ennyit akartam hozzáfûzni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81

Rapid81
Egyik kutya, másik eb. Vagy mondhatnám, hogy egyik 19, a másik egy híján húsz. Szóval ezen kár vitatkozni. mindegyik csak kárt csinál, haszna egyiknek sincs.

Botond
Részemrõl téma lezárva, akinek még van észrevétele az lécci privátba. Köszcsi!
Botond
Autó? Az mi? Mi egyszerû népek nem tudunk errõl semmit.
Botond
A kisebb az elõbb f*sta össze úgy magát, hogy a zuhany alá kellett állítani, és olyan büdöset csinált, hogy az yperni gáztámadás ahhoz képest légfrissítõ, és én halált megvetõ bátorsággal tisztába raktam (bár bíztam benne, hogy b nejem ebben a 10 percben ér haza 😊 ), szóval engem ilyen csekélységgel nem rémisztesz meg. 😄
ZsZso
Szerintem se ártana.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Akciósjátékokra nem is teszem ki. Azért van egy szint amit meg kell ütni, hogy oda kikerüljön valami 😊.

Ó, hát hogyne!! 8 év zseniális kormányzásának köszönhetõen kolbászból volt a kerítés, azóta a zorbán meg mindent és mindenkit kirabolt!!! 😄DD

Egyébként szerintem lassan be köllenne fejezni a politikát amíg be nem szállok én is! 😄D

www.smart-bus.hu